پاسخ به پرتکراترین سوال‌ها در زمینه عوارض کاشت ناخن

خلاصه این مقاله را بشنوید

ناخن‌های بلند، سالم و زیبا آرزوی بسیاری از خانم‌ها است. برخی به‌طور طبیعی چنین ناخن‌هایی دارند و برخی هم با کاشت و روش‌های دیگر به آن می‌رسند.. بازار پر رونق ناخن باعث شده که کار سالن‌های زیبایی در این زمینه با استقبال زیادی روبه‌رو شود. با همه این‌ها باید بدانید که عوارض کاشت ناخن در بسیاری از موارد جدی است و بیشتر خانم ها از آن بی اطلاع هستند. برای درمان وضعیت‌های ناشی از این اقدامات هم نیاز به مراجعه به پزشک پوست، مو و زیبایی وجود دارد. در این مقاله درباره عوارض و مشکلات احتمالی ناشی از کاشت ناخن‌ها صحبت کرده‌ایم.

عوارض کاشت ناخن چیست؟

انواع مختلفی از کاشت ناخن وجود دارد:

  • ناخن‌های ژلی
  • اکریلیک

همه این روش‌های کاشت ایمن هستند تا زمانی که کار از سوی فردی متخصص و حرفه‌ای انجام شود. ضمن اینکه کاشت با ژل از همه موارد بی‌خطرتر است به این دلیل که پودر یا مواد شیمیایی خشن مانند متیل متاکریلات و تولوئن در فرایند استفاده نمی‌شود.

ناخن‌های اکریلیک از نوعی مونومر مایع ساخته شده‌اند که در تماس با اکسیژن هوا سخت می‌شود و ناخن‌های ژلی از محلول پلیمری ساخته می‌شوند که در تماس با نور ماورا بنفش سفت می‌شود. همه این‌ها می‌توانند عوارضی به دنبال داشته باشند که در ادامه می‌خوانید. عوارض کاشت ناخن پا هم مشابه دست است.

عوارض کاشت ناخن

حساسیت‌های پوستی

مواد شیمیایی که برای استفاده یا برداشتن ناخن‌های مصنوعی موجود است، باعث تحریک پوست می‌شوند. در نتیجه مشکلاتی مانند قرمزی، چرک یا تورم در اطراف ناخن‌ها ایجاد می‌شود.

واکنش‌های آلرژیک به چسب مورد استفاده در فرایند شایع ترین عارضه کاشت ناخن است. واکنش آلرژیک می‌تواند خفیف باشد و به سادگی باعث بثورات پوستی شود یا شدید رخ بدهد و نیاز به مراقبت پزشکی ویژه پیدا کند.

عوارض پوستی کاشت ناخن

افزایش احتمال به اگزما و مشکلات پوستی دیگر هم از عوارض کاشت ناخن است. استفاده از استون و سوهان‌کشیدن شدید ناخن‌ها در فرایند کاشت باعث می‌شود که این بخش از دست‌ها بسیار تحریک و شکننده شود.

ناخن‌های مصنوعی رشد مناسب ناخن‌های طبیعی را دشوار می‌کنند چون دائما سوهان می‌خورند. این موضوع باعث می‌شود که در طول زمان ضعیف شوند. ناخن‌های طبیعی برخی از افراد پس از سال‌ها استفاده از ناخن‌های کاذب هرگز بهبود پیدا نمی‌کنند.

کاشت ناخن می‌تواند به مرور زمان ناخن‌های طبیعی شما را ضعیف کند چون به آنها اجازه تنفس یا رشد نمی‌دهد. خشکی و شکنندگی از عوارض واضح و رایج این فرایند است.

افزایش احتمال قارچ و عفونت

شایع‌ترین مورد از عوارض کاشت ناخن عفونت است. اگر به سالنی می‌روید که از ابزارها و روش‌های تمیز و استاندارد استفاده نمی‌کند، ممکن است از طریق فرآیند کاشت ناخن یا چسب مورد استفاده در آن دچار عفونت شوید. ناخن‌های مصنوعی خطر ابتلا به عفونت را افزایش می‌دهند چون جرم و میکروب‌ها را به دام می‌اندازند.

این موضوع می‌تواند منجر به عفونت‌های باکتریایی یا قارچی شود. بارزترین علامت عفونت ناخن این است که ناخن‌ها دچار لکه‌هایی آبی یا سبز می‌شوند. اگر این موارد درمان نشوند، احتمال دارد که عفونت‌های پوستی شدید رخ بدهد. اگر متوجه قرمزی، تورم یا حساسیت در اطراف ناخن شدید، در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.

عوارض کاشت ناخن در بارداری

به نظر می‌رسد که کاشت ناخن در دوران بارداری مانعی ندارد. در واقع، هرچند که این روند و فرایند آنچنان هم بی‌عارضه نیست اما مشکل آنچنانی هم ندارد. بااین‌حال، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند که بی‌دردسر این دوران را پشت سر بگذارند.

از همین روی است که به‌سراغ هیچ فرایند مشکوکی نمی‌روند و دوست دارند که در بی‌خطرترین حالت ممکن برای زایمان آماده شوند. یادتان باشد که برای مراقبت از ناخن نباید حتما تابع مدهای روز و دنیای مد و فشن باشید.

عوارض کاشت ناخن در شیردهی

برخی از مواد و حلال‌هایی که در فرایند کاشت ناخن استفاده می‌شوند، برای بدن ضرر دارند. برای مثال، تولوئن از مواردی است که می‌تواند آسیب‌هایی به بدن وارد کند. شاید بهتر باشد که جانب احتیاط را بیشتر رعایت کنید و به‌سراغ کاشت ناخن در شیردهی نروید. این را هم بدانید که تحقیقات چندانی هنوز به‌ طور دقیق خطرناک‌بودن کاشت در دوران شیردهی را تأیید نکرده است اما اگر حساس هستید و محتاط، خوب است که در دوران شیردهی به فکر چنین اقداماتی نباشید.

