معرفی 3 عمل زیبایی باسن و مزایا و معایب جراحی‌های زیبایی باسن

عمل زیبایی باسن
اشتراک گذاری ثبت دیدگاه

برای افزایش حجم باسن یا بزرگ کردن باسن، باید به سراغ عمل‌ زیبایی باسن بروید. روش‌ های زیبایی باسن شامل جراحی باسن، لیفت باسن، ایمپلنت باسن، تزریق چربی به باسن، تزریق ژل به باسن و تزریق فیلر به باسن است. برای انجام جراحی زیبایی باسن، باید به جراح پلاستیک مراجعه کنید. برای توضیح جامع‌تر در این خصوص، این مطلب از مجله سلامت و پزشکی دکتردکتر را به بررسی انواع عمل زیبایی باسن اختصاص می‌دهیم. برای مطالعه این مطلب به ۵ دقیقه زمان نیاز دارید. 

در پایان اگر سوالی داشتید، می‌توانید در انتهای مطلب و در بخش نظرات مطرح کنید تا پزشک پاسخ دهد. 

عمل‌های زیبایی باسن چند مورد هستند؟

برای اصلاح فرم باسن یا بزرگ کردن آن، گزینه‌های زیادی پیش رو دارید. برای مثال پروتز یا ایمپلنت باسن، تزریق چربی به باسن، تزریق هیدروژل و سیلیکون به باسن از این دست هستند. همچنین، لیفت باسن برزیلی و تزریق ژل یا فیلر به باسن نیز در گروه انواع عمل زیبایی باسن قرار می‌گیرند. پیش از هر گونه اقدام، پیشنهاد می‌کنیم ابتدا مطلب جراحی‌ های زیبایی زنان را مطالعه کنید. همچنین، در مورد انواع و روش انجام آنها نیز اطلاعات کسب کنید تا آگاهانه در این مسیر قدم بردارید. 

عمل بزرگ کردن باسن

عمل‌ بزرگ کردن باسن که با عناوین جراحی پروتز باسن و ایمپلنت نیز شناخته می‌شوند، از رایج‌ترین و پرطرفدارترین روش‌های بزرگ کردن باسن هستند. پروتز باسن، نوعی جراحی پلاستیکی است که در طول آن، دکتر جراح پلاستیک، ایمپلنت‌های سیلیکونی را در بافت باسن‌ها قرار می‌دهد تا حجیم‌تر به نظر برسند. با اینکه این جراحی بسیار پرطرفدار است، اما کاملا بدون خطر و ایمن نیست. یا ممکن است شما آگاهی لازم را در مورد گزینه‌های دیگر آن نداشته باشید. ازاین‌رو بهتر است برای انتخاب نوع عمل زیبایی باسن، با دکتر پوست و جراح پلاستیک مشورت کنید.

همچنین، برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد انواع روش‌های کاشت باسن و آشنایی با حیطه کاری جراح پلاستیک، پیشنهاد می‌کنیم مطلب تخصص جراحی پلاستیک چیست را مطالعه کنید.

عمل بزرگ کردن باسن، از رایج‌ترین روش‌های عمل زیبایی باسن

عمل تزریق چربی به باسن

تزریق چربی باسن، یکی دیگر از روش‌های زیبایی برای بهبود فرم و شکل باسن است. این عمل تاحدودی مشابه لیفت برزیلی است؛ اما احتمالا در روش انجام و مراقبت‌های بعد از عمل با هم تفاوت داشته باشند. تزریق چربی باسن، مانند سایر انواع عمل‌ های زیبایی، روش‌ها و شرایط خاص خود را دارد.

تزریق چربی به باسن چگونه انجام می‌شود؟

در عمل تزریق چربی باسن، پزشک متخصص با استفاده از لیپوساکشن، چربی‌ها را از سایر نقاط بدن جمع‌آوری کرده و سپس به بافت باسن تزریق می‌کند. برای عمل‌های تزریق چربی، شما باید چربی کافی در بدن خود داشته باشید. زیرا فرآیند برداشت چربی باید ایمن باشد تا آسیبی به بدن شما وارد نشود. از‌این‌رو، ممکن است پیش از عمل، شما ملزوم به رعایت نکات مراقبتی خاص باشید. 

