اثربخش ترین درمان ریزش مو در زنان + علت و راه های پیشگیری

درمان ریزش مو زنان متناسب با علت زمینه‌ای
اشتراک گذاری 2 نظر

مزوتراپی، هورمون‌درمانی و مصرف مکمل‌ها، از بهترین روش‌های درمان ریزش مو در زنان هستند. ریزش مو شدید یا ریزش ناگهانی مو با افزایش سن، کمبود ویتامین، استرس، ژنتیک و برخی بیماری‌ها در زنان رخ می‌دهد. در این شرایط باید به متخصص پوست و مو مراجعه کنید. این متخصص با شناسایی علت زمینه‌ای ریزش مو، درمان قطعی ریزش مو در زنان را به آن‌ها ارائه می‌دهد.

همچنین، درمان ریزش مو زنان در خانه و درمان با طب سنتی و استفاده از خواص انواع گیاه به‌عنوان درمان مکمل در کنار درمان‌های پزشکی موثر هستند.

با مطالعه این مطلب از مجله پزشکی دکتردکتر، با علت و انواع روش‌های درمان سریع و قطعی ریزش مو در زنان آشنا شوید.

در انتها، اگر سوالی درباره انواع درمان ریزش مو زنان دارید، در قسمت نظرات بنویسید. کارشناس پزشکی ما به آن پاسخ خواهد داد.

علت ریزش مو در زنان

ریزش مو در زنان ممکن است در هر سنی و به دلایل گوناگونی رخ دهد. بخشی از این ریزش مو در زنان تا حدی طبیعی است و مرحله‌ای از چرخه طبیعی رشد مو به شمار می‌آید. به‌طور معمول، هر فرد روزانه بین 50 تا 100 تار مو از دست می‌دهد که این امر ناشی از تجدید و رشد مجدد موها است. با این حال، اگر ریزش مو بیش از حد معمول باشد یا به‌طور ناگهانی افزایش یابد، نشانه‌ای از یک مشکل زمینه‌ای‌ست که نیاز به بررسی دارد.

به گزارش سازمان ملی سلامت آمریکا،

حدود 6 تا 38 درصد زنان سالم در دوره‌ای از زندگی‌‌شان، درجاتی از ریزش مو در قسمت پیشانی و جلوی سر را تجربه می‌کنند.

عواملی مانند داروها، بیماری‌ها، انواع عفونت و مواد شیمیایی با ایجاد اختلال در چرخه رشد مو، از شکل‌گیری صحیح مو جلوگیری کنند. سن، ژنتیک، هورمون‌ها، استرس، رژیم غذایی و حتی روتین روزمره می‌تواند منجر به ریزش مو شود. برای یافتن علت اصلی ریزش مو و درمان ریزش مو زنان حتما باید به دکتر پوست و مو مراجعه کنید.

علت ریزش مو در زنان
دلایل ریزش مو زنان

روش های درمان ریزش مو در زنان

درمان ریزش مو زنان، معمولا شامل درمان دارویی، درمان خانگی، روش‌های درمانی غیرتهاجمی و تهاجمی همچون کاشت مو خواهد بود. در برخی موارد، یک تغییر کوچک در سبک زندگی یا روتین آرایشی و مراقبتی مو، تاثیر قابل‌توجهی بر کاهش ریزش مو خواهد داشت. بهترین روش درمان برای هر فرد، بسته به علت ریزش مو و شرایط فردی او متفاوت است. همچنین، این روش‌های درمانی برای زنان بالای 40 سال، زنان بالای 50 سال و زنان در سنین پایین‌تر، اثرگذاری متفاوتی خواهند داشت. مشورت با دکتر پوست و مو و انجام آزمایش‌های لازم، اولین و مهم‌ترین قدم برای یافتن علت ریزش مو و درمان موثر آن است.

