menu

لیست دکتر مامایی ؛ نوبت اینترنتی متخصص کارشناس مامایی

نوبت حضوری

ویزیت تلفنی

جدید

140.3k
محبوبه دشتی تخصص زنان و زایمان یزد
4.64(از 246 نفر)
دکتر محبوبه دشتی
تخصص زنان و زایمان
یزد
، خرمشاه
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی

فوری

نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی

فوری

نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی
نوبت‌دهی حضوری
مشاوره تلفنی

دکتر مامایی کیست؟

دکتر مامایی، برای مراقبت از مادران باردار، زایمان و مراقبت‌های پس از زایمان آموزش دیده است. تخصص مامایی، یک تخصص دانشگاهی‌ست که افراد را برای حفظ و مراقبت از مادر و کودک آماده می‌کند. دکتر مامایی، با انجام معاینات دوران بارداری، رشد و سلامت جنین را ارزیابی کرده و نقش حمایتی در زمان زایمان برای مادر دارد.

متخصصان مامایی، انجام زایمان‌های طبیعی را برعهده دارند و مراقبت‌های پس از زایمان را به مادر و کودک ارائه می‌دهند. این متخصص، در مشاوره‌های پیش از بارداری، تغذیه مادر در دوران بارداری و آموزش‌های لازم برای پدر و مادر نقش دارند. هدف دکتر مامایی، تضمین سلامت و رفاه مادر و نوزاد در تمامی مراحل بارداری و پس از آن است. برای گرفتن نوبت دکتر مامایی، می‌توانید از سامانه نوبت دکتردکتر، استفاده کنید. با این کار، می‌توانید اولین قدم‌های سلامتی را، محکم بردارید.


تفاوت دکتر مامایی با متخصص زنان چیست؟

دکترهای مامایی و متخصصان زنان، هر دو روی سلامت زنان تمرکز دارند. اما وظایف متخصص زنان بسیار گسترده‌تر و پیچیده‌تر هستند. دکتر ماما، تنها برای مراقبت از مادران باردار، انجام زایمان‌های طبیعی و مراقبت‌های پس از زایمان مهارت دارد. درحالی‌که، متخصص زنان برای تشخیص و درمان انواع بیماری‌های زنان، جراحی‌های زنان و بارداری‌های پرخطر، زایمان سزارین، مسائل مربوط به قاعدگی و یائسگی و بیماری‌های تناسلی از دانش و تخصص کافی برخوردار است.

متخصص زنان با تحصیل در رشته پزشکی عمومی و پس از آن تخصص زنان، به درمان و مدیریت مشکلات مختلف زنان می‌پردازد. اما دکتر مامایی، دارای مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکترا در رشته مامایی است.


بهترین دکتر مامایی چه ویژگی‌هایی دارد؟

بهترین دکتر مامایی با ویژگی‌های مثبت خود می‌تواند تجربه خوب و ایمنی برای مادران باردار فراهم آورد. این متخصص، دانش و مهارت عملی بالایی برای انجام مراقبت‌های دوران بارداری و پس از زایمان دارد.

 تجربه کاری بالای دکتر مامایی در مدیریت بارداری‌ها و زایمان‌های مختلف و پرچالش، به او کمک می‌کند تا در مواقع اضطراری بتواند بهترین تصمیم‌ها را بگیرد. متخصص مامایی در این شرایط قادر است با برقراری ارتباط موثر و صمیمی با مادر به نگرانی‌های او پاسخ داده و به او از نظر روانی اطمینان‌خاطر دهد.

متخصص مامایی خوب، باید درک کند که بارداری و زایمان برای مادر بسیار چالش‌برانگیز است و داشتن همدلی و صبر در رفتار با مادر بسیار اهمیت دارد. ارائه پشتیبانی روانی به مادران باردار چه هنگام زایمان و چه در دوره بارداری از مهم‌ترین وظایف متخصص مامایی است. علاوه‌بر پشتیبانی روانی، ارائه آموزش و مشاوره به مادر و خانواده‌اش، برای بهتر پشت سر گذاشتن این دوران، او را به مامای بهتری تبدیل می‌کند.


برای درمان کدام بیماری‌ها یا مشکلات به دکتر مامایی مراجعه کنیم؟

زنان می‌توانند برای مشاوره و آمادگی برای بارداری، مراقبت‌های پیش از بارداری، پیشگیری از عفونت‌های دوران بارداری و مدیریت بارداری‌های کم‌خطر به دکتر مامایی مراجعه کنند. مشکلات رایج دوران بارداری، مانند تهوع و استفراغ، کمردرد، عفونت‌های ادراری و مشکلات خواب از اختلالاتی هستند که دکتر مامایی می‌تواند به مادران برای مواجهه با آن‌ها کمک کند.

