درد پشت سر سمت چپ چگونه درمان می‌شود؟ + معرفی علل درد سمت چپ پشت سر

درد پشت سر سمت چپ
اشتراک گذاری 4 نظر
خلاصه این مقاله را بشنوید

میگرن، تنش عضلانی، آرتروز گردن و عفونت سینوسی از شایع‌ترین علل درد پشت سر سمت چپ هستند. البته فشار خون بالا، استرس و اضطراب، کمبود خواب و مصرف بیش از حد کافئین هم موجب درد ناحیه پشت سر سمت چپ می‌شوند. از مهم‌ترین علائم درد پشت سر سمت چپ می‌توان به حساسیت به نور و صدا، تهوع و استفراغ، سرگیجه، خشکی دهان و درد عضلات اشاره کرد.

دکتر مغز و اعصاب با معاینه فیزیکی، آزمایش‌های تصویربرداری و آزمایش‌های آزمایشگاهی برای تشخیص درد پشت سر سمت چپ اقدام می‌کند. این متخصص برای درمان درد پشت سر سمت چپ، درمان علت زمینه‌ای، داروهای مسکن بدون نسخه، کمپرس سرد، استراحت کافی و تغییر در سبک زندگی را پیشنهاد می‌دهد. تکنیک‌های متفاوت و متعددی را می‌توان برای پیشگیری از این دردها به کار گرفت. شناسایی و اجتناب از محرک‌ها، مدیریت استرس، نوشیدن مایعات کافی، مصرف غذاهای سالم و کنترل وزن از موثرترین راه‌های پیشگیری از درد پشت سر سمت چپ هستند.

با مطالعه این مطلب از مجله پزشکی دکتردکتر که به 4 دقیقه زمان نیاز دارد، انواع درد پشت سر سمت چپ و علت درد پشت سر سمت چپ را خواهید شناخت.

در انتها، اگر سوالی درباره علل درد در ناحیه پشت سر و روش‌های درمان آن دارید، در قسمت نظرات بنویسید. پزشک ما به آن پاسخ خواهد داد.

درد پشت سر سمت چپ نشانه چیست؟

شایع‌ترین علت درد پشت سر سمت چپ، تنش عضلانی یا سردرد تنشی است که از استرس یا خستگی مفرط ناشی می‌شود. همچنین مشکلاتی همچون میگرن، فشار خون بالا یا مشکلات گردنی مانند اسپوندیلوز گردنی می‌توانند باعث این درد شوند. گاهی، درد ممکن است نشانه‌ای از مسائل جدی‌تری مانند مشکلات عروقی، تومورهای مغزی یا عفونت‌ها باشد. در صورتی که درد شدید، مداوم و همراه با علائمی همچون ضعف، بی‌حسی یا اختلالات بینایی باشد، نیاز به مراجعه فوری به دکتر مغز و اعصاب خواهید داشت.

بیمار دچار درد ناحیه پشت سر سمت چپ

آیا سردرد سمت چپ خطرناک است؟

سردرد سمت چپ سر، معمولاً خطرناک نبوده و اغلب ناشی از عللی مانند تنش عضلانی، میگرن یا مشکلات سینوسی است. با این حال، درصورتی‌که، سردرد با علائم تهوع، استفراغ، سرگیجه، اختلالات بینایی، ضعف، بی‌حسی یا مشکلات گفتاری، ناگهانی و شدید شروع شود، می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل جدی‌تر مانند سکته مغزی باشد. در این موارد، به ارزیابی‌ها و بررسی تخصصی‌تر نیاز خواهید داشت و باید به پزشک مراجعه کنید.

انواع درد پشت سر سمت چپ چیست؟

درد پشت سر سمت چپ، می‌تواند به شکل‌های مختلف و با علت‌های متفاوت بروز کند. شایع‌ترین انواع درد پشت سر سمت چپ شامل موارد زیر هستند:

  • سردرد تنشی؛ احساس درد مداوم و فشاری در ناحیه پشت سر، ناشی از تنش و استرس
  • میگرن؛ احساس درد شدید و ضربان‌دار در یک طرف سر، همراه با تهوع، استفراغ و حساسیت به نور و صدا
  • سردرد خوشه‌ای؛ احساس درد شدید، ناگهانی و دوره‌ای در پشت یک چشم یا در ناحیه پشت سر و گردن
  • سردرد سرویکوژنیک؛ انتقال درد از گردن به پشت سر ناشی از مشکلات گردنی مانند آرتروز یا آسیب‌های گردنی
  • نورالژی اکسیپیتال؛ احساس درد تیرکشنده و شدید در پشت سر و گردن، ناشی از التهاب یا آسیب به عصب‌های اکسیپیتال
  • سردرد ناشی از فشار خون بالا؛ درد مداوم و فشاری همراه با افزایش فشار خون