بهترین راه درمان ریزش مو در زنان چیست
درمان ریزش مو با اسپری نرم کننده برند vitaplex

درمان خانگی ریزش مو زنان

درمان‌ خانگی ریزش مو شدید در زنان، در بسیاری از موارد به تقویت مو و کاهش ریزش آن کمک می‌کند. گاهی اوقات، درمان ریزش مو زنان در خانه به‌عنوان درمان مکمل در کنار دیگر روش‌های دارویی و غیرتهاجمی توسط پزشک تجویز می‌شود. قبل از شروع هرگونه درمان خانگی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا علت اصلی ریزش مو مشخص شود. برخی از درمان‌های خانگی ممکن است برای همه مناسب نباشند و در برخی موارد، ریزش مو می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل پزشکی جدی باشد.

درمان‌های خانگی ریزش مو زنان معمولا شامل اصلاح رژیم غذایی، استفاده از شوینده‌های مخصوص، مصرف قرص‌های ویتامین و مکمل غذایی، ماساژدرمانی و ماسک مو است.

اصلاح رژیم غذایی

تغذیه سالم یکی از مهم‌ترین عوامل در سلامت موها به شمار می‌آید. بسیاری از مواد مغذی نقش حیاتی در رشد و تقویت مو دارند. با اصلاح رژیم غذایی و مصرف مواد غذایی مناسب، می‌توانید به طور طبیعی به درمان ریزش مو کمک کنید. برخی از مواد غذایی مفید برای تقویت مو‌ها و درمان ریزش مو زنان در خانه شامل موارد زیر می‌شوند:

  • سبزی‌هایی با برگ سبز تیره؛ شامل اسفناج، کلم‌پیچ، کاهو و بروکلی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها
  • آجیل و دانه‌ها؛ همچون بادام، گردو، بادام‌زمینی، تخمه آفتاب‌گردان و تخم‌ کتان سرشار از پروتئین، چربی‌های سالم، ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • حبوبات؛ شامل عدس، لوبیا، نخود و عدس سرشار از پروتئین و فیبر
  • ماهی‌های چرب؛ سالمون، قزل‌آلا و ماهی‌تن سرشار از اسیدهای چرب امگا 3

نوشیدن آب، پرهیز از رژیم‌های سخت و کنترل مصرف مواد غذایی فرآوری شده از دیگر نکاتی است که رعایت آن‌ به کنترل ریزش مو و درمان ریزش مو زنان در خانه کمک می‌کند.

مصرف شامپوهای ضد شوره

در برخی موارد، شوره سر و ریزش مو به هم مرتبط هستند. التهاب پوست سر ناشی از شوره خشک یا چرب، به فولیکول‌های مو آسیب می‌رساند و باعث ریزش مو می‌شود. شامپوهای ضدشوره معمولا برای درمان شوره سر و مشکلات پوست سر مانند درماتیت سبورئیک تجویز می‌شوند. اغلب شامپوهای ضدشوره حاوی ترکیباتی مانند کتوکونازول هستند که خاصیت ضدقارچی و ضدالتهابی دارند. این ترکیبات به کاهش التهاب پوست سر و تقویت فولیکول‌های مو کمک می‌کنند. برخی انواع ریزش مو با شامپوهای ضدشوره درمان نمی‌شوند و شامپو ضدشوره درمان قطعی ریزش مو در زنان نیست.

درمان ریزش مو زنان به دلیل شوره سر
شوره سر از عوامل ریزش مو زنان

استفاده از قرص برای ریزش مو در زنان

استفاده از قرص‌های ویتامین و مکمل‌ها به‌عنوان یک روش‌ درمانی برای ریزش مو، بسیار رایج است. میزان تاثیر این مکمل‌ها، به عوامل متعددی بستگی دارد. در بسیاری از موارد، ریزش مو به دلیل کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری مانند آهن، روی، ویتامین D و ویتامین‌های گروه B رخ می‌دهد. کمبود اسیدفولیک، اسیدهای چرب ضروری و پروتئین هم از عوامل ریزش مو هستند. مکمل‌ها، این کمبودها را جبران کرده و به درمان ریزش مو زنان کمک می‌کنند.

اگر آزمایش خون نشان دهد که شما دچار کمبود برخی از ویتامین‌ها یا مواد معدنی هستید، دکتر پوست مکمل مناسب را تجویز خواهد کرد. بسیار بهتر است که این مکمل‌ها هم زیر نظر پزشک انجام شوند. برای درک بیشتر اهمیت این موضوع، مطلب تخصص پوست و مو چیست را مطالعه کنید.

