menu

لیست دکترهای ارتودنسی ؛ نوبت اینترنتی متخصص ارتودنسی دندانپزشکی

نوبت حضوری

ویزیت تلفنی

جدید

نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
8.3k
فرانه عبدالحسین پور تخصص دندانپزشکی کودکان مشهد
5.00(از 2 نفر)
دکتر فرانه عبدالحسین پور
تخصص دندانپزشکی کودکان
مشهد
، ارشاد
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی

ارتودنسی چیست؟

تخصص ارتودنسی، شاخه‌ای از دندان‌پزشکی‌ست که تشخیص، پیشگیری از مشکلات دندانی و درمان ناهنجاری‌های دندانی و فک را انجام می‌دهد. هدف اصلی ارتودنسی، بهبود زیبایی و عملکرد دندان‌ها و اهمیت دادن به رابطه مستقیم ارتودنسی و بهداشت دهان و دندان است.


دکتر ارتودنسی کیست؟

دکتر ارتودنسی، یک متخصص دندان‌پزشکی است که با استفاده از دستگاه‌ها و تکنولوژی‌های جدید در ارتودنسی، به بهبود موقعیت دندان‌ها و فک کمک می‌کند تا عملکرد و زیبایی دندان‌ها را بهبود بخشد. متخصص ارتودنسی

در کلینیک‌های دندانپزشکی، پس از معاینه کامل بیمار، ناهنجاری‌ها و مشکلات دندان و فک را ارزیابی می‌کند. سپس در جلسه مشاوره ارتودونسی، بیمار را در جریان هزینه‌های ارتودنسی، مراقبت‌های پس از ارتودنسی، دوران نگهداری ارتودنسی، کشیدن دندان برای ارتودنسی و روند جراحی ارتودنسی قرار می‌دهد.

 بهترین دکترهای ارتودنسی، بیمار را از عوارض ارتودنسی، فواید ارتودنسی، ارتودنسی بدون جراحی، روش‌های جایگزین ارتودنسی، رژیم غذایی مناسب هنگام ارتودنسی و بهترین زمان درمان آگاه می‌کند. برای مشاوره حضوری یا غیرحضوری با بهترین پزشکان متخصص در این حوزه، می‌توانید از طریق امکان نوبت دهی دکتر ارتودنسی دکتردکتر، آنلاین نوبت بگیرید.


تفاوت دکتر دندانپزشکی و متخصص ارتودنسی چیست؟

تخصص ارتودنسی، شاخه‌ای از دندانپزشکی‌ست که برای اصلاح نافرمی و موقعیت نامناسب دندان‌ها، آموزش‌های تخصصی لازم را دیده است. متخصص ارتودنسی، ناهنجاری‌ها و مشکلات فک و دندان را شناسایی کرده و برای بهبود عملکرد و زیبایی دندان‌ها، از تکنیک‌های روز دنیا استفاده می‌کند. بنابراین اگر با دندان‌های نامرتب و درد در ناحیه فک و صورت مواجه شدید، به‌جای مراجعه به دندانپزشک عمومی، باید به متخصص ارتودنسی مراجعه کنید.


بهترین دکتر ارتودنسی چه ویژگی‌هایی دارد؟

بهترین دکتر ارتودنسی، از تجربه کافی برای انجام ارتودنسی کودکان و ارتودنسی بزرگسالان برخوردار است.  همچنین سابقه موفقیت‌آمیز قابل‌اثبات در اجرای درمان ارتودنسی دارد. متخصص ارتودنسی به سوالات و نگرانی‌های بیماران باحوصله و دقت گوش داده و به آن‌ها پاسخ می‌دهد. بهترین دکتر ارتودنسی، توانایی برقراری ارتباط موثر با بیماران و توضیح مراحل درمان به‌صورت شفاف و واضح را دارد.

متخصص ارتودنسی، هنگام ارائه خدمات درمانی، اخلاق پزشکی و حرفه‌ای را رعایت می‌کند و به حریم خصوصی و محرمانگی اطلاعات بیماران متعهد خواهد بود. این متخصص با پایبندی به اصول اخلاقی، از تکنیک‌های به‌روز و مواد مرغوب مطابق با استاندارهای جهانی استفاده می‌کند.


