تزریق ژل زیر چشم چگونه انجام می شود؟ مراحل + مراقبت ها + هزینه

تزریق ژل زیر چشم
اشتراک گذاری ثبت دیدگاه

برای کاهش سیاهی و خستگی زیر چشم‌ها از تزریق ژل زیر چشم استفاده می‌شود. خستگی و سیاهی زیر چشم‌ها ریشه در عوامل مختلفی مانند استرس، تماشای صفحه‌های نمایشگر مختلف تلویزیون و موبایل یا عوامل ژنتیکی دارد. این وضعیت رایج است و با بالارفتن سن، بیشتر هم می‌شود. با انواع ژل زیر چشم می‌توانید از روند پیری این بخش از چشم جلوگیری کنید.

در این مقاله از تزریق فیلر چشم برایتان می‌گوییم تا با آن بیشتر آشنا شوید. در این مطلب از مراحل تزریق فیلر چشم می‌خوانید. مطالعه مقاله به ۵ دقیقه زمان نیاز دارد. با به‌کارگیری تکنیک‌های تزریق ژل مختلف، ظاهر صورت به‌شدت بهبود پیدا می‌کند.

در پایان، بعد از اینکه کاملاً متوجه شدید، تزریق ژل زیر چشم چیست، می‌توانید از ما سوالات خود را بپرسید تا پزشک به شما پاسخ بدهد.

آنچه در این مقاله خواهید خواند نمایش بیشتر

تزریق ژل یا فیلر زیر چشم چیست؟

فیلر زیر چشم راهی برای بهبود وضعیت پوست زیر چشم‌ها است. با وجود آن، خستگی و تیرگی زیر چشم‌ها از بین می‌رود. این روش تهاجمی نیست و در آن، از تیغ و برش استفاده نمی‌شود. فیلر ماده‌ای ژل‌مانند است که به نواحی خاصی از زیر و اطراف چشم، تزریق می‌شود. با وجود آن، حجم از دست‌رفته زیر چشم‌ها پر می‌شود و اثرات بالارفتن سن کمتر جلوه می‌کند.

فیلرهای زیر چشم زیر پوست بسیار نازک زیر چشم قرار می‌گیرند و بدون ایجاد پف و التهاب، به بهبود ظاهر پوست زیر چشم‌ها کمک می‌کنند. فیلرهای پوستی انواع مختلفی دارند و ماده اصلی فعال در آن‌ها متفاوت است.

 رایج‌ترین مواد فعال پرکننده‌های پوستی هیالورونیک اسید، پلی ال-لاکتیک اسید و کلسیم هیدروکسی لاپاتیت هستند. متخصص زیبایی و دکتر پوست معمولاً از اسید هیالورونیک (HA) برای فرورفتگی‌های زیر چشم استفاده می‌کند.

تزریق فیلر زیر چشم چیست
عکس قبل و بعد از تزریق ژل زیر چشم

انواع ژل‌ها برای تزریق زیر چشم چیست؟

فیلرهای چشم برای روشن‌کردن ناحیه اشک یا ناحیه زیر چشم استفاده می‌شوند. آن‌ها نواحی مذکور را پُرتر و روشن‌تر نشان می‌دهند. انواع مختلفی از فیلر چشم وجود دارد. باید با مشورت پزشک به نتیجه نهایی برسید.

نوع فیلرمعایبمزایا
ژل اسید هیالورونیکبروز تورم و واکنش‌های آلرژیک احتمالیایجاد ظاهری طبیعی

روش تزریق آسان

امکان حذف در صورت ناراضی‌بودن از نتیجه

ژل پلی ال-لاکتیک اسیدغلظت زیاد فیلر

امکان ایجاد توده و برجستگی زیر چشم

تقویت اثرگذار تولید کلاژن زیر پوست چشم

نتیجه‌ای با ماندگاری مطلوب

ژل هیدروکسی لاپاتیت کلسیمایجاد گره زیر پوست

سفیدشدن زیاد زیر چشم

 

ماندگاری بالا
انتقال چربی (پیوند چربی، میکرولیپواینژکتور یا انتقال اتولوگ چربی)نیاز به لیپوساکشن و بهبودی جراحی دارد.

نیازمند بیهوشی است.

برای سیگاری‌ها و ورزشکاران نامناسب است.