دکتر مامایی در انجام زایمان طبیعی و مراقبت‌های پس از زایمان مانند مراقبت از نوزاد و مادر، واکسیناسیون نوزاد، ارائه مشاوره در زمینه شیردهی و بهبود بهداشت روان مادر تخصص دارد.

 زنان می‌توانند برای دریافت مشاوره‌های بهداشتی و توصیه‌های لازم در زمینه‌هایی مانند سلامت جنسی، درمان‌های ناباروری و تنظیم خانواده به دکتر ماما مراجعه کنند. یک متخصص مامای خوب، در موارد پیچیده‌تر و بارداری‌های پرخطر، زنان را به متخصص زنان و زایمان ارجاع خواهد داد. می‌توان گفت متخصص مامایی، نقش مهمی در تامین مراقبت‌های جامع و پیشگیرانه برای زنان در دوران‌های مختلف زندگی دارد.


دکتر مامایی چه خدمات اختصاصی‌ ارائه می‌دهد؟

متخصص مامایی، از زمان تصمیم زنان برای باردار شدن تا هنگام به‌دنیا آمدن نوزاد و حتی پس از آن، حمایت‌ها و مراقبت‌های لازم را از مادر به عمل می‌آورد. این حمایت دکتر ماما در منزل یا در مطب، برای داشتن زایمانی امن و حفظ سلامتی مادر و نوزاد بسیار مهم است. در اینجا، سعی کردیم مراقبت‌های دکتر مامایی را در تمامی مراحل بارداری و زایمان بررسی کنیم:


مراقبت‌های پیش از بارداری

متخصص مامایی، مراقبت‌های پیش از بارداری مانند معاینات جامع سلامتی، آزمایش‌های لازم، مشاوره ژنتیک و واکسیناسیون‌های ضروری را ارائه می‌دهد. این متخصص، انواع مشاوره پیش از بارداری، تغذیه، مصرف مکمل‌های ویتامینی مانند فولیک اسید، تاثیر سبک زندگی بر بارداری و اجتناب از استعمال دخانیات و الکل را نیز برای مادران باردار لحاظ می‌کند. آموزش درباره چرخه قاعدگی، برنامه‌ریزی برای بارداری، مدیریت استرس و فعالیت‌های بدنی منظم و مناسب از دیگر خدمات متخصص مامایی در این مرحله است.


دکتر مامایی و مراقبت‌های قبل از زایمان

متخصص مامایی، در طول بارداری، معاینات منظم و تست‌های دوران بارداری را برای اطمینان از سلامتی مادر و جنین و نظارت بر رشد جنین انجام می‌دهد. این متخصص، توصیه‌های تغذیه‌ای و بهداشتی را ارائه داده و به مشکلاتی مانند تهوع، کمردرد و عفونت‌های ادراری رسیدگی می‌کند.

دکتر مامایی درباره ایمنی در دوران بارداری، مصرف داروهای مجاز در دوران بارداری، آمادگی برای زایمان و روش‌های کاهش درد، آموزش‌های لازم را به مادر می‌دهد. هدف این متخصص از مراقبت‌های بارداری، تضمین یک بارداری سالم، ایمن و آماده‌سازی مادر برای زایمان و پس از آن است.


مراقبت‌های حین زایمان

دکتر مامایی، حین زایمان حمایت‌های فیزیکی و روانی از مادر را به‌عمل می‌آورد. متخصص مامایی با به‌کار بردن تکنیک‌های تنفسی برای زایمان و تکنیک‌های آرام‌سازی برای مادران، به مدیریت درد زایمان کمک می‌کند. متخصص مامایی برای تسهیل زایمان طبیعی، تلاش برای زایمان بدون درد و اقدامات لازم برای مراقبت‌های اورژانسی در زایمان تخصص دارد. این متخصص با همکاری و هماهنگی با تیم پزشکان، از ایمنی و سلامت مادر و نوزاد اطمینان حاصل می‌کند. پس از زایمان، دکتر مامایی مراقبت‌های اولیه از مادر و کودکش را برعهده می‌گیرد.


