تخصص جراحی پلاستیک چیست و جراح پلاستیک کیست؟ (نحوه انتخاب بهترین دکتر جراح پلاستیک)

تخصص جراحی پلاستیک چیست
اشتراک گذاری 2 نظر

برای یافتن پاسخ سوال‌های تخصص جراحی پلاستیک چیست و جراح پلاستیک کیست، باید جراحی پلاستیک و انواع آن را بشناسید. متخصص جراحی پلاستیک، با هدف اصلاح مشکلات ظاهری، ترمیم زخم‌ها و سوختگی‌ها و بهبود اعتمادبه‌نفس، انواع جراحی ترمیمی و زیبایی را انجام می‌دهد. انواع جراحی پلاستیک، شامل رینوپلاستی (جراحی بینی)، بلفاروپلاستی (جراحی پلک)، لیفت ابرو، لیفت گردن، جراحی زیبایی سینه و جراحی سوختگی هستند.

مهم‌ترین وظایف جراح پلاستیک، مراقبت‌های قبل و بعد از جراحی پلاستیک است. انجام انواع جراحی پلاستیک صورت و جراحی پلاستیک بدن، به بهبود ظاهر، عملکرد و کیفیت زندگی فرد منجر می‌شود و روشی خوب برای از بین بردن چین و چروک‌های صورت نیز، هست.

با مطالعه این مطلب از مجله پزشکی دکتردکتر که به 4 دقیقه زمان نیاز دارد، به پرسش بهترین دکتر جراح پلاستیک کیست، پاسخ خواهیم داد.

در انتها، اگر سوالی درباره انواع جراحی پلاستیک و انتخاب بهترین جراح پلاستیک دارید، در قسمت نظرات بنویسید. پزشک ما به آن پاسخ خواهد داد.

تخصص جراحی پلاستیک چیست؟

تخصص جراحی پلاستیک یک تخصص پزشکی است که بر اصلاح، بازسازی، ترمیم یا بهبود فرم و عملکرد صورت یا بدن تمرکز دارد. در این تخصص، نقایص ناشی از ناهنجاری‌های مادرزادی، سوختگی و آثار برجای‌مانده از بیماری را بازسازی می‌کنند. در تخصص جراحی پلاستیک، برای جراحی با هدف بهبود ظاهر و زیبایی هم آموزش‌های لازم داده می‌شود.

البته پزشکان این تخصص، با هدف زیبایی صورت و تغییر فرم بدن، جراحی‌های زیبایی هم انجام می‌دهند. تغییر سایز سینه و باسن در خانم‌ها، برداشیتن سینه آقایان، از بین بردن چین و چروک یا زائده‌هایب پوستی، از جمله این جراحی‌ها هستند.

جراح پلاستیک کیست
تصویر عمل زیبایی بینی

دکتر جراح پلاستیک کیست؟

دکتر جراح پلاستیک، برای انجام انواع جراحی‌های پلاستیک ترمیمی و زیبایی آموزش دیده است. این متخصص، برای بازسازی، بهبود و تغییر ظاهر بخش‌های مختلف بدن دانش و تخصص دارد. جراح پلاستیک، انواع جراحی‌ها مانند رینوپلاستی، بلفاروپلاستی، ابدومینوپلاستی و پروتز سینه را انجام می‌دهد. تغییر فرم سینه یا تخلیه چربی بدن افراد با اضافه وزن و کشیدن پوست اضافه آن‌ها، از دیگر خدمات دکتر جراح پلاستیک، هستند. همچینن مراقبت‌های بعد از عمل و ویزیت‌های بعد از آن نیز برعهده این پزشک است.

تخصص جراحی پلاستیک چه فوق‌تخصص‌ها و فلوشیپ‌هایی دارد؟

تخصص جراحی پلاستیک، شامل تخصص و زیرشاخه‌های زیادی است که تا الان هم به بخشی از آن‌ها اشاره کردیم. هر کدام از آن‌ها بر جنبه‌های مختلفی از جراحی ترمیمی و زیبایی تمرکز می‌کنند و به برطرف کردن نیازهای مختلف بیماران می‌پردازند. در ادامه به معرفی مهم‌ترین فوق‌تخصص‌ها و فلوشیپ‌های تخصص جراحی پلاستیک پرداخته‌ایم تا بتوانید با چشماننی باز به این حرفه و تخصص پزشکی نگاه کنید.