 ماندگارترین اثرگذاری درمیان انواع فیلرها

هرگز عملیات تزریق فیلر را در مراکز نامعتبر یا نزد افراد کم‌تجربه انجام ندهید. چنین اقدامی می‌تواند باعث بروز عوارض بسیار خطرناک و تغییر ظاهری نامطلوب شود. در نتیجه، به کیفیت عملیات تزریق فیلر، توجه ویژه‌ای داشته باشید. از انواع ژل برای تزریق فیلر به موارد زیر دقت کنید.

اسید هیالورونیک

اسید هیالورونیک (Hyaluronic acid) به‌طور طبیعی از سوی بدن تولید می‌شود. فیلرهای اسید هیالورونیک از نوعی ژل مصنوعی ساخته شده‌اند. این مواد سعی می‌کنند که مانند ماده طبیعی موجود در بدن رفتار کنند. فیلرهای اسید هیالورونیک باعث تولید کلاژن در پوست می‌شوند. لیدوکائین بی‌حس‌کننده‌ای است که به فیلرهای هیالورونیک اضافه می‌شود.

از آنجایی که فیلرهای هیالورونیک اسید شفاف هستند، به‌راحتی صاف می‌شوند و احتمال جمع شدن آن‌ها کمتر است. فیلرهای اسید هیالورونیک رایج‌ترین نوع فیلر مورد استفاده در ناحیه زیر چشم هستند. اثرگذاری این نوع محصولات از موارد دیگر سریع‌تر است.

مشاوره تلفنی و متنی با دکتر پوست

پلی ال-لاکتیک اسید

پلی-ال-لاکتیک اسید (Poly-L-lactic acid) نوعی ماده زیست‌سازگار و مصنوعی است که از راه فرآیندی به نام نخ خطی تزریق می‌شود. این ماده به‌طور قابل توجهی تولید کلاژن را تقویت می‌کند.

در واقع، بعد از تزریق این ماده زیر چشم‌ها، با گذشت اندکی زمان، کلاژن‌سازی در پوست شروع می‌شود. پلی‌ ال‌-لاکتیک اسید می‌تواند با تحریک بیولوژیکی بدن، کلاژن‌سازی عمقی را رقم بزند.

انواع فیلر زیر چشم با اثرات از بین‌برنده تیرگی و گودی
متخصص پوست ناحیه تزریق ژل زیر چشم را مشخص می‌کند.

هیدروکسی لاپاتیت کلسیم

این فیلر پوستی زیست‌سازگار از فسفات و کلسیم ساخته شده است و می‌تواند تولید کلاژن را در پوست تحریک کند. هیدروکسی لاپاتیت کلسیم (Calcium hydroxylapatite) به حمایت و حفظ بافت همبند کمک می‌کند و به این ناحیه حجم می‌دهد. کلسیم هیدروکسیل آپاتیت غلیظ‌تر از اسید هیالورونیک است و اغلب، قبل از تزریق با یک ماده بی‌حس‌کننده رقیق می‌شود.

برخی از پزشکان نگران این هستند که استفاده از این نوع فیلر باعث سفیدی بیش از حد زیر چشم‌ها شود. برای همین هم به‌سراغ آن نمی‌روند. برخی از متخصصان هم معتقدند که شاید تزریق این فیلر باعث ایجاد گره‌هایی برجسته در پوست زیر چشم شود.

انتقال چربی

اگر در جایی که پلک و گونه تحتانی به هم می‌رسند، چروک و گودی عمیقی وجود داشته باشد، پزشک از تزریق چربی بدن به این ناحیه استفاده می‌کند. انتقال چربی با عناوین دیگری مانند پیوند چربی یا انتقال اتولوگ (autologous) هم شناخته می‌شود.

چربی معمولاً از نقاط زیر گرفته می‌شود:

  • شکم
  • باسن
  • باسن
  • ران

این روند هم برای رفع گودی‌های عمیق زیر چشم کاربرد دارد.

کاربرد فیلر زیر چشم چیست؟

فیلرهای پوستی می‌توانند حجم از دست‌رفته زیر ناحیه چشم را جبران کنند. با بالارفتن سن، زیر چشم‌ها گود می‌شود و خسته به‌نظر می‌رسد. تزریق فیلر مانع از جلوه‌کردن گودی و تیرگی یا کاهش خطوط ریز و چین و چروک می‌شود.

