درمان سینوزیت حاد و مزمن؛ معرفی روش‌های درمان دارویی و درمان خانگی سینوزیت

درمان سینوزیت و روش‌های درمان دارویی و درمان خانگی سینوزیت
اشتراک گذاری 1014 نظر
خلاصه این مقاله را بشنوید

متخصص گوش، پس از تشخیص نوع عفونت سینوسی، برای درمان سینوزیت اقدام می‌کند. او برای درمان سینوزیت حاد چرکی، درمان سینوزیت مزمن و درمان سینوزیت قارچی، رویکردهای درمانی متفاوتی را به‌کار می‌گیرد. تجویز انواع دارو مانند آنتی‌بیوتیک، اسپری بینی و جراحی به نوع عفونت سینوسی بستگی دارد. چنانچه سینوزیت شما، ناشی از عفونت‌های باکتریایی باشد، تجویز آنتی‌بیوتیک، یک رویکرد درمانی موثر برای درمان قطعی سینوزیت به‌حساب می‌آید.

در این مطلب از مجله پزشکی دکتردکتر، به انواع روش‌های درمان سینوزیت پرداخته‌ایم. با مطالعه این مطلب که تنها 6 دقیقه به زمان نیاز دارد، با انواع راه‌های درمان خانگی سینوزیت، درمان سینوزیت کودکان و درمان سینوزیت با داروهای گیاهی آشنا می‌شوید.

در نهایت، اگر سوال و ابهامی درباره درمان فوری سینوزیت و قوی‌ترین داروی سینوزیت دارید، آن را در قسمت نظرات بنویسید. پزشک ما به سوال‌های شما پاسخ خواهد داد.

درمان پزشکی سینوزیت

درمان فوری سینوزیت، به تشخیص متخصص گوش نیاز دارد. متخصص گوش و حلق و بینی، با روش‌های تشخیصی دقیق خود، می‌تواند نوع عفونت سینوسی را تشخیص دهد و درمان سینوزیت را متناسب با علت بیماری تجویز کند. دکتر گوش، برای درمان سینوزیت، موارد زیر را در نظر می‌گیرد:

  • سن بیمار
  • سلامت عمومی و سابقه پزشکی
  • علت و شدت بیماری
  • نحوه عملکرد بدن در برابر داروها و شیوه‌های درمان
  • ترجیحات بیمار
  • طول دوره بیماری

70 درصد افراد مبتلا به سینوزیت حاد بدون هیچ‌گونه دارویی، بهبود پیدا می‌کنند. اما گزینه‌های درمانی متفاوتی وجود دارد که می‌توانند دوره بهبودی را کوتاه‌تر کنند. در ادامه به این راهکارهای درمانی، مفصل‌تر می‌پردازیم.

متخصص گوش و حلق و بینی در حال معاینه و درمان سینوزیت

 درمان دارویی سینوزیت

سینوزیت یا عفونت سینوسی، به کمک درمان دارویی، می‌تواند بهبود پیدا کند. پزشک متخصص، با ارزیابی علائم، معاینه فیزیکی، آندوسکوپی بینی و گاهی تصویربرداری، نوع درمان را مشخص می‌کند. همچنین انتخاب گزینه‌های درمان سینوزیت، به مدت‌زمان ظهور علائم و شدت آن‌ها بستگی دارد. برای مثال، اگر علائم شدید سینوزیت باکتریایی، پس از 10 روز بهبود نیافت، ممکن است دکتر متخصص، آنتی‌بیوتیک را تجویز کند. این علائم، شامل تب، احساس درد یا حساسیت صورت و تورم اطراف چشم‌ها هستند.

هدف از درمان سینوزیت، تسکین درد، احساس ناراحتی و کسالت، کاهش التهاب و کاهش تولید مخاط است. در جدول زیر، به انواع راه‌های درمان سینوزیت، به کمک دارو، اشاره کرده‌ایم:

روش‌های پزشکی درمان سینوزیتنحوه اثرگذاری
کورتیکواستروئیدهای بینیکمک به پیشگیری و کاهش تورم سینوس‌ها
ضداحتقان‌هابه شکل قرص، محلول و اسپری برای تسکین علائم و افزایش تخلیه عفونت
مسکن‌هااستامینوفن، ایبوپروفن و آسپرین
داروهای ضدآلرژیآنتی‌هیستامین‌ها، برای سینوزیت‌های مرتبط به آلرژی
آنتاگونیست لوکوترینمانند مونته‌لوکاست، برای کاهش التهاب و کاهش واکنش‌های آلرژیک در مجاری تنفسی
آنتی‌بیوتیک‌هامانند آموکسی‌سیلین، داکسی‌سایکلین، لووفلوکساسین و سفیکسیم
ایمونوتراپیواکسن برای سینوزیت‌های ناشی از آلرژی

سینوزیت ویروسی، ممکن است خودبه‌خود برطرف شود. متخصص، در مرحله اول درمان سینوزیت، داروهایی مانند آنتی‌بیوتیک را تجویز نمی‌کند. در صورت ابتلا به سینوزیت مزمن، پزشک متخصص با تمرکز بر بیماری‌ زمینه‌ای، گزینه‌های درمانی را انتخاب می‌کند.

اگر گلودرد استرپتوکوکی دارید بهتر است هر چه سریعتر برای درمان آن اقدام کنید تا به سینوزیت باکتریایی تبدیل نشود.

درمان فوری سینوزیت با استفاده از داروهای استنشاقی

جراحی

هنگامی که درمان با دارو‌ها با شکست مواجه شد، جراحی آندوسکوپی سینوس، یکی از گزینه‌های درمان سینوزیت است. اگر قصد انجام عمل جراحی سینوس دارید، حتما عوامل مرتبط با شرایط پزشکی خود را در نظر بگیرید. این تصمیم، می‌تواند تصمیم سخت و پیچیده‌ای باشد؛ حتما با دکتر گوش خود مشورت کنید.

این جراحی، تحت بیهوشی عمومی، انجام می‌شود. جراحی سینوس، درمان فوری سینوزیت نیست. چراکه اکثر بیمارانی که تحت عمل جراحی سینوس قرار می‌گیرند، همچنان به درمان‌های پزشکی برای جلوگیری از بازگشت سینوزیت نیاز دارند.

