اطلاعات کاربردی درباره شیاف آنتی هموروئید + آموزش نحوه مصرف اثربخش

شیاف آنتی هموروئید
اشتراک گذاری 8 نظر

درمان بواسیر به کمک شیاف آنتی هموروئید انجام می‌شود. بسته به شدت علائم بواسیر، ابتلا به بواسیر داخلی یا بواسیر خارجی و هموروئید مزمن یا حاد، دکتر گوارش شیاف بواسیر را تجویز خواهد کرد. گاهی به دلیل وجود عوارض شیاف آنتی هموروئید و شرایط خاص بیمار، متخصص از سایر روش‌های درمان هموروئید برای بهبود وضعیت بیمار استفاده می‌کند.

علاوه‌بر درمان‌های دارویی جایگزین شیاف بواسیر، دکتر بواسیر با توجه به شدت بیماری و نیاز بیمار، ممکن است لیزر بواسیر، اسکلروتراپی بواسیر و بندکشی بواسیر را توصیه کند. درصورتی‌که، علت ابتلا به بواسیر، یبوست باشد، بسیاری از درمان‌های خانگی و استفاده از ترکیبات گیاهی که عوارض شیاف آنتی هموروئید را ندارند، می‌توانند در درمان هموروئید موثر واقع شوند.

با مطالعه این مطلب از مجله پزشکی دکتردکتر که به 5 دقیقه زمان نیاز دارد، با شیاف آنتی هموروئید و نقش آن در درمان هموروئید آشنا می‌شوید.

در انتها اگر سوالی درباره بیماری بواسیر و روش‌های درمان آن دارید،در قسمت نظرات بنویسید. کارشناس پزشکی ما به آن پاسخ خواهد داد.

شیاف آنتی هموروئید چیست؟

شیاف آنتی هموروئید، یک داروی موضعی‌ست که برای درمان علائم هموروئید یا همان بواسیر استفاده می‌شود. در هموروئید، رگ‌های خونی مقعد یا رکتوم متورم شده و باعث درد، خارش یا خونریزی خواهند شد. شیاف آنتی هموروئید، ترکیبی از مواد ضدالتهابی، مسکن و قابض بوده که به کاهش التهاب، تسکین درد و کاهش تورم کمک می‌کند. برخی از این شیاف‌ها حاوی کورتیکواستروئیدها برای کاهش التهاب یا بی‌حس‌کننده‌های موضعی برای تسکین درد هستند. این دارو معمولا برای درمان هموروئیدهای داخلی استفاده می‌شود و به دلیل جذب سریع از طریق مخاط مقعد، اثرات تسکینی سریعی دارد.

فرد مبتلا به بواسیر و نیازمند به درمان با شیاف آنتی هموروئید

شیاف آنتی هموروئید چه کاربردهای درمانی دارد؟

شیاف آنتی هموروئید برای کاهش علائم هموروئید داخلی مانند درد، خارش و تورم استفاده می‌شود. این داروها معمولا با ترکیبات ضدالتهاب خود مانند هیدروکورتیزون به کاهش التهاب کمک کرده و با ترکیبات قابض خود مانند فنل، باعث انقباض رگ‌های خونی متورم می‌شوند. به دلیل جذب موضعی در مقعد، اثرات دارو به سرعت ظاهر شده و تسکین علائم به‌ویژه در موارد هموروئید داخلی را فراهم می‌آورد.

به گفته پزشکان دانشگاه واشنگتن،

درمان‌های موضعی مانند شیاف‌ها به کاهش خونریزی و درد ناشی از هموروئید کمک می‌کنند و به‌ویژه برای هموروئیدهای داخلی مناسب هستند که دسترسی مستقیم به آن‌ها دشوارتر است.

در ادامه، به کاربردهای شیاف آنتی هموروئید مفصل‌تر پرداخته‌ایم:

تسکین درد و ناراحتی

شیاف آنتی هموروئید با برخورداری از ترکیبات مسکن، برای تسکین درد و ناراحتی ناشی از هموروئید عملکرد بسیار اثربخشی دارد. درد ناشی از بواسیر معمولا به دلیل التهاب و فشار روی رگ‌های خونی در ناحیه مقعد ایجاد می‌شود. این دارو، با ایجاد یک لایه محافظ در سطح مخاطی مقعد و کاهش حساسیت اعصاب موجود در آن، به کاهش سریع درد کمک می‌کند. استفاده منظم از این شیاف، درد شدید را به‌طور موقت کاهش داده و بیمار بدون احساس درد یا ناراحتی زیاد، فعالیت‌های روزمره خود را انجام می‌دهد. همچنین به دلیل استفاده موضعی، شیاف مستقیما در محل التهاب تاثیر گذاشته و از داروهای خوراکی بسیار سریع‌تر اثر می‌کند. این ویژگی، به‌ویژه برای بهبود علائم در افرادی با درد مزمن یا حاد هموروئید، بسیار موثر است.