درمان ریزش مو در زنان با ماساژ پوست سر

ماساژ پوست سر یکی از روش‌های طبیعی و موثر برای تقویت فولیکول‌های مو و کاهش ریزش مو است. با ماساژدادن پوست سر، گردش خون در این ناحیه افزایش می‌یابد. فولیکول‌های مو بهتر تغذیه می‌شوند و در نتیجه رشد موها تحریک می‌شود. کاهش استرس، تسکین خارش و التهاب از دیگر فواید ماساژ پوست سر به شمار می‌آیند. این کار معمولا با استفاده از روغن‌های گیاهی و درمانی انجام می‌شود تا تاثیر بیشتری داشته باشد. برای مشاهده نتایج بهتر درمان ریزش مو زنان در خانه، ماساژ پوست سر را به‌طور منظم، مثلاً 2 تا 3 بار در یک هفته، به مدت 1 الی 2 ماه ادامه دهید.

استفاده از انواع ماسک مو

استفاده از ماسک مو یکی از روش‌های رایج و طبیعی برای تقویت مو و درمان ریزش مو زنان است. ماسک‌های مو با تغذیه فولیکول‌های مو، بهبود گردش خون در پوست سر و کاهش التهاب به رشد مجدد موها کمک می‌کنند. اگر علت ریزش مو، خشکی بیش از حد پوست سر باشد، ماسک مو با رطوبت‌رسانی به پوست، این مشکل را درمان خواهد کرد. انواع ماسک مو خانگی برای درمان ریزش و رطوبت‌رسانی به پوست سر شامل ماسک آووکادو، تخم‌مرغ، عسل و ماست است.

درمان ریزش مو زنان با روغن‌های گیاهی

روغن‌های گیاهی حاوی مواد مغذی هستند که به تغذیه فولیکول‌های مو کمک کرده و رشد مو را تحریک خواهند کرد. ماساژ پوست سر با این روغن‌ها، گردش خون را افزایش داده و به رسیدن مواد مغذی به فولیکول‌های مو کمک می‌کند. برخی از روغن‌ها، دارای خواص ضدالتهابی هستند که التهاب پوست سر را کاهش می‌دهند. رطوبت‌رسانی، کاهش خشکی پوست سر و کاهش شکنندگی مو از دیگر فواید روغن‌های گیاهی هستند. از بهترین روغن‌های گیاهی برای درمان ریزش مو زنان در خانه می‌توان به روغن نارگیل، روغن آرگان، روغن‌کرچک و روغن رزماری اشاره کرد.

درمان ریزش مو زنان در خانه
درمان ریزش مو زنان با استفاده از انواع روغن های گیاهی
مشاوره تلفنی و متنی با دکتر پوست

درمان ریزش مو در زنان با راهکارهای پزشکی

بسته به علت ریزش مو و شدت آن، روش درمان قطعی ریزش مو در زنان متفاوت است. در مواردی که ریزش مو به دلایل جدی‌تری مانند مشکلات هورمونی، ژنتیکی و آلوپسی زنانه رخ می‌دهد؛ درمان ریزش مو زنان در خانه ممکن نخواهد بود. در این مرحله پزشک روش‌های مختلفی از جمله دارودرمانی، مزوتراپی و هورمون‌تراپی را پیشنهاد می‌دهد. درصورتی‌که داروهای خوراکی و موضعی و درمان‌های غیرتهاجمی مثل مزوتراپی کارساز نباشد؛ آخرین راهکار پزشکی مورد تجویز متخصصان، کاشت مو است.

