درمان سینوزیت حاد و مزمن؛ معرفی روش‌های درمان دارویی و درمان خانگی سینوزیت

درمان سینوزیت و روش‌های درمان دارویی و درمان خانگی سینوزیت
اشتراک گذاری 1014 نظر
خلاصه این مقاله را بشنوید

متخصص گوش، پس از تشخیص نوع عفونت سینوسی، برای درمان سینوزیت اقدام می‌کند. او برای درمان سینوزیت حاد چرکی، درمان سینوزیت مزمن و درمان سینوزیت قارچی، رویکردهای درمانی متفاوتی را به‌کار می‌گیرد. تجویز انواع دارو مانند آنتی‌بیوتیک، اسپری بینی و جراحی به نوع عفونت سینوسی بستگی دارد. چنانچه سینوزیت شما، ناشی از عفونت‌های باکتریایی باشد، تجویز آنتی‌بیوتیک، یک رویکرد درمانی موثر برای درمان قطعی سینوزیت به‌حساب می‌آید.

در این مطلب از مجله پزشکی دکتردکتر، به انواع روش‌های درمان سینوزیت پرداخته‌ایم. با مطالعه این مطلب که تنها 6 دقیقه به زمان نیاز دارد، با انواع راه‌های درمان خانگی سینوزیت، درمان سینوزیت کودکان و درمان سینوزیت با داروهای گیاهی آشنا می‌شوید.

در نهایت، اگر سوال و ابهامی درباره درمان فوری سینوزیت و قوی‌ترین داروی سینوزیت دارید، آن را در قسمت نظرات بنویسید. پزشک ما به سوال‌های شما پاسخ خواهد داد.

درمان پزشکی سینوزیت

درمان فوری سینوزیت، به تشخیص متخصص گوش نیاز دارد. متخصص گوش و حلق و بینی، با روش‌های تشخیصی دقیق خود، می‌تواند نوع عفونت سینوسی را تشخیص دهد و درمان سینوزیت را متناسب با علت بیماری تجویز کند. دکتر گوش، برای درمان سینوزیت، موارد زیر را در نظر می‌گیرد:

  • سن بیمار
  • سلامت عمومی و سابقه پزشکی
  • علت و شدت بیماری
  • نحوه عملکرد بدن در برابر داروها و شیوه‌های درمان
  • ترجیحات بیمار
  • طول دوره بیماری

70 درصد افراد مبتلا به سینوزیت حاد بدون هیچ‌گونه دارویی، بهبود پیدا می‌کنند. اما گزینه‌های درمانی متفاوتی وجود دارد که می‌توانند دوره بهبودی را کوتاه‌تر کنند. در ادامه به این راهکارهای درمانی، مفصل‌تر می‌پردازیم.

متخصص گوش و حلق و بینی در حال معاینه و درمان سینوزیت

 درمان دارویی سینوزیت

سینوزیت یا عفونت سینوسی، به کمک درمان دارویی، می‌تواند بهبود پیدا کند. پزشک متخصص، با ارزیابی علائم، معاینه فیزیکی، آندوسکوپی بینی و گاهی تصویربرداری، نوع درمان را مشخص می‌کند. همچنین انتخاب گزینه‌های درمان سینوزیت، به مدت‌زمان ظهور علائم و شدت آن‌ها بستگی دارد. برای مثال، اگر علائم شدید سینوزیت باکتریایی، پس از 10 روز بهبود نیافت، ممکن است دکتر متخصص، آنتی‌بیوتیک را تجویز کند. این علائم، شامل تب، احساس درد یا حساسیت صورت و تورم اطراف چشم‌ها هستند.

هدف از درمان سینوزیت، تسکین درد، احساس ناراحتی و کسالت، کاهش التهاب و کاهش تولید مخاط است. در جدول زیر، به انواع راه‌های درمان سینوزیت، به کمک دارو، اشاره کرده‌ایم:

روش‌های پزشکی درمان سینوزیتنحوه اثرگذاری
کورتیکواستروئیدهای بینیکمک به پیشگیری و کاهش تورم سینوس‌ها
ضداحتقان‌هابه شکل قرص، محلول و اسپری برای تسکین علائم و افزایش تخلیه عفونت
مسکن‌هااستامینوفن، ایبوپروفن و آسپرین
داروهای ضدآلرژیآنتی‌هیستامین‌ها، برای سینوزیت‌های مرتبط به آلرژی
آنتاگونیست لوکوترینمانند مونته‌لوکاست، برای کاهش التهاب و کاهش واکنش‌های آلرژیک در مجاری تنفسی
آنتی‌بیوتیک‌هامانند آموکسی‌سیلین، داکسی‌سایکلین، لووفلوکساسین و سفیکسیم
ایمونوتراپیواکسن برای سینوزیت‌های ناشی از آلرژی

سینوزیت ویروسی، ممکن است خودبه‌خود برطرف شود. متخصص، در مرحله اول درمان سینوزیت، داروهایی مانند آنتی‌بیوتیک را تجویز نمی‌کند. در صورت ابتلا به سینوزیت مزمن، پزشک متخصص با تمرکز بر بیماری‌ زمینه‌ای، گزینه‌های درمانی را انتخاب می‌کند.

اگر گلودرد استرپتوکوکی دارید بهتر است هر چه سریعتر برای درمان آن اقدام کنید تا به سینوزیت باکتریایی تبدیل نشود.

درمان فوری سینوزیت با استفاده از داروهای استنشاقی

جراحی

هنگامی که درمان با دارو‌ها با شکست مواجه شد، جراحی آندوسکوپی سینوس، یکی از گزینه‌های درمان سینوزیت است. اگر قصد انجام عمل جراحی سینوس دارید، حتما عوامل مرتبط با شرایط پزشکی خود را در نظر بگیرید. این تصمیم، می‌تواند تصمیم سخت و پیچیده‌ای باشد؛ حتما با دکتر گوش خود مشورت کنید.

این جراحی، تحت بیهوشی عمومی، انجام می‌شود. جراحی سینوس، درمان فوری سینوزیت نیست. چراکه اکثر بیمارانی که تحت عمل جراحی سینوس قرار می‌گیرند، همچنان به درمان‌های پزشکی برای جلوگیری از بازگشت سینوزیت نیاز دارند.

درمان قطعی سینوزیت با استفاده از جراحی

درمان سینوزیت مزمن

سینوزیت مزمن، التهاب طولانی‌مدت سینوس‌ها است. این عارضه ممکن است بیش از 12 هفته طول بکشد. پولیپ بینی، تومورهای بینی، انحراف تیغه و شکستگی‌های بینی، با ممانعت از تخلیه عفونت‌های سینوسی، منجر به سینوزیت مزمن می‌شوند. همچنین افرادی با مجاری بینی باریک، مبتلا به آسم، آلرژی، فیبروز کیستیک و اختلالات سیستم ایمنی، بیش از دیگران در معرض ابتلا به سینوزیت مزمن قرار دارند.

