پف زیر چشم چطور ایجاد می‌شود؟ علت و روش‌های درمان پف زیر چشم کدامند؟

علت وروش های درمان پف زیر چشم
اشتراک گذاری ثبت دیدگاه

ضعیف شدن بافت‌های اطراف چشم و افزایش سن افراد، از مهم‌ترین دلایل پف زیر چشم هستند. این موضوع برای برخی از افراد به عنوان یک معضل آزاردهنده خواهد بود که گاهی برای خلاصی از آن و درمان پف زیر چشم، دست به جراحی می‌زنند. اما جراحی‌های سنگین و غیر اصولی، عوارض جانبی هم دارد که در بدترین حالت خود، آسیب عصبی و فلج اندام‌های چشم را به همراه خواهد داشت.

اما می‌توان از روش‌های غیرتهاجمی ‌استفاده کرد تا میزان ریسک جراحی‌ها را کاهش داد. موثر‌ترین راه‌های درمان پف کردن زیر چشم، درمان‌های خانگی مانند استفاده از انواع ماسک‌های خانگی یا کمپرس سرد است که در بیشتر مواقع کارساز هستند.

از طرفی هم می‌توان از روش‌های درمانی کلینیکی مزوتراپی هم استفاده کرد. به طور کلی برای اینکه با علت پف زیر چشم در زنان و مردان بیشتر آشنا شوید تا انتهای متن همراه ما باشید. برای مطالعه این مطلب، به 6 دقیقه زمان نیاز دارید.

در پایان اگر سوال داشتید، می‌توانید در انتهای مطلب در بخش نظرات مطرح کنید تا کارشناس سلامتی دکتردکتر پاسخ دهد.

علائم افتادگی پلک

هنگامی ‌می‌توان گفت که پف زیر چشم برای زنان و مردان رخ داده که علائم ورم خفیف، افتادگی یا شل‌ شدن پوست و حلقه‌های تیره در چشم یا اطراف چشم افراد، دیده شوند. هر یک از این علائم می‌توانند به دلایل مختلفی رخ داده باشند که باید از طریق متخصص چشم بررسی شوند.

سایت mayoclinic درباره پف زیر چشم می‌گوید؛

پف زیر چشم هنگامی ‌ایجاد می‌شود که ساختارهای بافتی و عضلات پشتیبان پلک شما ضعیف شده باشند. پوست ممکن است شروع به افتادگی کند و چربی که در اطراف چشم است می‌تواند به ناحیه زیر چشم شما حرکت کند. همچنین، فضای زیر چشم شما می‌تواند مایع را جمع کند و این ناحیه را پف کرده یا متورم نشان دهد.

عوامل متعددی باعث ایجاد یا بدتر شدن این اثر می‌شوند، از جمله: پیری، احتباس مایعات (به ویژه هنگام بیدار شدن از خواب یا بعد از یک وعده غذایی شور)، کمبود خواب، آلرژی، سیگار کشیدن و انواع بیماری.

پزشک در حال بررسی علت پف زیر چشم در بیمار
بررسی علت پف زیر چشم

علت پف زیر چشم چیست؟

کیسه‌ها یا همان پف کردن زیر چشم هنگامی ‌ایجاد می‌شوند که ساختارهای بافتی پلک ضعیف شده باشند. در این شرایط پوست شروع به شل شدن می‌کند که در نهایت با افتادگی پوست همراه است. چربی‌هایی که در زیر یا اطراف چشم وجود دارند می‌توانند حرکت کنند و ممکن است که با تجمع در بخشی از چشم، باعث پف و تورم شوند.