درمان قطعی سینوزیت با استفاده از جراحی

درمان سینوزیت مزمن

سینوزیت مزمن، التهاب طولانی‌مدت سینوس‌ها است. این عارضه ممکن است بیش از 12 هفته طول بکشد. پولیپ بینی، تومورهای بینی، انحراف تیغه و شکستگی‌های بینی، با ممانعت از تخلیه عفونت‌های سینوسی، منجر به سینوزیت مزمن می‌شوند. همچنین افرادی با مجاری بینی باریک، مبتلا به آسم، آلرژی، فیبروز کیستیک و اختلالات سیستم ایمنی، بیش از دیگران در معرض ابتلا به سینوزیت مزمن قرار دارند.

درمان سینوزیت مزمن، بر کنترل یا کاهش التهاب تمرکز دارد. چراکه، بیشتر سینوزیت‌های مزمن، زمانی اتفاق می‌افتد که عاملی، سینوس‌های فرد را تحریک کند. این درمان‌ها، بسته به شرایط فرد متفاوت هستند. دکتر متخصص، گزینه‌های درمانی زیر را پیش روی بیمار قرار می‌دهد:

  • اسپری کورتیکواستروئیدهای بینی؛ مانند فلوتیکازون، بودزونید، مومتازون و بکلومتازون
  • واکسن یا قرص‌های کورتیکواستروئیدی؛ مانند پردنیزون، با هدف بهبود سینوزیت شدید در کوتاه‌مدت، به‌ویژه برای مبتلایان به پولیپ بینی
  • داروهای آلرژی؛ مانند آنتی‌هیستامین‌ها برای کاهش علائم سینوزیت‌های ناشی از آلرژی
  • قرص‌های خوراکی برای مدیریت درد؛ مانند استامینوفن (تاینالون) و ایبوپروفن (ادویل)
  • درمان حساسیت‌زدایی به آسپرین؛ افزایش دوز مصرفی آسپرین (تحت نظر پزشک) با هدف افزایش توانایی مصرف، ویژه افراد حساس به آسپرین
  • درمان پولیپ بینی؛ کاهش اندازه پولیپ بینی و کاهش گرفتگی بینی با تزریق دوپیلوماب، اومالیزوماب و مپولیزوماب
  • آنتی‌بیوتیک‌ها؛ برای درمان سینوزیت باکتریایی
  • ایمونوتراپی؛ تزریق واکسن آلرژی برای درمان سینوزیت ناشی از آلرژی
  • درمان با آنتی‌بادی‌های مونوکلونال؛ برای درمان سینوزیت مزمن ناشی از پولیپ بینی، درصورت عدم پاسخ به سایر درمان‌ها
  • جراحی آندوسکوپی سینوس؛ برداشتن بافت یا پولیپ از داخل بینی با یک لوله نازک و انعطاف‌پذیر، دوربین متصل به آندوسکوپ و ابزارهای برش کوچک
  • جراحی آندوسکوپی؛ با هدف اصلاح انحراف تیغه بینی
  • سینوپلاستی با بالن؛ با هدف باز کردن حفره‌های سینوس

جراحی آندوسکوپی سینوس، منجر به بهبود علائم سینوزیت مزمن می‌شود؛ اما بیمار، پس از جراحی، با هدف اثربخشی درمان سینوزیت و جلوگیری از بازگشت بیماری، به ادامه درمان دارویی نیاز دارد.

جراحی آندوسکوپی سینوس، منجر به بهبود درمان سینوزیت مزمن می‌شود

مشاوره تلفنی یا متنی با دکتر گوش، حلق و بینی

درمان سینوزیت حاد

سینوزیت حاد، یک التهاب رایج ویروسی است که اغلب در اثر سرماخوردگی ایجاد می‌شود. این عارضه، التهاب کوتاه‌مدت غشاهایی است که بینی و سینوس‌های اطراف آن را پوشانده است. این اتفاق، توانایی فرد برای تخلیه مخاط از بینی و سینوس‌ها را مختل می‌کند. گرفتگی بینی و احساس فشار در نواحی استخوان گونه، پیشانی و نزدیک چشم، شایع‌ترین علائم سینوزیت حاد هستند. این علائم، پس از 10 روز از بین می‌روند؛ اما گاهی می‌تواند تا 4 هفته طول بکشد.

در بیشتر موارد، سینوزیت حاد، خودبه‌خود بهبود می‌یابد. اما به کمک روش‌های مختلف پزشکی، می‌توان فرایند کنترل و درمان سینوزیت حاد را سرعت بخشید. در این بخش، به معرفی روش‌های پزشکی درمان سینوزیت حاد پرداخته‌ایم:

  • اسپری کورتیکواستروئیدهای بینی؛ مانند فلوتیکازون، بودزوناید، مومتازون و بکلومتازون برای کاهش التهاب سینوس‌ها
  • ضداحتقان‌ها؛ به شکل قرص، محلول و اسپری‌های بینی (این داروها فقط برای چندروز باید مصرف شوند؛ درغیراین‌صورت، فرد به احتقان برگشتی دچار می‌شود.)
  • داروهای درمان آلرژی؛ مانند آنتی‌هیستامین‌ها، برای کاهش علائم آلرژی در سینوزیت‌های حاد ناشی از آلرژی
  • داروهای مسکن؛ مانند استامینوفن، ایبوپروفن و آسپرین
  • ایمونوتراپی؛ برای درمان سینوزیت حاد ناشی از آلرژی

سینوزیت حاد، از ویروس‌ها نشات می‌گیرد؛ به‌همین‌خاطر، آنتی‌بیوتیک‌ها قادر به درمان این نوع سینوزیت نیستند. درصورتی‌که، علائم شدیدتر و دوران بیماری، طولانی‌تر شد، پزشک با توجه به شرایط بیمار، باید آنتی‌بیوتیک را تجویز کند. با آگاهی از اینکه تخصص گوش و حلق و بینی چیست برای درمان قطعی سینوزیت، باید به متخصص گوش مراجعه کنید.

درمان خانگی سینوزیت

برای درمان سینوزیت یا عفونت سینوسی، بهتر است که به پزشک مراجعه کنید. اما با درمان خانگی سینوزیت می‌توانید تاحدودی علائم این عارضه را بهبود دهید. در این بخش، به معرفی روش‌های طبیعی و خانگی درمان سینوزیت پرداخته‌ایم:

  • نوشیدن زیاد مایعات؛ آبرسانی، به بدن کمک می‌کند با عفونت‌ها مبارزه کند. همچنین استحکام پوست و غشاهای مخاطی داخل سینوس‌ها به کمک آبرسانی، باعث بهبود علائم و جلوگیری از عفونت بیشتر می‌شود.
  • استراحت کافی؛ بیشتر عفونت‌های سینوسی در عرض 2 تا 3 هفته برطرف می‌شوند. مهم است که در این مدت، فرصت کافی برای مبارزه با عفونت، به بدن داده شود. استراحت کافی و اجتناب از فعالیت‌های سنگین، روند بهبود را سرعت می‌بخشد.
  • شستشوی بینی با آب‌نمک؛ شستشوی بینی با آب‌نمک، به‌عنوان یکی از موثرترین روش‌های درمان خانگی سینوزیت، باعث رفع موقت احتقان بینی، کاهش التهاب و تخلیه مخاط از سینوس‌ها می‌شود.

