درمان آلرژی؛ روش های پیشگیری و درمان حساسیت

درمان آلرژی با بروز علائمی مانند خارش و التهاب بر روی دست
اشتراک گذاری 10 نظر

بعد از مثبت بودن تست آلرژی، درمان آلرژی شدید از مهم‌‌ترین مواردی است که باید به آن توجه داشت. بسیاری از افراد که با آلرژی روبه‌رو می‌شوند، اولین سوالی که می‌پرسند این است که برای ادامه زندگی چه باید کنند؟ یا آیا برای حساسیت آن‌ها درمانی وجود دارد؟ از طریق مصرف داروهای مختلف مانند آنتی هیستامین‌ها و قرص سیتریزین می‌توان تا حدودی به بهبود وضعیت بیمار کمک کرد. اما برای اینکه با روش‌های درمان آلرژی دائمی ‌بیشتر آشنا شوید تا انتهای متن همراه ما باشید.

با مطالعه این مطلب از مجله پزشکی دکتر دکتر که به ۵ دقیقه زمان نیاز دارد، راه درمان حساسیت را خواهید شناخت.

در انتها، اگر سوالی درباره درمان آلرژی دارید، در قسمت نظرات بنویسید. کارشناس سلامتی دکتردکتر، به آن پاسخ خواهد داد.

آیا درمان آلرژی امکان‌پذیر است؟

درمان آلرژی به صورت قطعی نیست و خود آلرژی درمان صددرصد ندارد. اما می‌توان درمان را تحت کنترل داشت و از طریق مصرف دارو و روش‌های خانگی تا حدودی این بیماری را کنترل کرد. برای پاسخ به سوال آیا آلرژی قابل درمان است؟ باید به درمان‌های علائم آلرژی اشاره کرد که مهم‌‌ترین آن‌ها به شرح زیر هستند:

  • از مواد غذایی یا هر چیزی که به آن حساسیت دارید دوری کنید.
  • از داروهایی مانند: آنتی‌هیستامین‌ها برای رفع آلرژی‌های خفیف استفاده کنید.
  • هنگام تشدید آلرژی، از تزریق‌کننده خودکار اپی‌نفرین کمک بگیرید.
  • با نظر پزشک متخصص خود از روش درمانی حساسیت‌زدایی (ایمونوتراپی) برای واکنش‌های آلرژیک شدید استفاده کنید.

در روش درمانی حساسیت‌زدایی (ایمونوتراپی) که توسط دکتر آلرژی توصیه میشود، بیمار در معرض عامل حساسیت‌زا قرار دارد تا با مدیریت آلرژی بتوان شدت این بیماری را تا حدود زیادی کاهش داد یا درمان کرد.

روش‌های درمان حساسیت

برای اینکه بتوان حساسیت‌های مختلف را کنترل کرد، نیاز است که ابتدا نوع آلرژی را تشخیص داد و سپس برای درمان آن اقدام کرد. به عنوان مثال یک راه تشخیصی برای این عارضه ، آزمایش آلرژی یا همان تست آلرژی است که در مجله دکتردکتر بدان پرداخته ایم. روش‌های مختلفی برای درمان آلرژی وجود دارند که در سال‌های اخیر در حال بررسی و تحقیق هستند. اما برخی از آن‌ها بهترین پاسخگویی را به درمان داشته‌اند که این موارد عبارتند از:

  • درمان دارویی
  • درمان حساسیت دارویی در خانه
  • درمان حساسیت با طب سنتی
  • نحوه درمان آلرژی دائمی
  • درمان حساسیت با توجه به نوع آلرژی

هریک از این درمان‌های آلرژی نیاز به اطلاعات بیشتری دارد که در ادامه آن‌ها را بررسی خواهیم کرد.

درمان دارویی

درمان دارویی اولین راه حل برای درمان آلرژی و رفع انواع حساسیت‌های رخ داده برای بدن است. داروهای مختلفی برای درمان حساسیت تجویز می‌شوند که هریک با توجه به شرایط و علائم آلرژی مصرف خواهند شد.