درمان سینوزیت مزمن، بر کنترل یا کاهش التهاب تمرکز دارد. چراکه، بیشتر سینوزیت‌های مزمن، زمانی اتفاق می‌افتد که عاملی، سینوس‌های فرد را تحریک کند. این درمان‌ها، بسته به شرایط فرد متفاوت هستند. دکتر متخصص، گزینه‌های درمانی زیر را پیش روی بیمار قرار می‌دهد:

  • اسپری کورتیکواستروئیدهای بینی؛ مانند فلوتیکازون، بودزونید، مومتازون و بکلومتازون
  • واکسن یا قرص‌های کورتیکواستروئیدی؛ مانند پردنیزون، با هدف بهبود سینوزیت شدید در کوتاه‌مدت، به‌ویژه برای مبتلایان به پولیپ بینی
  • داروهای آلرژی؛ مانند آنتی‌هیستامین‌ها برای کاهش علائم سینوزیت‌های ناشی از آلرژی
  • قرص‌های خوراکی برای مدیریت درد؛ مانند استامینوفن (تاینالون) و ایبوپروفن (ادویل)
  • درمان حساسیت‌زدایی به آسپرین؛ افزایش دوز مصرفی آسپرین (تحت نظر پزشک) با هدف افزایش توانایی مصرف، ویژه افراد حساس به آسپرین
  • درمان پولیپ بینی؛ کاهش اندازه پولیپ بینی و کاهش گرفتگی بینی با تزریق دوپیلوماب، اومالیزوماب و مپولیزوماب
  • آنتی‌بیوتیک‌ها؛ برای درمان سینوزیت باکتریایی
  • ایمونوتراپی؛ تزریق واکسن آلرژی برای درمان سینوزیت ناشی از آلرژی
  • درمان با آنتی‌بادی‌های مونوکلونال؛ برای درمان سینوزیت مزمن ناشی از پولیپ بینی، درصورت عدم پاسخ به سایر درمان‌ها
  • جراحی آندوسکوپی سینوس؛ برداشتن بافت یا پولیپ از داخل بینی با یک لوله نازک و انعطاف‌پذیر، دوربین متصل به آندوسکوپ و ابزارهای برش کوچک
  • جراحی آندوسکوپی؛ با هدف اصلاح انحراف تیغه بینی
  • سینوپلاستی با بالن؛ با هدف باز کردن حفره‌های سینوس

جراحی آندوسکوپی سینوس، منجر به بهبود علائم سینوزیت مزمن می‌شود؛ اما بیمار، پس از جراحی، با هدف اثربخشی درمان سینوزیت و جلوگیری از بازگشت بیماری، به ادامه درمان دارویی نیاز دارد.

جراحی آندوسکوپی سینوس، منجر به بهبود درمان سینوزیت مزمن می‌شود

مشاوره تلفنی یا متنی با دکتر گوش، حلق و بینی

درمان سینوزیت حاد

سینوزیت حاد، یک التهاب رایج ویروسی است که اغلب در اثر سرماخوردگی ایجاد می‌شود. این عارضه، التهاب کوتاه‌مدت غشاهایی است که بینی و سینوس‌های اطراف آن را پوشانده است. این اتفاق، توانایی فرد برای تخلیه مخاط از بینی و سینوس‌ها را مختل می‌کند. گرفتگی بینی و احساس فشار در نواحی استخوان گونه، پیشانی و نزدیک چشم، شایع‌ترین علائم سینوزیت حاد هستند. این علائم، پس از 10 روز از بین می‌روند؛ اما گاهی می‌تواند تا 4 هفته طول بکشد.

در بیشتر موارد، سینوزیت حاد، خودبه‌خود بهبود می‌یابد. اما به کمک روش‌های مختلف پزشکی، می‌توان فرایند کنترل و درمان سینوزیت حاد را سرعت بخشید. در این بخش، به معرفی روش‌های پزشکی درمان سینوزیت حاد پرداخته‌ایم:

  • اسپری کورتیکواستروئیدهای بینی؛ مانند فلوتیکازون، بودزوناید، مومتازون و بکلومتازون برای کاهش التهاب سینوس‌ها
  • ضداحتقان‌ها؛ به شکل قرص، محلول و اسپری‌های بینی (این داروها فقط برای چندروز باید مصرف شوند؛ درغیراین‌صورت، فرد به احتقان برگشتی دچار می‌شود.)
  • داروهای درمان آلرژی؛ مانند آنتی‌هیستامین‌ها، برای کاهش علائم آلرژی در سینوزیت‌های حاد ناشی از آلرژی
  • داروهای مسکن؛ مانند استامینوفن، ایبوپروفن و آسپرین
  • ایمونوتراپی؛ برای درمان سینوزیت حاد ناشی از آلرژی

سینوزیت حاد، از ویروس‌ها نشات می‌گیرد؛ به‌همین‌خاطر، آنتی‌بیوتیک‌ها قادر به درمان این نوع سینوزیت نیستند. درصورتی‌که، علائم شدیدتر و دوران بیماری، طولانی‌تر شد، پزشک با توجه به شرایط بیمار، باید آنتی‌بیوتیک را تجویز کند. با آگاهی از اینکه تخصص گوش و حلق و بینی چیست برای درمان قطعی سینوزیت، باید به متخصص گوش مراجعه کنید.

درمان خانگی سینوزیت

برای درمان سینوزیت یا عفونت سینوسی، بهتر است که به پزشک مراجعه کنید. اما با درمان خانگی سینوزیت می‌توانید تاحدودی علائم این عارضه را بهبود دهید. در این بخش، به معرفی روش‌های طبیعی و خانگی درمان سینوزیت پرداخته‌ایم:

  • نوشیدن زیاد مایعات؛ آبرسانی، به بدن کمک می‌کند با عفونت‌ها مبارزه کند. همچنین استحکام پوست و غشاهای مخاطی داخل سینوس‌ها به کمک آبرسانی، باعث بهبود علائم و جلوگیری از عفونت بیشتر می‌شود.
  • استراحت کافی؛ بیشتر عفونت‌های سینوسی در عرض 2 تا 3 هفته برطرف می‌شوند. مهم است که در این مدت، فرصت کافی برای مبارزه با عفونت، به بدن داده شود. استراحت کافی و اجتناب از فعالیت‌های سنگین، روند بهبود را سرعت می‌بخشد.
  • شستشوی بینی با آب‌نمک؛ شستشوی بینی با آب‌نمک، به‌عنوان یکی از موثرترین روش‌های درمان خانگی سینوزیت، باعث رفع موقت احتقان بینی، کاهش التهاب و تخلیه مخاط از سینوس‌ها می‌شود.