برای این کار، محلول آب‌نمک را به کمک یک ظرف نتی، بطری فشاری یا سرنگ، درون حفره بینی ریخته تا از حفره دیگر بینی خارج شود. این عمل را برای حفره دیگر بینی تکرار کنید. مرطوب نگه داشتن مجرای بینی با آب‌نمک، باعث کاهش فشار سینوس می‌شود.

  • استنشاق بخار؛ یک ظرف را با آب داغ پر کنید و صورت خود را بالای آن قرار دهید. با یک حوله، سر خود را بپوشانید و عمیق نفس بکشید. تنفس بخار، مرطوب شدن مجرای بینی، رفع احتقان و کاهش فشار سینوسی را به دنبال دارد.

استفاده از چند قطره روغن اکالیپتوس یا اسطوخودوس در آب داغ، باعث افزایش فواید تسکین‌دهنده درمان سینوزیت با بخور می‌شود.

  • کمپرس گرم؛ استفاده از این روش درمان سینوزیت، به کاهش درد و التهاب کمک می‌کند. یک حوله تمیز را در آب گرم قرار دهید. آب اضافی را از حوله‌ها خارج کرده و کمپرس گرم را در نواحی سینوسی صورت خود بگذارید. این روش درمان خانگی سینوزیت، باعث تخلیه سینوس و تسکین درد می‌شود.
  • حفظ رطوبت سینوس‌ها؛ استفاده از دستگاه بخور آب سرد، در طول شب می‌تواند به رفع گرفتگی بینی منجر شود. مرطوب نگه داشتن سینوس‌ها، برای کاهش فشار و تسکین درد بسیار موثر است.

درمان خانگی سینوزیت، گاهی به صورت موقت، علائم این بیماری را بهبود می‌بخشد. برای دریافت درمان و مراقبت‌های جامع و قطعی، باید به پزشک متخصص مراجعه کرد. او با تشخیص علت زمینه‌ای عفونت سینوس، راهکارهایی با اثربخشی بلندمدت برای درمان سینوزیت ارائه می‌دهد. درمان خانگی سینوزیت، مکمل درمان پزشکی این بیماری است.

درمان خانگی سینوزیت با استفاده از بخور

درمان سینوزیت در طب سنتی

هیچ درمان جایگزینی برای درمان قطعی سینوزیت، به اثبات نرسیده است. اما در طب سنتی، روش‌های مکملی برای کاهش علائم سینوزیت وجود دارد. در ادامه، به معرفی برخی از روش‌های درمان سینوزیت در طب سنتی پرداخته‌ایم:

  • بخور گیاهی؛ بخور قطره اکالیپتوس یا منتول در آب گرم، باعث نرم شدن ترشحات سینوسی، تخلیه راحت‌تر آن‌ها و بازشدن انسداد سینوس‌ها می‌شود.
  • ماساژ با روغن‌های گیاهی؛ ماساژ با روغن سیاه‌دانه در نواحی سینوسی، تسکین درد و تخلیه آسان‌تر ترشحات سینوسی را به دنبال دارد.
  • بوییدن گیاه کندش؛ بیمار با بوییدن این گیاه، دچار عطسه‌های مکرر می‌شود و این عطسه‌ها به باز شدن مجاری بینی و خروج ترشحات سینوسی کمک می‌کند.
  • مصرف داروهای گیاهی؛ گیاهانی مانند زنجبیل، آویشن، پونه کوهی، زردچوبه و بابونه در درمان سینوزیت و بهبود علائم آن نقش دارند.
  • طب سوزنی؛ درمان سینوزیت با طب سوزنی، می‌تواند برای کاهش التهابات و عفونت‌های سینوسی تاحدودی کمک‌کننده باشد.

احتمالا شما هم با پیشنهادهایی همچون درمان سینوزیت با پیاز، درمان سینوزیت با سیر و درمان سینوزیت با عنبرنسا به‌عنوان قوی‌ترین داروی سینوزیت مواجه شده‌اید. هیچ‌کدام از این روش‌های درمان‌ سینوزیت در خانه، روشی برای درمان قطعی سینوزیت نیستند. شما در کنار درمان‌های پزشکی، می‌توانید به‌عنوان درمان مکمل از این روش‌ها استفاده کنید.

درمان سینوزیت با طب سوزنی

درمان سینوزیت کودکان

انسداد سینوس‌ها با ترشح در کودکان، باعث رشد باکتری‌ها می‌شود. رشد باکتری‌ها، عفونت سینوسی یا سینوزیت در کودکان را به دنبال دارد. شایع‌ترین این باکتری‌ها در کودکان، استرپتوکوک پنومونی است.

طبق بررسی‌های منتشرشده در کتابخانه ملی پزشکی آمریکا (NIH)،

از بین 100 کودک مبتلا به سینوزیت، استرپتوکوک پنومونیه (6/45 درصد) و هموفیلیس آنفلوانزا (6/24 درصد) بیشترین پاتوژن های جدا شده را تشکیل دادند.

درمان سینوزیت کودکان، به سن کودک، سلامت عمومی و سابقه پزشکی، نحوه واکنش کودک به داروها و روندهای درمان بستگی دارد. در ادامه، به رایج‌ترین روش‌های درمان سینوزیت کودکان پرداخته‌ایم:

  • آنتی‌بیوتیک‌ها؛ برای سینوزیت‌های باکتریایی، آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شود. اگر بعد از 3 تا 5 روز، علائم کودک بهبود نیافت، پزشک آنتی‌بیوتیک دیگری تجویز می‌کند.
  • اسپرس‌های ضداحتقان؛ اسپری‌هایی مانند سودوافدرین برای رفع گرفتگی بینی کودکان کارآمد است.
  • داروهای آلرژی؛ برای سینوزیت‌های ناشی از آلرژی، آنتی‌هیستامین‌ها باعث کاهش التهاب و تورم می‌شوند.
  • داروهای کورتیکواستروئید؛ به شکل قطره یا اسپری برای توقف التهاب تجویز می‌شود.
  • داروهای تسکین درد؛ مسکن‌هایی مانند استامینوفن، پاراستامول یا ایبوپروفن در دوزهای توصیه‌شده، برای کاهش درد در کودکان موثر هستند.