خانمی در حال مصرف قرص برای درمان آلرژی
درمان آلرژی پوست با مصرف قرص و داروهای درمانی

مصرف آنتی هیستامین‌ها

آنتی‌هیستامین‌ها جزو داروهایی هستند که باعث مسدود شدن مواد شیمیایی موجود در بدن به نام هیستامین می‌شوند. این داروها ضد حساسیت بوده و برای آزاد شدن آلرژن بدن کمک‌کننده هستند. ممکن است که واکنش‌های آلرژیک مختلفی در بدن شما رخ دهد که با مصرف آنتی‌هیستامین‌ها می‌توان حساسیت را کنترل کرد. مهم‌‌ترین علائم یا واکنش آلرژیک که تجویز آنتی‌هیستامین‌ها را به همراه دارد عبارتند از:

  • آبریزش بینی
  • خارش چشم
  • عطسه کردن
  • خارش
  • کهیر
  • بی‌خوابی
  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • احساس خستگی

در صورتی که هریک از علائم آلرژی گفته شده را داشته باشید، بهتر است که از آنتی‌هیستامین‌ها استفاده کنید.

قرص سیتریزین

قرص سیتریزین جزو موثرترین و پرمصرف‌‌ترین داروهایی است که برای حساسیت‌های فصلی تجویز می‌شود. برای مصرف این دارو نیاز است که ابتدا نظر دکتر حساسیت (آلرژی) پوستی را جویا شد، اما در صورت بروز علائم زیر هم می‌توانید از سیتریزین برای درمان آلرژی استفاده کنید.

  • عطسه
  • خارش پوست
  • کهیر
  • خارش چشم و بینی
  • آبریزش چشم و آبریزش بینی

البته توجه کنید که سیتریزین به غیر از شکل قرص، در اشکال دارویی دیگر مانند: شربت و کپسول هم تولید می‌شود که باید با توجه به نظر پزشک خود از انواع آن استفاده کنید.

داروهای ضد احتقان

از جمله آلرژی‌های بسیار خطرناک گرفتگی بینی بوده و باید به موقع برای درمان حساسیت آن اقدام کرد. گرفتگی بینی بیشتر در فصل‌های بهار و پاییز رخ می‌دهد که به عنوان حساسیت‌های فصلی شناخته می‌شود. اما پزشکان برای اینکه این آلرژی را درمان کنند، داروهای ضد احتقان مانند: اکسی متازولین، سودوافدرین و فنیل افرین را تجویز خواهند کرد.

انواع پماد، کرم و لوسیون برای درمان حساسیت پوستی

حساسیت‌های پوستی هم از دیگر مواردی هستند که برای افراد مختلف رخ می‌دهند و می‌توان از طریق مصرف انواع پماد، کرم و لوسیون مشکلات رخ داده را برطرف کرد. برخی از افراد ممکن است که با برخورد با آلرژن‌ها، مشکلاتی مانند: حساسیت‌های پوستی، قرمزی پوست، التهاب، کهیر یا خارش بدن را تجربه کنند.

استفاده از کرم‌های درمانی بر روی دست برای درمان آلرژی
استفاده از کرم و لوسیون برای درمان حساسیت پوستی به صورت موضعی

در این شرایط بهترین راه حل درمانی برای این افراد، استفاده از داروهای تسکین دهنده است که در اشکال پماد، کرم یا لوسین هستند. بهترین داروها برای حساسیت‌های پوستی عبارتند از:

  • لوراتادین
  • ستیریزین
  • فکسوفنادین

دقت داشته باشید که مصرف هریک از داروهای آلرژی باید با دستور پزشک انجام شود تا در آینده مشکلات پوستی شدید‌تری رخ ندهد.

داروهای استروئیدی

داروهای استروئیدی به کاهش التهاب بدن کمک می‌کنند. با مصرف این داروها در حالت‌های مختلف، می‌توان به بهبود آلرژی کمک کرد و از شر حساسیت‌های ایجاد شده خلاص شد. اشکال دارویی استروئید‌ها عبارتند از:

  • داروهای استنشاقی برای آسم
  • کرم برای اگزما و درماتیت تماسی
  • قرص برای درمان و کنترل کهیر
  • اسپری بینی و قطره‌های چشمی‌برای بینی و چشم‌های ملتهب

داروهای استروئیدی ضعیف بدون نسخه پزشک در دسترس خواهند بود اما برای داروهای استنشاقی و قوی‌تر نیاز است که از نسخه پزشک استفاده کرد.