برای این کار، محلول آب‌نمک را به کمک یک ظرف نتی، بطری فشاری یا سرنگ، درون حفره بینی ریخته تا از حفره دیگر بینی خارج شود. این عمل را برای حفره دیگر بینی تکرار کنید. مرطوب نگه داشتن مجرای بینی با آب‌نمک، باعث کاهش فشار سینوس می‌شود.

  • استنشاق بخار؛ یک ظرف را با آب داغ پر کنید و صورت خود را بالای آن قرار دهید. با یک حوله، سر خود را بپوشانید و عمیق نفس بکشید. تنفس بخار، مرطوب شدن مجرای بینی، رفع احتقان و کاهش فشار سینوسی را به دنبال دارد.

استفاده از چند قطره روغن اکالیپتوس یا اسطوخودوس در آب داغ، باعث افزایش فواید تسکین‌دهنده درمان سینوزیت با بخور می‌شود.

  • کمپرس گرم؛ استفاده از این روش درمان سینوزیت، به کاهش درد و التهاب کمک می‌کند. یک حوله تمیز را در آب گرم قرار دهید. آب اضافی را از حوله‌ها خارج کرده و کمپرس گرم را در نواحی سینوسی صورت خود بگذارید. این روش درمان خانگی سینوزیت، باعث تخلیه سینوس و تسکین درد می‌شود.
  • حفظ رطوبت سینوس‌ها؛ استفاده از دستگاه بخور آب سرد، در طول شب می‌تواند به رفع گرفتگی بینی منجر شود. مرطوب نگه داشتن سینوس‌ها، برای کاهش فشار و تسکین درد بسیار موثر است.

درمان خانگی سینوزیت، گاهی به صورت موقت، علائم این بیماری را بهبود می‌بخشد. برای دریافت درمان و مراقبت‌های جامع و قطعی، باید به پزشک متخصص مراجعه کرد. او با تشخیص علت زمینه‌ای عفونت سینوس، راهکارهایی با اثربخشی بلندمدت برای درمان سینوزیت ارائه می‌دهد. درمان خانگی سینوزیت، مکمل درمان پزشکی این بیماری است.

درمان خانگی سینوزیت با استفاده از بخور

درمان سینوزیت در طب سنتی

هیچ درمان جایگزینی برای درمان قطعی سینوزیت، به اثبات نرسیده است. اما در طب سنتی، روش‌های مکملی برای کاهش علائم سینوزیت وجود دارد. در ادامه، به معرفی برخی از روش‌های درمان سینوزیت در طب سنتی پرداخته‌ایم:

  • بخور گیاهی؛ بخور قطره اکالیپتوس یا منتول در آب گرم، باعث نرم شدن ترشحات سینوسی، تخلیه راحت‌تر آن‌ها و بازشدن انسداد سینوس‌ها می‌شود.
  • ماساژ با روغن‌های گیاهی؛ ماساژ با روغن سیاه‌دانه در نواحی سینوسی، تسکین درد و تخلیه آسان‌تر ترشحات سینوسی را به دنبال دارد.
  • بوییدن گیاه کندش؛ بیمار با بوییدن این گیاه، دچار عطسه‌های مکرر می‌شود و این عطسه‌ها به باز شدن مجاری بینی و خروج ترشحات سینوسی کمک می‌کند.
  • مصرف داروهای گیاهی؛ گیاهانی مانند زنجبیل، آویشن، پونه کوهی، زردچوبه و بابونه در درمان سینوزیت و بهبود علائم آن نقش دارند.
  • طب سوزنی؛ درمان سینوزیت با طب سوزنی، می‌تواند برای کاهش التهابات و عفونت‌های سینوسی تاحدودی کمک‌کننده باشد.

احتمالا شما هم با پیشنهادهایی همچون درمان سینوزیت با پیاز، درمان سینوزیت با سیر و درمان سینوزیت با عنبرنسا به‌عنوان قوی‌ترین داروی سینوزیت مواجه شده‌اید. هیچ‌کدام از این روش‌های درمان‌ سینوزیت در خانه، روشی برای درمان قطعی سینوزیت نیستند. شما در کنار درمان‌های پزشکی، می‌توانید به‌عنوان درمان مکمل از این روش‌ها استفاده کنید.

درمان سینوزیت با طب سوزنی

درمان سینوزیت کودکان

انسداد سینوس‌ها با ترشح در کودکان، باعث رشد باکتری‌ها می‌شود. رشد باکتری‌ها، عفونت سینوسی یا سینوزیت در کودکان را به دنبال دارد. شایع‌ترین این باکتری‌ها در کودکان، استرپتوکوک پنومونی است.

طبق بررسی‌های منتشرشده در کتابخانه ملی پزشکی آمریکا (NIH)،

از بین 100 کودک مبتلا به سینوزیت، استرپتوکوک پنومونیه (6/45 درصد) و هموفیلیس آنفلوانزا (6/24 درصد) بیشترین پاتوژن های جدا شده را تشکیل دادند.

درمان سینوزیت کودکان، به سن کودک، سلامت عمومی و سابقه پزشکی، نحوه واکنش کودک به داروها و روندهای درمان بستگی دارد. در ادامه، به رایج‌ترین روش‌های درمان سینوزیت کودکان پرداخته‌ایم:

  • آنتی‌بیوتیک‌ها؛ برای سینوزیت‌های باکتریایی، آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شود. اگر بعد از 3 تا 5 روز، علائم کودک بهبود نیافت، پزشک آنتی‌بیوتیک دیگری تجویز می‌کند.
  • اسپرس‌های ضداحتقان؛ اسپری‌هایی مانند سودوافدرین برای رفع گرفتگی بینی کودکان کارآمد است.
  • داروهای آلرژی؛ برای سینوزیت‌های ناشی از آلرژی، آنتی‌هیستامین‌ها باعث کاهش التهاب و تورم می‌شوند.
  • داروهای کورتیکواستروئید؛ به شکل قطره یا اسپری برای توقف التهاب تجویز می‌شود.
  • داروهای تسکین درد؛ مسکن‌هایی مانند استامینوفن، پاراستامول یا ایبوپروفن در دوزهای توصیه‌شده، برای کاهش درد در کودکان موثر هستند.

درصورتی‌که کودک، به سینوزیت مزمن یا مکرر مبتلا شد یا پس از جراحی بهبود نیافت، حتما باید توسط یک متخصص آلرژی، معاینه شود.