کاهش التهاب

یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در درمان هموروئید، کاهش التهاب رگ‌های ملتهب در ناحیه مقعد است. شیاف آنتی هموروئید دارای ترکیبات ضدالتهابی مانند هیدروکورتیزون یا ترکیبات استروئیدی بوده که به کاهش سریع التهاب منجر می‌شود. این ترکیبات، با مهار تولید مواد شیمیایی التهابی در بدن، تورم و التهاب رگ‌های خونی متورم را کاهش می‌دهند. کاهش التهاب، نه‌تنها به تسکین علائم حاد مانند درد و سوزش کمک می‌کند، بلکه از پیشرفت بیماری و بروز عوارضی مانند ترک‌های پوستی و زخم‌های شدید هم جلوگیری می‌کند. به‌علاوه، کاهش التهاب با تسریع روند بهبودی، باعث بهبودی سریع‌تر بیمار و بازگشت او به زندگی عادی می‌شود.

کاهش تورم و خارش

تورم و خارش بدن از شایع‌ترین علائم هموروئید بوده و باعث ناراحتی شدید بیمار می‌شوند. شیاف آنتی هموروئید با دارا بودن مواد ضدخارش و ضدتورم، این علائم را تسکین می‌دهد. ترکیبات موجود در این شیاف با تاثیر بر عروق خونی متورم و ملتهب، میزان جریان خون را تنظیم کرده و باعث کاهش تورم می‌شوند. همچنین، برخی از ترکیبات موجود در این داروها، با برجای گذاشتن اثر آرام‌بخش روی عصب‌های تحریک‌شده ناحیه مقعد، به کاهش احساس خارش کمک می‌کنند. با کاهش تورم، فشار روی رگ‌های مقعدی کم شده و علائم دیگری مانند درد و احساس سنگینی هم بهبود می‌یابد. این شیاف‌ها برای هموروئید خارجی همراه با خارش و تورم شدید موثر هستند و به بیمار امکان می‌کنند تا راحت‌تر فعالیت‌های روزمره خود را انجام دهد.

ترمیم زخم و بهبود ناحیه آسیب‌دیده

در بسیاری از موارد هموروئید، ناحیه مقعد، دچار ترک‌ها و زخم‌های سطحی شده که باعث ایجاد درد و خونریزی می‌‌شود. شیاف آنتی هموروئید حاوی ترکیباتی‌ست است که به ترمیم زخم‌های موجود و بهبود بافت‌های آسیب‌دیده کمک می‌کند. این داروها با تقویت فرآیند بازسازی سلول‌های آسیب‌دیده، باعث تسریع بهبود زخم‌ها و ترک‌های ناشی از هموروئید می‌شوند. علاوه‌بر این، برخی از این شیاف‌ها، دارای ترکیباتی بوده که خشکی ناحیه مقعد را کاهش داده و از تحریک بیشتر پوست جلوگیری می‌کنند. بهبود زخم‌های هموروئیدی نقش مهمی در جلوگیری از عفونت و عوارض بعدی دارد.

استفاده از شیاف آنتی هموروئید برای ترمیم زخم هموروئید

جلوگیری از عفونت

عفونت ناشی از هموروئید، به دلیل ترک‌های پوستی یا زخم‌های موجود در ناحیه مقعد ایجاد می‌شود. شیاف آنتی هموروئید با برخورداری از مواد ضدباکتریایی و ضدقارچی به جلوگیری از ایجاد عفونت در این ناحیه کمک می‌کند. وجود عفونت، روند بهبود هموروئید را به تاخیر انداخته و باعث افزایش درد و ناراحتی می‌شود. با استفاده از شیاف، ریسک بروز عفونت به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد و این امر به بهبود سریع‌تر زخم‌ها و کاهش علائم کمک می‌کند. علاوه‌براین، مواد ضدعفونی‌کننده موجود در برخی از این شیاف‌ها با تمیز نگه‌داشتن ناحیه مقعد، از بروز عفونت‌های بیشتر جلوگیری خواهند کرد.