چه زمانی به دکتر ارتودنسی مراجعه می‌کنیم؟

مراجعه به متخصص ارتودنسی، در صورت مشاهده علائم و نشانه‌های خاص می‌تواند به بهبود سلامت دهان و دندان و افزایش کیفیت زندگی فرد کمک کند. در اینجا به مشکلات و نشانه‌هایی اشاره کرده‌ایم که نیاز به مراجعه به بهترین دکتر ارتودنسی دارند:

  1. مشکلات فک و صورت: احساس درد یا ناراحتی در فک یا صورت که ممکن است نیاز به درمان ارتودنسی داشته باشد.
  2. دندان‌های نامرتب: وقتی دندان‌ها به صورت غیرعادی رشد کرده باشند و نیاز به بهبود ظاهر و عملکرد دارند.
  3. ازدحام دندان‌ها: این مشکل که بیشتر در کودکان شایع است، برای رشد دندان‌ها فضای کافی جود ندارد.
  4. دندان‌های نهفته: شرایطی که دندان‌ها به‌طور کامل رشد نکرده‌اند و برای رسیدن به موقعیت درست نیاز به کمک دارند.
  5. تصحیح اوربایت (Overbite) و تصحیح آندربایت (Underbite): ناهماهنگی‌های فکی که منجر به مشکل در جویدن غذا یا صحبت کردن می‌شوند.
  6. عدم ‌تقارن صورت: وجود عدم‌تقارن‌های قابل‌مشاهده در صورت که می‌تواند ناشی از مشکلات فک باشد.

وجود درد و ناراحتی در ناحیه فک و دندان‌ها، دشواری در جویدن و صحبت کردن و شکستگی‌ها یا ترک‌خوردگی‌های دندان، نیاز به درمان فوری دارند و باید هرچه زودتر به بهترین متخصص ارتودنسی مراجعه کنید.


بهترین سن برای مراجعه به دکتر ارتودنسی چه سنی است؟

افراد در هر سنی، با توجه به نیازها و مشکلات دندانی خود، می‌توانند به متخصص ارتودنسی مراجعه کنند؛ اما در دوره کودکی که دندان‌ها و صورت در حال رشد هستند و فرم‌دهی به صورت راحت‌تر انجام می‌شود، درمان‌های ارتودنسی می‌توانند اثرگذاری بیشتری داشته باشند.

به‌طورکلی، بهتر است کودکان در سن 7 سالگی به متخصص ارتودنسی مراجعه کنند؛ زیرا مشکلات احتمالی در رشد دندان‌ها و فک‌ها در این سن قابل تشخیص و پیشگیری هستند. در دوره نوجوانی، بهترین سن برای مراجعه به دکتر ارتودنسی، بین سنین 12 تا 15 سالگی است. در این سنین، دندان‌های دائمی به‌طور کامل درآمده‌اند و فک‌ها هنوز در حال رشد هستند.

درمان ارتودنسی در هر سنی، متناسب با نیاز فرد امکان‌پذیر است. تکنولوژی‌های جدید مانند الاینرهای شفاف اینویزالاین این امکان را برای بزرگسالان هم فراهم کرده که بدون استفاده از بریس‌های سنتی، دندان‌های منظمی داشته باشند.


در زمان مراجعه به دکتر ارتودنسی انتظار چه کار یا معاینه‌ای داشته باشیم؟

در هنگام مراجعه به دکتر ارتودنسی، او ارزیابی کاملی از دندان‌ها و فک شما انجام می‌دهد. بررسی کامل دندان‌ها، فک و ساختار دهان صورت می‌گیرد. پس از معاینه فیزیکی، برای شناسایی دقیق‌تر ناهنجاری‌های دندانی، باید تصویربرداری و رادیوگرافی انجام شود. این معاینات به تشخیص دقیق مشکل بیمار منجر می‌شود. در این مرحله، متخصص ارتودنسی، برنامه درمانی متناسب با نیازها و خواسته‌های شما ارائه می‌دهد.

بهترین دکتر ارتودنسی، مدل‌های گچی یا دیجیتالی از دندان‌ها را برای برنامه‌ریزی دقیق‌تر تهیه می‌کند. در نهایت دستگاه‌های ارتودنسی موردنظر شما روی دندان‌ها نصب می‌شود. متخصص ارتودنسی، ملاقات‌های دوره‌ای را برای تنظیم دستگاه‌ها و ارزیابی پیشرفت درمان با شما هماهنگ می‌کند.


