الگوهای ریزش مو برای زنان و مردان یکسان است، اما االگوهای ریزش مو بیشتر در آقایان دیده میشود. آلوپسی یا همان ریزش مو، اختلالی است که در چرخه تولید مو رخ میدهد و ممکن است که در هر نقطه از بدن نمایان شود. اما انواع کچلی مو بیشتر در پوست سر دیده میشود و خودش را نشان میدهد. برای اینکه با انواع ریزش مو مردان و زنان بیشتر آشنا شوید و بدانید که چه کسانی گرفتار ریزش مو میشوند تا انتهای متن همراه ما باشید. برای مطالعه این مطلب، به ۵ دقیقه زمان نیاز دارید.
در پایان اگر سوال داشتید، میتوانید در انتهای مطلب در بخش نظرات مطرح کنید تا کارشناس سلامتی دکتردکتر پاسخ دهد.
انواع ریزش مو در مردان و زنان
انواع ریزش مو به صورت ناگهانی و تدریجی رخ میدهند. ریزش مو برای برخی از افراد به صورت مقطعی و برخی دیگر دائمی است. انواع کچلی ممکن است که بر اثر عوامل ژنتیکی یا علتهای مختلف رخ دهند که چرخه تولید مو را با اختلال مواجه خواهند کرد. برای درمان این عارضه بهتر است با متخصص پوست و مو مشورت کنید. بیماری، مصرف داروها، تغییرات هورمونی، فقر آهن یا بارداری میتوانند از جمله عواملی باشند که باعث ریزش مو میشوند و حتی طاسی را ایجاد میکنند.
سایت clevelandclinic درباره انواع ریزش مو بیان میکند؛
بیشتر افراد سالم، روزانه 100 تار مو از دست میدهند. این ریزش طبیعی است و به عنوان بخشی از چرخه رشد، تارهای قدیم میریزند تا تارهای جدید رشد کنند.
اما هنگامی که شروع به ریختن تارهای بیشتری میکنید و تعداد کمتری از آنها یا هیچ کدام دوباره رشد نمیکنند؛ این بیماری آلوپسی (ریزش مو) در نظر گرفته میشود. انواع مختلفی از ریزش مو وجود دارند و میتوانند بزرگسالان از هر جنسیتی و حتی کودکان را تحت تاثیر قرار دهند.
به طور کلی انواع ریزش موی سر، علتهای متفاوتی دارند که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد.
ریزش مو سکهای یا آلوپسی آرئاتا
ریزش مو به صورت سکهای یک عارضه خود ایمنی است. در این الگوی ریزش مو، سلولها به فولیکولهای مو حمله میکنند و باعث ریزیش شدید و یکدفعهای میشوند. این نوع از ریزش مو بیشتر در کودکان و بزرگسالان دیده میشود که به صورت ناگهانی رخ داده و هیچ دردی در کف سر احساس نمیشود.
ریزش مو آلوپسی به چه شکلی ظاهر میشود؟
ریزش مو به صورت آلوپسی آرئاتا بیشتر در قسمتهای ابرو، مژه و موهای کف سر دیده میشود که با مراقبتهای ویژه و مراجعه به پزشک قابل درمان خواهد بود. آلوپسی به شکل دایره یا لکههای کوچک دیده میشود که به مرور باعث ایجاد لکههای کچلی بزرگ خواهد شد.
ریزش مو ارثی یا آلوپسی آندروژنیک (Androgenic Alopecia)
ریزش مو ارثی جزو شایعترین انواع ریزش مو در خانمها و آقایان است. این نوع از ریزش مو جزو اختلالهای ارثی است که با مصرف دارو و جراحیهای مختلف قابل درمان بوده و میتوان میزان کچلی را بهبود داد. پیشنهاد میشود که مقاله درمان ریزش مو مردان را مطالعه بفرمایید.
الگو مردانه ریزش مو ارثی
الگو مردانه ریزش مو ارثی بعد از بلوغ شروع میشود و ممکن است که در سالهای متوالی پیشرفت داشته باشد. این نوع ریزش از شقیقههای شروع میشود و اطراف یا بالای سر را درگیر خواهد کرد. بیشتر مردان در این نوع از ریزش مو در نهایت طاس شده و موهای اصلی خود را از دست میدهند.