ایمونوتراپی

ایمونوتراپی به عنوان یک روش دارویی درمانی، برای افراد با آلرژی شدید در نظر گرفته می‌شود که در صورت عدم جواب دهی به روش‌های گفته شده، تجویز خواهد شد. پزشک از طریق درمان به روش ایمونوتراپی، به صورت مدیریت شده و در زمان‌های مشخص، مقدار کمی ‌از آلرژی را به بدن بیمار وارد می‌کند تا از طریق مصرف قرص و داروهای مختلف بتواند این بیماری را کنترل کند.

هدف از درمان این است که بدن به آلرژی‌ها با دوزهای کم عادت کند و بتواند واکنش مناسبی داشته باشد. البته توجه کنید که این روش درمانی تنها باید با نظر پزشک انجام شود و بیمار تحت نظر باشد تا اثرات حساسیت کاهش پیدا کنند.

داروهای خانواده کورتیکواستروئید

در صورتی که حساسیت گرفتگی بینی مدت‌دار باشد و در تنفس اختلال ایجاد کند، بهتر است که از داروهای خانواده کورتیکواستروئید استفاده کرد. پزشک با توجه به میزان التهاب شدید بینی، داروی کورتیکواستروئید را تجویز می‌کند که بهترین و موثرترین راه درمانی برای جلوگیری از واکنش‌های آلرژیک است.

مشاوره تلفنی و آنلاین با دکتر ریه و آلرژی

درمان خانگی آلرژی

علاوه بر مصرف داروهای گفته شده می‌توان از روش‌های خانگی هم برای درمان حساسیت استفاده کرد. به طور مثال برای حساسیت‌های بینی می‌توان از آب مقطر، جوشانده‌های سرد شده یا آب نمک رقیق شده استفاده کرد. درمان حساسیت دارویی در خانه از طریق روش‌های مختلف صورت می‌گیرد که مهم‌‌ترین آن‌ها در جدول زیر آمده‌اند.

روش های درمان خانگی آلرژیتوضیحات
مصرف عسلبا قرارگرفتن در معرض مقادیر کمی ‌از گرده‌های محلی عسل در برابر آلرژی‌های فصلی ایمن‌تر خواهید بود.
نوشیدن مایعات

 

برای از بین ‌بردن احتقان سینوسی بهتر است که مایعات زیادی مصرف کرد.
کمپرس سردبرای از بین بردن خارش چشم از کمپرس سرد استفاده کنید و در زمان‌های کوتاهی کمپرس را بر روی چشم قرار دهید.
عدم مصرف سیگار

 

برای کاهش التهابات بینی و حلق بهتر است که مصرف سیگار را محدود کرد.
مرطوب بودن هوای خانه

 

برای درمان خشکی گلو و از بین بردن سرفه‌های آلرژیک بهتر است که هوای خانه مرطوب باشد.

با استفاده از روش‌های قید شده در جدول بالا در خانه می‌توانید تا حدودی شدت حساسیت خود را کنترل نمایید.

درمان حساسیت با طب سنتی

طب سنتی یکی دیگر از روش‌های درمانی انواع آلرژی است که طرفدار‌های زیادی هم دارد. متخصص‌های درمان با طب سنتی، مصرف مواد غذایی مختلفی را توصیه می‌کنند که مهم‌‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • کاهو سکنجبین
  • زردچوبه
  • روغن اکالیپتوس
  • برگ گیاه گزنه
  • آویشن
  •  سیاه دانه
درمان حساسیت در طب سنتی با استفاده از دمنوش و مواد طبیعی
استفاده از دمنوش برای درمان آلرژی در طب سنتی

افراد با توجه به مورد حساسیتی که دارند می‌توانند از این موارد برای درمان استفاده کنند. دقت داشته باشید که مصرف سبزیجاتی مانند:‌ تره، شاهی، سیر و گردو برای درمان حساسیت با طب سنتی منع شده‌اند و بهتر است که از آن‌ها استفاده نکرد.