عوامل مختلفی وجود دارند که در ایجاد یا بدتر شدن پف زیر چشم تاثیر می‌گذارند که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • کم خوابی
  • گریه‌های طولانی مدت
  • مصرف زیاد نمک
  • کمبود مایعات و دی هیدراته یا کم شدن آب بدن
  • مصرف دارو
  • استفاده از لنزهای چشمی
  • آسیب‌های محیطی
  • عوامل ژنتیکی و وراثت
  • استرس و نگرانی زیاد
  • آلرژی‌ها و حساسیت‌های مرتبط به چشم
  • آرایش کردن زیاد و طولانی
  • تغییرات هورمونی بدن در دوران بارداری و دوران قاعدگی
  • کهولت سن و پیری که معمولا قابل درمان نیست
  • فشار خون بالا 
  • بیماری‌های مختلف

در صورتی که به غیر از موارد گفته شده، اضافه وزن، سردرد یا عطسه‌های زیاد دارید که منجر به پف زیر چشم شده‌اند، بهتر است که به متخصص چشم مراجعه کنید تا با بررسی آلرژی و مشکلات تیروئیدی، شما را راهنمایی کنند.

روش‌های درمان پف زیر چشم

روش‌های درمانی مختلفی برای از بین بردن پف کردن زیر چشم وجود دارند که به دو دسته روش‌های خانگی یا درمان‌های کلینیکی تقسیم می‌شوند. هریک از این روش‌های درمانی را که انتخاب می‌کنید، بهتر است که با مشاوره پزشک انجام شوند تا وضعیت چشمان شما رو به بهبودی باشد. مهم‌ترین روش‌های درمان خانگی و کلینیکی پف زیر چشم در جدول زیر آورده شده‌اند.

درمان‌های خانگی درمان کلینیکی
نحوه خواب خود را تغییر دهیدمزوتراپی
آرایش خود را قبل از خواب به طور کامل پاک کنیدرادیو فرکانسی
از ماسک آووکادو استفاده کنیدتزریق ژل به نواحی چروک افتاده
روی چشمانتان کمپرس سرد قرار دهید

 

کربوکسی تراپی
مصرف نمک خوراکی خود را کاهش دهید

 

جراحی بلفاروپلاستی
در رژیم‌های غذایی از کلاژن استفاده کنید

 

جراحی با لیزر
مصرف سیگار را کنار بگذارید

 

تزریق فیلر
از ماسک‌های مخصوص استفاده کنید

 

پلاسما تراپی
خواب کافی داشته باشید

 

استفاده از دستگاه پلاسما جت

 

آب بیشتر مصرف کنید

 

مصرف دارو

 

مشاوره تلفنی و متنی با دکتر پوست

روش‌های خانگی درمان پف زیر چشم

درمان پف زیر چشم از طریق روش‌های خانگی نیاز به رعایت یکسری نکات دارد تا با توجه به آن بتوان بهترین درمان را انجام داد. در ادامه نکات مختلف درباره روش‌های خانگی درمان پف کردن زیر چشم را بررسی خواهیم کرد.

نحوه خواب خود را تغییر دهید

در صورتی که بر روی شکم یا به پهلو می‌خوابید، جاذبه باعث می‌شود تا چربی‌ها و مایع زیر چشم حرکت کنند و این موضوع در طولانی مدت، باعث پف چشم می‌شود. از این رو بهتر است که به صورت طاق باز بخوابید.

آرایش خود را قبل از خواب به طور کامل پاک کنید

مواد شیمیایی که در لوازم آرایشی استفاده شده‌اند، در طولانی مدت به پوست آسیب می‌رسانند. اگر شما هم جزو افرادی هستید که زیاد آرایش می‌کنید و قبل از خواب آرایش خود را به طور کامل پاک نمی‌کنید، در معرض بروز پف کردن زیر چشم هستید. از طریق مواد پاک کننده آرایشی و شستشو با آب و صابون می‌توانید مواد آرایشی را از صورت و اطراف چشم خود پاک کنید تا با مشکلات پوستی و چشمی مواجه نشوید.

از ماسک آووکادو استفاده کنید

ماسک‌های آووکادو با خاصیت آبرسانی، آرامش بخش و شاداب‌کننده اطراف چشم هستند و می‌توان برای درمان پف کردن زیر چشم از آن‌ها استفاده کرد.