البته همیشه هم تزریق فیلر زیر چشم کاربرد ندارد. اگر گودی زیاد از حد یا پف‌آلودگی پوست زیر چشم شدید باشد، امکان تزریق ژل وجود ندارد. در واقع، شاید اوضاع با تزریق، وخیم‌تر هم شود. اگر تیرگی ناشی از شُلی پوست (به‌دلیل افزایش سن یا ژنتیک) باشد، فیلر به زیر چشم حجم می‌دهد و بدون ایجاد پف، ناحیه را روشن می‌کند. برای اطلاع از راه‌های مختلف رفع چروک دور چشم مقاله مربوطه را مطالعه بفرمایید.

تزریق زیر چشم برای روشن‌شدن پوست

به‌دلیل بالارفتن سن و کاهش کلاژن پوستی، زیر چشم‌ها گود می‌شود. برخی از افراد هم به‌طور ژنتیکی، چشم‌هایی گود دارند. در این مواقع، استفاده از فیلرها برای حجم‌دهی به پوست شل و تیره زیر چشم‌ها مفید خواهد بود.

اگر زیر چشم‌هایتان گود شده و رنگ تیره‌ای پیدا کرده است، حتماً به تزریق ژل نیم‌نگاهی داشته باشید. این اقدام باعث می‌شود که حالت پیری و خستگی ایجادشده در صورتتان از بین برود.

کاربرد تزریق ژل زیر چشم برای رفع گودی
نتیجه تزریق فیلر زیر چشم

تزریق فیلر زیر چشم برای رفع حلقه‌های زیر چشم

فیلرهای زیر چشم با ایجاد سطحی صاف، منعکس‌کننده نور و عاری از سایه می‌توانند به بهبود حلقه‌های تیره کمک کنند. تزریق ژل با انواع مواد در دسترس، راهی برای صاف‌ترکردن پوست نازک زیر چشم است. باید دقت کنید که اگر ژل مناسبی برای این کار انتخاب نشود، امکان دارد که غلظتش برای قرارگیری زیر پوست نازک زیاد باشد.

در نتیجه، برجستگی‌ها و گره‌هایی زیر پوست به‌وجود می‌آید. برای همین است که انتخاب پزشک مناسب، اهمیت زیادی دارد. متخصصان خبره با انتخاب ژل درست، مانع از بروز چنین مشکلاتی می‌شوند.

فیلرهای چشم برای رفع پف‌آلودگی

یکی از مهم‌ترین کاربردهای فیلرهای چشمی،کاهش پف‌کردگی و سیاهی دور چشم است. تزریق ژل در این زمینه باید با روش‌ها و محاسبات دقیق پیش برود تا هدف درمانی تحقق پیدا کند. در این عملیات، ژل باید به‌طور یکپارچه و به‌گونه‌ای تزریق شود که فاصله‌ای میان زیر چشم و ناحیه بالایی گونه وجود نداشته باشد. این اقدامات هم در صورتی که به‌درستی و نزد پزشکی خبره صورت بگیرند، نتایجی شگفت‌انگیز خواهند داشت.

مزایای تزریق ژل زیر چشم چیست؟

تزریق فیلر زیر چشم باعث می‌شود که جوان‌تر به‌نظر برسید. از مزایای این تزریق باید به موارد زیر هم اشاره کنیم:

  • بازیابی حجم زیر چشم
  • روشن‌ترشدن ناحیه زیر چشم
  • کاهش حلقه‌های تیره زیر چشم‌ها
  • کاهش پف‌کردگی و جوان‌سازی پوست زیر چشم

این روش ماندگاری خوبی دارد و تا حدود ۱۲ ماه، اثرات مثبت آن باقی می‌ماند. اگر مشکل تیرگی زیر چشم ناشی از تغییر رنگ‌دانه‌‌های پوستی یا هایپرپیگمانتاسیون (hyperpigmentation) باشد، فیلرها اثری نخواهند داشت. به همین دلیل، بهتر است، بدانید که تخصص پوست و مو و زیبایی چیست و به متخصصی خبره در این زمینه مراجعه کنید.