تشخیص دقیق هر یک از انواع سردرد و علت زمینه‌ای آن، به مشاوره و ارزیابی‌های تخصصی پزشکی نیاز دارد. با آگاهی از اینکه وظایف یک متخصص دارای تخصص مغز و اعصاب چیست برای تشخیص هر یک از انواع سردرد باید به این متخصص مراجعه کرد.

بیمار دچار درد پشت سر سمت چپ ناشی از میگرن

علت ایجاد درد پشت سر سمت چپ چیست؟

درد پشت سر سمت چپ، می‌تواند ناشی از علل مختلفی همچون تنش عضلانی، مشکلات گردن، میگرن، سردردهای تنشی و حتی عفونت‌های سینوسی باشد. تنش و استرس، با انقباض عضلات گردن و شانه، منجر به درد در ناحیه پشت سر می‌شود. همچنین مشکلاتی مانند دیسک گردن یا آرتروز نیز می‌توانند علت این نوع از انواع سردرد باشند. در ادامه، به شایع‌ترین علل درد پشت سر سمت چپ پرداخته‌ایم:

تنش و استرس

انقباض عضلات گردن و سر ناشی از تنش و استرس می‌توانند منجر به درد در ناحیه پشت سر شوند. هنگامی که بدن تحت فشار مسائل روحی یا جسمی قرار می‌گیرد، عضلات تمایل دارند منقبض شوند. این انقباض ممکن است به صورت درد، در نواحی مختلف سر، از جمله پشت سر، احساس شود.

 به گزارش موسسه ملی سلامت آمریکا (NIH)،

میانگین شیوع سردرد تنشی در طول زندگی بزرگسالان، 46 درصد است. این میزان در سنین 40 تا 49 سالگی در هر دو جنس به اوج خود می‌رسد.

این نوع درد، معمولاً به صورت فشار یا سنگینی سر احساس می‌شود و ممکن است با روش‌های مدیریت استرس و تمرینات آرامش‌بخش کاهش یابد.

مشاوره تلفنی با دکتر مغز و اعصاب

میگرن

میگرن، یک نوع سردرد شدید و ناتوان‌کننده است که به صورت درد ضربان‌دار و یک‌طرفه در سر تجربه می‌شود. این درد، از چند ساعت تا چند روز ادامه داشته و با تهوع، استفراغ و حساسیت به نور و صدا همراه خواهد بود. عوامل مختلفی مانند تغییرات هورمونی، غذاها، استرس و عوامل محیطی می‌توانند تحریک‌کننده سردردهای میگرنی باشند. درمان میگرن، شامل داروهای تسکین‌دهنده درد و داروهای پیشگیری‌کننده است و تغییر در سبک زندگی مانند کاهش استرس و رعایت رژیم غذایی مناسب هم در درمان آن مؤثر خواهد بود.

سردردهای خوشه‌ای

سردردهای خوشه‌ای، نادر ولی بسیار شدید هستند و به صورت دوره‌های مکرر از سردردهای کوتاه‌مدت اما شدید بروز می‌کنند. این سردردها، معمولاً در یک سمت سر، به ویژه در ناحیه پشت چشم یا شقیقه‌ها، احساس شده و با آبریزش بینی، اشک‌ریزش و افتادگی پلک همراه هستند. هر دوره این نوع سردرد، می‌تواند از چند هفته تا چند ماه طول بکشد. درمان سردردهای خوشه‌ای، شامل داروهای خاص، اکسیژن‌درمانی و در برخی موارد مداخلات پزشکی پیشرفته‌تر است.

آسیب‌های گردن و ستون فقرات

آسیب‌ها و مشکلات مرتبط با گردن و ستون فقرات می‌توانند منجر به درد در ناحیه پشت سر شوند. فتق دیسک، تنگی کانال نخاعی، اسپاسم عضلات و آرتروز گردن شایع‌ترین مشکلاتی هستند که باعث فشار بر اعصاب و ایجاد درد خواهند شد. این نوع درد معمولاً با حرکت گردن تشدید شده و ممکن است با بی‌حسی، ضعف عضلانی و درد انتشاری به شانه‌ها و بازوها همراه باشد. درمان این سردردها، فیزیوتراپی، ماساژ، داروهای ضدالتهابی و در موارد شدیدتر جراحی است.