نحوه استفاده از شیاف آنتی هموروئید چگونه است؟

برای استفاده صحیح از شیاف آنتی هموروئید، رعایت چند مرحله ساده و بهداشتی اهمیت زیادی دارد. این مراحل، به‌طور‌کلی شامل آماده‌سازی، قرار دادن شیاف و مراقبت پس از آن هستند. قبل از هر اقدامی، باید دست‌ها را با آب و صابون به خوبی بشویید تا از انتقال هرگونه باکتری به ناحیه مقعد جلوگیری کنید. همچنین، در صورت امکان ناحیه مقعد را با آب گرم شستشو داده و با حوله نرم خشک کنید.

شیاف را از بسته‌بندی خارج کنید. اگر شیاف نرم است، آن را چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. این کار، قرار دادن شیاف در مقعد را راحت‌تر خواهد کرد. گاهی، برخی افراد از ژل‌های روان‌کننده مانند وازلین برای تسهیل ورود شیاف به مقعد استفاده می‌کنند. دو پوزیشن بدنی دراز کشیدن به پهلو و خم کردن زانوها به سمت قفسه سینه یا ایستادن و کمی خم شدن به سمت جلو، برای گذاشتن شیاف در مقعد بهترین حالت هستند. حالا به آرامی شیاف را از قسمت نوک‌تیز آن با انگشت وارد مقعد کنید. لازم است شیاف را حدود 2.5 تا 4 سانتی‌متر داخل مقعد فشار دهید تا به‌طور کامل درون مقعد قرار بگیرد.

پس از استعمال شیاف، حدود 15 تا 30 دقیقه در همان حالت دراز بکشید تا شیاف به‌طور کامل جذب شده و از بیرون آمدن آن جلوگیری شود. همچنین، تا زمان احساس ضرورت، از رفتن به دستشویی خودداری کنید.

نکات مهم برای استعمال شیاف آنتی هموروئید

استعمال شیاف آنتی هموروئید در بارداری

استفاده از شیاف آنتی هموروئید در دوران بارداری باید تحت نظر پزشک انجام شود؛ زیرا در این دوره به دلیل افزایش فشار در ناحیه لگن و گاهی ابتلا به یبوست، هموروئید بیشتر شایع است. طبق نحوه مصرف شیاف آنتی همورئید برای یبوست یا شقاق در دوران بارداری، رعایت برخی نکات مهم و توصیه‌های ایمنی اهمیت زیادی دارد. قبل از استفاده از شیاف، دست‌های خود را با آب و صابون به‌خوبی بشویید تا از انتقال باکتری‌ها به ناحیه مقعد جلوگیری شود. همچنین ناحیه مقعد را با آب گرم شسته و با حوله نرم خشک کنید.

در دوران بارداری، به دلیل بزرگ شدن شکم، وضعیت بدن در هنگام گذاشتن شیاف اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. معمولا بهترین حالت، دراز کشیدن به پهلو و خم کردن زانوها به سمت قفسه سینه است. این حالت راحت‌تر بوده و فشار کمتری به شکم وارد می‌کند. به آرامی شیاف را وارد مقعد کنید. بهتر است قسمت نوک‌تیز شیاف ابتدا وارد شود. استفاده از یک ژل روان‌کننده مانند وازلین می‌تواند ورود شیاف را آسان‌تر کند. شیاف را حدود 2.5 تا 4 سانتی‌متر داخل مقعد فشار دهید. پس از قرار گرفتن شیاف در بدن، به همان حالت استراحت کنید.

اگر پس از استفاده از شیاف دچار علائم غیرعادی مانند خارش شدید، سوزش یا خونریزی زیاد شدید، باید با پزشک در میان بگذارید.