معایب و عوارض تزریق ژل زیر چشم چیست؟

برای جلوگیری از واکنش آلرژیک احتمالی به تزریق فیلر زیر چشم، حتماً پزشک خود را از هرگونه آلرژی احتمالی در بدن مطلع کنید. در بیشتر موارد، عوارض جانبی تزریق فیلرها حداقل و کوتاه‌مدت است. این عوارض شامل موارد زیر هستند:

  • سرخی و پف‌کردگی
  • کبودی بعد از تزریق فیلر زیر چشم
  • ایجاد نقطه قرمز کوچک در محل(های) تزریق

اگر فیلر خیلی نزدیک به سطح پوست تزریق شود، ممکن است این ناحیه ظاهری کبود یا پف‌آلود پیدا کند. مهم‌ترین راه برای جلوگیری از عوارض جانبی جدی، انتخاب متخصص پوستی با تجربه است. در این صورت، خبری از ورم زیر چشم بعد از تزریق فیلر نخواهد بود.

عوارض جانبی جدی تزریق فیلر زیر چشم هم عبارتند از:

  • نتایج ناهموار، مانند عدم تقارن بین هر چشم
  • برجستگی‌های ریز زیر پوست
  • فلج عصبی و ایجاد جای زخم
  • از دست‌رفتن بینایی

از کیفیت ژل و اعتبار پزشک مطمئن باشید تا خیالتان بابت تزریق و عوارض آن، راحت بماند. تزریق اشتباه فیلر زیر چشم می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری به‌همراه بیاورد.

تورم و کبودی از معایب کوتاه مدت تزریق ژل زیر چشم

تزریق فیلر زیر چشم برای چه افرادی مناسب است؟

تیرگی و گودشدن چشم‌ها یا ژنتیکی است، یا در اثر بالارفتن سن، ایجاد می‌شود. بااین‌حال، پای عوامل دیگری هم به‌میان است. برای مثال، موارد زیر هم می‌توانند موجب بروز چنین علائمی زیر چشم‌ها شوند:

  • وجود رنگدانه بیش از حد زیر چشم
  • وجود رگ‌های خونی قابل‌مشاهده
  • خواب نامناسب

افرادی با این اوضاع، می‌توانند از تزریق فیلر زیر چشم استفاده کنند.

تزریق فیلر چشم برای چه افرادی مناسب نیست؟

همه افراد کاندیدای مناسبی برای دریافت درمان با فیلرهای چشم نیستند. برای مثال، این افراد نباید اقدام به تزریق فیلر چشم کنند:

  • کسانی که سیگار می‌کشند، معمولاً اجازه تزریق فیلر زیر چشم ندارند. سیگار مانع از تسریع روند بهبودی می‌شود و ماندگاری نتایج را هم کم می‌کند.
  • این روش برای زنان باردار و شیرده هم توصیه نمی‌شود. شاید تزریق ژل برای آن‌ها ایمن نباشد.

بنابراین، اگر در یکی از این شرایط هستید، بهتر است که اقدامات تزریق فیلر را انجام ندهید.

مراحل تزریق ژل زیر چشم چیست؟

بنا به نوع ژلی که برای تزریق استفاده می‌شود، امکان‌ وجود تفاوت‌هایی در عملیات وجود دارد. اما به‌طور کلی، برخی گام‌ها در این فرایند یکسان است. با مراجعه به خبره‌ترین پزشکان، مطمئن شوید که نوع مناسبی از ژل برایتان انتخاب شده است.

باید براساس شرایط شخصی و نیازهایتان از رفع تیرگی یا گودی، روش و نوع مناسبی از درمان برایتان انتخاب شود. اگر به افراد بی‌تجربه یا کلینیک‌های نامعتبر مراجعه کنید، عوارض ناخوشایند تزریق مشکلات متنوعی برایتان ایجاد خواهند کرد.

