برونگراها و درونگراها در محیط کار چه رفتار و خصوصیاتی دارند؟

برونگرایی و درونگرایی برای تعریف دو طیف شخصیتی استفاده می‌شوند که هر یک خصایص رفتاری مختص به خودشان را دارند. البته باید به این نکته هم توجه کرد که افراد می‌توانند ترکیبی از ویژگی‌های درون‌گرایی و برون‌گرایی را با هم داشته باشند؛ اما آنچه که اهمیت دارد، نوع رفتار برونگراها و درونگراها در محیط کار است.

مدیران تیم‌ها و موسساتی که می‌خواهند بهترین بهره‌وری را از کارمندان و کارکنان خود داشته باشند، بایستی به برخی نکات و موارد در خصوص برونگراها و درونگراها در محیط کار توجه کنند. شناخت دقیق شخصیت با مراجعه به متخصص روانشناس امکانپذیر است.

اما در ادامه این مطلب از مجله دکتردکتر به هر آنچه که بایستی در رابطه با برونگراها و درونگراها در محیط کار لازم است بدانید، خواهیم پرداخت.

آنچه در این مقاله خواهید خواند پنهان کردن

برونگراها و درونگراها در محیط کار

مدیریت گروهی از افراد با ترکیبی از شخصیت‌ها که تاثیر زیادی در نحوه واکنش آن‌ها به وظایف، نوع برقراری ارتباط و مسئولیت‌هایشان دارد، می‌تواند چالش برانگیز باشد.

بنابراین، درک این نکته که برون‌گراها و درون‌گراها در محیط کار چه عملکردی دارند، اهمیت زیادی پیدا می‌کند.

رهبران و مدیران تیم‌ها می‌توانند محیطی انگیزشی ایجاد کنند که برونگراها و هم درونگراها نه تنها در آن حس راحتی داشته باشند، بلکه بتوانند با دیگران همکاری کنند و از پس وظایف خود بر بیایند.

همین امر می‌تواند تاثیر زیادی در بازده افراد داشته باشد و موجب شود که تیم به هدف خود برسد.

برونگراها و درونگراها در محیط کار

ارتباط برونگراها و درونگراها در محیط کار

درونگرایی را می‌توان به خودی خود یک ویژگی شخصیتی کامل در نظر گرفت. درونگراها معمولاً در مقایسه با همتایان برونگرای خود نرم‌تر صحبت می‌کنند و تمایل دارند معاشرتی میانه و در اعتدال با دیگر افراد داشته باشند.

در حالی که برونگراها اغلب به دنبال تحریک دیگر افراد حاضر در اجتماع هستند؛ مثلا برای درونگراها، معاشرت می‌تواند انرژی را تخلیه کند، ولی برونگراها بر عکس از گپ و گفت با دیگران انرژی می‌گیرند.

بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهند که بسیاری از افراد درون گرا اغلب در زمان تنهایی به پاکسازی ذهنی و آرام ساختن فکر و روان می‌پردازند تا بتوانند انرژی از دست رفته‌شان را بازیابی کنند.

کارمندان درونگرا معمولاً:

  • فضاهای کاری کوچکتر و ساکت‌تر را با تعداد نفرات کمتر ترجیح می‌دهند.
  • در برقراری ارتباط با سایر افراد محتاط‌تر عمل می‌کنند و اغلب شروع کننده گفت و گو نیستند.
  • برخی از درونگرایان حتی از صحبت‌های کوتاه نیز با دیگر افراد اجتناب می‌کنند تا مانع از اتلاف انرژی خود شوند.

برونگراها نیز تقریبا مخالف افراد درونگرا هستند:

  • سعی می‌کنند در محیط کار، انرژی و جنب و جوش زیادی داشته باشند.
  • با سایر افراد گفت و گو کنند و از محیط کار لذت ببرند.
  • همواره شروع کننده رابطه هستند و در این زمینه بی‌پروا عمل می‌کنند.

بررسی‌های صورت گرفته به خوبی نشان می‌دهند که درونگراها مکالمات یک به یک و گروه‌هایی که اعضای کمتری دارند را ترجیح می‌دهند.

از این رو می‌توانید با رعایت این موضوع، هم تیمی‌های درونگرا و برونگرا خود را گروهبندی کنید تا دچار مشکل نشوند و هر دو، بازدهی که شما مد نظرتان است را داشته باشند.