مشاوره متنی و تلفنی دکتر عمومی

بازسازی سینه

هدف از بازسازی سینه بازگرداندن شکل، ظاهر و حجم سینه‌ای است که پس از ماستکتومی و یا آسیب‌های شدید دچار از بین رفتن تقارن و تخریب شده است. این جراحی با استفاده از روش‌هایی از قبیل ایمپلنت‌های سیلیکونی، انتقال بافت‌های بدن بیمار و یا ترکیبی از این دو روش انجام می‌شود. تیم‌های تخصصی از جراحان پلاستیک، انکولوژیست‌ها و روانشناسان در فرایند درمان تاثیرگذار هستند و با مشورت‌ها و توصیه‌های خود به بهبود زندگی و اعتماد به نفس بیمار کمک می‌کنند.

جراحی زیبایی صورت

فوق‌تخصص جراح زیبایی صورت، در انجام انواع جراحی‌های زیبایی با هدف بهبود ظاهر صورت تخصص دارد. این فوق‌تخصص، به بهبود جنبه‌های مختلف صورت، مانند علائم پیری، تقارن صورت، ظاهر بینی یا پلک‌ها می‌پردازد. در جراحی زیبایی صورت که یکی از پرطرفدار‌ترین و پیچیده‌ترین شاخه‌های جراحی پلاستیک است، با استفاده از روش‌های متعددی مانند لیفت صورت، بلفاروپلاستی یا جراحی پلک افتاده، رینوپلاستی و ایمپلنت‌های گونه و چانه، تلاش می‌کنند تا اعتماد به نفس بیمار را به او برگردانده و ظاهری طبیعی و زیبا را برایش به ارمغان بیاورند.

نمونه کار دکتر جراح پلاستیک
نمونه کار دکتر جراح پلاستیک قبل و بعد از جوانسازی پوست

کانتورینگ بدن

کانتورینگ را بدن به‌منظور شکل‌دهی و بهبود خطوط و تناسب اندام پس از کاهش وزن شدید یا برای بهبود ظاهری کل بدن انجام می‌دهند. در این زیرشاخه از جراحی با استفاده از روش‌هایی مانند لیپوساکشن، ابدومینوپلاستی، لیفت بازو و ران و برداشتن پوست اضافی به دنبال ایجاد ظاهری خوش‌فرم‌تر و متناسب‌تر با حذف چربی‌های موضعی و پوست اضافی هستند. نیازی به تاکید نیست که این نوع از جراحی بسیار حساس بوده و نسبت به تبحر جراح و تیم او ممکن است نتایج متفاوتی بگیرید.

درماتولوژی زیبایی

فوق‌تخصص درماتولوژی زیبایی، برای بهبود ظاهر پوست از طریق تکنیک‌های کم‌تهاجمی و غیرجراحی آموزش دیده است. از این تکنیک‌های کم‌تهاجمی می‌توان به تزریق بوتاکس و فیلر، لیزر درمانی برای حذف چین و چروک و لکه‌های پوستی، پیلینگ شیمیایی و میکرونیدلینگ اشاره کرد. فوق تخصص درماتولوژی با استفاده از این روش‌ها به پوست بیمار جانی دوباره بخشیده و با شاداب‌کردن پوست او، اعتماد به نفس از دست رفته‌اش را به او می‌بخشد.

انجام جراحی زیبایی در مردان
تصویر درکتر در زاویه‌سازی فک

جراحی سینه

فوق‌تخصص جراحی سینه، انواع جراحی با هدف افزایش اندازه، شکل و موقعیت سینه‌ها انجام می‌دهد. جراحی‌های بزرگ کردن یا کوچک کردن سینه و لیفت آن، می‌توانند جنبه ترمیمی، زیبایی یا اصلاحی داشته باشند. اگر جراح قصد بزرگ‌کردن سینه‌ها را داشته باشد، با استفاده از ایمپلنت‌های سیلیکونی یا سالینی استفاده می‌کند و از لیفت سینه نیز برای مواردی که افتادگی مشکل بیمار است استفاده می‌شود. کوچک کردن سینه نیز در مواردی انجام می‌شود که بزرگ‌بودن سینه‌ها برای بیمار مشکل ایجاد کرده و باعث ناراحتی او شده باشد؛ در این موارد جراح سینه با استفاده از روش‌های متفاوتی سینه‌ی بیمار را کوچک می‌کند.