بیمار دچار به درد پشت سر سمت چپ ناشب از آسیب‌های گردنی
دکتر مغز و اعصاب در حال معاینه فیزیکی گردن برای تشخیص علت درد پشت سر سمت چپ است.

عفونت‌ها

عفونت‌های مختلفی مانند سینوزیت و عفونت‌های گوش می‌توانند درد را به ناحیه پشت سر منتقل کنند. سینوزیت، التهاب سینوس‌های صورت است که به علت عفونت باکتریایی یا ویروسی ایجاد شده و درد در ناحیه پیشانی، گونه‌ها و پشت سر را به دنبال دارد. عفونت‌های گوش هم به اعصاب مجاور فشار آورده و درد را به ناحیه پشت سر انتقال می‌دهند. درمان این عفونت‌ها معمولاً شامل آنتی‌بیوتیک‌ها، ضدالتهاب‌ها و گاهی تخلیه مایع از سینوس‌ها یا گوش است.

نورالژی پس‌سری

نورالژی پس‌سری، وضعیت دردناکی‌ست که به علت التهاب یا آسیب به اعصاب پس‌سری رخ می‌دهد. این اعصاب از ناحیه گردن تا پوست سر امتداد دارند و در صورت التهاب یا اعمال فشار مزمن، درد شدیدی در ناحیه پشت سر ایجاد می‌کنند. این درد، تیرکشنده، تیز و ضربان‌دار بوده و با حرکت گردن یا لمس ناحیه شدت گرفته و به پشت چشم‌ها و بالای سر منتشر می‌شود. درمان نورالژی پس‌سری، شامل داروهای ضددرد، تزریق‌های استروئیدی و گاهی تحریک عصبی یا جراحی است.

علت تیر کشیدن لحظه ای سر سمت چپ چیست؟

تیر کشیدن لحظه‌ای سر، سمت چپ ممکن است ناشی از میگرن، سردرد خوشه‌ای، فشار خون بالا، استرس یا خستگی باشد. همچنین، عفونت‌های سینوسی، مشکلات دندان یا فک و اختلالات گردن هم می‌توانند باعث درد موقتی در این ناحیه شوند. البته، گاهی، برخی مشکلات عصبی مانند نورالژی عصب سه‌قلو منجر به تیر کشیدن این ناحیه از سر می‌شود. اگر این دردها مکرر یا شدید باشند، تنها مراجعه به پزشک است که می‌تواند خیال شما را از بابت علت زمینه‌ای این نوع سردردها، آسوده کند.

علت تیر کشیدن سمت چپ سر بالای گوش چیست؟

تیر کشیدن سمت چپ سر بالای گوش ممکن است ناشی از میگرن، سردرد تنشی یا سردرد خوشه‌ای باشد. مشکلات عصبی مانند نورالژی عصب سه‌قلو یا التهاب عصب‌های جمجمه‌ای نیز می‌توانند باعث تیر کشیدن این ناحیه شوند. علاوه بر این، عفونت‌های گوش یا سینوس‌ها، مشکلات دندان‌ها و فشار خون بالا نیز می‌توانند از عوامل مرتبط با این تیرکشیدن‌ها باشند. گاهی، استرس و خستگی نیز می‌توانند باعث ایجاد چنین دردهایی شوند.

بیمار با احساس تیر کشیدن سمت چپ سر بالای گوش

روش‌های تشخیص دلیل درد پشت سر سمت چپ چیست؟

تشخیص دلیل درد پشت سر سمت چپ نیاز به ارزیابی تخصصی دکتر مغز و اعصاب دارد. این متخصص، برای تشخیص علت درد پشت سر سمت چپ، از اقدامات و روش‌های تشخیصی ذکر شده در جدول زیر استفاده می‌کند:

روش‌های تشخیصی علت درد پشت سر سمت چپ

اقدامات

مصاحبه پزشکی و ارزیابی اولیه

پرسیدن سوالاتی درباره نوع، شدت و مدت درد، عوامل محرک درد و تاریخچه بیماری‌های قبلی

معاینه فیزیکی

بررسی سر، گردن و ناحیه شانه‌ها برای شناسایی ناهنجاری یا تنش عضلانی

سی‌تی‌اسکن و ام‌آرآی

بررسی ساختارهای داخلی مغز و گردن

آزمایش‌های خونی

بررسی علائم التهاب، عفونت یا مشکلات دیگر مانند مشکلات متابولیک

نوار مغزی (EEG)

برای ارزیابی فعالیت الکتریکی مغز و شناسایی احتمال وجود اختلالات عصبی

آزمایش‌های تکمیلی

آزمایش‌های دیگری مانند تست‌های تعادلی یا آزمایش‌های بینایی، بسته به نتایج اولیه

گاهی برای تشخیص دقیق‌تر و تخصصی‌تر انواع سردرد، پزشک با متخصصان دیگر همکاری می‌کند.