مزایا و معایب عمل تزریق چربی 

در حالت کلی، عواملی مانند میزان مهارت پزشک، مراقبت‌های بعد از عمل و سلامت عمومی بیمار، ارتباط نزدیکی با مزایا و معایب دارند. در ابتدا، مزایای این عمل زیبایی باسن را بررسی می‌کنیم:

  • سازگاری سریع بدن با چربی تزریق شده 
  • احتمال پائین بودن هزینه نسبت به عمل‌های ایمپلنت
  • کوتاه بودن زمان عمل نسبت به سایر‌ عمل‌ها 
  • دریافت نتایج طبیعی‌تر

در  مقابل، اگر برای انجام این عمل به متخصص حاذق مراجعه نکنید، یا اگر از بهداشتی بودن و ایمن بودن محیط تزریق مطمئن نباشید، ممکن است عوارض زیر را تجربه کنید: 

  • احتمال کبودی و تورم در ناحیه تزریق
  • احتمال بروز عفونت
  • احتمال بروز نکروز چربی
  • احتمال بروز ناقرینگی در شکل باسن‌ها

برای اینکه از بروز چنین عوارضی پیش‌گیری کنید، حتماً در مورد مراقبت‌های قبل و بعد از عمل با جراح متخصص مشورت کنید. به‌عنوان مثال، بعد از عمل برای بهبود فرم باسن، شما باید گن‌های تنگ مخصوص بپوشید. یا اینکه از نشستن طولانی‌مدت روی باسن‌ها خودداری کنید.

تزریق هیدروژل و سیلیکون به باسن

تزریق هیدروژل به باسن، یک روش کم‌تهاجمی برای بزرگ کردن باسن است که در آن، جراح پلاستیک ترکیبی از آب و پلی‌آکرید‌آمید را به باسن فرد تزریق می‌کند. این روش، بیشتر برای کسانی مناسب است که نمی‌خواهند سراغ پروتز و ایمپلنت بروند، یا اینکه به دنبال یک روش کوتاه‌مدت و موقتی هستند. اثر تزریق هیدروژل، معمولاً تا نزدیک هجده ماه باقی می‌ماند. بعد از این مدت، بدن به مرور هیدروژل را جذب می‌کند.

عمل تزریق سیلیکون نیز، نوعی عمل زیبایی باسن است که معمولاً با بیهوشی موضعی یا عمومی انجام می‌شود. در این عمل، جراح پلاستیک، مایع یا ژل سیلیکون را با کانولا به نواحی مشخصی از باسن تزریق می‌کند. تزریق سیلیکون از ابتدای پیدایش، روشی بحث‌برانگیز برای عمل زیبایی باسن است. زیرا، انجام آن مهارت و دانش زیادی می‌طلبد و جراح پلاستیک باید در این زمینه با تجربه باشد. 

با استناد به یک مقاله در وب‌سایت کلینیک لیپوساکشن آتلانتا،

برای انجام عمل تزریق یا برداشت هیدروژل، جراح پلاستیک بایستی با تکنیک‌های تخصصی و به‌روز آشنا باشد.

پس حتماً باید به جراح پلاستیک حاذق و باتجربه مراجعه کنید.

معایب احتمالی تزریق هیدروژل در صورت نا‌ایمن بودن مواد تزریق

در صورتی که تزریق هیدروژل با مواد غیر استاندارد و در مراکز نامعتبر انجام شود، عوارض سخت و خطرناکی به‌دنبال خواهد داشت. در ادامه چند عوارض در این خصوص باهم بررسی خواهیم کرد، که خود بیماران بعد از تجربه ناخوشایند خود با کاربران سراسر جهان به اشتراک گذاشته‌اند:

  • عفونت‌های پوستی بسیار شدید
  • احساس تورم و درد در محل تزریق
  • احتمال ناقرینگی باسن‌ها

متاسفانه در کشور‌هایی مانند آمریکا، برخی افراد غیرمتخصص، کیت‌های حاوی هیدروژل را به صورت آنلاین و در فضای مجازی می‌فروشند. بدیهی است که این تزریق ایمن نخواهد بود.