نحوه درمان آلرژی دائمی

درمان آلرژی دائمی ‌تا حدود زیادی غیر ممکن است. اما برای اینکه بتوان با اقسام آلرژی مبارزه کرد، بهتر است که برخی از نکات را رعایت کرده تا از بروز آلرژی، جلوگیری شود. مهم‌‌ترین مواردی که برای درمان باید به آن‌ها توجه داشت به شرح زیر هستند.

رعایت بهداشت فردی

هنگامی‌ که در خارج از خانه فعالیت می‌کنید احتمال برخورد با آلودگی‌ها و مواد حساسیت‌زا هستید، بهتر است که بهداشت فردی خود را رعایت کنید و به طور مرتب دست‌ها و صورت خود را بشورید و به محض ورود به خانه دوش بگیرید.

استفاده از ماسک

اگر در مناطقی از شهر رفت و آمد دارید که محرک‌های آلرژی باعث آزار و اذیت شما می‌شوند، از ماسک‌های تنفسی استفاده کنید. با استفاده از ماسک N95 می‌توانید تا حدود زیادی از ورود محرک‌های حساسیت‌زا جلوگیری کنید و مشکلات مختلف تنفسی نداشته باشید. بعضا ورود گرد و غبار به گلو منجر به آلرژی گلو نیز می‌شود و استفاده از این ماسک‌ها می‌تواند از بروز این آلرژی در شما نیز جلوگیری کند.

رژیم غذایی سالم

غذاهای سالم بخورید و رژیم غذایی مناسب داشته باشید. در وعده‌های غذایی خود از سبزیجات تازه و میوه‌های مغذی استفاده کنید تا میزان آلرژی بدن شما کاهش پیدا کند. با استفاده از رژیم غذایی سالم می‌توان بدن را در برابر حساسیت‌ها ایمن‌تر کرد و زندگی بهتری داشت.

مصرف مایعات بیشتر

در صورتی که احساس آبریزش بینی یا گرفتگی دارید، بدن خود را هیدراته کنید و مایعات زیادی بنوشید اینکار به درمان آبریزش بینی کمک می‌کند. مصرف مایعاتی مانند: آب، چای، آبمیوه‌های طبیعی و سوپ می‌تواند تا حدود زیادی به شما آرامش بیشتری دهد.

درمان حساسیت با توجه به نوع آلرژی

برای اینکه راحت‌تر بتوان آلرژی را درمان کرد، نیاز است که نوع حساسیت را شناخت و با توجه به آن برای درمان، اقدام کرد. آلرژی‌های مختلفی مانند: فصلی، خارش و قرمزی پوست، آبریزش بینی و حساسیت‌های ریه وجود دارند که بهتر است با درمان هر یک آشنا شد.

درمان حساسیت فصلی

برای درمان حساسیت فصلی می‌توان از روش‌های مختلف خانگی، طب سنتی و مصرف داروهای شیمیایی مدیریت کرد. حساسیت‌های فصلی بیشتر در فصل‌های بهار و پاییز رخ می‌دهند که در اثر وجود ذرات گل و گیاه معلق در هوا و گرد و خاک رخ می‌دهند. با مصرف سبزیجات تازه در فصل‌های مختلف می‌توان آلرژی فصلی را درمان کرد یا از داروهای لوراتادین، سیتیریزین و فکسوفنادین استفاده کرد.

افرادی که دچار حساسیت‌های فصلی همراه با عطسه و آبریزش بینی می‌شوند بهتر است که از قرص‌ها و شربت‌های ضد حساسیت استفاده کنند. همچنین می‌توان از روش‌های خانگی مانند: آب نمک رقیق شده و مخلوط عسل، لیمو و آب گرم استفاده کرد. در صورتی که دستگاه بخور در خانه دارید هم می‌توانید بخار گرم استنشاق کنید تا مجاری بینی التهاب کمتری داشته باشند.