الگو زنانه ریزش مو آلوپسی آندروژنیک
ریزش مو آندروژنیک در زنان با نازک شدن تار موها خودش را نمایان میکند. بسیاری از زنان این بخش از ریزش مو را به عنوان ریزش طبیعی مو در دوران میانسالی تلقی میکنند و شاید برای درمان آن اقدامی هم انجام ندهند. اما ریزش مو آلوپسی آندروژنیک در زنان بعد از بلوغ شروع میشود و با نازک شدن مو خودش را نمایان خواهد کرد علت نازک شدن مو میتواند متفاوت باشد، اما احتمال طاسی بسیار کم است.
ریزش مو پراکنده یا تلوژن افلوویوم (Telogen Effluvium)
تلوژن افلوویوم یکی دیگر از انواع ریزش مو است. در این نوع ریزش مو، تعداد زیادی از فولیکول بر روی پوست سر دیده میشود، اما در حالت استراحت باقی میمانند و در چرخه رشد مو شرکت نمیکنند. این موضوع باعث میشود تا رشد موهای جدید رخ ندهد و شروع به ریزش کنند.
علت ریزش موی پراکنده چیست؟
تلوژن افلوویوم به طاسی کامل منجر نمیشود، اما با از بین رفتن روزانه بین 300 تا 500 تار مو کچلی پراکنده رخ میدهد و تارهای مو نازک خواهند شد. علت ریزش موی پراکنده در تلوژن افلوویوم میتوانند به دلیل یک اتفاق یا بیماریهای مختلف مانند: زایمان، تب، کمبود ویتامینهای ضروری بدن یا تغییرات تیروئید، رخ دهد.
مصرف چه داروهایی سبب ریزش موی تلوژن میشوند؟
ریزش مو در تلوژن میتواند به دلیل مصرف داروهای مختلف باشد. افرادی که دچار بیماریهای مختلف هستند ممکن است داروهای قوی استفاده کنند که یکی از عوارض آنها ریزش مو باشد. از جمله داروهایی که سبب ریزش مو در زنان و مردان میشوند عبارتند از:
- لیتیوم
- بتا بلاکرها
- وارفارین
- هپارین
- آمفتامینها
- لوودوپا
- دوکسوروبیسین (آدریامایسین)
همچنین در طی بارداری، فاز آناژن طولانی میشود و ریزش مو کاهش پیدا میکند اما پس از زایمان این اثر از بین میرود و درصد موهای تلوژن افزایش مییابد که باعث ریزش مو میشود.
ریزش موی آناژن افلوویوم (Anagen Effluvium)
آناژن افلوویوم نوعی از ریزش مو است که در نتیجه شیمیدرمانی ایجاد میشود. داروهای شیمیدرمانی و سلولهای سرطانی بسیار قوی بوده و تولید فولیکول را متوقف میکند. اما پس از شیمیدرمانی موها رشد خواهند کرد و برای اینکه سریعتر نتیجه گرفت میتوان از متخصصهای مو کمک گرفته و با مصرف دارو یا مکملهای مختلف به رشد مجدد مو کمک کرد.
ریزش مو هورمونی
الگوهای ریزش مو به دلایل مختلفی رخ میدهد و عدم تعادل در هورمونها یکی از مهمترین مواردی است که باعث ریزش موی سر میشود. خانمهایی که تغییرات هورمونی مانند: سندروم تخمدان پلی کلیستیک را تجربه میکنند، بیشتر در معرض بروز ریزش موی هورمونی هستند.
از طریق مزوتراپی مو و مصرف مولتی ویتامینها میتوان موهای از دست رفته ناشی از تغییرات هورمونی را مجدد به دست آورد اما باید تحت نظر پزشک بود.