آیا درونگراها و برونگراها می‌توانند به خوبی با هم کار کنند؟

آیا درونگراها و برونگراها می‌توانند به خوبی با هم کار کنند؟

بله! هر دو تیپ شخصیتی نام برده شده، متضاد هم هستند و نقاط قوت یک برونگرا معمولاً نقاط ضعف یک درونگرا است و بالعکس. اما این بدان معنا نیست که نمی‌توانند با هم کار کنند.

رهبران و مدیران زیادی در جهان حضور دارند که توانسته‌اند از ترکیب افراد درونگرا و برونگرا نهایت استفاده را برده و به هدفی که داشتند، برسند.

افراد برونگرا بر اساس نقاط قوتی که دارند، می‌توانند به خوبی نقاط ضعف هم تیمی درونگرا خود را پوشش داده و با هم در مسیری که تعیین شده، گام بردارند.

هر فردی با هر تیپ شخصیتی می‌تواند به خوبی قابلیت‌های خود را نشان داده و به سوی هدف مشترک تعیین شده در کنار سایر افراد حرکت کند.

درونگرایی به چه معناست؟

فرد درونگرا شخصی است که بیشتر دوست دارد روی افکار و ایده‌های درونی خودش متمرکز شود. این شخص بیش از آنکه حواسش را به دنیایی بیرونی معطوف کند، دوست دارد که در دنیای خودساخته درونی‌اش زندگی را بگذراند.

شناخت درونگرایی چندان پیچیده نیست. حال بپردازیم به نقاط ضعف و قدرت برونگراها و درونگراها در محیط کار که بایستی از آن‌ها اطلاع داشته باشید.

نقاط قوت درونگراها در محیط کار

همان طور که اشاره کردیم، درونگراها نقاط ضعف و قوت زیادی دارند که هر مدیر و رهبری با آگاه بودن از آن‌ها، می‌تواند به بهترین شکل تقسیم وظایف را انجام دهد و مدیریتشان کند. نقاط قوت درونگراها در محیط کار را می‌توان در این موارد خلاصه کرد:

 درونگراها خلاق هستند

درونگراها برای انعکاس و شارژ مجدد خود، به تنهایی نیاز دارند. این تنهایی است که به آن‌ها اجازه می‌دهد بهترین ایده‌های خود را بسازند و غنی‌شان کنند. تحقیقات نشان داده، تا زمانی که میل به تنهایی یک فرد درونگرا ریشه در ترس یا اضطراب‌هایش نداشته باشد، می‌تواند تفکر و کار خلاقانه را تقویت کند.

البته نکته ذکر شده به این معنی نیست که برونگراها خلاقیت ندارند و از این حیث دچار مشکل هستند!

درونگراها در تصمیم گیری دقیق‌تر هستند

وقتی نوبت به تصمیم گیری می‌رسد، درونگراها رویکرد محتاطانه و دقیق‌تری دارند. درونگراها ترجیح می‌دهند چندین پیامد را در نظر گرفته و بر اساس آن‌ها بهترین تصمیم ممکن را بگیرند.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۸ منتشر شد و نشان داد که پردازش اطلاعات برای درون‌گراها نسبت به برون‌گراها بیشتر طول می‌کشد.

این بدان معنی است که درونگراها در مقایسه با همتایان برون گرا خود، تمایل دارند نسبت به دنیای اطراف بصیرتر، متفکرتر و تحلیلگرتر باشند.

درونگراها به درون خود رجوع می‌کنند

درونگراها به صحبت‌ها و ارتباطات کوتاه مدت و کوچک علاقه دارند و گفتگوهایی را ترجیح می‌دهند که در آن بتوانند ارتباط واقعی برقرار کنند. آنها تمایل دارند درگیر درام و سیاست محل کار نباشند.

فارغ از این حواس پرتی‌ها، می‌توانند متمرکز بمانند و توجه خود را به سمت درون معطوف کنند تا کارهای بیشتری انجام دهند.

دقیقا به همین دلیل است که درونگراها عموماً به سمت محیط های کاری آرام که حواس پرتی کمتری هم دارند، جذب می‌شوند.

درونگراها همدل هستند

همدلی یک ویژگی باارزش در محل کار است که مدیران زیادی به آن توجه نمی‌کنند. دقیقا در این زمینه نیز یک فرد درونگرا می‌تواند بدرخشد و کمک کند تا همه افراد تیم در یک مسیر گام بردارند.

همدلی لزوماً یک ویژگی منحصر به افراد درونگرا نیست، اما روشی که درونگراها احساس همدلی می‌کنند با روش برونگراها که تمایل به فرافکنی دارند، متفاوت است.