درمان سینوزیت کودکان با استفاده از اسپرس‌های ضداحتقان

درمان سردرد سینوسی

سردرد سینوسی، یکی از علائم سینوزیت است. در سردرد سینوسی، در نواحی مختلف صورت مانند پشت چشم‌ها، استخوان‌های گونه، پیشانی و پل بینی، احساس درد مداوم و مبهم وجود دارد. فرد مبتلا به سینوزیت، با حرکت ناگهانی سر و خم شدن به سمت پایین، درد بیشتر و بدتری را تجربه می‌کند. معمولا، سردردهای سینوسی، پس از پایان عفونت سینوس‌ها، از بین می‌روند.

روش‌های درمان سردردهای سینوسی، غالبا شامل همان راهکارهای درمان سینوزیت می‌شوند. در ادامه، به اثربخش‌ترین روش‌های درمان سردردهای سینوسی اشاره کرده‌ایم:

  • داروهای تسکین‌دهنده درد؛ همچون استامینوفن، تایلانول، ناپروکسن و ایبوپروفن (ادویل)
  • تریپتان‌ها؛ تاثیرگذاری با مسدود کردن مسیرهای درد در مغز
  • ارگوتامین‌ها؛ مناسب برای سردردهای مقاوم به درمان بیش از 72 ساعت
  • داروهای ضداحتقان؛ کاهش فشار و درد در نواحی سینوس‌ها
  • کورتیکواستروئیدها؛ برای کاهش التهاب

برای درمان سردردهای سینوسی، ابتدا باید سینوزیت درمان شود. اما با استفاده از این روش‌ها، می‌توانید فشار و درد سینوسی را کاهش دهید. اگر سردرهای سینوسی، شدیدتر یا ادامه‌دار شد، ممکن است به آزمایش‌های تصویربرداری مانند سی‌تی‌اسکن نیاز داشته باشید. پس در اولین فرصت باید به دکتر مراجعه کنید. پس لازم است که بهترین متخصص گوش و حلق و بینی شهر خود را بیابید. شما ساکن هر شهری که باشید، به‌راحتی به بهترین متخصصان گوش شهر خود دسترسی خواهید داشت. برای مثال، اگر ساکن بندرعباس یا هر شهر دیگری هستید، می‌توانید با یافتن دکتر گوش بندرعباس یا دکتر گوش شهرهای دیگر، برای دریافت ارزیابی‌ها و مراقبت‌های پزشکی تخصصی‌تر از این متخصص نوبت دریافت کنید.

درمان فوری سینوزیت با استفاده از داروهای تسکین‌دهنده درد

آیا برای درمان سینوزیت، باید به دکتر مراجعه کرد؟

تشخیص نوع عفونت‌های سینوسی، در اثربخشی روند درمان سینوزیت بسیار اهمیت دارد. متخصص گوش و حلق و بینی، با آگاهی از تفاوت سینوزیت حاد و مزمن، برای درمان سینوزیت حاد، روش درمانی متفاوتی نسبت به درمان سینوزیت مزمن توصیه خواهد کرد. به‌همین‌خاطر، مراجعه به دکتر گوش می‌تواند به درمان فوری سینوزیت شما کمک کند.

درمان خانگی سینوزیت، تنها می‌تواند به عنوان درمان مکمل در کنار انواع دارو مانند آنتی‌بیوتیک، اسپری بینی و جراحی، در بهبود علائم سینوزیت تاثیرگذار باشد.

اگر درباره درمان سینوزیت به‌ویژه درمان سینوزیت کودکان، به مشاوره نیاز دارید، می‌توانید از مشاوره‌های آنلاین، تلفنی و حضوری دکتر گوش در سایت دکتردکتر استفاده کنید. وارد سایت دکتردکتر شوید و متخصص گوش و حلق و بینی شهر خود را جستجو کنید. با فعال کردن فیلتر بیشترین امتیاز، بهترین دکترهای شهر برای شما به نمایش درمی‌آیند. با ورود به پروفایل متخصص گوش مورد نظر خود، می‌توانید نوبت خود را ثبت کنید.

منابع:

nhs.uk

health.harvard.edu

detroitsinuscenter.com

سوالات متداول درمان سینوزیت

خیر. بسیاری از عفونت‌های سینوسی منشا ویروسی دارند و آنتی‌بیوتیک‌ها بر عوامل ویروس‌ کارساز نیستند.

روش‌هایی مانند ماساژدرمانی می‌توانند به‌عنوان یک درمان مکمل برای بهبود علائم سینوزیت استفاده شوند. اما به‌عنوان یک درمان جایگزین، موثر نیستند.

استرس همراه با تضعیف سیستم ایمنی، می‌تواند سرماخوردگی را برای شما در پی داشته باشد. سرماخوردگی باعث عفونت، التهاب‌های سینوسی و درنهایت سینوزیت می‌شود.

بله استحمام با آب داغ یا گرم و تنفس بخار گرم، باعث نرم شدن ترشحات و خروج آن‌ها می‌شود.

برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: دکتردکتر
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

1,014 دیدگاه در “درمان سینوزیت حاد و مزمن؛ معرفی روش‌های درمان دارویی و درمان خانگی سینوزیت
  • سلام و خسته نباشید همسر من چندسال پیش سردرد های شدیدی داشت هرچه دکتر رفتیم گفتن سردرد خوشه ای هست خوب شد ولی الان مجددا یه طرف سرش درد شدید میگیره همراه باذچشم درد و جمع شدن خلط پشت گلو و سنگین شدن گوش همون سمت و ابریزش بینی و حالت تهوع و تورم یه سمت بینی که درست جای سینوس هست اگه میشه راهنمایی کنید

    پاسخ
    • سلام
      سینوزیت مطرحه
      باید آنتی بیوتیک مناسب، شستشوی بینی با سرم شستشو، اسپری بینی تحویز شه

      پاسخ
  • سلام بیش از یکساله خلط پشت حلق دارم صبح ها بیشتر میشه قرص آموکسی هم مصرف میشه ولی چرا قطع نمیشه؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
    • سلام بايد از نظر رفلاكس معده هم بررسي شبد لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص داخلی مراجعه کنید.