ریزش موی تریکوتیلومانیا (Trichotillomania)
تریکوتیلومانیا به دلیل کندن موها، توسط فرد ایجاد میشود. این نوع ریزش مو در اثر بیماری رخ داده و کودکان به نسبت بزرگسالان بیشتر به ان مبتلا میشوند. از طرفی هم این نوع ریزش مو در خانمها بیشتر از آقایان است. ریزش مو تریکوتیلومانیا در ناحیه اسکالپ، ابروها و مژهها بیشتر دیده میشود که با رفتار درمانی، این نوع ریزش مو قابل درمان است.
به نقل از انجمن روانپزشکی آمریکا (APA )
تریکوتیلومانیا جز بیماریهای روانپزشکی و در گروه اختلالات کنترل تکانه قرار میگیرد.
تینی کپیتیس (Tinea Capitis) یا ریزش موی قارچی
تینی کپیتیس یک نوع عفونت قارچی پوست سر نام دارد که بیشتر در کودکان شایع است. ریزش موی قارچی به صورت تکههای مختلف دیده میشود که منجر به طاس شدن آن ناحیه خواهد شد. ناحیهای که ریزش موی قارچی را تجربه میکند در بیشتر مواقع قرمز رنگ است و حالت پوسته پوسته دارد.
کودکانی که به این نوع از ریزش مو مبتلا میشوند ممکن است که سیستم ایمنی ضعیف شده داشته باشند و با عفونت، ورم غده در پشت گردن هم مواجه شوند. با مراجعه به متخصصهای پوست و مو میتوانید از داروهای ضدقارچی استفاده کنید تا رشد مجدد مو را شاهد باشید.
ریزش مو زخمی، آلوپسی سیکاتریسیل یا اسکار
آلوپسی سیکاتریسیل به عنوان ریزش مو زخمی شناخته میشود که جزو انواع ریزش مو نادر است. التهابی که در ناحیه رویش موها ایجاد میشود، فولیکولهای مو را از بین میبرد و باعث ایجاد بافت اسکار میشود. بعد از اینکه اسکار رخ دهد، موها مجدد و به صورت طبیعی رشد نمیکنند.
در الگوهای ریزش مو، آلوپسی سیکاتریسیل آنقدر آهسته پیشرفت دارد که در برخی از مواقع حتی متوجه آن هم نمیشوید و به یکباره شروع ریزش موها را شاهد خواهید بود.
از جمله علائم مهم این نوع ریزش مو، میتوان به خارش شدید، تورم و ضایعات قرمز یا سفید در پوست سر اشاره کرد. اگر این علائم را مشاهده کردید باید به موقع به پزشک متخصص مراجعه کنید تا از ریزش موی بیشتر، جلوگیری کرد.
کچلی مادرزادی یا هیپوتریکوز
هیپوتریکوز به عنوان یک بیماری مادرزادی شناخته میشود. در این نوع بیماری، موهای خیلی کمی در قسمتهای بدن و سر رشد خواهند کرد. نوزادانی که با این بیماری متولد میشوند، ابتدا رشد موی معمولی دارند، اما بعد از چند ماهگی دچار ریزش مو میشوند.
افرادی که کچلی مادرزادی را تجربه میکنند، حدود 25 سالگی طاس میشوند. درمان قطعی برای جلوگیری از ریزش مو نیست! اما برخی از داروهای به استحکام تارهای مو کمک میکنند و باعث رشد مجدد مو میشوند.
ریزش موی تحت فشار یا کششی آلوپسی ترکشن
ریزش موی کششی علت مشخصی دارد که رفتار درست یا نادرست با مو باعث ریزش میشود. این نوع ریزش مو بیشتر در خانمها دیده میشود که دلیل اصلی آن استفاده از کش مو، کلیپس یا گل سر است.
این نوع ریزش مو به صورت ناگهانی دیده نمیشود و در هر سنی ممکن است که اتفاق بیافتد. از اینرو بهتر است که موهای خود را ساعتهای طولانی جمع نکنید و میزان فشار کششی بر روی مو را کاهش دهید.