روش‌های درمان درد پشت سر سمت چپ چیست؟

برای درمان درد پشت سر سمت چپ، ابتدا باید علت زمینه‌ای درد مشخص شود. درمان‌های معمول، شامل استراحت کافی، ماساژ و استفاده از کمپرس گرم یا سرد برای کاهش التهاب و تنش عضلانی موثر هستند. همچنین، مصرف داروهای تسکین‌دهنده درد و اصلاح سبک زندگی مانند کاهش استرس، خواب کافی، تغذیه مناسب و ورزش منظم هم کارآمد واقع می‌شوند. در صورت مقاومت به درمان‌های معمول، ادامه‌دار بودن یا شدت گرفتن درد، بهترین راه مراجعه به دکتر مغز و اعصاب برای بررسی‌های دقیق‌تر خواهد بود. در ادامه، به اثربخش‌ترین روش‌های درمان درد پشت سر سمت چپ پرداخته‌ایم:

درمان علت زمینه‌ای

درمان علت زمینه‌ای درد پشت سر سمت چپ، بستگی به تشخیص دقیق مشکل دارد. در اینجا، به انواع علت زمینه‌ای و درمان آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

  • میگرن؛ داروهای تسکین‌دهنده سردردهای میگرنی، تغییر در سبک زندگی و مدیریت استرس
  • مشکلات عصبی مانند نورالژی عصب سه‌قلو؛ داروهای ضدتشنج و مشاوره با متخصص مغز و اعصاب
  • تنش عضلانی؛ فیزیوتراپی و تمرینات کششی
  • فشار خون بالا؛ کنترل فشار خون از طریق داروها و تغییرات رژیم غذایی

تشخیص دقیق علت زمینه‌ای درد پشت سر سمت چپ، برای بهبود و تسکین درد لازم است.

داروهای مسکن بدون نسخه

درمان دارویی، یکی از روش‌های مؤثر برای کاهش درد پشت سر سمت چپ است. داروهای مسکن معمولی مانند ایبوپروفن و استامینوفن معمولاً برای تسکین درد استفاده می‌شوند. برای درد ناشی از میگرن، داروهای مخصوص میگرن مانند تریپتان‌ها به کاهش شدت و مدت حملات میگرن کمک می‌کنند. همچنین، در مواردی که التهاب وجود دارد، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی منجر به کاهش التهاب و درد می‌شوند.

کمپرس سرد

استفاده از کمپرس سرد، برای درمان درد پشت سر سمت چپ، می‌تواند تسکین‌دهنده باشد. کمپرس سرد، با کاهش التهاب و تورم در ناحیه درد و از طریق تنگ کردن عروق خونی، جریان خون را کاهش داده و به کاهش درد کمک می‌کند. برای استفاده از کمپرس سرد، یک کیسه یخ یا یک حوله مرطوب سرد را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی ناحیه درد قرار دهید. این روش، برای دردهای ناشی از آسیب‌های فیزیکی، التهاب و میگرن بسیار مفید است.

کمپرس سرد برای درمان درد پشت سر سمت چپ
بیمار، از کمپرس سرد برای درمان درد پشت سر سمت چپ استفاده می‌کند.

استراحت

استراحت کافی و خواب منظم به بدن اجازه می‌دهد تا با بازسازی خود، از تنش‌های روزانه بکاهد. قرار دادن سر و گردن در وضعیت مناسبی هنگام خواب، استفاده از بالش مناسب و اجتناب از فعالیت‌های استرس‌زا به کاهش درد کمک می‌کند. همچنین، ایجاد فواصل منظم در فعالیت‌های روزانه و اختصاص زمانی برای آرامش و استراحت منجر به پیشگیری از بروز مجدد درد خواهد شد. استراحت کافی برای بهبود عمومی وضعیت بدن و کاهش دردهای موقتی بسیار اثربخش است.