مصرف دارو

در بررسی علت ریزش مو زنان، داروها نقش پررنگی ایفا می‌کنند. مصرف برخی داروها مانند داروهای شیمی‌درمانی، داروهای ضدافسردگی و داروهای رقیق‌کننده خون باعث ریزش مو می‌شوند. گاهی علت ریزش مو اختلال در خون‌رسانی، قارچ پوستی یا التهاب است که در این صورت بهترین درمان ریزش مو زنان مصرف دارو است. برخی از داروهای خوراکی و موضعی مورد تجویز در درمان ریزش مو زنان شامل موارد زیر می‌شوند:

  • مینوکسیدیل؛ یکی از رایج‌ترین داروها برای درمان ریزش مو است که به‌صورت موضعی استفاده می‌شود.
  • آنتی‌بیوتیک‌ها؛ در صورت وجود عفونت‌های پوستی سر، آنتی‌بیوتیک‌ها تجویز می‌شوند.
  • داروهای تنظیم‌کننده هورمون؛ در صورت وجود اختلالات هورمونی، داروهای مناسب برای تنظیم هورمون‌ها تجویز می‌شوند.
  • کورتیکواستروئیدها؛ به‌صورت موضعی برای کاهش التهاب و تحریک فولیکول‌های مو استفاده می‌شوند.

پیش از استفاده از هرگونه دارو برای ریزش مو زنان، پزشک باید علت اصلی ریزش مو را تشخیص دهد. درمان خودسرانه می‌تواند شرایط بیمار را بدتر کند.

درمان ریزش مو زنان با هورمون درمانی

درمان ریزش مو زنان در ریزش مو ناشی از آلوپسی زنانه، سندرم تخمدان پلی‌کیستیک و یائسگی، با هورمون‌درمانی مقدور خواهد بود. این روش با تنظیم سطح هورمون‌های جنسی مانند استروژن و پروژسترون به ترمیم فولیکول‌های مو و کاهش ریزش کمک می‌کند. از سوی دیگر، برخی از انواع ریزش مو در زنان به دلیل افزایش سطح آندروژن‌ (هورمون‌های مردانه) رخ می‌دهد. درمان‌های هورمونی به روش‌های زیر انجام می‌شود:

  • قرص‌های ضدبارداری؛ این قرص‌ها با تنظیم سطح هورمون‌های زنانه به کاهش ریزش مو کمک می‌کنند.
  • اسپرونولاکتون؛ این دارو یک ضدآندروژن است و با کاهش اثر هورمون‌های مردانه بر فولیکول‌های مو، به جلوگیری از ریزش مو کمک می‌کند.
  • هورمون‌درمانی جایگزین (HRT در برخی موارد، به‌خصوص در زنان یائسه، هورمون‌درمانی جایگزین برای تنظیم سطح استروژن و پروژسترون تجویز می‌شود.

با وجود اثربخشی هورمون‌درمانی برای درمان ریزش مو زنان، اما مصرف این داروها، بدون نظارت پزشک، عواقب بسیار بدی در پی خواهد داشت.

آیا درمان ریزش مو زنان با قرص فیناستراید مجاز است؟

یکی دیگر از داروهای هورمونی درمان ریزش مو فیناستراید است که برای درمان بزرگ شدن پروستات خوش‌خیم و ریزش مو با الگوی مردانه استفاده می‌شود. درمان ریزش مو زنان با قرص فیناستراید، مگر در شرایط ضروری و با تشخیص پزشک، توصیه نمی‌شود. فیناستراید به جنین پسر آسیب جدی می‌رساند و باعث ناهنجاری‌های مادرزادی در دستگاه تناسلی می‌شود. به همین دلیل، مصرف این دارو در دوران بارداری و شیردهی ممنوع است. برخی مطالعات نشان داده‌اند که این دارو باعث کاهش میل جنسی و سایر مشکلات هورمونی در زنان می‌شود.

درمان‌های ریزش مو در مردان متفاوت هستند. اگر مرد هستید و ریزش مو دارید بهتر است مقاله ریزش مو در مردان را برای پیدا کردن راهکارهای درمانی بخوانید.

ال ای دی تراپی

ال‌ای‌دی تراپی یا نوردرمانی یکی از روش‌های نوین و غیرتهاجمی برای درمان ریزش مو است که در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در این روش، از نورهایی با طول‌موج‌های خاص (معمولا قرمز و آبی) استفاده می‌شود. این نورها با نفوذ به پوست سر، فرایندهای ترمیمی را تحریک کرده و به رشد مجدد مو کمک می‌کنند. ال‌ای‌دی تراپی به افزایش گردش خون، تحریک رشد سلولی، کاهش التهاب و تولید کلاژن کمک می‌کند.