انواع روش‌های خانگی درمان پف زیر چشم
برطرف کردن پف زیر چشم در خانه با روش های ساده

روی چشمانتان کمپرس سرد قرار دهید

برای چشم‌های ورم کرده بهتر است که از کمپرس سرد استفاده کنید. کمپرس سرد و دمای پایین می‌توانند پف کردن زیر چشم را تا حدودی از بین ببرنند. به طور مثال کیسه یخ، خیار خنک، چای کیسه‌ای سرد برای درمان پف زیر چشم موثر هستند.

مصرف نمک خوراکی خود را کاهش دهید

مصرف نمک را از برنامه غذایی خود تا حدود زیادی حذف کنید. آب بدن بیشتر به سمت قسمت‌هایی از بدن حرکت می‌کند که سدیم بیشتری دارند. از این‌رو مصرف سدیم و نمک بیشتر باعث می‌شود تا پف زیر چشم رخ دهد و هنگامی ‌که صبح‌ها از خواب بیدار می‌شوید، پف زیر چشم داشته باشید.

در رژیم‌های غذایی از کلاژن استفاده کنید

استفاده از مواد غذایی که دارای ویتامین A هستند باعث می‌شود تا کلاژن سازی برای پوست انجام شود. کلاژن به بهبود وضعیت بافت‌های اطراف چشم کمک می‌کند و از پف و چین و چروک چشم‌ها جلوگیری خواهد کرد.

مصرف سیگار را کنار بگذارید

سیگار یکی از عوامل تاثیرگذار بر خشکی و سست شدن پوست است. با عدم استعمال سیگار، می‌توانید به سلامت پوست صورت خود کمک کرده و از شر پف و چین و چروک‌های اطراف چشم خود نجات پیدا کنید. اگر تصمیم به ترک سیگار دارید در مقاله روش ترک سیگار بهترین روش‌ها برای ترک ساده‌تر سیگار و دخانیات معرفی شده‌اند.

از ماسک‌های مخصوص استفاده کنید

از ماسک‌های طبیعی مانند: گلاب، چای سبز، آلوئه ورا و خیار استفاده کنید تا ورم زیر چشم درمان شود. این ماسک‌های مخصوص و طبیعی التهاب و تورم زیر چشم را کاهش می‌دهند و به بهبود وضعیت التهاب چشم کمک می‌کنند.

ژل آلوئه اورا

آلوئه ورا به عنوان کاهش دهنده التهاب‌های پوستی و تسکین‌دهنده استفاده می‌شود. استفاده از ژل آلوئه ورا باعث می‌شود تا ناحیه پوستی زیر چشم التهاب نداشته باشد و التهاب‌های ایجاد شده از بین بروند.

چای سبز

دو قاشق چای سبز را در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید و از طریق پنبه یا پد‌های بهداشتی بر روی ناحیه اطراف چشم قرار دهید. حدود 10 تا 15 دقیقه بعد از مصرف چای سبز، شاهد کاهش پف کردن زیر چشم خواهید بود.

مصرف ویتامین E، C و A

مصرف ویتامین‌های E، C و A باعث کاهش التهاب پوست و نواحی زیر چشم می‌شوند. می‌توانید از طریق قرص‌های حاوی ویتامین C و B و A به بهبود و درمان پف چشم کمک کنید.

مصرف ویتامین E، C و A و برطرف کردن پف زیر چشم
درمان پف زیر چشم با مصرف ویتامین E، C و A

خواب کافی داشته باشید

کم خوابی یکی دیگر از علت‌های پف کردن زیر چشم است. بدن به 6 ساعت خواب در طول روز نیاز دارد تا بتواند عملکرد بهتری داشته باشد. در صورتی که ساعات خواب کمی ‌داشته باشید، علاوه بر اینکه پوست خشکی خواهید داشت با پف زیر چشم هم روبرو خواهید شد. در صورتی که شب‌ها نمی‌توانید خواب راحتی داشته باشید، لازم است علت بی خوابی را هرچه سریعتر بیاید.

آب بیشتر مصرف کنید

با مصرف حداقل 8 لیوان آب می‌توانید پف چشم‌های خود را کاهش دهید و پوست شفاف‌تری داشته باشید.

تمرین و ماساژ چشم

حرکات چرخشی و تمرینات ماساژ چشم باعث می‌شوند تا چربی‌های اطراف چشم در یک جا تجمع نکنند و پف چشم رخ ندهد.