درونگراها در کنار خودآگاهی نسبت به نیازهای اطرافیان خود بسیار حساس بوده و از آن‌ها آگاه هستند. در نتیجه، نسبت به همکاران خود احساس مسئولیت می‌کنند و تمایل دارند که دلسوزتر باشند.

درونگراها شنوندگان خوبی هستند

یکی از بزرگترین مزایایی که افراد درونگرا در محیط کار دارند، توانایی آن‌ها در خوب گوش دادن و خوب شنیدن است. درونگراها به صورت کلی، دوست دارند که بیشتر بشوند تا این که صحبت کنند. از این رو، به کسانی که در حال حرف زدن هستند، به خوبی توجه می‌نمایند.

خوب شنیدن یک مزیت عالی در محیط کار محسوب می‌شود و تاثیر زیادی نیز در روحیه دیگر افراد دارد. یادگیری و درک آنچه از آن‌ها انتظار می‌رود، به درون گراها کمک می‌کند تا بی سر و صدا در حرفه خود پیشرفت کنند.

درونگراها برای تعادل کار و زندگی بهتر، بیشتر تلاش می‌کنند

برای درونگراها، تعامل اجتماعی خسته کننده است. گرچه در ظاهر همین مورد می‌تواند یک ویژگی منفی به حساب آید، اما به همان میزان نیز در متعادل سازی کار و زندگی کارایی دارد.

افراد درونگرا دوست دارند که محیط کار خود را در زمان درست و تعیین شده ترک کنند، به این دلیل که فرصت کافی برای ریکاوری ذهنی و روانی خود داشته باشند.

نقاط ضعف درونگراها در محیط کار

نقاط ضعف درونگراها در محیط کار

با نقاط قوت درونگراها در محیط کار آشنا شدید. بهتر است بدانید که این تیپ افراد نیز در محیط کار جدای از تمام پتانسیل‌هایی که دارند، از برخی نقاط ضعف به شدت رنج می‌برند و همین موارد می‌توانند برای شما که مدیر یک تیم و کسب و کار هستید، به چالش بزرگی تبدیل شوند.

از نقاط ضعف درونگراها در محیط کار، می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  1. خجالتی و کم رو بودن
  2. ترجیح دادن حریم خصوصی به مشارکت‌های گروهی
  3. ارجحیت داشتن تصمیمات شخصی نسبت به تصمیمات جمعی
  4. لذت نبردن از رویدادهای گروهی (که می‌تواند روی دیگر افراد حاضر تاثیر بگذارد)
  5. مشکل در کار گروهی
  6. نادیده گرفتن نظرات دیگران و دنبال کردن اهداف شخصی
  7. انتقاد ناپذیر بودن
  8. و ….

توجه! همه این ویژگی‌ها می‌توانند در دیگر تیپ‌های شخصیتی نیز وجود داشته باشند و مختص درون گراها نیستند. برای درک تفاوت درونگرایی و برونگرایی می‌توانید مطلبی تحت همین عنوان در مجله پزشکی دکتردکتر مطالعه کنید.

نقاط قوت برونگراها در محیط کار

از نظر بسیاری از محققان روانشناختی و مدیران تیم‌های مختلف، برون گرا بودن می‌تواند از نظر توانایی شما در ارتباط با همکاران و پیشرفت شغلی، یک مزیت بسیار بزرگ محسوب شود. در این بخش قصد داریم به نقاط قوت برونگراها در محیط کار و مزیت‌هایی که دارند، بپردازیم.

توانایی ایجاد رابطه با سایر افراد

برونگراها به دلیل ماهیت بسیار اجتماعی و بی محابایی که دارند، می‌توانند به راحتی با سایر افراد نیز رابطه بر قرار کنند. کاریزمای این اشخاص امکانی را فراهم می‌کند که بدون هیچ مانعی به همکاران خود نزدیک شوند، حتی زمانی که دیدگاه‌های مشترکی ندارند!

این ویژگی برونگراها کمک زیادی خواهد کرد تا همسویی فرهنگی در تیم و محیط کار ایجاد شود.

اعتماد به نفس و ابتکار عمل

برونگراها ممکن است در محل کار اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند و نسبت به توانایی‌های خود احساس اطمینان کنند. این اعتماد به نفس به افراد برون گرا کمک می‌کند تا در کار خود ریسک کرده و در سایه آن، به موفقیت‌های چشمگیری دست یابند. اعتماد به نفس بیشتر کمک زیادی خواهد کرد تا ابتکار عمل را نیز به دست گیرند.