مشاوره تلفنی و متنی با دکتر پوست

تزریق ژل یا فیلر به باسن

در سال‌های اخیر، تزریق ژل یا فیلر به یکی از پرطرفدار‌ترین عمل زیبایی باسن در سراسر جهان تبدیل شده است. تزریق ژل، روشی غیرجراحی و نسبتاً غیرتهاجمی است که به شکل‌دهی و افزایش حجم باسن کمک می‌کند. موادی که جراح پلاستیک هنگام تزریق استفاده می‌کند، شامل موارد زیر هستند:

  • هیالورونیک اسید؛ این ماده، به‌طور طبیعی در بدن وجود دارد. از‌این‌رو بدن خیلی سریع با آن سازگار می‌شود.
  • پلی‌ال‌لاکتیک اسید؛ این فیلر، تولید کلاژن را در بدن تحریک کرده و به مرور زمان حجم باسن را افزایش می‌دهد. ماندگاری این تزریق بالاست و نتایج آن به مرور مشخص می‌شود.
  • کلسیم هیدروکسی‌آپاتیت؛ این فیلر، هم برای افزایش حجم باسن و هم جوان‌سازی پوست باسن موثر است.

مطالعات نشان می‌دهند که تزریق فیلر، کاملاً ایمن است؛ اما باید در مراکز معتبر و توسط جراح پلاستیک انجام بگیرد. همچنین، انتخاب نوع ژل یا فیلر نیز بایستی با شرایط جسمانی بیمار سازگار باشد.

عمل زیبایی باسن

عمل لیفت باسن

لیفت باسن نیز از روش‌های رایج عمل زیبایی باسن است. در این عمل، پوست باسن صاف و شکل آن گرد‌تر و برجسته‌تر می‌شود. چندین نوع جراحی لیفت باسن وجود دارد. بعضی از آن‌ها، فقط برای لیفت کردن و جبران افتادگی باسن مناسب‌اند؛ اما، بعضی دیگر برای بزرگ شدن باسن‌ها هم موثر هستند. در مورد اینکه کدام روش برای شما مناسب‌تر است، جراخ متخصص باید تصمیم بگیرد.

لیفت باسن چگونه انجام می‌شود؟

در عمل لیفت باسن، جراح پلاستیک، بافت یا پوست شل شده را به منظور ترمیم افتادگی پوست برمی‌دارد. سپس، با روش‌های مختلف پوست باسن را می‌کشد تا صاف شود. لیف باسن، با روش‌های مانند تزریق چربی، لیفت باسن با نخ، هایفوتراپی، تزریق ژل، جراحی کلاسیک و لیپوساکشن انجام می‌گیرد. افرادی که هیچ‌گونه مشکل سلامتی ندارند، بهترین گزینه برای انجام لیفت باسن هستند. زیرا شرایط بدن این افراد، به‌گونه‌ای است که عوارض احتمالی را افزایش نمی‌دهد.

لیفت باسن با نخ 

عمل لیفت باسن با نخ، یکی از آسان‌ترین روش‌های لیفت باسن است که به منظور فرم‌دهی به باسن و صاف شدن پوست آن انجام می‌گیرد. این عمل، معمولاً با بی‌حسی موضعی انجام می‌گیرد و تا حدود ۶۰ دقیقه نیز زمان می‌برد. در عمل لیفت باسن با نخ، جراح پلاستیک با سوزن‌های خیلی ظریف، نخ‌های مخصوص را به زیر پوست باسن هدایت می‌کند. سپس، نخ‌ها را می‌کشد تا پوست صاف شود. در جدول زیر مزایا و معایب لیفت باسن با نخ را آورده‌ایم:

مزایامعایب
ایمنی بیشترماندگاری کوتاه مدت
کوتاه بودن دوره نقاهتبالا بودن هزینه
نتایج طبیعی و راضی‌کننده نیازمند شرایط خاص جسمانی
پایین بودن میزان عوارض نسبت به روش‌های دیگر ـ

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایا و معایب لیفت باسن با نخ و انواع دیگر عمل زیبایی باسن، لطفاً با پزشک متخصص مشورت کنید.