تغییر سبک زندگی

تغییر سبک زندگی شامل مدیریت استرس، رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی منظم می‌تواند به کاهش درد پشت سر سمت چپ کمک کند. مدیریت استرس با استفاده از تکنیک‌های مانند یوگا، مدیتیشن و تمرینات تنفسی، کاهش تنش عضلانی و درد را به دنبال دارد. تغذیه سالم و متعادل با مصرف غذاهای مغذی و مناسب، سیستم ایمنی را بهبود می‌بخشد. نوشیدن آب کافی، برای جلوگیری از کم‌آبی بدن و بهبود عملکرد عمومی بدن لازم است.

عوارض عدم درمان درد پشت سر سمت چپ چیست؟

عدم درمان درد پشت سر سمت چپ، می‌تواند منجر به عوارض جدی‌تری شود. این درد ممکن است نشانه‌ای از مشکلات جدی‌تر مانند میگرن، نورالژی یا فشار خون بالا باشد. در صورت عدم درمان این درد، فرد با مشکلاتی همچون افزایش شدت و دفعات درد، اختلالات خواب، کاهش کیفیت زندگی و مشکلات روانی مانند استرس و اضطراب مواجه خواهد شد. علاوه‌براین، عدم درمان می‌تواند به ضعف عضلانی و اختلال در عملکرد روزانه منجر شود. از عوارض عدم درمان در موارد حاد، می‌توان به تشدید مشکلات عصبی و عروقی اشاره کرد.

برای درمان درد پشت سر سمت چپ چه زمانی به دکتر مراجعه کنیم؟

برای درمان درد پشت سر سمت چپ و در صورت مواجه شدن با علائم زیر، باید برای انجام ارزیابی‌های تخصصی‌تر به پزشک مراجعه کرد. در ادامه، به شایع‌ترین علائم این درد اشاره کرده‌ایم:

  • درد مداوم یا شدید؛ درد ادامه‌دار و در حال شدید شدن
  • تداخل با فعالیت‌های روزانه؛ اختلال در انجام فعالیت‌های روزانه، کار یا خواب به دلیل شدت درد
  • علائم همراه نگران‌کننده؛ علائم تب، تهوع، استفراغ، ضعف، بی‌حسی، مشکلات بینایی یا تغییر در سطح هوشیاری فرد
  • سابقه بیماری‌های مزمن؛ مانند میگرن، فشار خون بالا یا اختلالات عصبی و ظهور درد به شکلی جدید یا متفاوت
  • عدم پاسخ به درمان‌های خانگی؛ ناکارآمدی روش‌های خانگی مانند استراحت، کمپرس سرد یا مسکن‌های معمولی در درمان
  • درد ناگهانی و شدید؛ ظهور درد ناگهانی و بسیار شدید و همراه با علائم دیگر

گاهی اوقات سردردها علت خاصی ندارند و بخاطر خستگی یا فعالیت سنگین بروز می‌کنند. این دردها را می‌توان با درمان‌های خانگی و استراحت درمان کرد. در مقابل، بعضی از سردردها نشان از بیماری جدی‌تری دارند و باید درمان شوند. در چنین شرایطی، باید هرچه سریع‌تر به یکی از جراحان مغز و اعصاب شهرتان مراجعه کنید. مثلا اگر ساکن تهران هستید، می‌توانید به‌صورت آنلاین، دکتر مغز و اعصاب تهران را برای نوبت حضوری و غیرحضوری از طریق دکتردکتر، ثبت کنید.

دکتر مغز و اعصاب در حال بررسی آزمایش‌های تصویربرداری بیمار مبتلا به درد پشت سر سمت چپ

برای درمان درد پشت سر سمت چپ، به چه پزشکی مراجعه کنیم؟

برای درمان درد پشت سر سمت چپ، باید به یک دکتر مغز و اعصاب مراجعه کنید. این متخصص، علت درد پشت سر سمت چپ همچون میگرن، تنش عضلانی، آرتروز گردن، فشار خون بالا و کمبود خواب را تشخیص می‌دهد. متخصص مغز و اعصاب به علائم این درد در بیمار مانند حساسیت به نور و صدا، سرگیجه، خشکی دهان، درد عضلات و تهوع و استفراغ توجه می‌کند. او علاوه‌بر معاینه فیزیکی، آزمایش‌های آزمایشگاهی و آزمایش‌های تصویربرداری را برای تشخیص درد پشت سر سمت چپ به کار می‌گیرد. دکتر مغز و اعصاب، برای درمان درد ناحیه پشت سر سمت چپ، درمان علت زمینه‌ای، داروهای مسکن بدون نسخه، کمپرس سرد، استراحت و تغییر در سبک زندگی را توصیه می‌کند.