ریزش مو پراکنده یا تلوژن افلوویوم (Telogen Effluvium)
تلوژن افلوویوم یکی دیگر از انواع ریزش مو است. در این نوع ریزش مو، تعداد زیادی از فولیکول بر روی پوست سر دیده میشود، اما در حالت استراحت باقی میمانند و در چرخه رشد مو شرکت نمیکنند. این موضوع باعث میشود تا رشد موهای جدید رخ ندهد و شروع به ریزش کنند.
ریزش مو به دلیل مصرف برخی داروها
مصرف برخی از داروها باعث ریزش مو میشوند. این موضوع برای خانمها و آقایان یکسان بوده و علت مهمی برای ریزش مو است. برخی از داروها اثرات جانبی ایجاد میکنند که ریزش مو از جمله مهمترین آنها است. داروهای موثر در تشدید ریزش مو عبارتند از:
- بتابلاکرها
- داروهای کاهش کلسترول (Lopid)
- داروهای رقیقکنندهی خون (داروی وارفارین)
- داروی ضد آکنه (آکوتا)
- داروهای ضدافسردگی (داروی فلوکستین و داروی سرترالین)
ریزش مو از عوارض مصرف هریک از این داروها است که با قطع دارو یا جایگزینی، میتوان میزان ریزش مو را کاهش داد.
عوارض برخی بیماریها
برخی از بیماریها عوارض مختلفی دارند که باعث ریزش مو میشوند. بیماریهای مربوط به غده تیروئید، کمخونی و بیماریهای عفونی از انواع بیماریهای تاثیرگذار در ریزش مو هستند.
ریزش مو در دوران بارداری
برخی از خانمها ممکن است که ریزش مو را در دوران بارداری تجربه کنند. حتی ریزش مو بعد از زایمان هم ادامهدار خواهد بود. دلیل اصلی این نوع ریزش مو، کاهش سطح استروژن بدن است که به طور معمول موقتی بوده و بعد از چند ماه به حالت طبیعی بازمیگردد.
فقر ویتامینی
رژیمهای غذایی که میزان پروئتین یا ویتامین کافی ندارند، باعث ریزش مو میشوند. بدن برای رشد مجدد موها و چرخه رشد مو به انواع ویتامینها نیاز دارد. آهن یکی از مهمترین مواد معدنی است که از ریزش مو جلوگیری میکند. از اینرو این فقر آهن شدت ریزش مو را افزایش میدهد و کچلی ایجاد خواهد کرد. برای جبران فقر ویتامین در قدم اول باید رژیم غذایی خود را اصلاح کنید و در قدم دوم با تجویز پزشک میتوانید از مکملهای دارویی مانند قرص هیرویت یا فیتو استفاده نمایید در مقاله قرص هیرویت چیست به نقد و بررسی این مکمل دارویی پرداختهایم.
چه کسانی گرفتار ریزش مو هستند؟
انواع ریزش مو برای افرادی رخ میدهند که علائم و نشانهایی داشته باشند. ریزش مو به صورت ناگهانی یا تدریجی رخ میدهد که میتواند در کل بدن یا تنها در ناحیه سر نمایان شود. مهمترین علائمی که نشان میدهد افراد درگیر ریزش مو شدهاند عبارتند از:
- مشاهده تکههای طاسی شکل در سر
- کاهش مو در یک الگوی غیر معمول
- نازک شدن موها
- کاهش خط مو
- نواحی عفونت روی پوست سر
- رشد مو بسیار کن
تمام افرادی که این علائم را دارند باید مراقبتهای بیشتری از موهای خود داشته باشند و با کمک یک پزشک متخصص مو و زیبایی مشورت کنند برای انتخاب بهتر پزشک متخصص بهتر است مقاله تخصص پوست و مو چیست را مطالعه کنید و با این تخصص بیشتر آشنا شوید.
انواع الگوهای ریزش مو در مردان و زنان را بشناسید
الگوی ریزش مو و چرخه رشد مو در زنان و مردان با یکدیگر فرق دارند و نمیتوان الگوهای ریزش مو یکسانی برای آنها در نظر گرفت. در ادامه الگوی ریزش موی زنان و مردان را بررسی خواهیم کرد.