      پاسخ
  • اگه بیشتر از یک سال آبریزش بینی داشته باشیم باید چیکار کنیم

    پاسخ
    • سلام اسپري مومتازون هر ١٢ ساعت دو پاف بزنيد

      پاسخ
  • سلام من الان دو ماهه پیشونیم درد میکنه تا جایی که مو می‌رویه با جای شقیقه هام رفتم دکتر گفته سینوزیت دارو داد استفاده کردم خوب که شدم یک بسته از قرص هام موند نخوردم الان باز دو روزه شدید درد میکنه چکار کنم اگه میشه بگید ممنون

    پاسخ
    • سلام بايد از نظر سردرد عصبي بررسي شيد
      لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام روزتون بخیر
    من چند وقته به علائم سرماخوردگی داغی چشم و بی حال وکرخ شدن بدن ناگهانی دچار شدم ولی قرص سرماخوردگی کمک زیادی نمیکنه و گاها یک هفته هم علائم وجود داره ولی تب چک شده وجود نداشتم وهر بار با بخور گرم بهتر شدم ولی با بخور التهاب و گرفتگی بینی گاهی شدیدتر شده و گاهی هم کاملا خوب شدم و این اتفاق در دو ماه چندبار اتفاق افتاده ممکنه نشونه سینوزیت باشه؟ اگه بله از چه نوع هست؟ جای نگرانی وجود داره؟به چه دکتری مراجعه کنم؟

    پاسخ
    • سلام
      اول از همه از نظر کرونا باید بررسی شین

      با توجه به موارد ذکر شده، بهتر است به صورت حضوری به متخصص داخلی مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام. وقت بخیر
    من تورم خفیف سینوس ماگزیلاری دارم . و کیست کوچک هم در دو طرف دیده میشه . میخواستم بدونم مسئله بزرگیه یا با دارو حل میشع؟ ممنون

    پاسخ
    • سلام بايد معاينه شيد و سي تي اسكن بديد
      لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام من یه سر درد شدید دارم در حدی که بستلا میخوام درس هم بخونم هواسم پرت میکنه بیشتر سمت بغل های سرمه و جلو سرم همراه با چشم درد و یکم بدن درد دارم حالا بی حوصله گی امکان داره سینوزیت باشه یا دلیل دیگه داره دارو خاصی نیست مصرف کنم

    پاسخ
    • سلام بايد از نظر سردرد عصبي بررسي شيد
      لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام من یه سر درد شدید دارم در حدی که بستلا میخوام درس هم بخونم هواسم پرت میکنه بیشتر سمت بغل های سرمه و جلو سرم همراه با چشم درد و یکم بدن درد دارم حالا بی حوصله گی امکان داره سینوزیت باشه یا دلیل دیگه داره دارو خاصی نیست مصرف کنم

    پاسخ
    • سلام بيشتر به سردرد عصبي ميخوره
      لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام سینوزیت میتونه از آب سرد شروع بشه؟!

    پاسخ
    • سلام بله، سينوزيت بدليل التهاب سينوسها هست
      و باد سرد و آب سرد در افرادي كه مستعد هستند ميتونه منجر به التهاب شه

      پاسخ
      • خیلی ممنون دستتون دردنکن❤

  • سلام من ۴۰ سال دارم و تا کنون سینوسهام عفونت نکرده بودن بعد از سرما خوردگی و خوب شدنش ،یک باره خلط پشت بینی و گلوم که باعث استرس و تپش قلبم شده.دکتر برام کلاموکس۶۲۵ و قرص جشان استیل ستیئلین تجویز کرد به مدت ۹ روز اما خوب نشدم ، دوباره رفتم پیش دکتر عمومی ۵ تا قرص تاوانکس به مدت ۵ روز تجویز کرد خوب نشدم ،باید چ کار کنم همینطور خلط میاد. لطفا راهنمایم کنید.ممنون

    پاسخ
    • سلام بينيتونو با سرم شستشو بشوريد مرتباسپري داخل بيني مومتازون بزنيد هر ١٢ ساعت دو پاف
      مايعات هم زياد مصرف كنيد

      پاسخ
  • سلام خانوم دکتر من سینوزیت دارم میگم احتمال داره عفونت سینوس هام به گوشمم (خارش و درد گوش)سرایت کنه ممنون میشم جواب بدین

    پاسخ
    • سلام بله احتمالش هست

      پاسخ
  • منروی روی صورتم سوزش شدیدی دارم دردچشم سردردم شدید است

    پاسخ
    • سلام بدليل ميگرن هستش لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام خانم دکتر آیا حتما سینوزیت با تب و آبریزش همراهه؟ آخه من اینها رو ندارم اما هر روز درد بینی و گونه و پیشانی دارم فقط. پزشک مراجعه کردم گفت احتمالا سینوزیته ولی چون علایم دیگه ندارم شک کردم خواهشا راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
    • سلام
      ممکن است شما دچار سینوزیت مزمن باشید
      برای تایید تشخیص سی تی بدهید

      پاسخ
  • سلام 4 ماه پیش کرونا گرفتم بعداز خوب شدن عوارض آن گرفتگی بینی چپ وریزش آب وسردرد شدید از ناحیه بالای ابرو و پیشانی میگیرم دکتر انتیو بیوتیک چند نوبت داد ولی خوب نشدم الان سیتریزین وایروکاست وقطره بینی بتامتزون دادن ویک هفته دارم استفاده میکنم ولی هنوز خوب نشدم البته گفتن اگر خوب نشد از سینوسها عکس بگیر ضمن اینکه شبها گلودرد وبه زور آب دهان قورت میدم ودهانم بد بو میشه عاجزانه راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
    • سلام ميتونه بدليل سينوزيت باشه
      اما بايد اول از نظر كرونا هم بررسي شيد و تست covid pcr بديد
      لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام.خسته نباشید .من حدود سه ساله از گلوم درد میکنه و گوشام و سر درد شدید به حدی که این یه سال اصلا نمیتونم سرمو رو بالشت بذارم احساس میکنم سرم پر از عفونته به نظرتون ممکنه سینوزیت داشته باشم؟

    پاسخ
    • سلام
      اگه علایم ترشح و خلط پشت حلق، کیپی بینی، احساس پری صورت دارید بله

