شغل مناسب افراد برونگرا چیست؟ معرفی 10 شغل مناسب برونگراها

شغل مناسب برونگراها
اشتراک گذاری ثبت دیدگاه

درباره آدم‌های برونگرا شنیده‌اید؟ همان آدم‌هایی که بیشتر انرژی‌شان را از حضور در جمع تأمین می‌کنند. درباره شغل مناسب افراد برونگرا چیزی می‌دانید؟ این افراد در چه موقعیت‌های کاری موفق‌تر ظاهر می‌شوند؟ اگر شما هم برونگرا هستید، خوب است که این مقاله از دکتردکتر را مرور کنید تا ببینید که در چه زمینه‌هایی امکان موفقیتتان بیشتر است.

هرچقدر که دید قوی‌تری نسبت به شخصیت و روحیه خود داشته باشید، در زندگی کاری و معمولی پیروزتر و شادتر خواهید بود. گاهی برای شناخت روان خود مخصوصا در بزرگ‌شهری مملو از موقعیت مثل پایتخت، نیاز به کمک یک روان‌درمانگر در تهران هم دارید.

اهمیت شناخت خود و رسیدگی به موضوعات مربوط به رفتار و شخصیت را نادیده نگیرید که نقش بسیار مهمی در روند رشد در زندگی دارند. ما را همراهی کنید تا درباره شغل‌های مناسب افراد برونگرا برایتان بیشتر بگوییم.

اگر سوالی درباره شغل مناسب افراد برونگرا دارید، می‌توانید در انتهای همین مطلب و در بخش نظرات بنویسید تا پزشک پاسخ دهد.

افراد برونگرا چه نوع شخصیتی دارند؟

افراد برونگرا از حضور در کنار آدم‌های دیگر لذت می‌برند. آنها به جمع و اجتماعات علاقه‌مند هستند و در مشارکت در فعالیت‌های تیمی و در کنار آدم‌های دیگر انرژی روحی و روانی زیادی نصیبشان می‌شود. برونگراها علاقه زیادی به فعالیت در جمع دارند و همان‌طور که خودشان معمولاً خوش‌صحبت هستند، دوست دارند که دیگران هم با آنها صحبت و ارتباط برقرار کنند.

شغل برونگراها

برونگراها در محیط کار چگونه‌اند؟

آدم‌های برونگرا دوست دارند که با دیگران و در تماس و ارتباط با آنها مشغول به کار شوند. این افراد دوست ندارند که به تنهایی و در محیطی ایزوله و ساکت کار کنند. آنها از حضور در جلسات، رویدادها و برنامه‌های تیمی خوششان می‌آید.

در چنین شرایطی شکوفاتر هم می‌شوند و ایده‌های بهتری تولید می‌کنند. برونگراها دوست دارند که برای رسیدن به اهداف خود و شغلشان با دیگران همراه و همکار شوند. آنها معمولاً پرحرف و خوش‌صحبت هستند و حواس همه را به‌ سمت خود جلب می‌کنند. درباره برونگراها و درونگراها در محیط کار می‌توانید مطلبی تحت همین عنوان را در مجله دکتردکتر بخوانید.

ویژگی شغل مناسب افراد برونگرا چیست؟

اگر در دسته افراد برونگرا قرار می‌گیرد، باید بدانید که شغل مناسب برونگراها در ارتباطات و جنب‌وجوش تعریف می‌شود. در واقع، مشاغل مناسب برای چنین افرادی در محیط‌هایی دیده می‌شود که از پویایی بالایی برخوردار هستند.

محیط‌های بسته و محدود برای برونگراها اصلاً خوشایند نیست. آنها دوست دارند که مدام با چالش‌های گوناگون روبه‌رو شوند و از تغییر هراسی ندارند. مشاغلی با این ویژگی‌ها برای افراد برونگرا راضی‌کننده‌تر است. برای شناخت ویژگی‌ها و انتخاب شغل مناسب می‌توانید با دکتر روانشناس مشورت کنید.