نوردرمانی برای درمان ریزش مو در زنان
درمان ریزش مو زنان با نوردرمانی و رشد مجدد موها

مزوتراپی

مزوتراپی یکی از روش‌های درمانی محبوب و موثر برای درمان قطعی ریزش مو در زنان است. در این روش، ترکیبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، آمینواسیدها و سایر مواد مغذی به‌صورت مستقیم به پوست سر تزریق می‌شود. این عمل به تقویت فولیکول‌های مو کمک می‌کند. مواد معدنی مزوتراپی شامل ویتامین‌های گروه B، ویتامین C، ویتامین E، آهن، روی، آرژنین و… هستند. مزوتراپی با تحریک رشد سلولی باعث رشد مجدد مو می‌شود.

کاشت مو

کاشت مو یکی از روش‌های درمانی موثر برای مقابله با ریزش مو در زنان است. این روش، به‌ویژه زمانی که ریزش مو شدید باشد و سایر روش‌های درمانی نتیجه نداده باشند، مناسب‌ترین گزینه درمانی است. کاشت مو در زنان به‌طورکلی به دو روش اصلی انجام می‌شود:

  • روش FUT (Follicular Unit Transplantationدر این روش، نوار باریکی از پوست سر حاوی فولیکول‌های مو از پشت سر برداشته شده و به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم می‌شود. سپس این بخش‌ها در ناحیه طاس کاشته می‌شوند.
  • روش FUE (Follicular Unit Extraction در این روش، فولیکول‌های مو به‌صورت انفرادی از پشت سر برداشته شده و در ناحیه طاس کاشته می‌شوند. این روش نسبت به FUT کمتر تهاجمی است و جای زخم کمتری بر جای می‌گذارد.

مزایایی مثل نتیجه دائمی و ظاهر طبیعی، باعث محبوبیت کاشت مو به‌عنوان درمان قطعی ریزش مو در زنان شده است.

درمان ریزش مو زنان با طب سنتی

طب سنتی، ریزش مو را اغلب ناشی از اختلالات مزاجی، کمبود خون، ضعف کلیه و کبد و یا گرمی مزاج می‌داند. طب سنتی، با بهره‌گیری از گیاهان دارویی و روش‌های طبیعی، راهکارهای متعددی برای درمان ریزش مو ارائه می‌دهد. درمان قطعی ریزش مو زنان طب سنتی بر اساس تعادل مزاج‌ها و تقویت ریشه مو صورت می‌گیرد. روش‌های درمان ریزش مو در طب سنتی شامل تغذیه مناسب، استفاده از گیاهان دارویی، استفاده از روغن‌های گیاهی و حجامت است.

گیاهان دارویی مفید برای جلوگیری از ریزش مو

بسیاری از گیاهان دارویی، به‌طور موثر در درمان ریزش مو و تقویت فولیکول‌های مو مؤثر خواهند بود. این گیاهان غنی از مواد مغذی، آنتی‌اکسیدان‌ها و خواص ضدالتهابی هستند که به تقویت ریشه مو و بهبود سلامت پوست سر کمک می‌کنند. در جدول زیر خواص و نحوه مصرف انواع گیاهان دارویی موثر در درمان ریزش مو زنان را بررسی کرده‌ایم:

گیاه دارویی

خواص اصلینحوه استفاده
آلوئه‌وراضدالتهاب، آب‌رسان، تقویت‌کننده، بهبود زخمژل آلوئه‌ورا را مستقیم روی پوست سر ماساژ دهید.
حناتقویت‌کننده ریشه مو، رنگ‌دهنده طبیعی، کاهش شوره سرپودر حنا را با آب مخلوط کرده و به‌عنوان ماسک مو استفاده کنید.
بادرنجبویهتقویت‌کننده اعصاب، بهبود گردش خون، کاهش استرسدمنوش بادرنجبویه بنوشید یا روغن آن را روی پوست سر ماساژ دهید.
سیاه‌دانهتقویت‌کننده ریشه مو، ضدالتهابروغن سیاه‌دانه را روی پوست سر ماساژ دهید.
زردچوبهضدالتهاب، آنتی‌اکسیدان، تقویت‌کننده سیستم ایمنیپودر زردچوبه را به ماسک مو اضافه کنید.
رزماریتقویت گردش خون، تحریک رشد موروغن رزماری روی پوست سر ماساژ دهید.
جینسنگتقویت سیستم ایمنی، بهبود گردش خوناز مکمل‌های جینسنگ استفاده کنید یا دمنوش آن را بنوشید.
گزنهجلوگیری از تبدیل تستوسترون به DHT، تقویت فولیکول مودمنوش گزنه بنوشید یا از شامپوهای حاوی گزنه استفاده کنید.
اسطوخودوسکاهش استرس، بهبود کیفیت خواب، ضدعفونی‌کننده