      پاسخ
  • سلام خانم ۲۹ ساله هستم که دوسال پیش عمل تیروییدکتومی توتال انجام دادم تابستون دکترغددم تیازیدیک چهارم نوشت ومتفورمین جهت تنبلی تخمدان بعد ۴۰ روز قطع کردم چون احساس میکردم چیزی توگلومه گاهی هم چیزی پرت میشه گلوم راه تنفسیم مسدودمیشهوبعد چنددقیقه برمیگرده نفسم
    تابستون عکس حنجره انداختم گفتن سمت راست حنجره ام فلجه ورفلاکس وسنوزیت دارم یه
    دکترگوش حلق بینی سفکسیم که همیشه میخورم نوشت اسپری سدیم کلراید پودر روتارین وقرص پنتوپرازول و فاموتدین وواسه فلجی حنجره گفتن گفتار درمانی که نرفتم داروها هم موثرنبود
    به دکتر دیگه مراجعه که جراح سروگردن نیزبود مراجعه گفتن که چون دوسال ازعملت گذشته باگفتاردرمانی درست نمیشه وبایدعمل کنی یه پلاستیک میزارن داخل حنجره اینجورچیزی گفتن آیا درسته؟
    وواسه سنوزیتم کوآموکسی کلاو ومعده شربت سامیتیکون .که نه سنوزیتم وخلط زرد رنگ پشت حلقم خوب شد ونه مشکل بلعی که بعد رفلاکس معده بدتر شد والان بجز دکترغدد تحت نظر دکترگوارش هم هستم
    درحال حاظر داروهای مصرفیم:لووتیروکسین،کلسیم،کلستریول،نولپازا،لانسوپرازول،فاموتدین،دمپریدون ،کلدنیوم سی وستریزن
    خواهش میکنم توروخدا بگید من چکار کنم واسه این مشکلاتی که ذکر کردم سنوزیت چندساله باهامه بعد رفلاکس بدترشدم ،مشکل بلع(گاهی احساس میکنم بعدغذا یه تیکه ازغذا توگلوم میمونه وازگلو تا قفسه سینه احساس سنگینی میکنم) تابستون بعد مصرف تیازیداینطورشدم
    داخل بینی امم گاهی خشکه گاهی نه
    بیشتراوقات خشکه

    پاسخ
    • سلام
      اولین قدم انجام سی تی اسکن از سینوس هاست تا ببینیم چندتا سینوس درگیرن و میزان درگیری چقدر هست

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر، من باردارم و ۳۵ هفتمه و دو روزه سینوزیتم اوت کرده درد شدید پیشانی، بینی، زیر چشم و گلودرد شدید دارم از بخورو دمنوش هم استفاده کردم اما فقط یه ساعت خوبم بعدش دردام شروع میشه لطفا راهنماییم کنین با توجه به بارداریم چه کار کنم بهتر بشم، تست کرونا هم دادم متفی بود.

    پاسخ
    • سلام بايد براي درمان به متخصص گوش و حلق و بيني مراجعه كنيد تا بر اساس شوايطتون دارو تحويز كنن
      لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

      پاسخ
  • با سلام من ۳ ماهه مشکل سینوزیت دارم بینیم کیپ شده قرص کو اموکسی کلاو ۶۲۵ مصرف کردم ترشحات پشت حلقم زیاد شده بوی بد میده ۴۴ تا قرص مصرف کردم اما همچنان یک طرف بینیم کیپه

    پاسخ
    • سلام
      این دارو کافی نیست،
      علاوه بر تغییر آنتی بیوتیک باید از اسپری بینی، داروهای رقیق کننده خلط استفاده کنید
      چون امکان تجویز دارو در کامنت نیست،

      اگر امکان ویزیت حضوری ندارید، می‌توانید از مشاوره تلفنی با متخصص عفونی استفاده کنید.

      پاسخ
  • سلام خانم دکتر عزیز، من ۳ هفته پیش سرماخوردگی داشتم الان خوبم اما دچار درد تیغه بینی و پیشانی شدم وقتی سرم رو به جلو خم میکنم سرگیجه هم میگیرم. خلط و تب ندارم اما درد بینی خیلی اذیت میکنه میشه لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم

    پاسخ
    • سلام شما بايد از نظر كرونا بررسي شيد و تست covid pcr بديد
      لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام ۲۰ سالمه
    سردرد شدید دارم بیشتر سمت جلوی صورتمه دردم زیر چشم و کنار دماغم
    بینیمم کیپ میشه موقع خواب
    قبلا سابقه سینوزیت داشتم
    گلومم هم درد میکنه زیاد هم چرک کرده
    سردردمم هیچ جوره خوب نمیشه هرچی مسکن استفاده میکنم دکتر هم رفتم ولی فقط ی شربت باریچ بنفشه داده با قرص کلاموکس ۶۲۵ استفاده میکنم ولی هیچ تاثیری نداره از سردرد دارم دیوونه میشم ?

    پاسخ
    • سلام
      باید آنتی بیوتیک قوی تر تجویز شود
      امکان تجویز در کامنت نیست

      اگر امکان ویزیت حضوری ندارید، می‌توانید از مشاوره تلفنی با متخصص عفونی استفاده کنید.

      پاسخ
  • سلام. یکی دو سال میشه پشت حلقم خلط سبز و زرد غلیظ میاد مخصوصا صب ها. پزشک رفتم گفت سینوزیت هس. اموکسی کلاو داده ۱۰ روز خوردم . خلط قطع میشه بعد از چن روز مجددا شروع میشه. گرفتگی بینی یکطرف دارم .گوشام هم گرفته . لطفا راهنمایی کنید .مازندران بابل علی اکبر هستم

    پاسخ
    • سلام مرتب بينيتونو با سرم شستشو پاك كنيد
      اسپري مومتازون داخل بيني هم هر ١٢ ساعت بزنيد

      پاسخ
  • سلام وقتتون بخیر
    بنده حدود 3 ساله که خلط پشت حلق و بینی دارم ولی
    حدود یکساله که این مشکل خیلییی خیییلی شدید شده.
    به تازگی دکتر گوش و حلق و بینی هم مراجعه کردم و برای 13 روز آموکسی کلاو و اسپری مومتازون تجویز کردند.
    ولی خوب نشدم اصلا.
    میشه راهنمایی کنید چیکارکنم واقعا خسته شدم از این وضع

    پاسخ
    • سلام بهتر از نظر آلرژي و همينطور رفلاكس معده به مري هم بررسي شويد لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص داخلی مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام پزشکان زحمتکش و بزرگوار…
    من چهار ساله که سینوزیت دارم..توی سی تی نشون داد سینوس پای چشم و گوش میانی.،،الان تقریبا باهاش میسازم ولی مشکلاتی دارم که خیلی زندگیمو مختل کرده.
    ۱.احساس حالت تهوع مخصوصا موقع حرکت سر و رانندگی
    ۲.احساس سرگیجه البته کم
    ۳.کیپ شدن بینی و سختی تنفس
    خواش میکنم دارویی معرفی کنید حالا هرچقدر لازمه مصرف کنم شاید ریشه کن بشه…دکتر رفتم هر دفعه آزیترو داده برای دو هفته …

    پاسخ
    • سلام
      دوست عزیز، امکان تجویز یا پیشنهاد دارو خوراکی در کامنت وجود ندارد
      باید اسپری بینی، قرص و شربت برای روان شدن ترشحات،شستشو دایم با آب نمک یا سرم شستشو بدهید
      برای تجویز دارو

      اگر امکان ویزیت حضوری ندارید، می‌توانید از مشاوره تلفنی با متخصص گوش و حلق و بینی استفاده کنید.