معرفی 10 شغل‌ مناسب افراد برونگرا

از جمله انواع شغل مناسب برونگراها باید به موارد زیر اشاره کنیم. البته یادتان باشد که این‌ها تنها فهرستی محدود از مشاغل مناسب برای چنین افرادی هستند و امکان دارد که صدها شغل دیگر هم در راستای ویژگی‌های رفتاری و شخصیتی افراد برونگرا، برایشان مناسب باشد:

شغل مناسب افراد برونگرا

مشاوره آنلاین و تلفنی دکتر روانشناسی

مدیریت

مشاغل مدیریتی مناسب کسانی هستند که از حضور درمیان آدم‌های دیگر لذت می‌برند. مدیران باید با بخش‌های مختلف هر شرکت و سازمان در ارتباط باشند و برای ارزیابی عملکردها و افراد، نگاه دقیقی نسبت به آنها داشته باشند.

برخورداری از توانایی زیر نظرگرفتن افراد و مشتاق‌بودن به کشف آنها و کارهایشان از ویژگی‌های لازم برای پیش‌برد مشاغل مدیریتی است. درونگراها هم چنین ویژگی‌هایی دارند و می‌توانند در پُست‌های مدیریتی بدرخشند.

مدیر منابع انسانی

مدیران و کارکنان بخش منابع انسانی هم ضمن تعامل با افراد دیگر باید توانایی‌های اجتماعی بالایی داشته باشند. حضور درمیان دیگران، تعامل با آدم‌های دیگر و زیر نظرگرفتن عملکرد و ارزیابی کارهایشان هم نیاز به مهارت‌های اجتماعی دارد که افراد برونگرا از آن برخوردار هستند.

مدیر روابط عمومی

مدیران روابط عمومی هم باید مسلط به مهارت‌هایی نظیر شبکه‌سازی ارتباطات باشند. وظایف این افراد در زمینه تعامل با سازمان‌های دیگر و مردم معنا پیدا می‌کند.

مدیر ارتباط با مشتریان

کسانی که در نقش‌های مدیریتی برای ارتباط با مشتریان انتخاب می‌شوند، باید برقراری رابطه را به‌خوبی بلد باشند. ضمن اینکه مهارت‌هایی نظیر توجیه‌کردن دیگران، گفت‌وگو و تولید ایده‌هایی برای جلب رضایت مشتریان را بلد باشند.

این ویژگی‌های شغلی باعث می‌شود که مدیریت ارتباط با مشتریان شغل مناسب برونگراها باشد.

مشاور مالی

افرادی که در نقش مشاور مالی ظاهر می‌شوند، باید ویژگی‌های برونگراها را داشته باشند. این دسته از افراد باید در ارتباط با دیگران قرار بگیرند و تمایل کافی به کشف و معاشرت با آنها داشته باشند.

در این صورت است که می‌توانند نیازها و خواسته‌هایشان را با توجه به شرایط در نظر بگیرند و پیشنهادهای خوبی درباره امور مالی در اختیارشان قرار بدهند.

مدرس

آموزگاران مدام در ارتباط با آدم‌های مختلف هستند. حتی زمانی که کلاس درس تمام می‌شود هم با مسئولان مدرسه یا والدین دانش‌آموزان در ارتباط قرار می‌گیرند. این شغل برای کسانی مناسب است که از ارتباط با آدم‌ها انرژی می‌گیرند و خوشحال می‌شوند.

افراد اجتماعی و برونگرا

پرستار

شغلی مانند پرستاری هم به ارتباط با آدم‌های دیگر نیاز دارد و هم انرژی فراوان. آدم‌های برونگرا معمولاً پرانرژی هستند یا دست‌کم در رفتارشان با آدم‌های دیگر، انرژی و شادابی زیادی دیده می‌شود. این ویژگی‌ها برای پرستاران ضروری است.