درصورتی‌که کودک، به سینوزیت مزمن یا مکرر مبتلا شد یا پس از جراحی بهبود نیافت، حتما باید توسط یک متخصص آلرژی، معاینه شود.

درمان سینوزیت کودکان با استفاده از اسپرس‌های ضداحتقان

درمان سردرد سینوسی

سردرد سینوسی، یکی از علائم سینوزیت است. در سردرد سینوسی، در نواحی مختلف صورت مانند پشت چشم‌ها، استخوان‌های گونه، پیشانی و پل بینی، احساس درد مداوم و مبهم وجود دارد. فرد مبتلا به سینوزیت، با حرکت ناگهانی سر و خم شدن به سمت پایین، درد بیشتر و بدتری را تجربه می‌کند. معمولا، سردردهای سینوسی، پس از پایان عفونت سینوس‌ها، از بین می‌روند.

روش‌های درمان سردردهای سینوسی، غالبا شامل همان راهکارهای درمان سینوزیت می‌شوند. در ادامه، به اثربخش‌ترین روش‌های درمان سردردهای سینوسی اشاره کرده‌ایم:

  • داروهای تسکین‌دهنده درد؛ همچون استامینوفن، تایلانول، ناپروکسن و ایبوپروفن (ادویل)
  • تریپتان‌ها؛ تاثیرگذاری با مسدود کردن مسیرهای درد در مغز
  • ارگوتامین‌ها؛ مناسب برای سردردهای مقاوم به درمان بیش از 72 ساعت
  • داروهای ضداحتقان؛ کاهش فشار و درد در نواحی سینوس‌ها
  • کورتیکواستروئیدها؛ برای کاهش التهاب

برای درمان سردردهای سینوسی، ابتدا باید سینوزیت درمان شود. اما با استفاده از این روش‌ها، می‌توانید فشار و درد سینوسی را کاهش دهید. اگر سردرهای سینوسی، شدیدتر یا ادامه‌دار شد، ممکن است به آزمایش‌های تصویربرداری مانند سی‌تی‌اسکن نیاز داشته باشید. پس در اولین فرصت باید به دکتر مراجعه کنید. پس لازم است که بهترین متخصص گوش و حلق و بینی شهر خود را بیابید. شما ساکن هر شهری که باشید، به‌راحتی به بهترین متخصصان گوش شهر خود دسترسی خواهید داشت. برای مثال، اگر ساکن بندرعباس یا هر شهر دیگری هستید، می‌توانید با یافتن دکتر گوش بندرعباس یا دکتر گوش شهرهای دیگر، برای دریافت ارزیابی‌ها و مراقبت‌های پزشکی تخصصی‌تر از این متخصص نوبت دریافت کنید.

درمان فوری سینوزیت با استفاده از داروهای تسکین‌دهنده درد

آیا برای درمان سینوزیت، باید به دکتر مراجعه کرد؟

تشخیص نوع عفونت‌های سینوسی، در اثربخشی روند درمان سینوزیت بسیار اهمیت دارد. متخصص گوش و حلق و بینی، با آگاهی از تفاوت سینوزیت حاد و مزمن، برای درمان سینوزیت حاد، روش درمانی متفاوتی نسبت به درمان سینوزیت مزمن توصیه خواهد کرد. به‌همین‌خاطر، مراجعه به دکتر گوش می‌تواند به درمان فوری سینوزیت شما کمک کند.

درمان خانگی سینوزیت، تنها می‌تواند به عنوان درمان مکمل در کنار انواع دارو مانند آنتی‌بیوتیک، اسپری بینی و جراحی، در بهبود علائم سینوزیت تاثیرگذار باشد.

اگر درباره درمان سینوزیت به‌ویژه درمان سینوزیت کودکان، به مشاوره نیاز دارید، می‌توانید از مشاوره‌های آنلاین، تلفنی و حضوری دکتر گوش در سایت دکتردکتر استفاده کنید. وارد سایت دکتردکتر شوید و متخصص گوش و حلق و بینی شهر خود را جستجو کنید. با فعال کردن فیلتر بیشترین امتیاز، بهترین دکترهای شهر برای شما به نمایش درمی‌آیند. با ورود به پروفایل متخصص گوش مورد نظر خود، می‌توانید نوبت خود را ثبت کنید.

منابع:

nhs.uk

health.harvard.edu

detroitsinuscenter.com

سوالات متداول درمان سینوزیت

خیر. بسیاری از عفونت‌های سینوسی منشا ویروسی دارند و آنتی‌بیوتیک‌ها بر عوامل ویروس‌ کارساز نیستند.

روش‌هایی مانند ماساژدرمانی می‌توانند به‌عنوان یک درمان مکمل برای بهبود علائم سینوزیت استفاده شوند. اما به‌عنوان یک درمان جایگزین، موثر نیستند.

استرس همراه با تضعیف سیستم ایمنی، می‌تواند سرماخوردگی را برای شما در پی داشته باشد. سرماخوردگی باعث عفونت، التهاب‌های سینوسی و درنهایت سینوزیت می‌شود.

بله استحمام با آب داغ یا گرم و تنفس بخار گرم، باعث نرم شدن ترشحات و خروج آن‌ها می‌شود.

برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: دکتردکتر
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

1,014 دیدگاه در “درمان سینوزیت حاد و مزمن؛ معرفی روش‌های درمان دارویی و درمان خانگی سینوزیت
  • سلام خانم دکتر من قبلا سینوزیت داشتم ولی از بهمن ۹۸ تا الان مرتب سردرد در ناحیه پیشانی دارم که اگه مسکن مصرف نکنم شدیدتر میشه انواع انتی بیوتیک ها رو مصرف کردم ولی اخیرامتخصص گوش دحلق و بینی بهم کلاریترومایسین و سرم شستشو اسپری بینی داد ولی هیچ فرقی نکردم بمحض اینکه یاد کولر بهم بخوره یاپیشونیم عرق داشته باشه یه بادمعمولیه بیرون بهش بخوره سریع سردرد میشم چندروز هم ادامه پیدا میکنه و باید یه مسکن قوی بخورم خیلی خسته شدم خواستم نظرتونو بهم بگید.ممنون

    پاسخ
    • سلام بهتره سي تي اسكن بدين تا در صورت پر بودن سينوساتون جراحي شيد

      پاسخ
  • سلام خسته نباشید من به مدتی که سردرد درکاسه سرم دارم مه واقعا منو اذیت میکه وبینی که درد شدی احساس میکنم احساس میکنم مایعه ی توش هست بافشا ردادن منو سبک میکنه میخواستم بدونم سینوزیت