متخصص ارتودنسی از چه روش‌هایی برای انجام ارتودنسی استفاده می‌کند؟

روش‌های مختلفی برای درمان ارتودنسی وجود دارد که هر کدام برای مشکلات دندانی خاص استفاده می‌شوند. دکتر ارتودنسی متناسب با نیاز، شرایط و ناهنجاری‌های دندانی و فک هر فرد، یک راه درمانی ارتودنسی را توصیه می‌کند. مهم‌ترین روش‌های درمان ارتودنسی شامل موارد جدول زیر هستند:

تکنیک ارتودنسی

کارکرد و نحوه اجرای تکنیک ارتودنسی

بریس‌های فلزی (سیمی)

چسبیدن براکت‌های فلزی به دندان‌ها و اتصال به‌هم با سیم‌های فلزی

بریس‌های سرامیکی

اتصال براکت‌های سرامیکی هم‌رنگ دندان‌ها با سیم‌های شفاف یا هم‌رنگ دندان‌ها

الاینرهای شفاف (اینویزالاین)

هدایت تدریجی دندان‌ها به جای صحیح با پلاک‌های شفاف و قابل‌جابجایی

بریس‌های لینگوال (داخلی)

نصب براکت‌ها و سیم‌ها در پشت دندان‌ها

هدگیر ارتونسی

اتصال به بیرون از دهان و برای اصلاح مشکلات جدی‌تر فک و دندان

انتخاب روش مناسب ارتودنسی، بستگی به نوع و شدت ناهنجاری دندانی و فک، ترجیحات زیبایی و نیازهای منحصربه‌فرد هر بیمار دارد.


چه مراقبت‌هایی پس از انجام ارتودنسی باید انجام دهیم؟

پس از انجام ارتودنسی، باید به‌طور مداوم مسواک بزنید و از نخ دندان برای پاک‌سازی بین دندان‌ها استفاده کنید. این کار، از تشکیل پلاک و پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری می‌کند. از خوردن غذاهای سفت، چسبناک و شیرین تا حد امکان، اجتناب کنید تا براکت‌ها و سیم‌ها آسیبی نبینند. همچنین، با مراجعه‌های مرتب به ارتودنتیست، از تنظیمات درست و اثربخشی روند درمان مطمئن شوید.


هزینه ویزیت دکتر ارتودنسی چقدر است؟

هزینه ویزیت دکتر ارتودنسی به نوع ارائه خدمت این متخصص بستگی دارد. هزینه ویزیت دکتر ارتودنسی در سال 1403 به‌صورت پایه، از 135 هزار تومان آغاز می‌شود. با این‌حال، بسته به خدمات پزشک، این هزینه متغیر خواهد بود.

هر یک از خدمات تلفنی، حضوری و آنلاین، هزینه‌های متفاوتی دارند. با مراجعه به پروفایل متخصص ارتودنسی در سایت دکتردکتر می‌توانید از هزینه ویزیت مطلع شوید.


آیا دکتر ارتودنسی برای این خدمت بیمه قبول می‌کند؟

برای اطلاع از بیمه‌های موردقبول دکتر ارتودنسی، باید با مطب این متخصص تماس بگیرید. شماره تلفن مطب را می‌توانید در پروفایل دکتر ارتودنسی در سایت دکتردکتر پیدا کنید.


چگونه از دکتر ارتودنسی در دکتردکتر به صورت آنلاین نوبت حضوری بگیریم؟

نوبت دهی دکتر ارتودنسی به صورت اینترنتی از دکتردکتر، آسان است. برای این کار، لازم است وارد سامانه دکتردکتر شده و کلمه «ارتودنسی» را در بخش سرچ، وارد کنید. بعد از انتخاب تگ «ارتودنسی» وارد صفحه لیست دکترهای ارتودنسی می‌شوید. پس از انتخاب دکتر دلخواه خود، روی دکمه «نوبت بگیرید» کلیک کنید و با وارد شدن به صفحه پروفایل دکتر، زمان ویزیت و نوبت خود را قطعی کنید.

براین اساس می‌توانید درباره عوارض ارتودنسی، فواید ارتودنسی و حتی ارتودنسی بدون جراحی، مشاوره حضوری دریافت کنید.

سوالات متداول

چطور بفهمیم یک دکتر ارتودنسی خوب است؟

چطور بهترین دکتر ارتودنسی را در سایت دکتردکتر انتخاب کنیم؟

چطور از بهترین دکتر ارتودنسی در سایت دکتردکتر به صورت آنلاین نوبت بگیریم؟

بهترین دکتر ارتودنسی در چه شهرهایی حضور دارد؟