      پاسخ
  • سلام دو ساله از سینوزیت رنج میبرم دکتر هم تا حالا نرفتم زمستانها پیشانی چشام بالای چشام درد میکنه ،از بینیم همیشه خلط و عفونت میاد یک هفته میشه گوش چپم هم درد میکنه.گلوم همیشه عفونت میکنه هیچ بویی رو حس نمیکنم، ۳۲سالمه.خواهشن کمک کنید تشکر.

    پاسخ
    • سلام
      شما باید از انتی بیوتیک برای درمان استفاده کنید

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

      پاسخ
    • سلام گوش درد و اختلال بويتيي ممكنه از تظاهرات كرونا باشه
      لطفا تست pcr كرونا بديد و

      با توجه به موارد ذکر شده، بهتر است به صورت حضوری به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام ۲۹سالمه بخاطر خلط پشت گلو وسردرد دکتر کوآموکسی ۶۲۵ هر ۸ساعت نوشته قرص نئوتادین وبرم هگزین که خودم هرشب ستریزن هم میخورم چون باستریزن بهتر میشم
    یادم رفت که بگم گلومم دردمیکنه
    آیااین قرص واسه گلو دردهم خوبه؟میشه هر ۱۲ ساعت بخورم؟ چون دوز دارو خیلی برام سنگینه
    دچار سرگیجه شدید میشم وسیاهی رفتن جلوچشمم که همیشه دارمو تشدید میکنه

    پاسخ
    • سلام
      طبق دستور پزشک عمل کنید
      اگر از ستیریزین استفاده می کنید مصرف نئوتادین را قطع کنید

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر. من صبح ها که از خواب پا میشم اونقد عطسه میکنم که دیگه نایی برام نمیمونه. آبریزش بینی شدید هم پیدا میکنم . کلاه میذارم خودمو میپوشونم ولی عطسه های صبحگاهی باشدت زیاد و آبریزش بینی واقعا کلافم کرده . سردردهای زیادی هم دارم قبلا با استامینوفن خوب می شدم ولی الان تا ژلوفن نخورم خوب نمیشم.

    پاسخ
    • سلام
      شما دچار الرژی می باشید
      برای درمان

      اگر امکان ویزیت حضوری ندارید، می‌توانید از مشاوره تلفنی با پزشک عمومی استفاده کنید.

      پاسخ
  • سلام من حدود 3 هفته پیش تنگی نفس داشتم
    بعد 3و 4 روز پیش کمی احساس سرما خورگی میکردم الان 2روزه سردرد شدید دارم و به پشت سر وگاهی ته گوش هام احساس درد دارم
    ایا ممکن است سینوزیت باشد؟
    از منزل بیرون میرم با تغییر دما سردردم شروع میشه

    پاسخ
    • سلام ممكنه كه سيتوزيت باشه اما بايد از نظر كرونا هم بررسي شين
      لطفا تست pcr covid را انجام دهيد

      پاسخ
  • سلام ببخشیدمن خشکی گلوگرفتن وبویایی وچشایموازدست دادم رفتم دکتر بهم گفت سینوس هات عفونت کرده بهم آزیترومایسین داد وبرای برگشت بویاییم نگرانم چه دارویی تجویزمیکنید

    پاسخ
    • سلام پماد ويتامين A موضعي داخل بيني استفاده كنيد همراه با اسپري مومتازون هر ١٢ ساعت دو پاف
      اگر بعد از يكماه بهتر نشديد بايد

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام خانمی ۲۹ ساله هستم که چندساله سنوزیت دارم چهارپنج سال پیش که عکس گرفتم گفتن سنوزیت داری ویکم انحراف بینی به سمت چپ زیاددکتررفتم
    هربار بعلت بادسریا خوردن میوه یاآب سرد یاازحموم بیرون میام بااینکه کامل خشک میکنم
    عود میکنه دچارسردرد وخلط پشت گلومیشم سفکسیم ۴۰۰ میخورم ده عدد بهتر میشم ونوافن
    وواسه رفلاکس معده وتنگه نفسی هم قرص پنتوپرازول ۴۰ روزی دوعدد وکلدنیوم سی عصریکی
    وستریزن ۱۰ شبی یکی وشربت ایمونس جهت تقویت سیستم ایمنی روزی یه قاشق درحال استفاده هستم
    یه مدت هم کوآموکسی خوردم زیادتاثیرنداشت واسپری بینی سدی
    ولی کافیه رعایت نکنم سردرد میگیرم . سنوزیت درمان قطعی نداره؟اخه بعضی میگن انحراف عمل کنی خوب میشی آیادرسته ؟ چه دارویی بهتره ممنون میشم بگید ؟

    پاسخ
    • سلام
      انحراف بینی مشکل شما را تشدید می کند
      و احتمال سینوزیت بیشتر می شود
      جهت مشاوره برای جراحی

      اگر امکان ویزیت حضوری ندارید، می‌توانید از مشاوره تلفنی با متخصص گوش و حلق و بینی استفاده کنید.

      پاسخ
  • سلام من خیلی وقته که پیشانیم پشت ابروهام، بینی و گونه هام التهاب داره که بعدا بوجود اومده و عکسای کوچیکیم رو میبینم خبری از التهاب نیست، و این التهاب تو چهره ام هم تاثیر منفی گذاشته(علی الخصوص پیشانیم) ،چطوری میتونم این التهاب رو درمان کنم ممنون

    پاسخ
    • سلام لازمه كه تحت درمان آنتي بيوتيكي قرار بگيريد
      لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام دکتر وقتتون بخیر
    پدر من 60 سالشه الان سرگیجه شدید داره . سرشو بالا پایین میکنه سرگیجه اش شدید میشه چشامشم سیاهی میره . تعادل هم ندارن . در کتفاشون احساس درد هم میکنن . فقط پدرم 30 سال پیش تصادف کردن ضربه مغزی شدن . تقریبا هر سالی اینجوری میشه لطف میکنید راهنمایی کنید

    پاسخ
    • سلام بايد ام ار اي مغزي بدن
      فشار خونشون چك شه و توسط متخصص مغز واعصاب ويزيت شن

      پاسخ
  • سلام خانوم دکتر خسته نباشید ۲۱ سالمه دوماهه که سردرد دارم سردردام تو فصل سرما شروع شد و هیچ دارویی مصرف نمیکنم و با مسکن و استراحت خوب میشم میخواستم بپرسم آیا ممکنه سینوزیت باشه؟
    بیشتر پشت سرم و یک طرف سرم سمت راست درد داره گاهی اوقات پشت گوشم میشه راهنمایی کنید ممنون