چای کیسه ای سرد

با چای کیسه‌ای سرد شده می‌توانید التهاب و ورم چشم‌ها را کاهش دهید. چای کیسه‌ای را داخل آب جوش قرار دهید و بعد از سرد شدن، از آن استفاده کنید.

شیر خنک مصرف کنید

شیر به عنوان یک ماده غذایی سرشار از ویتامین و اسید لاکتیک برای درمان پف کردن زیر چشم موثر است. شیر را به صورت خنک مصرف کنید تا به عنوان یک کمپلکس، ورم زیر چشم را بهبود دهد.

خانمی در حال استفاده از کرم دور چشم برای درمان پف زیر چشم
استفاده از کرم های دور چشم برای برسانی و درمان پف زیر چشم

استفاده از پماد یا کرم دور چشم

پماد و کرم‌های دور چشم مختلفی در بازار وجود دارند که برای درمان چین و چروک دور چشم‌ و پف زیر چشم استفاده می‌شوند. مطابق با دستور العمل این مواد مراقبت پوستی، عمل کنید تا از شر پف چشم‌ها راحت شوید.

آبرسانی پوست

از کرم‌ها و لوسیون‌های مخصوص چشم برای آبرسانی استفاده کنید. هرچه به آبرسانی پوست و اطراف چشم اهمیت دهید در درمان پف و ورم زیر چشم موفق‌تر خواهید بود.

سرم دور چشم پپتاید بلفامد
بهبود پف زیر چشم با پپتاید بلفامد

سینوس‌های خود را پاکسازی کنید

آبریزش و پف زیر چشم‌ها میتواند از  علائم حساسیت فصلی باشد. بهتر است که سرماخوردگی و عفونت‌های سینوسی را جدی بگیرید تا با آبریزش و پف کردن زیر چشم مواجه نشوید.

از برخورد مستقیم نور خورشید با صورتتان جلوگیری کنید

اشعه‌های فرابنفش خورشید باعث آسیب رساندن به پوست و چشم‌ها می‌شوند. برای اینکه از این اشعه‌ها در امان باشید، بهتر است که صورتتان در معرض نور مستقیم خورشید نباشد.

استفاده از عینک آفتابی

با استفاده از عینک آفتابی می‌توانید از برخورد نور آفتاب به چشم‌های خود جلوگیری کنید تا مانع از آسیب رساندن به چشم‌ها شوید.

تزریق ژل به ناحیه زیر چشم برای درمان پف زیر چشم مرد جوان
تزریق ژل برای از بین بردن چرقی زیر چشم از روش‌های درمان پف زیر چشم

روش‌های پزشکی و کلینیکی درمان پف زیر چشم

علاوه بر روش‌های خانگی که برای درمان پف کردن زیر چشم‌ها عنوان کرده‌ایم، می‌توانید از روش‌های پزشکی و کلینیکی هم برای درمان پف زیر چشم‌ها استفاده کنید.

مزوتراپی

مزوتراپی به عنوان یک روش درمانی پف چشم، برطرف کردن تیرگی و از بین بردن چین و چروک‌های ناحیه چشم استفاده می‌شود. در این روش درمانی، مجموعه‌ای از انواع ویتامین‌ها ، آنزیم‌ها و هورمون‌های مختلف را به نواحی چشم تزریق می‌کنند تا با از بین بردن چربی‌های اضافی از بروز پف کردن چشم جلوگیری کنند. مزوتراپی در جایی تزریق می‌شود که سلول‌های خونی در حال گردش باشند. از این روش با توجه به نوع عملکرد آن برای جوانسازی پوست نیز استفاده می‌شود. شما می‌توانید در دکتردکتر به راحتی با گرفتن نوبت از دکتر مزوتراپی ، به درمان عارضه های پوستی خود بپردازید.