الگوی ریزش موی بانوان
در الگوی ریزش مو در زنان، رشد مو کند است و شروع رشد زمان بیشتری سپری میکند. فولیکولهای مو در زنان کوچک میشوند و رشد مو نازک خواهد بود. اگر خانمها در طول روز بین 50 تا 100 تار مو را از دست دهند، رشد مو طبیعی است. اما افرادی که الگوی طاسی دارند تعداد تارهای بیشتری از دست میدهند و به سه دسته تقسیم خواهند شد که در جدول زیر مشاهده میکنید.
نوع الگو | توضیحات |
الگو یک | مقداری کمی از ناحیه سر دچار تارهای نازک شده است. |
الگو دوم | مقدار نازک شدن موها در ناحیههای بیشتری دیده میشود. |
الگو سوم | در این وضعیت طاسی گسترده شده و کف پوست سر نمایان میشود. |
الگوی ریزش موی آقایان
الگوی طاسی و ریزش مو در مردان با نام الگوی نوروود شناخته میشود. این نوع الگوی ریزش مو، باعث میشود تا طاسی سر به اشکال مختلف تقسیم شود که به شرح زیر هستند.
نوع الگو | توضیحات |
الگوی یک | دو طرف گوشها و ردیف اول خط مو به سمت عقب رفته و طاسی در ناحیه پیشانی رخ میدهد. |
الگوی دو | از خط رویش مو در پیشانی تا گیجگاه و بیشتر به شکل حرف m عقب نشینی ایجاد میشود. |
الگوی سه | عقب رفتگی و ریزش مو از پیشانی گیجگاه شروع میشود که با کاشت مو قابل درمان خواهد بود. |
الگوی چهار | در الگوی آخر طاسی به بالاترین حد خود رسیده و پیشرفت چشم گیری دارد. |
تفاوتهای الگوی ریزش موی مردان و زنان
الگوی ریزش مو در زنان و مردان تفاوت دارد و علت اصلی آن میتواند سطح بالای سرم آروماتاز در زنان باشد. زنان برخلاف مردان میتوانند ریزش مو را در پشت خط مو حفظ کنند. این باعث میشود تا کچلی یا طاسی کمتری به نسبت آقایان داشته باشند. خانمها ریزش مو را بیشتر در حالت نازک شدن مو و از بین رفتن تارهای مو مشاهده میکنند. اما الگوی رفتاری آقایان باعث از بین رفتن چرخه رشد مو میشود.
منظور از کچلی چه حالتی است؟
کچلی یکی از حالتهای ریزش مو در افراد است که بیشتر برای آقایان رخ میدهد. هنگامی که ریزش مو در اثر عفونتهای قارچی رخ دهد، کچلی را به همراه دارد که رشد مو را متوقف میکند.
آیا ریزش مو قابل درمان است؟
ریزش مو قابل درمان است، اما مدت زمان آن با توجه به تجویز پزشکهای متخصص متفاوت خواهد بود. در برخی از مواقع هم میتوان از طریق راه کارهای خانگی و رعایت رژیم غذایی سالم از ریزش مو جلوگیری کرد. برای جلوگیری از ریزش مو و درمان بهتر است که راهکارهای مختلف را امتحان کرد تا به بهترین نتیجه رسد. مهمترین راهکارها عبارتند از:
- رعایت رژیم غذایی و جلوگیری از ریزش مو
- مصرف مکملها و ویتامینها
- استفاده از محصولات مراقبتی مو
- روشهای پزشکی و مصرف قرص های ریزش مو
- شناسایی علت ریزش مو
فرقی ندارد چه سنی دارید اگر دچار ریزش مو شدهاید باید از روشهای درمانی و خانگی استفاده کنید تا ریزش مو کاهش پیدا کند.
شناخت نوع ریزش مو، اولین گام برای درمان کچلی
هنگامی که با انواع ریزش مو آشنا شوید میتوانید راههای درمانی را استفاده کنید. شناخت الگوهای ریزش مو میتواند اولین گام موثر برای درمان کچلی باشد. نازک شدن تارهای مو، رشد کند مو، کاهش خط مو، مشاهده تکههای طاسی و بروز عفونتهای قارچی از جمله مواردی هستند که باید جدی گرفته شوند تا درمان ریزش مو انجام شود.