    پاسخ
    • سلام بله اين نوع سردرد به سينوزيت ميخوره
      لطفا به متخصص گوش و حلق و بيني مراجعه كنيد

      پاسخ
  • سلام خسته نباشید
    ۱۹ سالم هست چند وقتیه سینوزیت دارم و هیچ دارویی مصرف نمیکنم باد سرد که بهم بخوره سر درد میگیرم و‌چشامم اشک می‌کنه و یه حالتی میشه گلومم بشدت میسوزه و التهاب داره به زور میتونم آب دهنمو قورت بدم میشه راهنمایی کنید که چه دارویی باید مصرف کنم و زیر بغلم یه جوش قرمز زده میخواستم بدونم ربطی به غدد لنفاوی و اینا نداره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
    • سلام نه بدليل سينوزيت هستش
      بايد به متخصص گوش و حلق و بيني مراجعه كنيد تا درمان سينوزيتتونو انجام بدن

      پاسخ
  • سلام این سه ماه گرفتگی بینی دارم به زور از راه بینی نفس میکشم میرم بیرون دیگه بینیم خیلی کیپ میشه بینیم خیلی خشکه تازگیا رفتم دکتر دوهفته دارو مصرف کردم کمی بهتر شدم دکتر گفت حساسیت دارم سی تی انجام دادم گفت سینوزید ندارید ولی انحراف بینی داری آیا بهتر میشم ولی با هوای گرم بهتر نفس میکشم ولی هوای سرد کاملا کیپ میشه گلو هم میسوزه وخلط داره تند تند گلو صاف کنم از اول پاییز با یه باد سرد اینجوری شدم

    پاسخ
  • باسلام خسته نباشید نزدیک دوهفته هست سرگیجه دارم ازپشت سر و بالای ابروهام درد میگیره سمت چپ فکم گاهی درد می‌کنه خلط پشت حلق هم داره انگارچسبیده گوشهامم بعضی وقتها تیرمیکشه پشت چشم چپمم بعضی وقتها حس سنگینی میکنم بینیمم کیپ میشه دوباره یواش یواش بازمیشه گوشهامم گاهی کیپ میشه آیا ازسینوزیته سرگیجه هم گاهی ظهرها یاغروب میاد سراغم وسرمو وچشامومیچرخونم گیج میشم وچشمام تارمیشه میخواستم ببینم سینوزیته چرک خشک کن هم نمیتونم بخورم چون بدنم ضعیفه

    پاسخ
    • سلام دوست گرامی خلط پشت حلق و کیپ بودن بینی می‌تواند نشان‌دهنده سینوزیت باشد با این حال باید جهت معاینه و تایید تشخیص به پزشک مراجعه کنید

      پاسخ
  • سلام خانوم دکتر ۲۰ سالمه
    چند وقتی هست سردرد دارم به همراه درد بینی و فک
    بیشتر پشت سرم و پیشونیم درد داره و پشت گوشمم گاهی اوقات درد میگیره باد سرد که بهم بخوره بدتر میشم
    میخواستم بپرسم ممکنه سینوزیت باشه؟ چه‌ دارویی باید مصرف کنم؟ و اینکه سرمو رو به شوفاژ میزارمم بدتر میشه مشکل چی هست

    پاسخ
    • سلام بله سينوزيت هستش
      بايد به متخصص گوش و حلق و بيني مراجعه كنيد تا درمانو براتون انجام بدهند.

      پاسخ
  • سلام من ۲۳سالمه ، دوساله و نیمه که موتور دارم و بدون کلاه سوار میشم و سینوزید دارم،پارسال من طلاق گرفتم و خیلی غصه خوردم و توهمون زمان عینکی شدم و بعد از یک ماه که عینک زدم تا الان که یک سال شده با عینکم تار میبینم یعنی کتاب هم میخوام بخونم مثل سایه یا نور میبینم که خیلی اذیتم میکنه ولی از چشمام نیست فوق تخصص چشم که رفتم گفت چشمات مشکل نداره و نباید با عینک تار ببیببینی گفت یک چیزی رو چشمات فشار میاره

    پاسخ
    • سلام دوست گرامی شما باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه نمایید

      پاسخ
  • سلام من سه سال پیش عمل کردم گفتن تو بینیم یه تغيه ای هس باید عمل شه عمل کردم ولی خوب نشدم الانم بیشتر از ده تا دکتر رفتم میگن انحراف داره و اگه عملم بشه عوارضش زیاد احتمال پارگی یا سوراخ شدن داره سر درد شديدم دارم دکتر گف سینوزیت لطفا راهنمایی کنينن ممنون

    پاسخ
    • سلام دوست گرامی از مشاوره تلفنی دکتر دکتر جهت ارتباط با متخصص گوش و حلق و بینی استفاده کنید

      پاسخ
  • با سلام. من چند روز پیش یه دردی در قسمت چپ پیشانی و چشمم احساس کردم که تقریبا شدید بود وکم آبریزش چشم داشتم شب خوابیدم صبح یه کم دردش کم شده بود ولی از اون موقع درد در پشت سرم دارم و موقع باز کردن دهانم در مفصل فکم درد احساس می کنم در ضمن حالت تهوع دارم می خواستم بدونم این علایم می تونه از سینوزیت مزمن باشه؟

    پاسخ
    • سلام بعید است که دچار سینوزیت باشید
      با این حال معاینه توسط پزشک توصیه می شود

      پاسخ
  • سلام. خانم دکتر کند سالی هست که من سردرد های شدیدی دارم بعد از حمام هم سرم رو میپوشنم ولی حتی اگه یادم به پیشونیم بخوره سردرد میگیرم.
    بعضی اوقات توی گوشم تیر می‌کشه و توی بینم همون طرفی که درد داره میسوزه و گاهی درد می‌کنه
    دکتر زیاد رفتم همشون دارو دادن اما برای یه مدت کوتاه خوب شدم و دوباره سردردام شروع شد. گاهی هم گلوم درد می‌کنه
    آخرش راهش چیه؟نارحتی شدید معدم دارم نمیتونم دیگه از آنتی بیوتیک استفاده کنم
    چیکار کنم راهنماییم کنید لطفاً
    باتشکر

    پاسخ
    • سلام
      باید سی تی اسکن از سینوس ها بگیرین که ببینیم سینوزیت مزمن هست یا خیر
      اگه جواب سی تی مثبت باشه در مواردی جراحی لازمه

      پاسخ