رادیو فرکانسی

درمان با رادیو فرکانسی، به عنوان یک روش غیرتهاجمی ‌شناخته می‌شود که پزشکان در مطب آن را انجام می‌دهند. از این روش درمانی برای سفت کردن پوست اطراف چشم استفاده می‌کنند تا علاوه بر درمان پف چشم، جوانسازی و از بین بردن چین و چروک‌ها هم صورت گیرند. پزشکان از طریق یک دستگاه با نام اپلیکاتور رادیو فرکوئنسی، امواج به پوست ساطع شده و مشکلات پوستی را از بین می‌برند.

تزریق ژل به نواحی چروک افتاده

یکی دیگر از روش‌های درمانی پف زیر چشم، تزریق ژل به نواحی دور چشم است، که به نسبت سایر روش‌های کلینیکی قیمت مناسب‌تری دارد. ماندگاری ژل برای از بین بردن چروک‌ها و افتادگی چشم بین شش ماه تا دو سال است.

اگر مقدار کمی ‌از نواحی چشم شما دچار ورم یا چروک است تزریق ژل، بهترین گزینه برای درمان مشکلات گفته شده است

کربوکسی تراپی

در روش کربوکسی تراپی، تزریق گاز دی اکسید کربن انجام می‌شود تا جریان خون در محدوده چشم تقویت شده و اکسیژن بیشتری تولید شود. هر چه میزان اکسیژن‌رسانی به نواحی چشم بیشتر باشد، درمان پف زیر چشم راحت‌تر است و می‌توان چین و چروک‌های ایجاد شده را از بین برد. البته نتایج این روش درمانی دائمی ‌نیست و باید هر شش ماه یکبار آن را تمدید کرد.

جراحی بلفاروپلاستی

هدف از جراحی بلفاروپلاستی این است که پوست و چربی‌های اضافی را از بین برد تا ساختار عضلات چشم بهبود پیدا کنند. در این روش درمانی، یک برش از داخل پلک پایین برداشته می‌شود تا پوست و چربی اضافه از بین بروند.

با برداشتن چربی‌های اضافه، بخیه زده می‌شود و حدود 6 روز بعد از جراحی، می‌توان بخیه‌ها را کشید و بعد از دو هفته شاهد کاهش پف زیر چشم‌ها بود.

جراحی با لیزر

افرادی که ترس از بیهوشی دارند می‌توانند از روش درمانی جراحی با لیزر استفاده کنند. لیزر درمانی برای پف‌های زیر چشم طراحی شده تا افراد جوان و بیمارانی که پف‌های خفیف دارند، از این روش درمانی استفاده کنند.

جراحی با لیزر خیلی پیچیده نیست و در جلسه‌های متوالی و مختلف می‌توان از طریق لیز، بافت‌های چربی زیر چشم را از بین برد و به جوانسازی پوست چشم‌ها هم کمک کرد.

تزریق فیلر

از طریق تزریق فیلر می‌توان به یک پوست صاف و شفاف دست پیدا کرد. پزشکان متخصص در مطب، با تزریق ژل زیر چشم ، چین و چروک‌ها و پف‌های زیر چشم را از بین می‌برند. اما باید توجه کنید که این روش درمانی نیاز به تجدید شش تا 12 ماه دارد.

تزریق بوتاکس

بوتاکس یکی دیگر روش‌های درمانی کلینیکی با پاسخ‌دهی سریع است که برای از بین بردن پف‌های زیر چشم استفاده می‌شود. از طریق تزریق بوتاکس می‌توان عضلات نواحی چشم را غیر فعال کرد تا علاوه بر از بین بردن پف چشم‌ها، چین و چروک‌های ایجاد شده را هم از بین برد.

پلاسما تراپی

پلاسما تراپی به عنوان یک روش درمانی پیشرفته شناخته می‌شود که به از بین بردن پف چشم‌ها کمک کرده و می‌تواند ظاهر خوبی به چشم‌ها دهد. در این روش درمانی پزشک متخصص نمونه کوچکی از خون را مورد بررسی قرار می‌دهد و بعد از سانتریفیوژ، PRP را از خون استخراج می‌کند تا روش پلاسما تراپی انجام شود.