برای درمان بواسیر، چه تعداد شیاف هموروئید و در چه زمان‌هایی استفاده شود؟

دوز مصرف شیاف آنتی هموروئید بسته به نوع دارو، شدت علائم و دستور پزشک متفاوت است. معمولا این شیاف 1 تا 2 بار در روز استفاده می‌شود. برخی از شیاف‌ها، صبح و شب تجویز می‌شوند، به‌ویژه در مواردی که علائم شدیدتری وجود دارند. بهتر است شیاف را بعد از اجابت مزاج استفاده کنید تا از دفع ناگهانی شیاف جلوگیری شده و دارو بتواند اثر بهتری داشته باشد. دوره درمان با شیاف‌های آنتی هموروئید بین 1 تا 2 هفته است،؛ مگر اینکه پزشک، مدت زمان طولانی‌تری را توصیه کرده باشد. البته در دوران بارداری یا شرایط خاص، پزشک دوز متفاوتی را تعیین کند.

همیشه باید به دوز تجویزی پزشک پایبند باشید. اگر پزشک دوز خاصی را تجویز کرده است، نباید سرخودانه بیش از آن مصرف کنید. همچنین، حتی اگر علائم کاهش پیدا کنند، باید دوره درمان را به پایان برسانید.

شیاف آنتی هموروئید در کودکان

دوز مصرف شیاف آنتی هموروئید برای کودکان باید با دقت و تحت نظر پزشک تعیین شود؛ زیرا بدن کودکان نسبت به بزرگسالان حساس‌تر بوده و به دوزهای مختلفی از دارو نیاز خواهد داشت. دوز مصرف شیاف آنتی هموروئید در کودکان یک بار در روز یا طبق دستور پزشک است. مدت استفاده از این شیاف برای کودکان هم باید محدود باشد. دوره درمان شیاف آنتی هموروئید در کودکان، یک هفته یا کمتر است.

همیشه قبل از مصرف شیاف آنتی هموروئید برای کودکان، با پزشک مشورت کنید تا مطمئن شوید که دارو برای سن و شرایط کودک مناسب است.

شیاف بواسیر چه عوارضی دارد؟

شیاف آنتی هموروئید، مانند هر داروی دیگری، با برخی عوارض جانبی همراه خواهد بود. در جدول زیر، به بیان عوارض شیاف آنتی هموروئید پرداخته‌ایم:

عوارض شیاف آنتی هموروئیدنحوه اثرگذاری منفی
سوزش یا خارشاز عوارض شایع شیاف آنتی هموروئید در ناحیه مقعد، موقتی و بهبود با گذر زمان
تحریک پوستیهمراه با قرمزی و التهاب به دلیل حساسیت به مواد موجود در شیاف
ایجاد خشکیایجاد خشکی یا احساس ناراحتی در ناحیه مقعد
واکنش‌های آلرژیکظهور علائمی مانند تورم، کهیر، خارش شدید یا حتی مشکلات تنفسی در موارد نادر
خونریزینشانه‌ای از تحریک شدید یا مشکل جدی‌تر در نتیجه قطع استعمال شیاف آنتی هموروئید
ضعف و خستگیضعف عضلانی یا خستگی شدید در اثر برخی از ترکیبات موجود در شیاف‌های استروئیدی
تحلیل رفتن پوستنازک شدن یا تحلیل رفتن پوست در ناحیه مقعد در صورت مصرف طولانی‌مدت
عفونت ثانویهبه دلیل سرکوب سیستم ایمنی در ناحیه در صورت مصرف طولانی‌مدت

عوارض شیاف آنتی هموروئید در بیشتر افراد خفیف و گذرا هستند؛ اما در صورت بروز هرگونه علائم، مصرف شیاف را قطع کرده و با دکتر مشورت کنید. برای درک بیشتر اهمیت مراجعه به متخصص گوارش در صورت مواجهه با این علائم، مطلب تخصص گوارش چیست را مطالعه کنید.

گذاشتن شیاف آنتی هموروئید برای چه کسانی ممنوع است؟

گذاشتن شیاف آنتی هموروئید برای شقاق مقعد یا یبوست، برای برخی افراد توصیه نمی‌شود؛ زیرا برخی از شرایط پزشکی یا حساسیت‌ها، خطر عوارض جانبی را افزایش می‌دهند. در ادامه، به شرایط و افرادی که نباید از شیاف آنتی هموروئید استفاده کنند، اشاره کرده‌ایم:

  • افراد با حساسیت‌های دارویی؛ اگر افراد به هر یک از ترکیبات موجود در شیاف‌های آنتی هموروئید همچون استروئیدها، لیدوکائین یا سایر ترکیبات فعال) حساسیت دارند، نباید از این داروها استفاده کنند. علائم حساسیت به صورت قرمزی، خارش، کهیر یا تورم و در موارد شدیدتر، با مشکلات تنفسی یا تورم شدید ظاهر می‌شوند.
  • افراد با عفونت‌های قارچی یا باکتریایی در ناحیه مقعد؛ استروئیدها، سیستم ایمنی را در ناحیه کاهش داده و باعث تشدید این عفونت‌ها می‌شوند.
  • افراد با بیماری‌های جدی مقعدی؛ در صورت درگیری با بیماری‌های مقعدی شدید مانند فیستول، شقاق شدید مقعد یا سرطان مقعد، استفاده از شیاف آنتی هموروئید وضعیت را تشدید کرده یا تاثیر منفی بر روند درمان خواهد گذاشت.
  • زنان باردار و شیرده؛ برخی از شیاف‌ها حاوی مواد دارویی مانند استروئیدها هستند که در دوران بارداری و شیردهی نباید استفاده شوند. دکتر بواسیر باید براساس شرایط بیمار و ترکیبات موجود در دارو، تصمیم به تجویز یا عدم تجویز شیاف بگیرد.
  • افراد با مشکلات سیستمیک مانند دیابت؛ استروئیدها سطح قند خون را تحت تاثیر قرار داده یا بر عملکرد سیستم ایمنی تاثیر می‌گذارند.
  • افراد با مشکلات خونریزی یا اختلالات خونی؛ داروهایی مانند شیاف آنتی هموروئید، به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم بر سیستم خونی تاثیر می‌گذارند و خطر خونریزی را افزایش می‌دهند.

اگرچه شیاف‌های آنتی هموروئید، به‌طورکلی بی‌خطر و موثر برای بیشتر افراد هستند؛ اما در موارد خاص باید احتیاط بیشتری به خرج داده شود. همیشه قبل از استفاده از هر داروی جدید، به‌ویژه در صورت ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای یا حساسیت‌ها، با پزشک مشورت کنید.

چه داروهایی جایگزین شیاف بواسیر می‌شوند؟

برای درمان بواسیر یا هموروئید می‌توان از داروهای مختلفی استفاده کرد.. اگر استفاده از شیاف آنتی هموروئید به دلایلی ممکن یا مناسب نباشد؛ گزینه‌های جایگزینی وجود دارند که برای مدیریت علائم بواسیر بسیار موثر هستند. در جدول زیر به برخی از داروهای جایگزین شیاف آنتی هموروئید اشاره کرده‌ایم:

داروهای جایگزین شیاف آنتی هموروئیدنحوه اثرگذاری
پمادهای حاوی هیدروکورتیزونون، لیدوکائین و زینک اکسایدبرای کاهش التهاب و خارش، تسکین درد و بی‌حس کردن ناحیه و محافظت از پوست و کاهش تحریک
قرص‌های دیوسمین و هسپریدینکمک به بهبود گردش خون در رگ‌های مقعدی و کاهش التهاب
داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی مانند ایبوپروفن و ناپروکسنبرای کاهش درد و التهاب عمومی
نرم‌کننده‌های مدفوع مانن پسیلیوم و دوکوزاتمکمل‌های فیبری برای نرم کردن مدفوع، تسهیل عبور آن از روده و جلوگیری از بروز یبوست
اسپری‌ها یا ژل‌های ضددرد موضعیداروهای بی‌حس‌کننده موضعی برای اعمال روی ناحیه آسیب‌دیده
داروهای گیاهی مانند عصاره فندق یا آلوئه‌وراکاهش تورم و خارش، تسکین درد و التهاب به دلیل خواص ضدالتهابی

بسته به شدت علائم بواسیر و واکنش بدن به درمان‌ها، پزشک یکی از این جایگزین‌ها را برای شیاف آنتی هموروئید توصیه خواهد کرد. علاوه بر درمان‌های دارویی انواع عمل بواسیر شامل لیزر بواسیر، اسکلروتراپی بواسیر و بندکشی بواسیر برای درمان این بیماری استفاده می‌شوند.