مراقبت‌های پس از زایمان

دکتر مامایی، پس از زایمان، مراقبت‌هایی شامل بررسی سلامت عمومی مادر و نوزاد ارائه می‌دهد. ارائه مشاوره شیردهی و رعایت نکات بهداشتی برای نوزاد، از دیگر خدمات مهم او در این مرحله است. متخصص مامایی، حین ارائه دوره‌های آموزشی برای والدین فرزند تازه متولد شده، به انواع بررسی‌های نوزاد آن‌ها شامل رشد و وضعیت سلامت او می‌پردازد. پشتیبانی روانی و مشاوره در مورد مسائل پس از زایمان مانند افسردگی پس از زایمان و چالش‌های خانوادگی، بخش مهمی از مراقبت‌های پس از زایمان است که با هدف تضمین سلامت و رفاه مادر و نوزاد ارائه می‌شود.


چه زمانی به دکتر مامایی مراجعه کنیم؟ 

در صورت نیاز به مشاوره و آمادگی پیش از بارداری، مراقبت‌های دوران بارداری و انجام زایمان طبیعی می‌توان به متخصص مامایی مراجعه کرد. همچنین چنانچه با مشکلاتی مانند تهوع، کمردرد، عفونت‌های ادراری، شیردهی به نوزاد و سلامت نوزاد مواجه شدید، دکتر مامایی می‌تواند به شما کمک کند. برای مشاوره در زمینه سلامت جنسی و باروری هم، مراجعه به متخصص مامایی بهترین انتخاب است.


در زمان مراجعه به دکتر مامایی انتظار چه معاینه و کارهایی را داشته باشیم؟

هنگام مراجعه به دکتر مامایی، او برای انجام معاینات و ارزیابی‌های مختلفی اقدام می‌کند. در جدول زیر می‌ توانید تمامی مراحل ارزیابی دکتر مامایی در زمان مراجعه را مرور کنید:

اقدامات دکتر مامایی

هدف

معاینه فیزیکی

شامل اندازه‌گیری فشار خون، وزن و بررسی کلی سلامت شما

انواع آزمایش‌های خون و ادراری

برای ارزیابی سلامت عمومی و شناسایی مشکلات احتمالی

سونوگرافی

برای ارزیابی رشد جنین، تعیین سن بارداری و بررسی سلامت جنین

معاینه لگنی

برای بررسی وضعیت دهانه رحم و سلامت اندام‌های تناسلی

ارائه مشاوره و راهنمایی

توصیه‌های تغذیه‌ای، بهداشتی و توصیه‌هایی برای فعالیت‌های بدنی مناسب

آموزش و پشتیبانی

نحوه مدیریت درد زایمان، تمرینات بارداری و مراقبت‌های پس از زایمان

این معاینات و ارزیابی‌ها، با هدف اطمینان از سلامت مادر، جنین و ارائه مراقبت‌‌های لازم در بارداری انجام می‌شود.


تعرفه ویزیت دکتر مامایی چقدر است؟

براساس اطلاعات موجود در سایت‌های معتبر، ویزیت دکتر مامایی، 210 هزار تومان است. با این حال، بسته به نوع ارائه خدمات متخصص مامایی، ویزیت دریافتی می‌تواند متفاوت باشد. شما با مراجعه به پروفایل دکتر مامایی در سایت دکتردکتر، می‌توانید از تعرفه ویزیت انواع نوبت آنلاین، تلفنی و حضوری مطلع شوید.


آیا دکتر مامایی، بیمه قبول می‌کند؟

برای اطلاع از بیمه‌های تحت قرارداد با دکتر مامایی، باید با مطب این متخصص تماس بگیرید.


چگونه از دکتر مامایی در دکتردکتر به صورت آنلاین نوبت حضوری بگیریم؟

گرفتن نوبت دکتر مامایی به‌صورت آنلاین، بسیار راحت است. برای این کار، پس از مراجعه به سایت دکتردکتر در بخش سرچ سایت، کلمه «مامایی» را جستجو کنید. بعد از کلیک روی این کلمه در بخش تگ‌ها، وارد صفحه لبستی از بهترین دکترهای مامایی می‌شوید. در قدم بعدی، با انتخاب کارشناس مامایی موردنظر خود، وارد پروفایل او شوید و در قسمت نوبت ویزیت حضوری، روی دکمه «دریافت نوبت» متخصص مامایی کلیک کنید.

در زمان ملاقات با دکتر مامایی، می‌توانید در زمینه مواردی همچون معاینات دوران بارداری یا رشد و سلامت جنین، مشاوره دریافت کنید.

سوالات متداول

چطور بفهمیم یک دکتر مامایی خوب است؟

چطور بهترین دکتر مامایی را در سایت دکتردکتر انتخاب کنیم؟

چطور از بهترین دکتر مامایی در سایت دکتردکتر به صورت آنلاین نوبت بگیریم؟

بهترین دکتر مامایی در چه شهرهایی حضور دارد؟