لیفت سنتی

لیفت سنتی، نوعی از لیفت باسن است که فقط افتادگی پوست باسن را جبران می‌کند. یعنی تغییری در اندازه باسن‌ها ایجاد نمی‌کند. افرادی که شرایط زیر را دارند، می‌توانند عمل لیفت سنتی را انجام دهند:

  • افتادگی پوست ژنتیکی
  •  تغییرات شدید وزن 
  • افتادگی پوست بعد از زایمان 

در عمل لیفت سنتی، جراح پلاستیک یک برش محدود در قسمت فوقانی هر دو باسن ایجاد می‌کند. سپس بافت‌های افتاده را برمی‌دارد. 

لیفت باسن برزیلی

لیفت باسن برزیلی، نوعی از عمل زیبایی باسن بوده که هم شامل لیفت و هم شامل بزرگ کردن باسن است. در این عمل، جراح پلاستیک به روش لیپوساکشن، چربی‌های بدن خود فرد را از پهلو‌ها، پایین شکم و ران‌ها جمع آوری کرده و سپس با تکنیک‌های مناسب، به بافت باسن تزریق می‌کند.

نکته! اگر می‌خواهید این عمل را انجام دهید، باید چربی کافی در بدن خود داشته باشید. به این دلیل که جراح بتواند چربی‌های شما را به صورت ایمن و بدون خطر بردارد. در غیر‌این‌صورت، برای این عمل زیبایی باسن واجد شرایط نیستید.

لیقت باسن، نوعی عمل زیبایی باسن قابل انجام با تزریق و روش‌های دیگر
لیفت باسن ظاهری برجسته و متقارن در باسن‌ها ایجاد می‌کند.

مزایا و معایب عمل لیفت باسن 

لیفت باسن، برای ایجاد تناسب در ظاهر باسن‌ها مناسب است. بنابراین، افرادی که از ظاهر باسن‌های خود به هر دلیلی ناراضی‌اند، می‌توانند عمل لیفت را امتحان کنند. سایر مزایا را باهم بررسی می‌کنیم:

  • کسب نتایج طبیعی‌تر؛ اگر جراح متخصص، از چربی خود بدن شما استفاده کند نتیجه نهایی بسیار طبیعی خواهد بود.
  • ترمیم آسیب‌های ناشی از کاهش وزن شدید؛ لیفت باسن، برای رفع و جبران افتادگی پوست یا علایم پیری مناسب است.
  • ایجاد تعادل در تناسب اندام؛ نتیجه نهایی لیفت، تناسب اندام فرد را تکمیل می‌کند.
  • ماندگاری طولانی مدت؛ در صورت رعایت نکات مراقبتی، ماندگاری این عمل رضایت‌بخش خواهد بود.

مانند بیشتر عمل‌های زیبایی، عمل لیفت نیز ممکن است عوارض و مشکلاتی به همراه داشته باشد. البته، در صورتی که این عمل را در مراکز معتبر و توسط جراح حاذق انجام دهید، عوارض شما در حالت طبیعی خواهد بود. با‌این‌حال، سایر مشکلات احتمالی موارد زیر را شامل می‌شوند:

  • عفونت؛ احتمال عفونت در محل تزریق وجود دارد.
  • هماتوم؛ تجمع خون در زیر پوست که تورم و درد شدید به همراه دارد. 
  • نکروز چربی؛ مرگ سلول‌های چربی و ایجاد توده‌های سفت در زیر پوست 
  • پنوموتوراکس؛‌ جمع شدن هوا در فضای بین ریه و دیواره قفسه سینه که ممکن است عملکرد ریه‌ها را متوقف کند. 
  • آبسه؛ در نتیجه تجمع چرک در محل تزریق و عفونت ایجاد می‌شود. 
  • سروما؛ تجمع مایعات در زیر پوست که تورم ایجاد می‌کند. 
  • تشکیل کیست؛ تشکیل کیست‌های پر از مایع در محل تزریق عامل آن است. 