خانمی در حال استفاده از قطره بینی برای درمان حساسیت و علائم آن
استفاده از قطره بینی برای درمان آلرژی و علائم آن

درمان آلرژی بینی

در صورتی که دچار حساسیت و گرفتگی بینی می‌شوید می‌توانید از سرم‌های شستشو استفاده کنید یا در صورت التهاب زیاد داروهای اکسی متازولین، سودوافدرین و فنیل‌افرین را مصرف کنید.

درمان حساسیت پوستی

اگر حساسیت شما از نوع خارش پوست و قرمزی است باید از انواع پماد، کرم یا لوسیون‌های مختلف استفاده کنید تا در زمان کمی ‌بهترین نتیجه را دریافت کنید. پمادهایی با‌ ترکیبات مادهای آنتی هیستامین و کلسینوئورین برای درمان حساسیت پوستی خارش و قرمزی مفید خواهند بود.

حساسیت‌های پوستی مختلف دیگری مانند: خشکی پوست و اگزما وجود دارند که با مصرف انواع پمادها و کرم‌ها قابل درمان هستند. کافی است که با پزشک خود مشورت کرده و داروی حساسیت پوستی تجویز شده را طبق دستور مصرف کنید. همچنین بهتر است که برای پاکسازی پوست خود قبل از مصرف پمادها، از پاک کننده‌های غیرصابونی استفاده کنید تا چربی‌های اضافی از روی دستان شما پاک شوند.

درمان حساسیت ریه و سرفه

اگر دچار حساسیت‌های ریه و سرفه هستید باید به نکات مختلفی توجه کنید تا درمان این آلرژی هرچه سریع‌تر انجام شود. مهم‌‌ترین نکات به شرح زیر هستند:

  • از غذاهای محرک سرفه استفاده نکنید.
  • مصرف آنتی‌هیستامین‌ها را جدی بگیرید.
  • در صورتی که سرفه‌های زیادی دارید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.
  • مصرف سیگار را محدود کنید.
  • از اسپری‌های استروئیدی استنشاقی که التهاب ریه را کم می‌کند، مصرف کنید.

هریک از این موارد می‌توانند به درمان حساسیت ریه و سرفه کمک کنند، اما بهتر است که با توجه به نظر پزشک بهترین درمان را پیش گرفت برای انتخاب بهتر پزشک بهتر است با مطالعه مقاله تخصص آلرژی چیست بیشتر با این تخصص و فلوشیپ‌های آن آشنا شوید .

درمان آلرژی شدید

برخی از افراد که آلرژی‌های شدید دارند ممکن است که برخی از واکنش‌ها، زندگی آن‌ها را تهدید کنند. به واکنش‌های تهدید کننده زندگی شوک آنافیلاکسی می‌گویند که باید برای درمان آن به موقع اقدام کرد. در صورتی که در معرض این شوک هستید باید از انژکتورهای مخصوص حاوی دارویی به نام آدرنالین استفاده کنید تا در مواقع اضطراری دچار مشکلات تنفسی و واکنشی شدید نشوید.

آیا راهی برای جلوگیری از ابتلا به حساسیت وجود دارد؟

برای اینکه بتوان از ابتلا به حساسیت‌های مختلف جلوگیری کرد ابتدا باید آلرژن‌های خود را شناسایی کرده و آن‌ها را بشناسید. آلرژن‌های محیطی مختلفی در اطراف زندگی وجود دارند که مهم‌‌ترین آن‌ها شوره پوست حیوانات، گرد و غبار، گرده گیاهان و گل‌ها و نگهداری از حیوانات و گیاهان در خانه هستند. به طور کلی با شناخت آلرژن‌ها می‌توانید آن‌ها را از زندگی حذف یا کنترل کنید.