    پاسخ
  • با سلام من از اوایل پاییز سال قبل دچار علایم سینوزیت هستم البته فبلا هم بود ولی خود بخود رفع میشد پس از شیوع کرونا در اسفند متاسفانه علایم سینوزیتم ادامه داره الان ترشح همزمان از چشم و بینی دارم همراه با بیحالی و کسالت هنگام ترشح چشمام قرمز میشه و سوزش داره چندین بار با تجویز پزشک کواموکسی کلاو مصرف کردم ولی نتیجه نداده لطفا راهنمایی کنید متشکرم

    پاسخ
  • سلام .من هرچندساعت پشت گلوم و ریه هام پر خلط میشه ایا خلط سینوس به ریه ها وارد میتونه بشه .؟چیکار باید بکنم

    پاسخ
    • سلام یک سوال خانم دکتر از شما دارم،من درد و سوزش و تیر کشیدن و درد و احساس سنگینی سمت پیشانی دارم و اینکه من تقریبا بیست روز پیش سوار موتور شده بودم که هوا خیلی سرد بود که وقتی رسیدم به مقصد گوشام و سرم سوز داشت از بس هوا سرد بود بعد چند روز این علائم ظاهر شد بنظرتون از سینوس میتونه باشه و اگر هست دارو چی باید استفاده کنم ،منتظر پاسختون هستم??

      پاسخ
    • سلام
      باید معاینه شوید تا علت مشخص شود
      ممکن است ریفلاکس،آلرژی،سینوزیت و…باشد

      پاسخ
  • سلام عرض ادب ایاسینوزیت تابستانه داریم که باگ رماعود

    پاسخ
    • سلام بله

      پاسخ
      • با سلام خدمت خانم دکتر
        من چند سالی هست که سردرد دارم تابستونا اگه جلوی کولر یا پنکه بودن خیلی اذیت میشم همینطور توی ماشین خیلی اذیت میشم هر دفعه باید چند بار سرم رو بخور بدم تا بهتر بشم به نظرتان چیکار کنم دکتر رفتم قرض حساسیت دادند با تشکر

  • سلام
    من جلو باد کولر خواب برد چند روز اول گوشهام کمی کیپ شده بود و الان کمی گرفتگی بینی و خلط دارم و پیشانی و چشمم هم کمی حس درد داره 6 عدد قرص آزیترومایسین 500 ستفاده کردم کمی گوش ها بهتر شده ولی گرفتگی و آبریزش بینیم هنوز خوب نشده دندون هام هم کمی درد گرفته سینوزیت قبلا داشتم و حدود 2 ماه طول کشید خوب بشه ممکنه باز همون بیماری باشه و ممنون میشم راهنمایی کنید چه داروی استفاده کنم

    پاسخ
  • سلام خانم دكتر من حدود دو هفته هست عطسه وگرفتگي بيني دارم مخصوصا سمت چپ و شبا كاملا گرفته ميشه
    ترشحات بيني غليظ و عفوني شده(زرد مايل به سبز) و گاهي بوي بدي حس ميكنم
    بعضي وقتا هم سردرد دارم خيلي اذيت ميشم ممنون ميشم راهنمايي كنيد

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید من همیشه سینوس هام عفونت میکنن بخاطر الرژی شدید که دارم سرفه میزنم هرچی انتی بیوتیک هم بهم میدن خوب نمیشم چکار باید بکنم

    پاسخ
    • سلام
      باید سی تی اسکن از سینوس ها جهت بررسی سینوزیت مزمن انجام شود

      پاسخ
  • سلام خداقوت
    من تقریبا حدود ی سال ک گلو درد دارم طوری ک خوب میشه و دوباره برمیگرده، روی دو طرف لوزه هام سفیدی می زده و دهانم بوی عفونت میگیره،
    به پزشک ک مراجعه کردم گفت باکتری هستش و برام ۱۰ روز آنتی بیوتیک نوشت مصرف کردم اون سفیدی ها فعلا برطرف شده اما هنوز درد می‌کنه و قرمز هستش،
    خواستم بدونم می‌تونه از سینوس ها باشه؟
    البته تب هم ندارم

    پاسخ
    • سلام
      خیر
      علایمی که مطرح کردید ربطی به سینوزیت ندارد

      پاسخ
  • سلام من قبلاً دچار سینوزیت بودم و درمان شدم اما الان حدود یک ساله که دوباره سینوسهام اذیتم می‌کنه. الان دوباره درد شدید در بالای ابروهام و بین چشمهایم دارم، خلط گلودارم و برای درمان سردردم همیشه استامینوفن کدیین میخورم، از عوارض خوردن مسکن میترسم،دکتر قبلاً بهم گفته سینوسهام حساسن، برای همین هیچ وقت بستنی یا چیز خیلی سرد نمیخورم، در تابستان جلوی کولر، کلاه پشمی سرم می‌زارم ولی بازم سردرد سینوسی امانمو بریده، لطفا کمک کنید از دست سینوزیت خلاص بشم.

    پاسخ
  • سلام دکتر الان چندروز بدجوری سینوزیتم اوت کرده طوری در دهانم تو سفق دهان زیر بینی بدجوری آبسه کرده خیلی هم درد داره کلا سمت چپ صورتم کاملا درد داره حتی دندانم ولثه ام بد جودی دارم عذاب میکشم متاسفانه کارم روی دکل نفتی وگازی دسترسی ب دکتر متخصص ندارم لطفا راهنمایم کنی چه کار کنم با سپاس

    پاسخ
  • سلام من همیشه تو فصل سرما بخاطر سینوزیت پیشونیم درد میگرفت زود به زود سرما میخوردم الان چندهفته هست پیشونیم چشم و گونه هام و بینی هم درد وسوزش دارم اما ترشح بینی ندارم قبلا نفس میکشیدم بوی بدی دهانم میومد زبونم رو به کدری سفیدی هستش سرم نمکی زیاد استفاده کردم از روغن بفشه هم ماساژ پیشونی هم داخل بینی تو فصل سرما زیاد استفاده کردم الان هم که تو فصل گرما مدتی استفاده میکنم اما کوچکترین باد خنکی حالم تغییر میده سردرد میشم طوری شده داخل یک اتاق بدون کولر پنکه میمونم تا بادی به من نخوره ولی باز خیس عرق میشم کلافه شدم راهنمایی کنید ممنون میشم