در حالت کلی، بعد از انجام عمل زیبایی باسن، لطفاً نسبت به نکات مراقبتی بی‌تفاوت نباشید. بعد از عمل، از خود مراقبت کنید و استراحت کافی داشته باشید. در صورت رعایت دستور‌العمل‌ها، به نتیجه دلخواه خود خواهید رسید.

عمل لیپوساکشن باسن

عمل لیپوساکشن باسن، برای برداشت یا کاهش چربی‌های اضافی باسن انجام می‌گیرد. این نوع از عمل زیبایی باسن، تقارن و شکل باسن‌ها را بهبود می‌بخشد و در اندازه دو باسن، تناسب ایجاد می‌‌کند.

لیپوساکشن، بیشتر زمانی انجام می‌گیرد که باسن‌های فرد، به صورت ژنتیکی ناقرینه باشند، یا اینکه فرد نتیجه دلخواه را از عمل تزریق چربی دریافت نکرده باشد. مراحل انجام عمل لیپوساکشن را با هم بررسی می‌کنیم:

  • بیهوشی عمومی یا بی‌حسی موضعی (با توجه به شرایط جسمانی بیمار و ترجیح جراح انتخاب می‌شود)
  • ایجاد چند برش 
  • مکش چربی به وسیله کانولا 
  • بخیه زنی یا بستن برش‌ها 

بعد از اتمام عمل جراحی، فرد باید تا مدت معین استراحت کافی داشته باشد.

نتایج عمل لیپوساکشن، معمولاً چند هفته بعد از عمل جراحی مشخص می‌شود. پس بهتر است عجله نداشته باشید و دوره نقاهت خود را با آرامش سپری کنید.

مزایا و معایب عمل لیپوساکشن باسن

عمل لیپوساکشن نیز، همچون سایر انواع عمل زیبایی باسن، معایب و مزایایی دارد که جراح متخصص در جلسات مشاوره اولیه با شما در میان خواهد گذاشت. برای مثال،‌ تورم، کبودی و عفونت از معایب عمل لیپوساکشن هستند؛ اما در مقابل، بهبودی سریع‌تر و شکل‌دهی بهتر نیز از مزایای آن است.

انجام عمل لیپوساکشن برای جمع‌آوری و پیوند چربی در عمل زیبایی باسن

مقایسه انواع عمل زیبایی باسن 

تمام عمل‌های زیبایی، به منظور رسیدن به یک هدف مشخص انجام می‌شوند و آن بهتر شدن فرم باسن است. در این راستا، بدیهی است که هر عمل سبک، روش و تفاوت‌های مخصوص به خود را دارد. این تفاوت‌ها، بیشتر با چگونگی انجام عمل و ابزار مورد نیاز در هر عمل مرتبط هستند. باهم بررسی می‌کنیم:

مقایسه عمل ایمپلنت باسن با تزریق چربی

در عمل تزریق چربی باسن، پزشک متخصص با انجام لیپوساکشن، چربی‌ها را از سایر نقاط بدن جمع‌آوری کرده و سپس به بافت باسن تزریق می‌کند. در حالی که در عمل ایمپلنت، ایمپلنت سیلیکونی به منظور افزایش حجم در داخل بافت باسن قرار می‌گیرد. همچنین برای عمل تزریق، فرد باید چربی‌های اضافی کافی در بدن خود داشته باشد، درحالی‌که، در عمل ایمپلنت باسن چنین احتیاجی مطرح نیست. سایر تفاوت‌ها، موارد زیر را شامل می‌شوند:

  • نتیجه عمل تزریق، ممکن است طبیعی‌تر از ایمپلنت باشد.
  • میزان ماندگاری عمل تزریق،کمتر از ایمپلنت است.
  • زمان بهبودی عمل ایمپلنت بسیار بیشتر از عمل تزریق چربی است.
  • عمل تزریق چربی ممکن است تکرار شود، در حالی که ایمپلنت معمولاً نیاز به تکرار ندارد.
  • عوارض عمل ایمپلنت شدید‌تر از تزریق چربی است.

برای انتخاب نوع عمل زیبایی باسن، جراح پلاستیک شرایط جسمانی شما را، با توجه به شرایط مورد نیاز برای هر دو عمل بررسی می‌کند.

مقایسه لیفت باسن با تزریق ژل و فیلر

دوران نقاهت لیفت باسن، حساس‌تر و بیشتر از دوران نقاهت تزریق ژل و فیلر است. همچنین، در لیفت باسن، بدن فرد بیشتر از تزریق فیلر در معرض عوارض و قرار دارد. با اینکه تزریق ژل و فیلر بسیار ایمن‌تر از لیفت است، اما ماندگاری کمتری دارد.

بهترین روش‌ برای عمل بزرگ کردن باسن چیست؟

تعیین بهترین روش بزرگ کردن باسن، به عوامل متعددی بستگی دارد. برای مثال، شرایط پزشکی و جسمانی شما، میزان بودجه‌ای که در اختیار دارید و صلاح‌دید جراح پلاستیک از این عوامل هستند. ازاین‌رو، نمی‌توان در مورد بهترین روش سفت کردن باسن یا بهترین روش خوش فرم کردن باسن نظر قطعی داد. با‌این‌حال، بهترین پیشنهاد ما این است که ابتدا با جراح پلاستیک مشورت کنید. سپس، روشی را برای عمل زیبایی باسن انتخاب کنید که با کمترین میزان عوارض، مطلوب‌ترین نتیجه را برای شما به همراه داشته باشد.

برای انجام عمل زیبایی باسن به چه دکتری مراجعه کنیم؟

بدیهی است که برای انجام عمل زیبایی باسن، باید به جراح پلاستیک مراجعه کنید. جراح پلاستیک، ابتدا شرایط جسمانی شما را بررسی می‌کند. سپس مطابق با درخواست شما، در مورد روش‌های زیبایی باسن و نحوه جراحی زیبایی باسن به شما مشاوره می‌دهد. هرکدام از این روش‌ها، به سبک و سیاقی خاص انجام می‌شوند. به‌عنوان مثال، عمل‌های بزرگ کردن باسن با روش‌های کاشت باسن مربوط هستند. عمل لیفت باسن نیز به تزریق چربی و فیلر اطلاق می‌شود. 

برای کسب آگاهی بیشتر در مورد انواع عمل‌های زیبایی باسن، می‌توانید با مراجعه به سیستم نوبت‌دهی آنلاین سایت دکتردکتر، از بهترین جراح پلاستیک شهر خود و جراحان سراسر ایران زمان ویزیت و مشاوره بگیرید.

منابع:

medicalnewstoday

drrajatgupta.com

my.clevelandclinic.org

سوالات متداول عمل زیبایی باسن

به مواردی مانند شرایط جسمانی خود، انتخاب سبک درمانی با کمترین عوارض و میزان توانایی جراح متخصص باید توجه کرد.

خیر؛ زیرا همه افراد شرایط جسمانی لازم برای این عمل‌ها را ندارند.

ممکن است خطرناک باشد؛ اما به نوع عمل، تجربه پزشک و شرایط بدنی شما بستگی دارد

با رعایت دستورات جراح، مراقبت از زخم‌ها و گذراندن اصولی دوران نقاهت می‌توان از عوارض پیشگیری کرد.

برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: زهره پور رادی
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*