جراحی جمجمه و صورت

فوق‌تخصص جراحی جمجمه و صورت، به اصلاح ناهنجاری‌های مادرزادی و اکتسابی جمجمه، صورت و فک می‌پردازد. از این ناهنجاری‌ها می‌توان به شکاف لب و کام، اصلاح کرانیوسینوستوز و بازسازی ترومای صورت اشاره کرد. این فوق‌تخصص، نیاز به درک عمیقی از آناتومی پیچیده و عملکرد ساختارهای جمجمه و صورت دارد. یک جراح جمجمه و صورت، باید تیمی متشکل از جراحان پلاستیک، جراحان اعصاب و جراحان گوش، حلق و بینی داشته باشد تا بتواند یک جراحی جمجمه را به بهترین شکل انجام دهد.

جراحی سوختگی

جراحی سوختگی یکی از حساس‌ترین حوزه‌های پزشکی است. در این زیرشاخه، فوق‌التخصص سوختگی با تشکیل تیمی از جراحان پلاستیک، متخصصان سوختگی و فیزیوتراپیست‌ها تلاش می‌کنند تا عملکرد و ظاهر طبیعی پوست را برگردانند. در این نوع از جراحی‌ها از روش‌های مختلفی مثل پیوند پوست، بازسازی بافت و تکنیک‌های میکروسرجری استفاده می‌شود، تا در عین برگرداندن ظاهر طبیعی و زیبای پوست، بتوانند درد را کاهش داده و از عفونت و زخم‌های بلندمدت نیز جلوگیری کنند.

اینفوگرافی انواع جراحی پلاستیک
انواع جراحی پلاستیک

برای درمان چه بیماری‌ها و مشکلاتی به دکتر جراح پلاستیک مراجعه می‌کنیم؟

دکتر جراح پلاستیک، بیماری‌ها و نقص‌های بسیاری را به کمک انواع جراحی‌های ترمیمی و زیبایی درمان می‌کند. مهم نیست که این نواقص، در صورت شما هستند یا در بدنتان، در صورتی که بتوان آن را با جراحی درمان کرد، دکتر جراح پلاستیک، این خدمات را به شما، ارائه خواهد داد. توجه داشته باشید که جراحی پلاستیک برخی از نواحی بدن، متداول‌تر است. در ادامه، به شایع‌ترین بیماری‌ها و نقص‌ها پرداخته‌ایم:

شکاف کام و لب

شکاف کام و لب، نوعی ناهنجاری مادرزادی‌ست که لب یا دهان کودک، در دوران جنینی، به درستی شکل نمی‌گیرد. این شرایط سخت بر تغذیه، گفتار، شنوایی و رشد دندان کودک تاثیر می‌گذارد. جراح پلاستیک، با انجام جراحی ترمیمی، منافذ یا شکاف‌های لب بالایی و سقف دهان را اصلاح می‌کند.

به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، در ایالات متحده، از هر 1050 نوزاد، 1 نوزاد با شکاف کام و لب متولد می‌شود.

سوختگی‌ها

در سوختگی‌ها، پوست و بافت‌های زیرین آن در اثر گرما، مواد شیمیایی یا الکتریسیته، آسیب می‌بیند. دکتر جراح پلاستیک، سوختگی‌ها را به کمک رویکردهای ترمیمی و با هدف بازگرداندن عملکرد و ظاهر مدیریت می‌کند. کار جراح پلاستیک در این موارد بسیار حساس است، چون قسمت‌های بسیار حساس و کوچکی از بدن ممکن است در اثر این سوختگی آسیب‌ دیده باشند و ترمیم آن‌ها نیازمند دقت و حساسیت بالایی باشد.

برداشتن سینه ناشی از سرطان

اگر سرطان سینه به خوبی مدیریت نشود، امکان دارد به باقی قسمت‌های بدن نیز نفوذ کند. در این‌گونه مواقع با مشورت پزشکان و بررسی‌های دقیق، یکی از اقداماتی که می‌توان انجام داد برداشتن سینه به‌طور کامل و یا بخشی از آن است. ماستکتومی تاثیرات روحی روانی بسیاری برای بیمار خواهد داشت و نیاز به حمایت زیادی از طرف خانواده و مشاوران وجود دارد تا بیمار پس از انجام ماستکتومی دچار مشکل نشود.