ظرفیت همکاری بیشتر

برونگراها به دلیل توانایی خود در ایجاد ارتباط با دیگران، می‌توانند به راحتی با سایر افراد همکاری کنند که در نهایت به پیشبرد اهداف سازمانی می‌انجامد.

بنابراین، برون گراها در محل کار ممکن است به اعضای تیم ارزشمندی تبدیل شوند که می‌توانند به سازمان‌ها کمک کنند تا با یک رویکرد نوآورانه و ایجاد راه حل‌های خلاقانه مشکلات موجود را از سر راه بردارند.

توانایی رهبری تیم

برونگراها تمایل دارند موقعیت‌های گروهی را به عهده بگیرند و به نوعی راهبر اصلی تیمی که در آن حضور دارند، شوند. از آن جایی که این افراد توانایی برقراری ارتباط با سایرین را دارند، می‌توانند دیگر اعضای تیم را به سمت موفقیت و اهداف تعیین شده هدایت کنند.

نقاط ضعف برونگراها در محیط کار

با نقاط قوت برونگراها در محیط کار آشنا شدید. حال بایستی نقاط ضعف این تیپ افراد را نیز شناسید تا بتوانید به خوبی از پس رهبری و مدیریت آن‌ها بر بیایید. از ضعف‌هایی که برون گراها دارند، می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • پرحرفی و رعایت نکردن مرزبندی‌های شخصی افراد
  • صمیمی شدن بیش از حد در مدت زمان کوتاه
  • سوء مدیریت زمان (که می‌تواند در بازدهی تاثیر منفی داشته باشد)
  • حواس پرتی
  • داشتن دفتر و میز کار شلوغ و نامرتب
  • جاه طلبی بیش از حد

البته باید باز هم به این نکته اشاره کنیم که موارد ذکر شده، حتمی نیستند و افراد می‌توانند با کمی تمرین و ممارست آن‌ها بر طرف کنند.

برونگراها و درونگراها در محیط کار بازده متفاوت از همی دارند، اما اگر در طراحی محیط به برخی نکات توجه کنید، خواهید توانست که بازده و کارایی هر کدام از این افراد را نیز بالا ببرید.

در ادامه شما را با نکات مهمی که باید در مورد طراحی محیط کار برای درونگراها و برونگراها بدانید، آشنا خواهیم کرد.

طراحی محیط کار برای درونگراها و برونگراها

طراحی محیط کار برای درونگراها و برونگراها

تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که طراحی محیط کار در راندمان افراد تاثیر دارد یا خیر؟!

جالب است بدانید که تحقیقاتی زیادی در این زمینه صورت گرفته و اکثر نتایج به دست آمده، نشان می‌دهند که راندمان و بازده کاری افراد در محیط‌های کاری مختلف متفاوت است.

در این بررسی‌ها مشخص شد که طراحی محیط کار موجب می‌شود که افراد بتوانند بدون دغدغه فکری و فارغ از تمامی مسائل این چنینی، روی هدف و کاری که دارند، تمرکز کنند.

طراحان دکوراسیون و محیط‌های کاری نیز بر اساس همین نتایج به دست آمده، سعی می‌کنند محیط کار را به شیوه اصولی و درست دیزاین کنند. در ادامه شما را با محیط کاری ایده آل درونگراها و برونگراها بیشتر آشنا خواهیم کرد.

محیط کاری ایده‌آل درونگراها

افراد درون گرا دوست دارند که در حین انجام کار، در معرض دید همکاران خود قرار نگیرند، چرا که به حریم خصوصی خود اهمیت زیادی می‌دهند.

افراد درونگرا به احساس راحتی روانی نیاز دارند تا بتوانند ریکاوری کنند و انرژی از دست رفته‌شان را باز یابند، مثل محیطی که دیگر همکارانشان آن‌ها را نبینند.

قرار گرفتن مداوم در معرض عوامل حواس پرتی، صداهای ناخواسته، وقفه در کار و غیره، می‌تواند انرژی افراد درون گرا و در نتیجه بهره‌وری و احساس رضایت از زندگی کاری را به طور کامل تخلیه کند.

در حالت کلی، محیط کاری ایده ال درونگراها محیطی است که واقعا خصوصی باشد تا بتوانند به دور از هیاهو، تمرکز کنند.