روغن اسطوخودوس را روی پوست سر ماساژ دهید یا از دمنوش آن استفاده کنید.

 

قبل از استفاده از هرگونه گیاه دارویی، به‌خصوص اگر بیماری زمینه‌ای دارید، با پزشک خود مشورت کنید.

آیا ریزش مو زنان در دوران بارداری بیشتر می‌شود؟

بسیاری از زنان در دوران بارداری با مشکل ریزش مو مواجه می‌شوند. این مسئله ممکن است کمی تعجب‌آور به نظر برسد، زیرا در این دوران موها اغلب پرپشت‌تر و براق‌تر می‌شوند. اما دلایل مختلفی وجود دارد که باعث می‌شود برخی از زنان در این دوره ریزش مو را تجربه کنند. تغییرات هورمونی، کمبود آهن و استرس از دلایل ریزش مو در دوران بارداری زنان هستند. این ریزش مو ممکن است در سه‌ماهه اول، سه‌ماهه سوم و حتی پس از زایمان رخ دهد.

افزایش ریزش مو زنان در دوران بارداری
بارداری و تغییرات هورمونی از دلایل ریزش مو در زنان

آیا ریزش مو زنان ناشی از افزایش سن، راه درمانی دارد؟

ریزش مو ناشی از افزایش سن، اگرچه یک فرایند طبیعی است، اما راه‌های درمانی و روش‌هایی برای مدیریت آن وجود دارد.

با افزایش سن، فولیکول‌های مو نازک‌تر شده و چرخه رشد مو کوتاه‌تر می‌شود. این امر منجر به کاهش تراکم مو و ظاهر نازک‌تر آن‌ها خواهد شد. با پیشرفت علم و تکنولوژی، روش‌های مختلفی برای مقابله با این مشکل در دسترس است. روش‌هایی مانند دارودرمانی، مزوتراپی مو، لیزردرمانی، پی‌آرپی و تغذیه سالم در درمان ریزش مو زنان ناشی از افزایش سن موثر هستند.

راهکارهایی برای جلوگیری از ریزش مو زنان

پیشگیری از ریزش مو، راحت‌تر و کم‌هزینه‌تر از درمان آن خواهد بود. اولین راه، رعایت یک رژیم غذایی سالم سرشار از ویتامین، مواد معدنی و پروتئین است. با حذف مواد غذایی فرآوری شده و حاوی قند، سلامت پوست و موی شما به شکل قابل‌توجهی بهبود پیدا خواهد کرد. قدم بعدی، مراقبت از مو با استفاده از شوینده‌های ملایم، اجتناب از شستن بیش از حد مو، استفاده کمتر از سشوار و اتو مو است. کاهش استرس، ورزش منظم و خواب کافی از دیگر روش های جلوگیری از ریزش مو و تضمین سلامت پوست و مو به شمار می‌آیند.

تغذیه مناسب برای پیشگیری از ریزش مو زنان
رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از ریزش مو در زنان

درمان ریزش مو زنان را هرچه زودتر آغاز کنید

اگر متوجه ریزش ناگهانی یا غیرعادی مو شده‌اید، بهتر است هر چه زودتر به پزشک متخصص پوست و مو مراجعه کنید. در صورت اقدام سریع‌تر برای درمان ریزش مو زنان، احتمال جلوگیری از پیشرفت ریزش مو بیشتر خواهد بود. در مراحل اولیه، فولیکول‌های مو هنوز به طور کامل آسیب ندیده‌اند و با درمان مناسب می‌توان آن‌ها را تقویت کرد. در برخی موارد، درمان‌های زودهنگام، به رشد مجدد موهای ازدست‌رفته کمک می‌کنند.