اگر شما هم به درد پشت سر سمت چپ مبتلا هستید، باید نزد یک دکتر مغز و اعصاب نوبت بگیرید. برای این کار پس از مراجعه به سایت دکتردکتر، در قسمت تخصص‌ها، تخصص مغز و اعصاب و سپس شهر خود را انتخاب کنید. تمامی متخصصان مغز و اعصاب شهرتان برای شما به نمایش درمی‌آیند. وارد پروفایل متخصص مورد نظر خود شده و نوبت خود را قطعی کنید.

منابع:

nhs.uk

nationalheadacheinstitute.com

سوالات متداول درد پشت سر سمت چپ

بله. رژیم غذایی سالم و متعادل، حاوی مواد مغزی و کاهش مصرف کافئین و الکل می‌تواند به کاهش درد پشت سر سمت چپ کمک کند.

ورزش‌هایی مانند یوگا، پیلاتس و تمرینات کششی برای کاهش تنش عضلانی و درد پشت سر موثر خواهند بود.

عواملی همچون رعایت وضعیت صحیح بدن، استراحت منظم، مدیریت استرس و ورزش منظم می‌توانند از بروز درد پشت سر جلوگیری کنند.

بله، ماساژ درمانی با کاهش تنش عضلات، به تسکین درد پشت سر کمک می‌کند.

برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: نگاه درباری
من نگاهم. نگاه من به دنیای محتوا، مثل دنیای بازیگریه. یه‌موقع‌هایی یه وکیلی، یه‌موقع‌هایی فروشنده لوازم‌التحریر و گاهی حتی یه پزشک. چراکه نه! این‌روزها که باید با چشم‌های یه پزشک، به مخاطبم چشم بدوزم؛ دنیای پزشکی رو خارق‌العاده‌تر از قبل می‌شناسم. امیدوارم بتونم نگاه شما رو هم، از پنجره شگفت‌انگیز کلمه‌ها، به دنیای شگفت‌انگیز پزشکی عمق بدم. یش از 5 سال است که در زمینه‌های مختلف از جمله پزشکی محتوا می‌نویسم. تمام تلاشم این بوده که درست‌ترین و واقعی‌ترین اطلاعات را در قالب محتوایی متناسب با پرسونایم در اختیار او قرار دهم. با وجود وفور اطلاعات از دنیای پزشکی در بستر اینترنت، نوشتن از فیزیک انسان و پرداختن به بیماری‌ها و نیازهای بدن او، همچنان با چالش‌های بسیاری برای من همراه بوده است. چراکه بسیاری از مخاطبانی که برای‌شان نوشته‌ام در شرایط روانی و جسمی خاصی قرار داشته و من باید متناسب با این شرایط، اطلاعاتی از بیماری‌ها و نارسایی‌های فیزیکی در اختیارشان قرار دهم. امیدوارم همین اندازه از حضورم تا به اینجا توانسته باشد پاسخگوی سوال‌های پزشکی و سلامت‌محورانه مخاطب‌های کنجکاوم باشد. همچنین، امیدوارم در ادامه بتوانم دغدغه‌مندانه‌تر از همیشه برای آن‌ها بنویسم.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

4 دیدگاه در “درد پشت سر سمت چپ چگونه درمان می‌شود؟ + معرفی علل درد سمت چپ پشت سر
  • سلام و ممنون بابت زحماتی که میکشید، خدا خیرتون بده و موفق و شادو سلامت باشید همیشه

    پاسخ
  • باسلام من جدیدا وقتی سرم را به سمت راست می چرخانم به یک نقطه که می رسه از پشت گوش چپم تا پشت سرم تیر میکشه علت چی می تونه باشه

    پاسخ
  • مادر من الان هی پشت سرش سمت چپ تیر میکشه ومیگه نفسم میگیره وبعد قطع میشه دوباره شروع میشه مادر من میگرن داره

    پاسخ
  • سلام من هرماه ۳روز سردرد دارم هرماه از ۱۰هم شروع میشه سمت چپ سرم و گردن درد هم دارم که به ه سر صدا بیشتر باشه و یا نور یر دردم بیشتر میشه ژلوفن اینا هم اصلا تاثیری نداره

    پاسخ