باز هم باید به این نکته اشاره کنیم که خصوصیات اخلاقی و طرز فکر هر فرد درون گرا می‌تواند در این زمینه متفاوت از هم باشد و موارد ذکر شده، تنها نتیجه بررسی‌های صورت گرفته است.

محیط کاری ایده‌آل برونگراها

برونگراها هم بر خلاف درونگراها، در محیط کاری می‌توانند بهترین عملکرد و بازدهی را داشته باشند که متناسب با ویژگی‌هایشان باشد.

مثلا این افراد دوست دارند که در محیط کاریشان بتوانند با سایر افراد معاشرت کنند، همکاران خود را ببینند و تحرک کافی داشته باشند.

محیط کاری که بتواند این نیازها را برطرف کند، ایده آل برونگراها خواهد بود. طبق بررسی‌های صورت گرفته، مشاهده شده که میز کار اکثر افراد برونگرا بزرگ‌تر از میز کار افراد درونگرا است تا بتوانند وسایل خود را به راحتی و بدون هیچ گونه مزاحمتی روی آن قرار دهند.

حتی دیده شده که برخی برون گراها ترجیح می‌دهند روی یک صندلی بادی بزرگ بنشینند و کارهایشان را انجام دهند.

ترکیب‌های رنگی پر جنب و جوش با جملات الهام‌بخش باعث می‌شود افراد برون‌گرا احساس راحتی کنند.

این افراد از گوش دادن به موسیقی شاد (مانند پاپ، راک یا بوسا نوا) لذت می‌برند و به کمک آن می‌توانند کارهایشان را دقیق‌تر انجام دهند.

به این نکته هم باید حتما توجه داشته باشید که موارد ذکر شده، قطعی نیستند و تنها از بررسی‌های صورت گرفته به دست آمده‌اند.

برونگراها و درونگراها در محیط کار هر یک خصوصیات و رفتارهای مختلفی دارند و اگر قصد دارید که تیم خود را به خوبی مدیریت کنید، باید از آن‌ها اطلاع داشته باشید. در ادامه به این نکات و موارد خواهیم پرداخت.

چگونه با یک درونگرا کار کنیم؟

چگونه با یک درونگرا کار کنیم؟

اگر یک فرد برون گرا هستید، احتمالا این چالش را خواهید داشت که چگونه با یک درونگرا کار کنید؟

در پاسخ به این سوال، باید بگوییم که نیاز نیست کار خاصی انجام دهید، فقط از خصوصیات اخلاقی فرد مقابلتان آگاه بوده و به آن‌ها احترام بگذارید. مثلا اشاره کردیم که درونگراها دوست دارند گاهی اوقات تنها باشند، پس نباید مزاحمشان شوید.

به حریم خصوصی‌شان احترام گذاشته و از کنجکاوی در مورد مسائل شخصی به شدت پرهیز کنید. در تلاش باشید با القای حس اعتماد به نفس، آن‌ها را در جلسات با خود همراه نمایید. اگر انتقادی دارید، باید به یک شیوه خاص و هوشمندانه مطرح کنید تا موجب بر هم خوردن عزت نفس آن‌ها نشود.

چگونه با یک برونگرا کار کنیم؟

معمولا کار کردن با یک برونگرا کمی راحت‌تر است، چرا که به سادگی می‌توانید با هم صمیمی شوید و معاشرت را آغاز کنید؛ اما کار کردن با یک برونگرا هم چالش‌های خاص خود را دارد. این افراد دوست دارند که در محیط کار، سایرین را با خود همراه کنند، همیشه تحرک داشته و با دیگران گپ و گفت داشته باشند.

در محیط کار، سعی کنید که انرژی داشته باشید و در معاشرت همراهی‌شان کنید. نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را به صورت صریح و بدون پیچیدگی بیان کرده و راحت باشید. در جلسات گروهی و تیمی خود، نظر خواهی نمایید. آن‌ها را از سبک کاری خود آگاه کنید تا در محیط کار دچار مشکل و تناقض نشوید.

همان طور که مشاهده کردید، برونگراها و درونگراها در محیط کار رفتارهای مختلف و متفاوتی دارند. همین امر نیز موجب شده تا هر کدام از این افراد، در برخی مشاغل بتوانند بازده بالایی داشته باشند. در ادامه به معرفی مشاغل مناسب هر دو تیپ شخصیتی خواهیم پرداخت.