به گفته clevelandclinic درباره درمان حساسیت؛

شایع‌ترین واکنش به لاتکس، تحریک پوست (درماتیت تماسی) است. بدین صورت که بثورات در ناحیه‌ای از پوست که لاتکس را لمس کرده است، ظاهر می‌شود. ممکن است در عرض چند دقیقه پس از قرار گرفتن در معرض لاتکس، حساسیت پوستی ایجاد شود. علائم دیگر ممکن است شامل: کهیر، آبریزش بینی، خارش بینی یا دشواری در تنفس باشند.

شناخت عوامل محرک آلرژی

اجتناب از عوامل حساسیت‌زا بهترین راه برای مدیریت علائم مرتبط با انواع آلرژی و انواع حساسیت است. یک متخصص آلرژی این توانایی را دارد که با یک آزمایش پوستی مرتبط با تست آلرژی شما، مشخص کند به چه چیزی حساسیت دارید. هنگامی ‌که می‌دانید چه چیزی باعث بروز علائم شما می‌شود، می‌توانید اقداماتی را برای محدودکردن از قرارگرفتن در معرض آن آلرژن انجام دهید. در اینجا نکاتی برای جلوگیری از آلرژن‌های شایع وجود دارند که به شرح زیر هستند.

هنگامی ‌که تعداد گرده زیاد است، فعالیت در فضای باز را محدود کرده و پنجره‌ها را بسته نگه دارید.

از دستگاه رطوبت‌گیر استفاده کنید و هرگونه نشتی را در آشپزخانه، حمام یا زیرزمین خود برطرف کرده تا از رشد کپک جلوگیری کنید.

حیوانات خانگی را از اتاق ‌خواب خود دور کرده و از روتختی و بالش ضد حساسیت استفاده کنید و ملافه‌ها را مرتب بشورید تا کنه‌های گردوغبار را دورنگه دارید.

درمان حساسیت با دوری از عوامل حساسیت‌زا مانند موی گربه
درمان آلرژی با دوری از عوامل حساسیت‌زا مانند موی گربه

دوری از عوامل محرک آلرژی

اگر پس از انجام تست آلرژی دریافتید که گرده یکی از عوامل محرک آلرژی شما است، قبل از بیرون رفتن باید پیش‌بینی آب‌وهوا و تعداد گرده‌های ناحیه خود را انجام دهید. تعداد گرده در روزهای گرم، خشک و پرباد بیشتر و در روزهای سرد، مرطوب، بارانی و بدون باد، کمتر است. اما در طول فصل پاییز و تابستان گرده گیاه بادام‌زمینی و میزان گرده علف در بهار و تابستان، بیشتر می‌شود.

برای محدودکردن قرارگرفتن در معرض گرده در زمانی که سطوح گرده در فضا بالا است، پنجره‌ها و درها را ببنید.

به نقل از کالج آمریکایی آلرژی، آسم و ایمونولوژی (ACAAI)،

استفاده از فیلترهای هوای ذرات با کارایی بالا(HEPA)  می‌تواند به کاهش آلرژن‌های موجود در هوا در داخل خانه کمک کند.

بنیاد آسم و آلرژی آمریکا توصیه می‌کند اگر بیرون می‌روید، داروهای آلرژی خود را طبق تجویز مصرف کرده تا از بروز انواع حساسیت‌ها مختلف در بدنتان جلوگیری کنید. استفاده از عینک آفتابی و کلاه برای جلوگیری از ورود گرده از موها و چشم‌ها، دوش گرفتن و تعویض لباس هنگام ورود به منزل برای جلوگیری از ردیابی گرده در خانه نیز دیگر موارد مهم و قابل ‌ذکر است.

بهبود سبک زندگی برای کاهش علائم آلرژی

حفظ یک شیوه زندگی سالم شامل رژیم غذایی مغذی، ورزش منظم و خواب کافی می‌تواند به کاهش علائم آلرژی در شما کمک کند. طبق مطالعه‌ای که در آوریل ۲۰۱۴ در Annals of Allergy، Asthma & Immunology منتشر شد، مدیریت سطوح استرس نیز مهم است، زیرا استرس می‌تواند علائم موجود را بدتر کند و دفعات بروز حساسیت را افزایش دهد. برای کمک به کاهش استرس، نکات زیر را امتحان کنید:

  • مدیتیشن کنید.
  • تکنیک‌های آرامش‌بخش مانند: تنفس عمیق را تمرین کنید.
  • به طور منظم تمرین کنید.
  • برنامه خود را بیش از حد شلوغ نکنید.
  • در صورت نیاز از دوستان یا اعضای خانواده کمک بخواهید.
  • زمانی را برای استراحت و انجام فعالیت‌هایی که از آن‌ها لذت می‌برید اختصاص دهید.