استفاده از دستگاه پلاسما جت

با استفاده از دستگاه پلاسما جت می‌توان به از بین بردن پف‌های زیر چشم کمک کرد. دستگاه پلاسما جت، گاز میان اپلیکاتور و پوست را یونیزه می‌کند و با ایجاد بار الکتریکی بر غشای پوست تاثیر خواهد گذاشت. از این طریق می‌توان به جوانسازی پوست و نواحی دور چشم کمک کرد و پف‌های زیر چشم را از بین برد.

مصرف دارو

اگر به هر دلیل تمایل دارید که از روش درمانی مصرف دارو استفاده کنید، نیاز است که مطابق با تجویز پزشک این کار را انجام دهید. برخی داروها که برای برطرف کردن پف‌های زیر چشم استفاده می‌شوند عبارتند از:

  • کورتیکواستروئیدها
  • داروهای ضد التهاب
  • آنتی هیستامین‌ها
  • آدرنالین یا اپی نفرین
  • آنتی بیوتیک‌ها

در صورت پف خفیف چشم‌ها می‌توان از قطره چشمی ‌که بدون نسخه پزشک هم قابل تهیه است، استفاده کرد.

ارتباط پف زیر چشم و مشکلات کبد
پف زیر چشم در اثر مشکلات کبدی

پف زیر چشم و کبد چه ارتباطی با هم دارند؟

پف چشم می‌تواند علاوه بر اینکه اعتماد بنفس افراد را کاهش دهد، نشان دهنده بروز بیماری‌های مختلفی هم باشد. درست است که در ابتدایی‌ترین احتمال پف کردن زیر چشم، مشکلات پوستی مطرح می‌شوند، اما بیماری‌های کبدی هم از دیگر عواملی هستند که باید هنگام پف یا ورم چشم مورد بررسی قرار گیرند.

برای برخی از افراد ممکن است که پف چشم اتفاق بیافتد که ناشی از عدم رعایت نکات مختلف باشد. اما اگر پف زیر چشم دائمی ‌دارید باید به یک متخصص گوارش و کبد مراجعه کنید. در صورتی که کبد به درستی فعالیت خود را انجام ندهد، افزایش فشار درون رگ‌ها بیشتر می‌شود و این باعث بروز پف چشم خواهد شد که بیشتر نشان دهنده کمبود پروتئین آلبومین در بدن است.

آلبومین تبادل آب بین رگ‌ها و بافت‌های پوستی را کنترل می‌کند. در صورتی که این کار به درستی انجام نشود، می‌توان پف‌های زیر چشم را ناشی از مشکلات کبدی دانست.

کدام علائم در کنار پف زیر چشم خطرناک هستند؟

در صورتی که پف کردن زیر چشم‌ها با علائم مختلفی مانند: ورم مچ پا یا دست، ورم لب، زردی پا و ورم ناگهانی زیر چشم‌ها همزمانی داشته باشند، باید بلافاصله به پزشک مراجعه کرد.

این موارد گفته شده می‌تواند ناشی از بیماری‌های مختلف و اختلال در عملکرد کبد باشند. برای نوبت دهی سریع و درمان بیماری‌های کبدی و مشکلات صفرا می‌توانید از سامانه دکتردکتر کمک بگیرید.

علت ایجاد پف زیر چشم نوزادان و کودکان
بررسی علت پف زیر چشم در کودک

علت ایجاد پف زیر چشم نوزادان و کودکان چیست؟

علت‌های مختلفی برای پف زیر چشم کودکان وجود دارند که جای نگرانی ندارند و با مراجعه به پزشک یا استفاده از روش‌های درمان خانگی، برطرف خواهند شد. مهم‌ترین علت پف کردن زیر چشم کودکان عبارتند از:

  • داکریوسیستیت
  • عفونت سینوس اتموئید
  • سلولیت پری اوربیتال
  • آلرژی ورم ملتحمه
  • خارش چشم
  • نیش حشرات
  • درماتیت تماسی ( این نوع التهاب پوستی در دو نوع درماتیت تماسی حاصل از آلرژی و تحریکی ایجاد می‌شود )
  • آسیب به چشم
  • گل مژه چشم
  • عفونت‌های چشمی‌
  • شوک آنافیلاکسی

پف‌های زیر چشم کودکان می‌تواند علاوه بر عوامل گفته شده، ناشی از گریه قبل از خواب، انسداد غدد اشکی و آلرژی‌های مختلف هم رخ دهد.