تغییر شکل بینی

تغییر شکل بینی یا رینوپلاستی یکی از جراحی‌های زیبایی پرطرفدار است. شاید در نگاه اول تنها به مزایای زیبایی رینوپلاستی فکر کنید، اما این نوع از جراحی برای مقاصد ناهنجاری‌های مادرزادی و همچنین بهبود عملکرد بینی بیمار صورت می‌گیرد. جراحی تغییر شکل بینی می‌تواند شامل تغییر اندازه، اصلاح انحراف، کاهش قوز بینی و یا اصلاح نوک بینی باشد. جراح با استفاده از این روش‌ها تلاش می‌کند تا عملکرد و زیبایی بینی بیمار را بهبود ببخشد.

افتادگی پلک

گاهی ناحیه اطراف چشم‌ها، دچار مشکلاتی همچون افتادگی پلک، پف و چین‌وچروک می‌شود. افتادگی پلک، شرایطی‌ست که پلک بالایی از حالت طبیعی خارج می‌شود. این مشکل، علاوه‌بر اختلال در بینایی، ظاهر فرد را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد. بیمارانی که با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند، می‌توانند با مراجعه به جراح، نسبت به بهبود این افتادگی عمل کرده و از زیبایی و بینایی بهتر خود لذت ببرند.

جراحی پلاستیک بلفاروپلاستی (جراحی پلک)
تصویر افتادگی پلک

شل‌شدگی پوست بدن ناشی از کاهش وزن

کاهش وزن قابل‌توجه، می‌تواند منجر به شل‌شدن و افتادگی پوست بدن شود. چرا که، پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد و نمی‌تواند با شکل جدید و کوچک‌تر بدن مطابقت داشته باشد. بنابراین، با مراجعه به جراح پلاستیک، باید برای لیفت بدن به روش‌های مختلف اقدام کرد. این عارضه بیشتر از بازو، ران و شکم مشاهده می‌شود و می‌توان در مواردی که شدت کمتری دارند با استفاده از ورزش‌های مراقبتی، شل‌شدگی را تا حد زیادی از بین برد.

چین‌وچروک پوست صورت

چین‌وچروک پوست صورت، از علائم رایج افزایش سن است. این مشکل پوستی، می‌تواند تحت تاثیر عوامل دیگری همچون ژنتیک، قرار گرفتن در معرض نور خورشید، سیگار کشیدن و آلاینده‌های محیطی رخ دهد. دکتر جراح پلاستیک، با روش‌های مختلف مانند بوتاکس، چین‌وچروک‌ها را کاهش داده و حجم پوست را باز می‌گرداند. اگر قصد انجام این‌گونه از جراحی‌ها را دارید، نسبت به جراح و پزشک خود دقت دو چندان کنید تا پوستتان از حالت طبیعی خودش خارج نشده و ظاهر زیبای خودش را حفظ کند.

دکتر جراح پلاستیک، چه جراحی‌هایی انجام می‌دهد؟

دکتر جراحی پلاستیک، با هدف بازسازی و اصلاح بسیاری از بیماری‌ها و ناهنجاری‌ها، طیف وسیعی از جراحی‌های زیبایی و ترمیمی را انجام می‌دهد. هرچه درخواست‌های بیشتری برای جراحی نقاط مختلف بدن مخصوصا در صورت یا ناحیه شکم و پهلو وجود داشته باشد، انواع و روش‌های مختلف عمل‌های جراحی پلاستیک هم، زیاد خواهند بود. در ادامه، به مهم‌ترین تکنیک‌های جراحی متخصص جراحی پلاستیک، اشاره کرده‌ایم:

اینفوگرافی انواع جراحی پلاستیک

جراحی سوختگی

دکتر جراح پلاستیک، جراحی‌های ترمیمی را برای انواع سوختگی‌های شدید به کار می‌گیرد. تکنیک‌های مورد استفاده این متخصص، برای بازگرداندن عملکرد و ظاهر پوست، پیوند پوست، انبساط بافت و جراحی فلپ است. در سوختگی‌های شدیدتر که بافت‌های زیرین پوست آسیب دیده باشند، جراحی حالت سخت‌تری پیدا خواهد کرد و نیازمند داشتن دانش و تبحر بیشتری مانند میکروسرجری خواهد بود تا بتوان عروق خونی و اعصاب آسیب‌دیده را به خوبی به کار انداخت.