مراحل تزریق ژل زیر چشم در چند گام ساده

شروع عملیات

پزشک محل تزریق را علامت‌گذاری و با مایع پاک‌کننده، آن را استریل می‌کند. سپس از ماده بی‌حس‌کننده در ناحیه مورد نظر استفاده می‌کند. ماده را روی آن ناحیه می‌مالد و اجازه می‌دهد تا برای چند دقیقه جذب پوست شود.
پزشک از سوزنی کوچک برای سوراخ‌کردن پوست استفاده می‌کند. در برخی موارد، فیلر را از راه سوزن به آن ناحیه تزریق می‌شود. در موارد دیگر، تزریق ژل زیر چشم با کانولا (وسیله‌ای برای تزریق) انجام می‌گیرد. این وسیله حاوی فیلر است و ماده را به سوراخ ایجادشده توسط سوزن وارد می‌کند.
بسیاری از افراد عملاً هیچ دردی را در طول عمل فیلر چشم احساس نمی‌کنند. برخی هم سوزشی خفیف احساس می‌کنند. با تزریق فیلر، احساس فشار یا تورم اندکی در حوالی چشم وجود خواهد داشت. کل این روش از ۵ تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

عملیات بهبودی بعد از عمل

پس از انجام عمل، پزشک کیسه‌ای یخ را روی محل عمل قرار می‌دهد. ممکن است که کمی قرمزی، تورم یا کبودی هم در زیر چشم‌ها به‌وجود بیاید. در بسیاری از موارد، چنین عوارضی کوتاه‌مدت هستند.

بعد از این عملیات، پزشک وقت و نوبت دیگری برایتان تنظیم می‌کند. در این جلسه، نیاز به تزریق ژل بیشتر و ارزیابی عملیات قبلی در دستور کار است. فاصله جلسه تزریق تا نوبت بعدی، وابسته به نوع ژلی است که تزریق می‌شود.

مراقبت‌های قبل از تزریق ژل زیر چشم چیست؟

برای کسب آمادگی جهت تزریق فیلر زیر چشم باید از حدود یک هفته پیش از عملیات، مقدمات را تدارک ببینید:

  • دست‌کم، ۷ روز قبل از درمان از مصرف آسپرین و ایبوپروفن اجتناب کنید. این داروها می‌توانند خطر کبودی را افزایش بدهند.
  •  ۲۴ ساعت قبل از درمان، از مصرف الکل خودداری کنید. این مورد هم می‌تواند شدت کبودی را بیشتر کنند.

با مشورت با پزشک، اقدامات دیگر را هم به‌خاطر بسپارید. یادتان باشد که شاید بنا به شرایط ویژه شما، توصیه‌هایی مخصوص به خودتان از سوی پزشک ابلاغ شود.

مراقبت‌های بعد از تزریق ژل زیر چشم چیست؟

نکات زیر برای مراقبت پس از تزریق فیلر زیر چشم، احتمال عوارض جانبی را به حداقل می‌رسانند:

  • چندبار در روز، کمپرس یخ را روی ناحیه تحت درمان قرار دهید.
  • تا ۲۴ساعت از ورزش‌کردن خودداری کنید.
  • در زمان خوابیدن، سرتان را بالا نگه دارید.
  • به‌مدت ۲۴ ساعت، خم نشوید.

به هر توصیه‌ای که پزشک برایتان دارد، هم دقت کافی داشته باشید.

ماندگاری تزریق فیلر چشم چقدر است؟

ماندگاری فیلرها متفاوت است. بنا به شرایط هر فرد و ژل تزریق‌شده، این دوام می‌تواند در بازه زمانی از ۶ تا ۱۸ ماه باشد. امکان دارد که این ماندگاری طولانی‌تر هم شود. برخی از افراد تا ۲ سال، نتایج تزریق فیلر زیر چشم را با خود حفظ می‌کنند.

فیلرها به‌مرور زمان جذب بدن می‌شوند و به‌طور دائمی، باعث رفع مشکلات زیر چشم نمی‌شوند. اما بنا به نوعشان، به‌شکل‌های زیر دوام می‌آورند:

  • پرکننده‌های اسید هیالورونیک معمولاً بین ۹ ماه تا ۱ سال دوام می‌آورند.
  • هیدروکسی لاپاتیت کلسیم معمولاً بین ۱۲ تا ۱۸ ماه دوام می‌آورد.
  • اسید پلی ال لاکتیک می‌تواند تا ۲ سال دوام بیاورد.
  • انتقال چربی تا ۳ سال طول ماندگاری دارد.

علت اینکه دوام تزریق ژل زیر چشم، بیشتر از نواحی دیگر است، شکل و شیوه تزریق است. این ژل‌ها نسبت به نواحی دیگر در عمق بیشتری از زیر پوست تزریق می‌شوند. ضمن اینکه زیر چشم نسبت به سایر نواحی صورت کمتر تکان می‌خورد. این‌ها باعث ماندگارترشدن اثرات تزریق فیلر می‌شوند.