عوارض کاشت ناخن برای کودکان

کاشت ناخن برای کودکان ایده خوبی نیست. علاوه بر اینکه شاید مواد مورداستفاده در این فرایند برای آنها ضرر داشته باشد، از نظر روانی هم رسیدگی این‌چنینی به ناخن‌ها و آرایششان کار درستی برای کودکان نیست.

مشکلات کاشت ناخن

آیا مینای ناخن ضعیف می‌شود؟

از عوارض کاشت ناخن باید به ضعیف‌شدن بستر آن و تخریب سطح اصلی‌اش اشاره کنیم. تکرار این فرایند به طور مداوم باعث تضعیف ناخن‌ها می‌شود. قرارگرفتن ناخن در معرض نور UV هم پوست را خشک می‌کند.

حتی لاک معمولی هم می‌تواند ناخن‌های طبیعی و بستر ناخن شما را ضعیف کند. کاشت و لاک‌زدن زیاد منجر به خشکی، نازک‌شدن صفحه ناخن، شکستگی و تغییر رنگ آن  می‌شود.

چرا ناخن بعد از کاشت ناخن زرد می‌شود؟

همان‌طور که پیش‌تر هم عنوان شد، یکی از عوارض کاشت ناخن بروز عفونت‌های قارچی مختلف است. در صورت ابتلا به عفونت، رنگ ناخن‌ها به سمت زردی می‌رود و حالت ناخوشایندی از نظر ظاهری پیدا می‌کنند.

عوارض کاشت ناخن با ژل چیست؟

کاشت ناخن با ژل هم عوارضی به همراه دارد. این اقدام می‌تواند ناخن‌ها را شکننده کند و آسیب‌پذیر. پیری زودرس پوست دست‌ها و حتی احتمال بروز سرطان هم از عوارض کاشت ناخن است. فرایند پاک‌سازی ناخن‌های کاشت با ژل برای ترمیم و کارکردن موردی جدید هم به ناخن‌ها و پوست اطرافشان فشار وارد می‌کند.

عوارض کاشت ناخن طولانی مدت چیست؟

موادی که در فرایند کاشت ناخن مورد استفاده قرار می‌گیرند، بخارهایی سمی و ناخوشایند دارند. استفاده از آنها در بلندمدت می‌تواند موجبات شکل‌گیری بیماری‌های مختلفی را فراهم کند. در واقع، این روند به طور بالقوه خطرناک است.

توصیه می‌کنیم تا برای کمتر کردن مضرات کاشت ناخن، از محصولات مخصوص مراقبت از ناخن استفاده کنید. برای خرید روی عکس زیر بزنید:

جلوگیری از عوارض کاشت ناخن چگونه است؟

برای پیشگیری از بروز مشکلات ناشی از کاشت ناخن به موارد زیر دقت کنید:

  • اگر سابقه عفونت‌های قارچی پوستی داشته‌اید، به سراغ کاشت ناخن‌ها نروید.
  • تداوم کاشت بیشتر از دو هفته توصیه نمی‌شود و مواد استفاده‌شده می‌توانند عوارض ناخوشایندی به همراه بیاورند.
  • به طور مداوم کاشت انجام ندهید و به ناخن‌ها فرصتی برای تنفس و تقویت بدهید.
  • ناخن‌ها را با روغن‌های مناسب و کرم‌های موجود مرطوب کنید تا خشک نشوند و تحت تأثیر موادی مانند آستون آسیب‌پذیر نشوند.
  • در زمان انجام کارهای منزل از دستکش استفاده کنید و نگذارید که ناخن‌ها در معرض ساییدگی قرار بگیرند.

چالش‌های کاشت ناخن

آیا کاشت ناخن سرطان زاست؟

قرارگرفتن ناخن‌ها و پوست اطراف انگشت‌ها در معرض مستقیم اشعه uv می‌تواند موجبات ابتلا به سرطان را فراهم کند. از همین روی، باید بدانید که بسیاری از تکنیک‌های آرایشی از جمله کاشت ناخن عوارض بسیاری جدی و خطرناکی دارند.

برای پیگیری مشکلات پوستی در ناحیه دست و ناخن‌ها هم باید به متخصص مراجعه کنید. یکی از بهترین روش‌ها برای دریافت نوبت، استفاده از سیستم نوبت دهی آنلاین سایت دکتردکتر است.

درباره عوارض کاشت ناخن پرسشی بی‌جواب در ذهن دارید؟ از ما بپرسید تا به شما در رسیدن به نتیجه کمک کنیم.

منابع:

timesnownews.com

shebegan.com

webmd.com

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
ممکن است شما دوست داشته باشید
2 نظرات
  1. شفا می گوید

    با سلام و عرض احترام
    تشکر بابت مطالب مفید تون .بنده یک کارشناس بهداشت محیط هستم.ای کاش بانوان محترم ما قبل از انجام کارهای زیبایی حداقل یک سرچ کوچک از عوارض اقدامات زیبایی انجام بدهند و بخاطر یک زیبایی موقتسلامتی خودشونرا به خطر نیدازند.من آرایشگاه هارو بازرس میکنم و می دونم چه شرایط داره از لحاظظاهری خیلی بهش میرسند اما حداقل نکات بهداشتی،بهداشت فردی و وسایل کار رو خود فرد آرایشگرچه ناخن کار،چه مژه کار،چه تاتو کار رعایت نمی کنند.

    1. مشاور سلامتی می گوید

      سلام
      تشکر از نظر آگاهانه شما

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دریافت نوبت آنلاین - دکتر‌دکتر