    پاسخ
  • سلام، وقت بخير، من نزديك ١ سال هست كه زود زود احساس سرما خوردگى ميكنم، گلو درد و كوفتگى سرما خوردگى و بعضى وقتها ابريزش بينى،
    ولى از عيد به اينور بيشتر شده، تا باد كولر بهم ميخوره گلو درد خفيف ميگيرم، بدنم بى حال ميشه، چند وقتى هم هست ترشح پشت حلق دارم، ولى خيلى كم هست در حدى كه نميتونم تُفش كنم، و اينكه نفسم هم تنگ ميشه،
    ميخواستم بدونم اينا علائم سينوزيت هست؟؟ يه دكترى بهم گفت علائم سينوزيته و بايد عكس بگيرم از سينوسام

    پاسخ
  • سلام خانم دکتر من یکی دوهفته بود سردرد وسر گیجه داشتم آزمایش دادم تری گلیسرینم ۳۰۵ بود دکتر فنو فیبرات تجویز کردن فشار خونمم گاهی اوقات ۱۳ یا۱۴ میشه روزی یکی لوزار ۲۵ مصرف میکنم الان یک هفته هست که بینی وجاهای مختلفی از سرم شروع به سوختن میکنه دوباره خوب میشه میتونه از سینوزیت باشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
    • سلام
      بعید است
      سینوزیت ترشح پشت حلق،سردرد پیشانی،تب و کیپی بینی میدهد

      پاسخ
  • سلام خانم دکتر من سینوزیتم خیلی شدیده دکتر هم زیاد رفتم داروهارو استفاده میکنم یه کم خوب میشم بعده یه مددتی دوباره برمیگرده به حالت اولش ،به نظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم همیشه گلو درد ابریزش بینی تنگی نقس وبعضی وقتا سرد درد هم دارم ،همیشه هم از سرم شستشو استفاده میکنم لطفا راهنمایم کنین

    پاسخ
    • سلام
      شما باید سی تی اسکن از سینوس ها جهت بررسی سینوزیت مزمن انجام بدهید

      پاسخ
  • سلام علیکم محمد یوسف هستم از افغانستان
    امروز رفتم پیش داکتر مشکل من سردردی، بدن گرم میشد،تب داشتم،تلخ بودن دهان بود.به پزشک هندی مراجعه کردم متخصص عصاب و معده بود از سرم من عکس گرفت و بعد گفتم که شما سینوزیت دارید برایم آمپول ceftriaxone به عدی ۸ تا و Pantoprazole به عدی ۸ تا داد البته مریضی دیگه هم داشتم که معرکه و زخم معده بودم این همه دوا برایم داد گفت تا چهار روز استفاده کن بعد باز بیا دیگه دوا برایت میدم . آیا این دوا و این علائم از سینوزیت است یا مریضی دیگه

    پاسخ
    • سلام
      هم درمان سینوزیت است
      هم درد معده

      پاسخ
  • سلام دکتر عزیز جاسم ایرندگانی هستم راجب متن دیروزی که نوشته بودم بینی سمت چپ التهاب داره امروز خوب نگاه کردم اینطور نبود ولی انگار یک بوی شبیه بوی رنگ تو بینی ام گیر کرده طوری که همه چیز بوی رنگ میده من خودم رنگ آمیز هم هستم قبلا بو بیشتر بود الان کمتر شده ولی در کل بو هست قرص آزیترومایسین ۲۵۰ می خورم و قرص مونته لوکاست یک اسپری داد بهم میزدم بو بیشتر میشد بکلومتازون اگر اشتباه نکنم ولی موندم چکار کنم اینجا شهر مرزی است و تا مرکز استان فاصله زیاده و دکتر متخصص هم نیست شما را به خدا کمک کنید فقط همان بو است نه سردرد و نه تب و نه علائم دیگر

    پاسخ
    • سلام
      نگران نباشید
      آزیترومایسین و مونته لوکاست را طبق دستور تا یک هفته مصرف کنید
      بینی و حلق خود را هر ۱۲ ساعت با آب نمک یا سرم شستشو بشویید
      اقدام بیشتری نیاز ندارد

      پاسخ
      • خیلی از شما سپاسگذارم.خداوند متعال حافظ و نگهدارتان باشد به خدا نمی دانید این سایت و شما عزیزان چقدر کمک بزرگی به ملت میکنید خداوند خیرتان بدهد.

      • خواهش میکنم
        به امید بهبودی و سلامتی شما

  • سلام.من روزهای اخر بارداریم. الان سه چهار روزه تقریبا حالت سرماخوردگی دارم دو روزه که حس بویایی ندارم.طعم غذاها رو نمیفهمم.بدن درد و تب ندارم.ابریزش بینی هم ندارم.پریشب بخور ویکس دادم و خوابیدم.بعد اون احساس میکنم وقتی که با دماغم محکم هوا رو میکشم داخل خلط از طریق راه بینی که توی حلقمه میره توی گلوم.وقتی هم که جلوی باد کولر میرم یا سرد و گرم میشم گلوم یکم میسوزه.بعضی وقتا پیشونیم با شقیقه هام درد میکنه.به نظرتون این سینوزیته؟

    پاسخ
    • سلام
      خیر سینوزیت بعید است
      با توجه به کاهش بویایی که از علایم رایج کروناست،باید وجود کرونا بررسی شود
      با توجه به بارداری شما حتما جهت بررسی به متخصص عفونی یا مراکز بهداشت مختص کرونا مراجعه کنید

      پاسخ
  • سلام چند روز است عطسه سرفه تنگی نفس دارم ونفسم بالا نمیاد و قرمز میشم

    پاسخ
    • سلام
      دوست عزیز علایم و شرح حال شما کامل نیست
      به پزشک جهت معاینه مراجعه کنید
      اگر امکان مراجعه ندارید جهت بررسی بیشتر از مشاوره تلفنی رایگان مجموعه دکتر دکتر جهت ارتباط با پزشک استفاده کنید

      پاسخ
  • سلام من برای سرماخوردگیم از سرم سالین واش استفاده کردم و بعد یک چند سال به سنوزیت مبتلا شدم.
    ایا ممکن است استفاده از سرم شستو شو علت ایجاد سینوزیتم باشد؟

    پاسخ
    • سلام
      خیر ارتباطی ندارد

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    من حدودا ۴ماهه که شبا موقع خواب بینیم کیپه وتنفسم به سختیه ولی تو بیداری اینطورنیست صبح هم ازخواب پامیشم عطسه زیادمیکنم و آبریزش بینی دارم وبعد یه ساعت قطع میشه بیشتر از هرچیزی تنفسم وقت خواب اذیتم میکنه انگار یکی ازسواراخای بینیم کلا کیپه سردرد و سرفه اینا ندارم فقط تنفسم سخته با عطسه صبحگاهی نظر شما علتش چیه و باید چیکار کنم ؟