ماندگاری تزریق ژل زیر چشم به ۳ سال هم می‌رسد

فیلر زیرچشم بعد از چند روز اثر می‌کند؟

یکی از جذاب‌ترین شاخصه‌های تزریق فیلر چشم، این است که نتایج خود را خیلی سریع نشان می‌دهد. بعد از دست‌کم ۳ روز که از تزریق ژل در زیر چشم می‌گذرد، امکان مشاهده نتایج پیش می‌آید.

فیلر زیر چشم زود اثر می‌کند و بعد امکان مشاهده عملیات برایتان مقدور خواهد بود. البته دقت کنید که احتمال وجود عوارض عملیات تا مدتی همراهتان باشد. تورم یا کبودی از عوارض احتمالی این عمل هستند.

روش‌های جایگزین تزریق ژل زیر چشم چیست؟

فقط فیلر زیر چشم نیست که می‌تواند به رفع تیرگی و گودی پوست این ناحیه کمک کند. روش‌های جایگزین دیگری هم هستند که ظاهر چشم را بهبود می‌دهند. از جمله این روش‌ها باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • بوتاکس برای کاهش چروک‌ها
  • لیزردرمانی برای رفع رگ‌های متورم
  • مزوژل برای رفع گودی و تیرگی ناحیه زیر چشم
  • مزوتراپی با تزریق مواد معدنی در پوست اطراف چشم

هریک از این روش‌ها، مزایا و معایبی دارند. متخصص با در نظرگرفتن نیاز پوست مراجعان خود، اقدام به انتخاب از میان آن‌ها می‌کند.

فرق مزوژل با فیلر زیر چشم چیست؟

موادی که در هریک از این روش‌ها استفاده می‌شوند، با هم متفاوت‌اند. در مزوژل، موادی حاوی اسیدهای آمینه و ویتامین‌ها کاربرد دارند. نتایج روش مزوژل جالپرو هم دیرتر از تزریق فیلر، قابل مشاهده هستند.

البته این را هم بدانید که عوارض مزوژل بسیار کمتر از فیلر است. بعد از انجام آن، خبری از کبودی یا تورم احتمالی نیست. بنا به نیازهای پوستی هر بیمار، متخصص پوست درباره استفاده از هریک از این روش‌ها، تصمیم‌گیری می‌کند.

فیلر زیر چشم بهتر است یا مزوتراپی؟

هریک از این دو روش می‌توانند مزایای برایتان به‌همراه بیاورند، اما توجه به چند نکته در زمان انتخاب، خالی از لطف نخواهد بود. نتایج حاصل از تزریق فیلر چشم سریع‌تر از مزوتراپی خود را نشان می‌دهند.

در مقابل، عوارض مزوتراپی کمتر از تزریق ژل به ناحیه پوست نازک زیر چشم است. با سبک‌ و سنگین‌کردن اوضاع می‌توانید درباره اینکه کدام برایتان بهتر است، به نتیجه‌گیری برسید. متخصص درباره هریک از این روش‌ها با شما صحبت خواهد کرد.

هزینه تزریق فیلر چشم چقدر است؟

هزینه اقدامات زیبایی و ترمیمی صورت بنا به عوامل زیر متغیر است:

  • موقعیت مکانی کلینیک
  • موقعیت و نیازهای هر مراجع
  • میزان شهرت و اعتبار پزشک
  • خدمات جانبی ارائه‌شده از سوی مرکز درمانی
  • مواد و ژل مورد استفاده برای تزریق ژل زیر چشم‌ها

به‌طور کلی، هزینه تزریق فیلر زیر چشم در سال ۱۴۰۳، حدوداً از ۵ میلیون تومان شروع می‌شود و به حوالی ۱۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

مراجعه به متخصص پوست برای تزریق فیلر چشم

برای تزریق فیلر چشم به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای تزریق ژل زیر چشم باید به متخصص پوست مراجعه کنید. سعی کنید به دکتری مراجعه داشته باشید که تجربه کافی در این زمینه دارد و از مواد مطلوب و باکیفیت استفاده می‌کند. او باید انواع سوزن‌ها، روش‌ها و محصولات این زمینه را بشناسد و از عوارض تزریق فیلر چشم هم به‌طور کامل باخبر باشد.