بازیگری و هنرهای گروهی

کسانی که به ابراز خود و حضور درمیان جمع علاقه دارند هم در دسته برونگراها قرار می‌گیرند. چنین ویژگی‌هایی در مشاغلی مانند هنرپیشگی هم نیاز است. بنابراین، بازیگری می‌تواند شغل مناسب برونگراها باشد.

آیا فقط این مشاغل مناسب درونگراها هستن؟

باید بدانید که برونگرایی باعث می‌شود که افراد دارای ویژگی‌هایی مخصوص به خود باشند. این موضوع درباره درونگراها هم صادق است. هریک ویژگی‌ها و شاخصه‌هایی دارند که باعث می‌شوند در بعضی از مشاغل بهتر از موارد دیگر عمل کنند.

با این وجود، همه‌چیز در گروی داشتن این سبک و نوع از شخصیت نیست. به‌ عبارت دیگر، اینکه کسی زیر چتر اصطلاح برونگرایی قرار می‌گیرد، لزوماً باعث نمی‌شود که در مشاغل مطرح‌شده موفق‌تر شود.

عوامل گوناگونی در موفقیت شغلی نقش دارند. میزان تلاش و پشتکار، رفتاری که افراد دیگر در محل کار با هر فرد دارند و عوامل خارجی و داخلی گوناگون دیگر در این زمینه بی‌تأثیر نیستند. با این حال، انتخاب شغل مناسب برونگراها برای این افراد می‌تواند میانبری به‌ سوی موفقیت باشد.

شغل مناسب افراد برونگرا

زندگی شغلی برونگراها موفق‌تر از درونگراها است؟

آمارهایی وجود دارد که می‌گویند، برونگراها معمولاً زندگی شغلی موفق‌تری نسبت به درونگراها دارند. اما این واقعاً صحت دارد؟ به‌ طور دقیق نمی‌توان به چنین نتیجه‌گیری و جمع‌بندی رسید. در واقع، دلایل مختلفی در موفقیت نقش دارند. با این حال، معاشرتی‌بودن آدم‌های برونگرا و پذیرش خطرات مختلف یا روحیه جسوری که برای امتحان‌کردن چیزهای تازه دارند، احتمال این را که فرصت‌های کاری بهتری پیدا کنند، بالا می‌برد.

برای موفقیت در زندگی شغلی هم باید با روان و شخصیت خود بیشتر آشنا باشید. گاهی حتی نیاز به کمک‌گرفتن از مشاوران هم پیش می‌آید. اگر قصد ملاقات با دکتر روانشناس را دارید، می‌توانید از سایت نوبت دهی دکتردکتر هم استفاده کنید.

منبع:

themuse.com

برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: نیلوفر شهدوست
نیلوفر شهدوست هستم و نزدیک به یک دهه در دنیای محتوا گشت‌وگذار می‌کنم. حضور در بخش‌های مختلف این دنیا، با یادگیری، شناخت آدم‌ها و خلق ارتباطات برایم شیرین است. تولید محتوا در حوزه پزشکی و سلامت هم یکی از جذاب‌ترین بخش‌های تجربه کاری من هست و شاید برایتان جالب باشد که بدانید، در تولید بیشتر از ۵۰۰ مقاله به‌روز، در زمینه‌های پرجست‌وجوی پزشکی و سلامت مشارکت داشته‌ام. این حضور مداوم و پررنگ در دنیای محتوای پزشکی، با وسواس و دقت زیادی همراه بوده تا مخاطبان نازنین بتوانند به منابع تراز اول پزشکی دنیا دست پیدا کنند و جواب پرسش‌هایشان را سریع‌تر بگیرند و البته کمتر نگران شوند. امیدوارم که توانسته باشم در مسیر پیگیری بیماری‌ یا پیداکردن پاسخی برای سوالات پزشکی و سلامتی شما در کنارتان باشم.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*