    پاسخ
  • با سلام
    بنده بیشتر از سه هفتس کهتحساس میکنم انگار اب توی گلوم شکسته.وقتی هم سرم و میندازم پایین حس میکنم ی مایع دردناک توی پیشونیم جابجا میشه و عطسه میزنم.تب ندارم.سرفه هم نمیزنم.میترسم به دکتر مراجعه کنم

    پاسخ
  • سلام خانوم دکتر من شانزده سالمه و دو روز هستش که سردرد و گلو کمی بدن درد دارم میتونه از سینوسام باشه ؟

    پاسخ
    • با توجه به شیوع کرونا و علایمی که شما دارید یعنی سردرد و گلو درد و خصوصا بدن درد باید از نظر کرونا بررسی شوید تا خیالمان راحت شود
      بهتر است مراجعه حضوری داشته باشید اگر امکان مراجعه به پزشک ندارید
      جهت بررسی بیشتر از مشاوره تلفنی رایگان مجموعه دکتر دکتر جهت ارتباط با پزشک استفاده کنید

      پاسخ
      • ممنون از راهنماییتون البته کمی خلط هم دارم خانوم دکتر

      • خواهش میکنم
        سایر علایم مانند درد بدن اهمیت بیشتری دارد تا وجود خلط

  • سلام خسته نباشید من تقریبا نزدیک سه هفته اس طعم دهنم عوض شده و ترشحات سفید از داخل حلق و بینیم میاد توی دهنم و بسیار طعم ناخوشایندی داره دندونم درد میکنه باهاش بعضی وقت هام سردرد دارم باید چیکار کنم دکترم رفتم آزمایش خون دادم برای کرونا منفی شد اموکسی کلاو ۶۲۵ نوشته میخورم یکی دو ساعت قطع میشه ترشحات ولی بعدش دوباره شروع میشه

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید من تقریبا دوماه پیش به کرونا مبتلا شدم سینوس ها شدیدن عفونی شدن طوری که نمیتونستم از طریق بینی نفس بکشم شدیدا هم پیشانی و صورت و سر درد داشتم الان الحمدلله بهتر شدم ولی یه مقدار پیشانی درد دارم و استخوان سمت راست صورت زیر چشم هم درد هست هم سنگینی احساس میکنم ترشحات پشت حلق هم دارم همچنین بعضی روزها لرز همراه با حالت تهوع سرما و آب سرد و میوه های خنک اگه بخورم هم لرزم بیشتر میشه هم درد پیشانی ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
  • سلام من نزدیک به ۲ماهه تنگی نفس شدید بطوری ک دوبار مجبور شدم بستری بشم و امپول بزنم و خلط بسیار شدید به همراه سرفه تنفس بد بو دارم تمام وقت اسپری سالبوتامون دستمه اوایل سحرگاه با تنگی نفس بیدار میشم .همه توع انتی و بیوتیک و قرص تله فست هم خوردم بی تاثیر بوده عکس از سرم گرفتم سینوسیت شدید دارم ولی تنفسم از ۹۰ پاییت تر نمیاد دایم چک میکنم برای بهتر شدنم چیکار کنم؟داروی دگزا بهم جواب داد ک میترسم دایم بخورم

    پاسخ
    • سلام
      دوست عزیز
      شما باید از نظر ریه و آسم بررسی شین و سی تی اسکن ریه و اسپیرومتری انجام بشه
      باید به فوق تخصص ریه مراجعه کنید

      پاسخ
  • سلام،چهار ماه هست که حس میکنم توی گلوم چیزی مونده وقتی آ ب میخورم یه چیزی میره پایین بعد میاد بالا گلوم هم بعضی وقت ها سوزش ودرد داره الان هم یه چند روزی سردرد در ناحیه ی پیشانی دارم حتی به باد پنکه هم پیشانیم درد میکنه گرفتگی بینی وتعریق شدید هم دارم البته تعریقم سرده یعنی به حالت تب نیست امکان داره سینوزیت داشته باشم

    پاسخ
    • سلام
      با توجه به شیوع کرونا و علایمی که شما دارید یعنی سردرد و کیپی بینی و خصوصا تعریق شدید باید از نظر کرونا بررسی شوید تا خیالمان راحت شود
      بهتر است مراجعه حضوری داشته باشید اگر امکان مراجعه به پزشک ندارید
      جهت بررسی بیشتر از مشاوره تلفنی رایگان مجموعه دکتر دکتر جهت ارتباط با پزشک استفاده کنید

      پاسخ
  • سلام من الان دوساله که سینوزیت دارم خیلی دارومصرف کردم ولی فایده نداره ولی الان تمام پیشونی وسمت چپ صورتم دونه های قرمز رنگ زده خیلی اذیتم میکنه من بایدبه نظرسما چکلرکنم خیلی اذیتم میکنه

    پاسخ
    • سلام
      دانه های قرمز روی پوست ربطی به سینوزیت ندارد و باید معاینه شود ممکن است آکنه یا درماتیت یا زونا باشد
      اما سینوزیتی که با مصرف دارو بهتر نشده و پاسخ به درمان نداشته باید سی تی اسکن جهت بررسی انجام شود

      پاسخ
  • من بیشتر از ۴ ساله سینوزیت حاد دارم جوریکه چشمام میخواد بترکه و همینتوری از بالا خلت میریزه تو حلقم و صبا بعد از خواب انگار دارم خفه میشم.دیگه با اثارش عادت کردم و اسم هم حدودا یکساله دارم و فعالیت نمیتونم بکنم
    سفکسیم و ازیترومایسین ۵۰۰ هم اولاش به مدت ۲ ماه خوردم ولی دوباره برگشت
    عنبرنساع رو امتحان کردم تا حد زیادی بهتر شدم ولی به ارزش آسم تموم شد دیگه دود نکردم
    مایت هم از اول زندگیم داشتم و روی پوستم پره

    لطفا ی راهی بدید که حداقل یکم از علاعمش کم کنه که لاقل کرونا گرفتم بفهمم کروناهه نه سینوزیت چون نمیخوام بقیه رو مریض کنم

    پاسخ
  • سلام خسته نباشد من ۱۰ روزی میشه خارش گوش دارم الان حس میکنم گلوم میسوزه خلط شفاف با مزه شور تو گلو ایجاد میشه میشه منو راهنمای کنید