از طریق سامانه دکتردکتر میتوانید به راحتی برای دریافت نوبت از پزشکان متخصص پوست و مو اقدام کنید تا درمان ریزش مو در کمترین زمان انجام شود. کافی است که برای درمان انواع کچلی به سامانه نوبت دهی دکتردکتر مراجعه کنید و به صورت آنلاین از بهترین متخصصها کمک بگیرید.
منبع:
my.clevelandclinic.org
سلام موهای از دست رفته در دوران بارداری برمیگرده
سلام عزیزم
بله جای نگرانی ندارد
به شرط بررسی موارد همراه مثل کم خونی و مشکلات تیروییدی
موها پس از چند ماه کم کم رویش مجدد خواهند داشت
با سلام ریزش مو ارثی درمان داره
سلام عزیز
متاسفانه هیچگونه درمان قطعی ریزش موی ارثی وجود ندارد
درمان ها فقط نگه دارنده هستند و کمی موثر
سلام و شاد باش
قطع داروی ماینیکسیدن آیا مجدد دچار ریزش مو میشه
سلام عزیزم
بله، قطع ماینوکسیدیل اغلب سبب ریزش موهایی میشود که در اثر ماینوکسیدیل رشد کرده اند
ممنون میشم پاسخ بدین آیا قارچ کف سر درمان میشه ولی مجدد برمیگرد آیا درمان قطعی داره
سلام عزیزم
بله درمان قطعی دارد
اما احتمالا درمان دارویی خوراکی و یا تزریقی شاید
توصیه میشود با توجه به عود مکرر به متخصص پوست مراجعه کنید
با سلام
ریزش موی سکه ای درمان داره ؟؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدین
سلام عزیزم
بله عزیزم جهت درمان ریزش موی سکه ای معمولا از تزریق آمپول کورتون با دوز کاهش یافته استفاده میکنند.
مانند آمپول تریامسینولون و هیدروکورتیزون
در کنار اون درمان مکمل هم میتوان داد
ادامه کامنت قبلی
و اینکه تو موارد زیادی هم دیدم که دور پیاز موی ریخته شدم توسط شوره یا چربی در برگرفته شده
ادامه کامنت قبلی که گفتم ۲۰ سالمه و … با یه ایمیل دیگه
و اینکه تو موارد زیادی هم دیدم که دور پیاز موی ریخته شدم توسط شوره یا چربی در برگرفته شده
ادامه کامنت قبلی
و اینکه تو موارد زیادی هم دیدم که دور پیاز موی ریخته شدم توسط شوره یا چربی در برگرفته شده
من ۲۰ سالمه و دخترم و مشکل ارثی هم ندارم و ۱ ساله ریزش مو دارم یا شاید هم بیشتر و خودم متوجه نشدم و ولی تو این یک سال موهام تو جلو سر از نقطه رویش و دو طرف شقیقه هام ، تقریبا به یه اندازه میریزن و تقریبا دو سوم موهام تو این مناطق ریختن و یه مدت موهام شدیدا شوره داشت شوره های زرد رنگ و یذره گنده که به کف سرم چسبیده بودن و یا شوره های شبیه به شپش به ساقه های موهام که حتی دکتر هم فکر کرد شپش دارم ولی اینطور نبود و یه مدت هرروز رفتم حموم و به موهام رسیدم و سرم شوره هاش خیلی کم شد البته هنوزم دونه های شوره کوچیک کوچیک یذره به ساقه ها ک کف سرم میچسبن ولی بعد از کم شدن شوره ها ، ریزشم خوب نشد و بدتر هم شد و ریشه موهام بشدت ضعیف شدن طوری که با یذره دست زدن بهشون یا یکم تکون دادنشون یو در میان یا بشدت ریشه های موهام و کف سرم درد میگیره و ساقه های موهام خشک بنظرم میرسن و خیلی جنسشان بد شده و کف سرم چربه و دوسال پیش که ازمایش دادم مشکل تیروئید و هورمون نداشتم ، ولی تا الان نمیدونم وضعیت هورمون ها و… چجورین و موهام خیلی نمیخارن و التهاب هم فکر نمیکنم داشته باشن و اینکه مشکل معده و روده و یبوست دارم , بنظر شما مشکل من میتونه چی باشه؟؟؟ و اینکه به موارد زیاد هم میبینم که موهای ریخته شدم ، دور پیاز مو شوره یا چربی گرفته