چه زمانی باید برای مشکل پف زیر چشم به پزشک متخصص مراجعه کنیم؟

هنگامی‌ که ظاهر پف کرده زیر چشم‌ها شما را اذیت کند و باعث از بین رفتن اعتماد به نفس شما شود، باید به پزشک متخصص مراجعه کنید. بهتر است ابتدا درباره اینکه تخصص چشم پزشکی چیست اطلاعاتی کسب کرده تا بتوانید بهترین پزشک را انتخاب کنید.

برخی از روش‌های مراقبت‌های خانگی می‌توانند درمان خوبی برای از بین بردن موقتی پف‌های زیر چشم باشند، اما اگر به دنبال روش‌های درمانی با تاثیرات طولانی مدت هستید، کافی است که به صفحه نوبت دهی دکتردکتر مراجعه کنید و به صورت آنلاین از بهترین پزشک‌های جراح پلاستیک نوبت مراجعه دریافت کنید.

چگونه علت ورم زیر چشم را تشخیص می‌دهند؟

پزشکان برای بررسی علت ورم چشم‌ها باید سابقه پزشکی مراجعه‌کننده را بدانند تا با توجه به آزمایش‌های مختلف، تشخیص دقیقی برای علت ورم زیر چشم داشته باشند. مهم‌ترین آزمایش‌های مورد نیاز برای تشخیص ورم زیر چشم عبارتند از:

  • آزمایش خون
  • آزمایش حساسیت و آلرژی
  • آزمایشات تصویربرداری (سی تی اسکن و اسکن ام آر آی)
  • نمونه برداری از پوست

هریک از این آزمایش‌ها برای تشخیص دقیق علت پف کردن زیر چشم انجام می‌شوند تا بهترین تجویز را انجام داد.

از همین امروز برای درمان پف زیر چشم اقدام کنید

پف زیر چشم می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد که از طریق دو روش درمانی خانگی و کلینیکی قابل درمان است. اگر ورم چشم به صورت ناگهانی و با مدت زمان طولانی نمایان شود باید بلافاصله به پزشک مراجعه کرد. پزشک‌های متخصص چشم، کبد و پوست و زیبایی می‌توانند به درمان پف زیر چشم کمک کنند و راه کارهای مختلفی را در نظر گیرند.

اما بهتر است که قبل از هرگونه اقدام برای مراجعه به پزشک‌های متخصص، نظرات بیمار‌های قبلی آن‌ها را هم مطالعه کنید. سامانه دکتردکتر به عنوان یکی از معتبرترین سایت‌های نوبت دهی آنلاین در کنار شما است تا با مطالعه نظرات بیمار‌های قبلی پزشکان، بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

همچنین اگر سوالی یا ابهامی ‌درباره علت پف زیر چشم دارید که در این متن به آن اشاره نشده است می‌توانید در قالب کامنت و در انتهای همین متن با در ارتباط باشید.

منبع:

mayoclinic.org

سوالات متداول پف زیر چشم

کودکان در بیشتر مواقع به دلیل گریه‌ها و مالش بیش از حد چشم دچار ورم چشم می‌شوند در صورتی که پف زیر چشم‌ها بعد از چند روز از بین رفت جای نگرانی نیست.

آزمایش خون، آزمایش حساسیت و آلرژی، آزمایشات تصویربرداری (سی تی اسکن و اسکن ام آر آی)، نمونه برداری از پوست

استفاده از چای سبز، مصرف ویتامین E، A و C، خواب کافی، مصرف آب بیشتر، تمرین و ماساژ چشم و چای کیسه ای سرد جزو روش‌های درمان پف و ورم زیر چشم هستند.

بله. حدود 10 تا 15 دقیقه بر روی چشمانتان کمپرس سرد قرار دهید تا نتیجه حاصل شود.

برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: دکتردکتر
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*