بزرگ کردن سینه

متخصص جراح پلاستیک، جراحی بزرگ کردن سینه را با هدف افزایش اندازه، شکل و تقارن سینه‌ها انجام می‌دهد. افزایش حجم سینه از طریق قرار دادن انواع ایمپلنت سیلیکونی و سالین یا تزریق چربی به‌دست می‌آید. در مواردی نیز همان‌طور که اشاره کردیم، از ترکیبی از این دو روش بهره‌مند می‌شوند تا به بهترین نتیجه برای بیمار برسند. افرادی که ماستکتومی انجام داده باشند و بخشی از سینه‌ی خود را از دست داده باشند، می‌توانند از این روش بهره‌مند شده و ظاهر قدیمی سینه‌ی خودشان را پس بگیرند.

رینوپلاستی

متخصص جراحی پلاستیک، جراحی رینوپلاستی را برای تغییر شکل بینی با اهداف زیبایی یا عملکردی انجام می‌دهد. از مهم‌ترین دلایل انجام عمل رینوپلاستی، به تنظیم اندازه، اصلاح شکل، بهبود تقارن، بهبود تنفس و نقص مادرزادی می‌توان اشاره کرد. رینوپلاستی یکی از جراحی‌های پرطرفدار است و همین طرفدارن زیاد ممکن است باعث اشباع این حرفه و پایین آمدن کیفیت جراحی‌ها شده باشد، شما در هنگام انتخاب جراح باید نسبت تبحر جراح خود اطمینان حاصل کنید.

جراحی پلاستیک رینوپلاستی و تاثیر آن در چهره
تصویر چهره قبل و بعد از عمل زیبایی بینی

بلفاروپلاستی

جراحی بلفاروپلاستی یا (جراحی پلک)، برای بهبود ظاهر پلک‌های بالا، پلک‌های پایین یا هر دو طراحی شده است. هدف جراح پلاستیک، از عمل بلفاروپلاستی، جوان‌سازی ناحیه اطراف چشم و رفع مشکلاتی مانند افتادگی پوست، پف و چین‌وچروک است. همان‌طور گفتیم این عارضه در سنین بالا شایع‌تر است و در مواردی ممکن است مشکل شما آن‌قدر حاد نبوده و با درمان‌های اصطلاحا سرپایی به نتیجه‌ی دلخواه خود برسید.

لیپوساکشن

متخصص جراحی زیبایی، با انجام جراحی لیپوساکشن، رسوبات چربی اضافی را از نواحی خاصی از بدن حذف می‌کند. جراحی لیپوساکشن، ناحیه‌هایی با چربی‌های متمایل به انباشته شدن را هدف قرار می‌دهد. در این جراحی با استفاده از لوله‌های نازکی به نام کانولا، چربی‌های مقاوم را از بدن بیمار خارج می‌کنند. هدف از این جراحی، بهبود خطوط و تناسب بدن است اما باید در نظر داشته باشید که لیپوساکشن جایگزین ورزش نیست و پس از انجام این جراحی باید مراقب رژیم غذایی و فعالیت بدن خود همچنان باشید.

ابدومینوپلاستی

جراحی ابدومینوپلاستی یا تامی تاک با هدف بهبود ظاهر شکم انجام می‌شود. این جراحی شامل برداشتن پوست و چربی‌های اضافی و سفت کردن ماهیچه‌های زیرین است. این فرایند، نیمرخ شکمی سفت‌تر و صاف‌تری را به دنبال خواهد داشت. این جراحی به کسانی توصیه می‌شود که بعد از بارداری و یا کاهش وزن شدید، پوست شکمشان دچار شل‌شدگی شده است و با این روش می‌توانند به شکم سفت قدیمی خودشان بازگردند.

اتوپلاستی

متخصص جراح زیبایی، برای تغییر شکل، موقعیت یا اندازه گوش‌ها، تکنیک جراحی اتوپلاستی را به‌کار می‌گیرد. این جراحی، اغلب برای اصلاح گوش‌های برجسته، بهبود تقارن یا رفع ناهنجاری‌ها و آسیب‌های مادرزادی انجام می‌شود. در این روش غضروف‌ها و قسمت‌های نرم گوش را دچار تغییر می‌کنند تا به شکل مد نظر بیمار برسند. انجام اتوپلاستی می‌تواند اعتماد به نفس بیمار را افزایش داده و ظاهری زیبا را به او اعطا کند.