هریک از این نکات به بهبود سبک زندگی کمک خواهد کرد در نتیجه برای درمان حساسیت‌های خود بهتر است که آن‌ها را رعایت کنید.

بهترین روش درمان، کنترل آلرژی

مثبت بودن تست آلرژی پایان همه چیز نیست، بلکه آغاز مسیری است که با کمی ‌مراقبت و دقت در سبک زندگی می‌توان انواع آلرژی‌ها و انواع حساسیت‌ها را به‌مرور زمان کمتر کرد. درمان آلرژی از طریق روش‌های مختلف درمان‌های خانگی، طب سنتی و مصرف داروهای شیمیایی انجام می‌شود.

برای درمان حساسیت کافی است که از پزشک‌های متخصص کمک گرفت تا بهترین روش درمانی را برای شما انتخاب کنند. سامانه نوبت دهی دکتردکتر در این مسیر همراه شما است تا به راحتی و بدون اتلاف وقت بتوانید از بهترین پزشک‌های متخصص نوبت بگیرید و برای درمان آلرژی خود اقدام کنید.

در صورتی که درباره درمان آلرژی دائمی‌ هم سوالی دارید که در این متن به آن اشاره نشده است می‌توانید در انتهای همین متن و در قالب کامنت با ما در ارتباط باشید.

منبع :

everydayhealth.com

carolinaasthma.com

سوالات متداول در مورد کنترل آلرژی

در صورتی که بروز آلرژی، زندگی فرد را با اختلال همراه کند بله ممکن است که خطرناک باشد و باید به پزشک متخصص مراجعه کرد.

خیر. در حال حاضر نمی‌توان روش درمانی مطمئنی را برای درمان قطعی حساسیت عنوان کرد.

خیر. آلرژی بیشتر به دلایل ژنتیکی رخ می‌دهد.

بینی، چشم‌ها، سینوس‌ها و گلو

برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

10 دیدگاه در “درمان آلرژی؛ روش های پیشگیری و درمان حساسیت
  • سلام چه مواد غذایی تشدیدش میکنه

    پاسخ
    • سلام عزیزم
      حساسیت در افراد مختلف ممکن است به مواد غذایی مختلف باشد
      و در همه افراد مواد غذایی آلرژن مشابه نیست

      پاسخ
  • حسایت وراثتی هست؟؟؟

    پاسخ
    • سلام عزیزم
      بله وراثت نقش مهمی در حساسیت دارند

      پاسخ
  • عرض سلام کهیر دوران بارداری دارم و به شدت خارش داره چه درمان خانگی میشه انجام داد

    پاسخ
    • سلام عزیزم
      در برخی تحقیقات ذکر شده مصرف آرد جو دوسر یا جوش شیرین می‌تواند به کاهش خارش مرتبط با کهیر بارداری کمک کند.
      همچنین کمپرس آب یخ و دوش گرفتن با آب خنک نیز ممکن است کمک کننده باشد.

      پاسخ
  • سلام ممنون از سایت خوبتون
    آیا آلرژی درمان قطعی داره

    پاسخ
    • سلام عزیزم
      درمان قطعی ندارد
      و درمان های دارویی در واقع جهت کنترل شرایط هستند

      پاسخ
  • درود بر شما .بیماری اگزما یک جور حساسته ؟

    پاسخ
    • سلام عزیزم
      اگزما یک وضعیت التهابی پوستی است که در اثر پاسخ سیستم ایمنی بدن به عوامل ژنتیکی و محرک‌های محیطی ایجاد می‌شود.
      آلرژی ها میتوانند تریگر اگزما باشند

      پاسخ