شغل‌های مناسب برون گراها

جالب است بدانید، برونگراها در مشاغلی که با مردم سر و کار دارند، پیشرفت می‌کنند. حتی طی مطالعات به عمل آمده، مشخص شده که افراد برون گرا معمولاً درآمد بیشتری نسبت به افراد درون گرا دارند.

می‌توان چنین گفت: تقریباً هر شغلی که افراد را ملزم به ارتباط مستقیم با مردم کند، برای افراد برون گرا مناسب است.

تعدادی از شغل‌های مناسب برونگراها عبارتند از:

  • مدیریت کسب و کار
  • حقوق و وکالت
  • مدیریت خدمات مشتری
  • تدریس و آموزش
  • مدیریت منابع انسانی  (HR)
  • مهماندار هواپیما
  • مددکار اجتماعی
  • بازیگری
  • مشاوره مدرسه

شغل‌های مناسب درون گراها

درونگرایان نیز بر اساس نوع بینش و شخصیتی که دارند، می‌توانند در بسیاری از مشاغل حضور داشته و کارایی بسیار بالایی را از خود نشان دهند. درون گراها بر خلاف برونگراها در مشاغلی موفقیت بیشتری کسب می‌کنند که نیاز به خود آگاهی و تمرکز زیاد دارند. این افراد به راحتی می‌توانند در طول روز بدون حواس پرتی وظیفه‌ای که بر عهده دارند را انجام دهند.

تعدادی از شغل‌های مناسب درون گراها عبارتند از:

  • برنامه نویسی
  • معماری
  • مدیر محتوا
  • بازاریابی دیجیتال
  • مترجمی
  • طراح گرافیک
  • مدیر فناوری اطلاعات
  • کتابدار
  • عکاس
  • روانپزشک
  • نویسنده

برونگرایی چیست؟ ویژگی های افراد برونگرا

برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های افراد برونگرا

برون گرایی حالتی است که در آن فرد از محیط و ارتباطاتی که با دیگران دارد، لذت می‌برد. این افراد مشتاق، پرحرف، قاطع و صمیمی هستند و از بودن در کنار دیگران انرژی می‌گیرند.

برونگرایان برای رشد نیاز دارند که همواره با اطراف و محیط بیرون ارتباط داشته باشند؛ مثلا در گردهمایی‌های اجتماعی بزرگ شرکت کنند، فعالیت‌های پر تحرک انجام دهند، در کارهای گروهی حضور به عمل آورند و کارهایی از این قبیل انجام دهند.

یک فرد برونگرا زمان‌هایی که با افراد دیگر و محیط خارج ارتباط دارد، لذت بیشتری در مقایسه با زمان‌هایی که در تنهایی به سر می‌برد، کسب می‌کند. افراد برونگرا، ویژگی‌های خاص و منحصر به فرد زیادی دارند. مثل:

  • اهل ارتباط با دیگران هستند
  • جسور، صریح و با اعتماد به نفس هستند
  • ذهنی باز دارند
  • شخصیتی هم دل و همراه دارند
  • اکثرا به دنبال تنوع هستند
  • در مورد مشکلات خود بحث می‌کنند
  • به راحتی احساسات خود را بیان می‌کنند

درک تفاوت برونگراها و درونگراها ضروری است!

در این مطلب به بررسی دقیق جزئیات برونگراها و درونگراها در محیط کار چه رفتار و خصوصیاتی دارند؟ پرداختیم. همان طور که ملاحظه کردید، هر کدام از این تیپ‌های شخصیتی برای خود ویژگی‌ها، نقاط قوت و ضعف زیادی دارند و اطلاع از همین موارد به ظاهر ساده، کمک زیادی به شما خواهد کرد تا بتوانید آن‌ها را مدیریت کنید.

برای موفقیت در زندگی شغلی هم باید با روان و شخصیت خود آشنایی داشته باشید. کمک گرفتن از یک فرد آگاه و مشاور با تجربه در این زمینه می‌تواند کمک شایانی به شما کند. اگر قصد ملاقات با روانشناسان و مشاوران خبره را دارید، می‌توانید از سایت نوبت دهی دکتردکتر هم استفاده کنید.

اگر شما نیز در محیط کار خود با افراد درون گرا و برون گرا در ارتباطید، چه چالش‌هایی دارید؟ آیا برای رفع این چالش‌ها قدمی نیز برداشته‌اید؟

منابع:

forbes

 workwithglee

 upskilled

indeed

corenetglobal

 newsweek

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. ناشناس می گوید

    عالی بود ممنون

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دریافت نوبت آنلاین - دکتر‌دکتر