    پاسخ
  • سلام.من سینوزیت دارم چندمدتی هم میشه ولی اغلب پشت سر ؛ گردن ؛گیجگاه و اطرافش درد میکنه و دردش به گوشمم میزنه خواستم بدونم آیا این دردها دلیلش از سینوزیت هست؟آیا سینوزیت درمانی داره؟
    ممنون میشم جواب بدین مرسی

    پاسخ
    • سلام
      دردهای پشت سر و گردن و گیجگاه ارتباطی به سینوزیت ندارد
      با توجه به غیر اختصاصی بودن علایمتان نیاز به معاینه و اخذ شرح حال کامل است
      به متخصص داخلی مراجعه کنید

      پاسخ
  • سلام من سینوزیت دارم چون همیشه پشت سرم خیلی دردمیگیره و همیشه روغن سیاه دونه میریختم واب ونمک شستشو میدادم دخوب میشد اما این سری خیلی سردردام بیشتر شده و مشخصه عفونتم زیاده چون دهانم بوی خیلی بدی میده و دردش یجوری شد که فک میکردم دندونم درد میکنه دندون پزشک گفت نه به عصب رسیده و نه عفونت کرده. ولی هنوز سرم تکون تکون میخوره دهنم خیلی بوی عفونت میده. ازمایش هم دادم گلبول سفیدم بالا بود. برای از بین بردن عفونت چ کنم؟

    پاسخ
  • سلام.من سینوزیت گونه آلرژیک دارم.بعضی وقتا دردش کمتر میشه اما الان دو هفته س درد دارم و در کل نفس کشیدنم دردناکه و دندان دردم دارم که ریشه ش سینوزیته و این التهاب و نفس کشیدن دردناک آزارم میده.یک ماه پیش سرماخوردم و ممکنه اثرات اون باشه.ده روز سفکسیم خوردم اما هنوزم درد دارم.
    بخاطر کرونا هم میترسم برم دکتر و دکتر پارسالم که برام خیلی خوب بود کرونا گرفته.ممنون میشم راهنمایی کنید و اینکه ترشحات پشت حلقی دارم

    پاسخ
  • سلام . چند روز پیش زیاد سرفه میکردم و کوفتگی بدن داشتم ولی دو روز هست سرفه ام خیلی بهتر شده و امروز حتی سرفه هم نکردم. بدن دردم هم درست شده ولی گلوم خیلی وقته خلط داره و انگار از بینی خلط وارد گلوم میشه . کمی هم حس بویایی کم شده و یه وقتایی هم یه قسمت سرم کمی سردرد دارم

    پاسخ
    • سلام
      علایمی که ذکر کردید خصوصا کاهش بویایی به نفع کرونا میباشد تا سینوزیت
      جهت بررسی بیشتر از مشاوره تلفنی رایگان مجموعه دکتر دکتر جهت ارتباط با پزشک استفاده کنید

      پاسخ
      • سلام, من دو روز بود که گلو درد داشتم حالا سینوس هام درد می کنه و مخاط گلوم زیاد شده و همچنین آب ریزش بینی دارم و اون هم عفونی شده .

  • سلام. ممنونم اگر پاسخ بدید. خانمی ۳۳ ساله هستم. چندین سال، سینوزیت دارم. اما از اسفند به دلیل استفاده بی رویه ازمواد شوینده به خصوص وایتکس، دچار سینوزیت مزمن شدم. هفتم تیر به پزشک عفونی مراجعه کردم، با علائم تب و لرز، درد قفسه سینه… دکتر با چکاپ و معاینه بالینی گفتند که تب ندارم، درد قفسه سینه هم از رفلاکس معده، استرس و استفاده از وایتکس هست. برای سینوزیتم هم آموکسی کلاو نوشتند که هیچ افاقه ای نکرد.سوزش سینه و درد کتف و بازو سنت چپ رو همچنان دارم، حدودا یک ماه میشه که این درد رو دارم. و امروز صبح چشم سمت چپم قی زده بود و کمی قرمز شده و درد داره. در ضمن هر دو ابرو و فاصله بین چشمهام هم دست که میزنم خیلی درد داره.

    پاسخ
  • داکتر صاحب سلام از سینوزید شدید رنج میبرم به کدام شیوه وبه کدام داکتر مراجعه کنم

    پاسخ
  • سلام من ۴روزه سردرد دارم دوروزم تب داشتم استامینوفن خوردم تبم رفت گه گاهی هم سرفه میکنم پیشانیم بینیم صورتم وچشمام خیلی درد میکنه ادنقدری که نمیخوام حتی سرمو پایین بندازم احساس میکنم یه بوومزه خاصی میده دهنم بعصی وقتها حالت گیج مانند میشم البته خیلی وقت پیش توبیمارستان تحت مراقب قرار گرفتم ودرآخر تشخیص سینوزیت دادن احتمال داره الان بازم سینوس هام عفونت کرده باشه سردرد خیلی زیاده طوری که ب گردنم وپشت سرم میزنه وچشمام تواین وضعیت کرونای هم میترسم برم دکتر اگه راهنماییم کنیدممنون میشم خانم دکتر

    پاسخ
    • سلام
      دوست عزیز
      با توجه به شیوع کرونا و اینکه علایم اصلیش تب و سردرد و بدن درد و بی حالیه باید شرح حال کامل از شما اخذ شه و معاینه شید
      تا مشخص شه سینوزیت مطرحه یا بررسی از نظر کرونا باید انجام شه
      جهت بررسی بیشتر از مشاوره تلفنی رایگان مجموعه دکتر دکتر جهت ارتباط با پزشک استفاده کنید

      پاسخ
  • سلام.در پشت پیشانی و پشت چشم احساس داغی وسوزش میکنم.میتونه از علائم سینوزیت باشه؟

    پاسخ
    • سلام
      بله میتونه باشه منتها شرح حالتون کامل نیست
      و باید وجود تب و گرفتگی بینی و خلط پشت حلق و…بررسی شود

      پاسخ
  • سلام،من پارسال دچار عفونت شدید سینوسها شدم،حتی ریه هام درگیر شد،بعد از مصرف قرص و اسپری پاک شد،ولی هرزگاهی انگار عود میکنه،دچار مخاط درون سینوس و ترشح پشت حلق و تنگی نفس میشم،لطفا رهنمایی کنید،با سپاس فراوان

    پاسخ
  • سلام.در محل کارم مستقیم در معرض کولر گازی هستم و به واسطه سرمای آن سینوس ها تحریک شده و باعث ترشح پشت حلق، درد پیشانی قسمت بالای چشم، ملتهب شدن گلو و خلط سینه شده است. لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم. با تشکر

    پاسخ