اهمیت درمان زودهنگام در مواردی که ریزش مو به دلیل کمبود ویتامین و سایر مواد مغذی یا مشکلات هورمونی موقتی باشد، بیشتر است. تاخیر در درمان ریزش مو شدید، حتی می‌تواند منجر به طاسی شود. انواع درمان ریزش مو زنان در خانه شامل استفاده از روغن‌های گیاهی، حنا، ماساژ دادن پوست سر و مصرف قرص ویتامین است. برای درمان قطعی ریزش مو در زنان، مزوتراپی و کاشت مو توصیه می‌شود.

اگر با مشکل ریزش مو شدید و مداوم در یک هفته مواجه شدید، برای یافتن علت آن به دکتر پوست و مو مراجعه کنید. برای دریافت نوبت از متخصص پوست، می‌توانید از امکان نوبت‌دهی آنلاین این متخصص در سایت دکتردکتر استفاده کنید.

منابع:

webmd.com

nhs.uk

سوالات متداول ریزش مو در زنان

زمان تاثیرگذاری درمان‌ها بسته به نوع درمان و علت ریزش مو متفاوت است، اما معمولا بین 3 تا 6 ماه زمان برای مشاهده نتایج اولیه نیاز است.

تراشیدن موها تاثیری بر درمان ریزش و ضخامت مو ندارد و این باوری غلط است.

بله. شانه زدن بیش از حد و با خشونت به موها آسیب زده و ریزش آن را تشدید می‌کند.

درصورت ریزش مو ناگهانی و همراه با آن علائم دیگری مانند خارش یا درد ظاهر شدند، باید به دکتر پوست و مو مراجعه کنید.

برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: نگاه درباری
من نگاهم. نگاه من به دنیای محتوا، مثل دنیای بازیگریه. یه‌موقع‌هایی یه وکیلی، یه‌موقع‌هایی فروشنده لوازم‌التحریر و گاهی حتی یه پزشک. چراکه نه! این‌روزها که باید با چشم‌های یه پزشک، به مخاطبم چشم بدوزم؛ دنیای پزشکی رو خارق‌العاده‌تر از قبل می‌شناسم. امیدوارم بتونم نگاه شما رو هم، از پنجره شگفت‌انگیز کلمه‌ها، به دنیای شگفت‌انگیز پزشکی عمق بدم. یش از 5 سال است که در زمینه‌های مختلف از جمله پزشکی محتوا می‌نویسم. تمام تلاشم این بوده که درست‌ترین و واقعی‌ترین اطلاعات را در قالب محتوایی متناسب با پرسونایم در اختیار او قرار دهم. با وجود وفور اطلاعات از دنیای پزشکی در بستر اینترنت، نوشتن از فیزیک انسان و پرداختن به بیماری‌ها و نیازهای بدن او، همچنان با چالش‌های بسیاری برای من همراه بوده است. چراکه بسیاری از مخاطبانی که برای‌شان نوشته‌ام در شرایط روانی و جسمی خاصی قرار داشته و من باید متناسب با این شرایط، اطلاعاتی از بیماری‌ها و نارسایی‌های فیزیکی در اختیارشان قرار دهم. امیدوارم همین اندازه از حضورم تا به اینجا توانسته باشد پاسخگوی سوال‌های پزشکی و سلامت‌محورانه مخاطب‌های کنجکاوم باشد. همچنین، امیدوارم در ادامه بتوانم دغدغه‌مندانه‌تر از همیشه برای آن‌ها بنویسم.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

2 دیدگاه در “اثربخش ترین درمان ریزش مو در زنان + علت و راه های پیشگیری
  • آیا راهکاری برای درمان ریزش مو ناشی از افزایش سن وجود داره؟

    پاسخ
    • سلام
      بله مصرف مکمل ها میتونن تا حدودی کنترل کننده باشند

      پاسخ