سلام
با توجه به شرح حالتون درماتیت سبوروئیک مطرح است و نیاز به درمان دارد
به متخصص پوست مراجعه کنید
سلام من ۱۹ سالمه از مهر امسال به نظرم ریزش موهام بیشتر شده و وقتی دست میکشم نسبت به قبل احساس میکنم بیشتر کنده میشه انگار موهام ضعیف شده و داخل خانواده هم طاسی نداریم یه مدت زینک و ویتامین و بیوتین مصرف میکردم ولی تغییری احساس نکردم ممکنه ارثی باشه؟
سلام
باید ازمایش تیرویید و هورمونی و کم خونی انجام شود
به متخصص پوست مراجعه کنید
باسلام و عرض ادب
من 37ساله هستم و چند سالی هست ریزش مو به صورت دایره های کوچیک و خیلی شدید پشت سر و اطراف دارم دکتر هم رفتم قرص و امپول تزریقی توی سر هم داشتم که متاسفانه مشکلم حل نشده
اگه میشه راهنمایم کنید
سلامدوست عزیز
با وجود درمان هیچ رویش مویی صورت نگرفته یا اینکه مجدد در نواحی دیگر ریزش بروز میکند؟
سلام من به مدت یک ماه استروئید مصرف کردم و میدونستم ریزش مو میاره،اما بعد از قطع مصرفش بازم موهام میریزه،سطح Dht خونم ۹۲۰ بود و سطح تستسترون ۳،۵، از طرفی هم موهام همه جاش انگار یکسان نریخته پشت سرم دو تیکه بیشتر ریخته بالا سرمم یک تیکه میتونه ریزش سکه ایی باشه؟
سلام من ۳۰ سالمه موهای پرپشتی داشتم هشت ساله ریزش مو دارم سال اول یشبه نصف موهام ریخت ازون به بعدم ریزشش ادامه داشت ولی خیلی کمتر بود تا امسال که دوباره ریزش شدیدش شروع شده و حجم موهام یک چهارم موهای ۲۲ سالگیم شده قبلا که دکتر رفتم آزمایش هورمون مردونه و کم خونی دادم نرمال بود پارسال آزمایش ویتامین d و خون دادم نرمال بود پریودم منظمه ،بابام طاسی داره ممکنه ریزش موهام ارثی باشه؟درمانی داره؟
خانما که طاسی ارثی نمیگیرن :/
سلام
باید مجدد ازمایش هورمونی بدین
سلام خسته نباشید من ۲۹ سالمه حدودا ۶ ساله ریزش مو تقریبا شدید دارم و به طور پراکنده س از تمام نقاط سرم میریزه،۱ ساله فهمیدم که بخاطر استرس و اضطرابیه که دارم میخواستم بدونم اگه استرس و اضطرابم کنترل بشه اون موهایی که ریخته شده احتمال داره دوباره رشد کنن؟
سلام
اگر اضطراب کنترل شه و دارو برای رشد مجدد مصرف کنین بله
سلام خسته نباشین ببخشید من موهای جلو سرم یه مدت خیلی میریخت الان خیلی کم شده ولی موهام کم پشت شده ایا راهکاری هست برای برگشت و پرپشت شدن موها
خیلی ممنون
سلام
شما ریزش موتون احتمالا الگوی مردانه داره، بله با دارو میشه کنترلش کرد یا تا حدودی رویش ایجاد کرد
با توجه به موارد ذکر شده، بهتر است به صورت حضوری به متخصص پوست، مو و زیبایی مراجعه کنید.