اگر پزشک از میزان تزریق و روش‌های دقیق کار، اطلاع نداشته باشد، عوارض ناخوشایندی مانند ایجاد گرانولوم (توموری از جوانه‌های گوشتی)، نکروز (مردگی بافت)، کبودی و مشکلات دیگر پیش می‌آیند. روش‌های مختلفی از جمله لیفت پلک پایین و لیزردرمانی برای بهبود وضعیت پوست وجود دارند. با مراجعه به متخصصی خبره، می‌توانید از نتایج آن‌ها لذت ببرید.

نتایج تزریق ژل زیر چشم هم بسیار خوشایند است. ماندگاری تزریق ژل زیر چشم می‌تواند تا یک سال ادامه داشته باشد. برای پیداکردن بهترین پزشکان، از سامانه دکتردکتر کمک بگیرید. با مراجعه به دکتری خبره متوجه می‌شوید که تزریق ژل زیر چشم چیست و چه اثراتی دارد.

در دکتردکتر، مراجعان پیشین هر پزشک درباره تجربه‌شان از تزریق فیلر چشم نزد متخصصان مختلف گفته‌اند. به این سامانه مراجعه کنید و با شناسایی بهترین‌ها، از آن‌ها برای تزریق فیلر چشم به‌طور اینترنتی نوبت بگیرید.

سوالات متداول

آیا تزریق ژل زیر چشم درد دارد؟

خیر، این عملیات فاقد درد است و در ضمن، متخصص پوست و زیبایی، پیش از شروع کار از بی‌حسی موضعی استفاده می‌کند. در نتیجه، عوارض تزریق و دردی احساس نمی‌شود.

آیا فیلر چشم دائمی است؟

خیر، تزریق فیلر چشم ماندگاری خوبی دارد، اما همیشگی نیست. بنا به نوع ژلی که تزریق می‌شود، دوام این عملیات، به‌طور متوسط تا ۱۲ ماه هم ادامه دارد.

برای گودی زیر چشم فیلر بهتر است یا چربی؟

تزریق چربی معمولاً ماندگاری بسیار زیادی دارد. اثرگذاری آن هم جالب توجه است. بااین‌حال، باید درباره این موارد با پزشک مشورت کنید. شرایط هر بیمار با دیگری متفاوت است و امکان اعلام نظری کلی در این زمینه وجود ندارد.

آیا فیلر زیر چشم باعث کوچک‌شدن چشم می‌شود؟

اگر فیلر زیاد از حد تزریق شود، امکان دارد که روی ظاهر چشم‌ها اثر بگذارد؛ به‌خصوص، هنگام لبخندزدن. امکان ایجاد تورم در اطراف چشم هم وجود دارد. این موضوع هم باعث کوچک‌تر به‌نظررسیدن چشم‌ها می‌شود.

منابع:

healthline.com

vibrantskinbar.com

cosmeticconnection.com.au

برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: نیلوفر شهدوست
نیلوفر شهدوست هستم و نزدیک به یک دهه در دنیای محتوا گشت‌وگذار می‌کنم. حضور در بخش‌های مختلف این دنیا، با یادگیری، شناخت آدم‌ها و خلق ارتباطات برایم شیرین است. تولید محتوا در حوزه پزشکی و سلامت هم یکی از جذاب‌ترین بخش‌های تجربه کاری من هست و شاید برایتان جالب باشد که بدانید، در تولید بیشتر از ۵۰۰ مقاله به‌روز، در زمینه‌های پرجست‌وجوی پزشکی و سلامت مشارکت داشته‌ام. این حضور مداوم و پررنگ در دنیای محتوای پزشکی، با وسواس و دقت زیادی همراه بوده تا مخاطبان نازنین بتوانند به منابع تراز اول پزشکی دنیا دست پیدا کنند و جواب پرسش‌هایشان را سریع‌تر بگیرند و البته کمتر نگران شوند. امیدوارم که توانسته باشم در مسیر پیگیری بیماری‌ یا پیداکردن پاسخی برای سوالات پزشکی و سلامتی شما در کنارتان باشم.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*