استفاده از پماد به جای شیاف آنتی هموروئید

آیا شیاف آنتی هموروئید بهترین راه برای درمان بواسیر است؟

شیاف آنتی هموروئید یکی از راه‌های موثر برای درمان علائم بواسیر است. شیاف بواسیر با تسکین درد، کاهش تورم و التهاب و ترمیم زخم ناشی از هموروئید، نقش بسیار موثری در درمان هموروئید خواهد داشت. همچنین، ازآنجایی‌که شیاف‌ها به‌طور مستقیم در ناحیه مقعد استفاده می‌شوند، اثرگذاری سریع‌تری دارند. با این حال، بسیاری از افراد به دلیل درگیری با برخی بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت یا واکنش‌های آلرژیک به ترکیبات این شیاف مانند استروئیدها، نباید از این دارو استفاده کنند. همچنین در صورت هرگونه عوارض شیاف آنتی هموروئید باید مصرف آن را قطع کرد.

به‌همین‌خاطر در صورت نیاز، دکتر گوارش، داروهای جایگزینی همچون پمادهای موضعی، قرص‌های ضدالتهاب و ضددرد و داروهایی برای جلوگیری از یبوست را تجویز می‌کند.

در نهایت، اگر به هموروئید مبتلا هستید و می‌خواهید بدانید شیاف آنتی هموروئید بهتر است یا پماد یا سایر داروها، باید با دکتر گوارش مشورت کنید. برای دریافت نوبت از این متخصص، از امکان نوبت دهی آنلاین دکتر گوارش در سایت دکتردکتر استفاده کنید.

منابع:

webmd.com

clevelandclinic.org

سوالات متداول شیاف آنتی هموروئید

آیا شیاف آنتی هموروئید به‌طور کامل هموروئید را درمان می‌کند؟

شیاف به تسکین علائم کمک می‌کند، اما برای درمان کامل ممکن است به تغییرات در سبک زندگی یا سایر درمان‌ها نیاز باشد.

آیا شیاف بواسیر برای هموروئید خفیف هم موثر است؟

بله. این شیاف برای کاهش علائم هموروئید خفیف نیز موثر است.

چه زمانی نباید از شیاف آنتی هموروئید استفاده کرد؟

در صورت وجود عفونت، حساسیت به مواد دارویی یا بیماری‌های مقعدی مانند فیستول یا شقاق نباید از این شیاف استفاده کرد.

آیا شیاف آنتی هموروئید بواسیر خارجی را درمان می‌کند؟

در مورد هموروئید خارجی، پماد هموروئید اثرگذاری بیشتری دارد.

برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: نگاه درباری
من نگاهم. نگاه من به دنیای محتوا، مثل دنیای بازیگریه. یه‌موقع‌هایی یه وکیلی، یه‌موقع‌هایی فروشنده لوازم‌التحریر و گاهی حتی یه پزشک. چراکه نه! این‌روزها که باید با چشم‌های یه پزشک، به مخاطبم چشم بدوزم؛ دنیای پزشکی رو خارق‌العاده‌تر از قبل می‌شناسم. امیدوارم بتونم نگاه شما رو هم، از پنجره شگفت‌انگیز کلمه‌ها، به دنیای شگفت‌انگیز پزشکی عمق بدم.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

8 دیدگاه در “اطلاعات کاربردی درباره شیاف آنتی هموروئید + آموزش نحوه مصرف اثربخش
  • میتونم برای اسهال بچم از شیاف آنتی هموروئید استفاده کنم؟

    پاسخ
    • سلام
      خیر عزیزم
      هیچ ارتباطی ندارد!

      پاسخ
  • شیاف آنتی هموروئید بره درد درمان بواسیر و شقاق هم میخوره؟

    پاسخ
    • سلام عزیزم
      سبب کاهش احساس درد و تورم میشود

      پاسخ
  • برای هموروئید بیرونی هم تاثیر داره؟

    پاسخ
    • سلام
      بله سبب کاهش درد و تورم میشود

      پاسخ
  • سلام یه سوالی داشتم

    اونم اینه ک آیا شیاف آنتی هموروئید بهترین راه برای درمان بواسیره یا راه حل بدون درد و دردسری هم وجود داره؟

    پاسخ
    • سلام عزیزم
      درمان بواسیر بستگی به شدت اون داره
      در گریدهای پایین درمان دارویی مثل شیاف آنتی همورویید و داروهای برطرف کننده یبوست کاربرد دارند
      اما در گرید ۳ و ۴، جراحی جهت درمان انجام میشود

      پاسخ