جراحی پلاستیک اتوپلاستی توسط متخصص جراحی پلاستیک
جراحی اتوپلاستیکی یا استانداردسازی سایز و مدل گوش

چه زمانی باید به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه کنیم؟

مراجعه به جراح پلاستیک در صورت مواجه‌شدن به هر یک از شرایط پزشکی و زیبایی لازم است. در جدول زیر، حساس‌ترین شرایط برای مراجعه به متخصص جراح زیبایی آورده شده است:

دلیل مراجعه به جراح پلاستیکتوضیحات
ناهنجاری‌های مادرزادیشکاف کام و لب و ناهنجاری‌های جمجمه
تروماسوختگی و شکستگی‌های صورت
عوارض سرطانبازسازی سینه، بازسازی سروگردن ناشی از سرطان سروگردن، نواحی آسیب‌دیده ناشی از سرطان پوست
عوامل زیبایی‌شناختی صورتظهور چین‌وچروک‌ها، افتادگی پوست، بهبود ظاهر پلک و اصلاح ناهنجاری‌های گوش
زیباسازی فرم بدنرفع رسوبات چربی بدن، بهبود خطوط بدن، رفع شل‌شدگی و افتادگی پوست و برداشتن چربی اضافی
اصلاح فرم بینیتنظیم اندازه، اصلاح شکل، بهبود تقارن، بهبود تنفس و نقص مادرزادی
زیباسازی سینهافزایش یا کاهش اندازه سینه، سفت کردن و فرم‌دهی سینه‌ها

دکتر جراح پلاستیک، با ارائه انواع خدمات ترمیمی و زیبایی، نه‌تنها ظاهر فیزیکی افراد، بلکه عملکرد و کیفیت زندگی آن‌ها را بهبود خواهد داد.

در مراجعه به جراح پلاستیک، باید انتظار چه معاینه‌ها و کارهایی را داشته باشیم؟

با مراجعه به جراح پلاستیک، یک فرایند مشاوره شامل معاینات، ارزیابی نیازها، شناسایی هدف جراحی و تعیین بهترین تکنیک‌های جراحی در انتظار شما خواهد بود. در ادامه، به مراحل این فرایندها اشاره کرده‌ایم:

  • ارزیابی اولیه؛ بررسی تاریخچه پزشکی، سوابق خانوادگی، داروهای مصرفی، تجربه جراحی‌های قبلی و هرگونه شرایط پزشکی
  • معاینه فیزیکی؛ بررسی دقیق ناحیه هدف برای جراحی
  • شناسایی اهداف جراحی؛ شامل اهداف زیبایی‌شناختی یا ترمیمی، بررسی گزینه‌های جراحی و غیرجراحی موجود، آگاهی از عوارض و خطرات جراحی
  • ارائه برنامه درمانی؛ تعیین رویکرد جراحی متناسب با نیازها و شرایط فرد، توضیح همه مراحل از مراقبت‌های پیش از جراحی تا روند جراحی و پس از آن
  • تخمین هزینه جراحی؛ برآورد جزئیات هزینه‌ها شامل هزینه جراح، بیهوشی، بیمارستان و هرگونه هزینه اضافی، بررسی گزینه‌های تامین مالی شامل پوشش بیمه و طرح‌های مختلف پرداخت
  • انجام تست‌های قبل از جراحی؛ شامل آزمایش خون، ادرار و انواع تست‌های تصویربرداری
  • ارائه دستورالعمل‌های قبل از جراحی؛ مانند عدم مصرف داروهای خاص، ناشتا بودن و عدم استعمال سیگار و الکل
  • تعیین روز جراحی؛ با هدف رعایت دستورالعمل‌های پیش از جراحی

بررسی تمامی این مراحل، منجر به اطمینان از آگاهی و آمادگی کامل شما برای جراحی پلاستیک خواهد شد. ارائه این رویکرد کامل توسط جراح پلاستیک، بهترین نتایج ممکن و رفاه و اطمینان خاطر بیمار را در پی خواهد داشت.

در انتخاب بهترین جراح پلاستیک چه مواردی را باید در نظر بگیریم؟

انتخاب بهترین جراح پلاستیک، برای دستیابی به نتایج مطلوب و دریافت مراقبت‌های جامع قبل از عمل و بعد از آن بسیار مهم است. در ادامه، به مهم‌ترین فاکتورها برای انتخاب بهترین جراح پلاستیک اشاره کرده‌ایم:

  • تجربه و تخصص متناسب با اهداف و نیاز شما
  • بررسی پرتفولیوی جراح و نحوه عملکرد او در گذشته
  • توصیه سایر متخصصان
  • نظرات سایر بیماران درباره عملکرد دکتر جراح پلاستیک
  • برخورداری از مهارت‌های ارتباطی برای برقراری تعامل با بیمار
  • توضیح باحوصله و صبورانه به بیمار درباره روش جراحی، خطرات، مزایا و نتیجه آن
  • اعلام شفاف هزینه‌ها، بدون هزینه‌های پنهان
  • بررسی تحت پوشش بیمه بودن جراحی‌های زیبایی و ترمیمی

در نظر گرفتن این فاکتورها حین ارزیابی کامل جراحان پلاستیک، تصمیمی آگاهانه و عملی موفق و رضایت‌بخش را به همراه خواهد داشت.

سوالات متداول

آن دسته جراحی‌های ترمیمی که ناشی از ناهنجاری‌ها و آسیب‌های جسمی هستند و روی زندگی عادی فرد تاثیر می‌گذارند، ممکن است تحت پوشش بیمه باشند. اما جراحی‌های زیبایی نیستند.

برخی جراحی‌ها می‌توانند نتایج دائمی داشته باشند. اما اکثرا تاثیرات افزایش سن و تغییرات وزنی می‌تواند روی نتایج جراحی‌های گذشته تاثیر بگذارد.

افرادی با شرایط پزشکی جدی، انتظارات غیرواقعی و اختلالات روانی، بهتر است این جراحی را انجام ندهند. مشاوره با متخصص یا جراح پلاستیک می‌تواند در تصمیم‌گیری تاثیرگذار باشد.

 

منابع:

  • stanfordhealthcare.org
  • hopkinsmedicine.org
برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: نگاه درباری
من نگاهم. نگاه من به دنیای محتوا، مثل دنیای بازیگریه. یه‌موقع‌هایی یه وکیلی، یه‌موقع‌هایی فروشنده لوازم‌التحریر و گاهی حتی یه پزشک. چراکه نه! این‌روزها که باید با چشم‌های یه پزشک، به مخاطبم چشم بدوزم؛ دنیای پزشکی رو خارق‌العاده‌تر از قبل می‌شناسم. امیدوارم بتونم نگاه شما رو هم، از پنجره شگفت‌انگیز کلمه‌ها، به دنیای شگفت‌انگیز پزشکی عمق بدم. یش از 5 سال است که در زمینه‌های مختلف از جمله پزشکی محتوا می‌نویسم. تمام تلاشم این بوده که درست‌ترین و واقعی‌ترین اطلاعات را در قالب محتوایی متناسب با پرسونایم در اختیار او قرار دهم. با وجود وفور اطلاعات از دنیای پزشکی در بستر اینترنت، نوشتن از فیزیک انسان و پرداختن به بیماری‌ها و نیازهای بدن او، همچنان با چالش‌های بسیاری برای من همراه بوده است. چراکه بسیاری از مخاطبانی که برای‌شان نوشته‌ام در شرایط روانی و جسمی خاصی قرار داشته و من باید متناسب با این شرایط، اطلاعاتی از بیماری‌ها و نارسایی‌های فیزیکی در اختیارشان قرار دهم. امیدوارم همین اندازه از حضورم تا به اینجا توانسته باشد پاسخگوی سوال‌های پزشکی و سلامت‌محورانه مخاطب‌های کنجکاوم باشد. همچنین، امیدوارم در ادامه بتوانم دغدغه‌مندانه‌تر از همیشه برای آن‌ها بنویسم.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

2 دیدگاه در “تخصص جراحی پلاستیک چیست و جراح پلاستیک کیست؟ (نحوه انتخاب بهترین دکتر جراح پلاستیک)
  • سلام، یک دختر ۷ ساله دارم که روی ران چپش خال مادرزادی بزرگ و پر از مو داره، برای جراحی به چه متخصصی مراجعه کنم؟

    پاسخ
    • سلام عزیزم
      به فوق تخصص جراحی پلاستیک مراجعه کنید

      پاسخ