گریه نوزاد چه دلایلی دارد؟ + 6 راه برای آرام کردن نوزاد

گریه کردن نوزاد چه دلایلی دارد؟
اشتراک گذاری 118 نظر
خلاصه این مقاله را بشنوید

اولین راه ارتباطی کودک تازه متولد شده، گریه نوزاد است. گریه نوزاد، به شما می‌گوید که پوشکش خیس شده یا گرسنه است. درباره مشکلات دیگری مانند گرما یا سرما هم با همین علامت با شما ارتباط برقرار می‌کند. دندان درآوردن یا عوارض واکسن هم می‌توانند علت گریه نوزاد باشند. یبوست یا زخم‌های ناشی از پوشک هم در فهرست دلایل گریه، قرار می‌گیرند. البته در برخی موارد، پای مشکلات جدی‌تری هم به‌میان است. برای مثال، درد شکم یا عفونت باعث گریه می‌شوند. بعد از رسیدگی به عامل گریه مثلاً گرسنگی یا نیاز به تعویض پوشک، دیگر خبری از گریه بچه نوزاد نخواهد بود. البته این را هم بگوییم که برخی از نوزادان بدون دلیل گریه می‌کنند. گریه‌کردن در این رده سنی، آن‌قدرها هم غیرعادی نیست. هر نوزاد به‌طور میانگین، ۱ تا ۵ ساعت در روز گریه می‌کند. بیشتر نوازدان با انجام اصول نحوه آرام کردن نوزاد، بعد از هفته ششم از عمرشان، کمتر گریه می‌کنند.

از شما دعوت می‌کنیم تا در ادامه این مطلب از مجله سلامت و پزشکی دکتردکتر، با ما همراه باشید زیرا از علل و البته درمان گریه نوزاد، برایتان گفته‌ایم. مطالعه این مقاله، به ۴ دقیقه زمان، نیاز دارد. 

در پایان، اگر پرسشی دارید از ما بپرسید تا مشاور سلامتی دکتردکتر، به شما پاسخ بدهید.

علت گریه نوزاد چیست؟

گریه بچه‌ها، ناراحت‌کننده است. گاهی‌اوقات هم والدین یا مراقبان آن‌ها را به استیصال و خستگی زیاد می‌رساند. باید بدانید که همیشه راهی برای آرام‌کردن نوزاد وجود دارد. آشنایی با علت گریه نوازد و راه درمان آن، مهم‌ترین بخش نگهداری از بچه‌ها است. گریه بچه‌ها در بیشتر موارد، ناشی از درد یا اضطراب است. نوزادان گریه می‌کنند تا دیگران، از وضعشان باخبر شوند و به آن‌ها رسیدگی کنند. هرچند نمی‌توانیم درد در نوازدان را به‌طور دقیق ثابت کنیم، اما می‌دانیم که برخی از شرایط و وضعیت‌ها، باعث بروز ناراحتی و واکنش آن‌ها به‌‌شکل گریه می‌شوند. 

در ادامه از دلایل محتمل گریه بچه نوازد بیشتر می‌خوانید. 

گریه شدید نوزاد
گریه شدید نوزاد

گریه نوزاد به‌دلیل گرسنگی 

گرسنگی، یکی از رایج‌ترین دلایل گریه‌ نوزاد در روز‌ها و ماه‌های اول بعد از تولد است. هر چقدر که نوزاد کوچک‌تر باشد، احتمال اینکه به خاطر گرسنگی گریه کند هم بیشتر می‌شود. معده‌ نوزاد کوچک است و نمی‌تواند مقدار زیادی ماده‌ غذایی را در خود نگه دارد. بنابراین، با فاصله اندکی از آخرین باری که غذا می‌خورد، باز هم گرسنه می‌شود. اگر نوزاد از شیر مادر تغذیه می‌کند، حتی پس از مدت کوتاهی از غذاخوردن، باز هم باید شیر بخورد. نوزاد با رفتارش به مادر نشان می‌دهد که سیر شده است. زمانی که به اندازه‌ کافی شیر بنوشد، سینه‌ مادر را رها می‌کند و در آغوش او آرام می‌گیرد. اگر کودک از شیر خشک تغذیه کند، معمولاً تا دو ساعت بعد از آخرین شیرخوردن، به غذا نیاز نخواهد داشت. 

گرسنگی و گریه نوزاد

گریه نوزاد به‌دلیل قولنج یا کولیک نوزادی

اگر نوزاد زیاد گریه می‌کند، اما در عین حال سالم به نظر می‌رسد، شاید دچار کولیک نوزاد (colic) یا قولنج نوزادی شده است. در این حالت از شدت گریه سرخ می‌شود و هر تلاشی برای آرام‌کردن او بی‌نتیجه می‌ماند. در چنین وضعیتی، گریه با علامت‌های زیر همراه است:

  • مشت‌کردن دست
  •  خم و گنبدی‌کردن کمر
  • کشیدن زانوها به سمت بالا 

برخی از کارشناسان، این وضعیت را به مشکلات شکمی ربط می‌دهند. برای مثال، آلرژی یا عدم تحمل یکی از مواد تشکیل‌دهنده‌ شیر مادر یا شیر خشک می‌تواند باعث ایجاد این مشکلات شود. گاهی هم دلیل بروز مشکلات به گاز معده، یبوست یا ریفلاکس مربوط می‌شود. اگر احساس می‌کنید که کودک بیش از حد معمول گریه می‌کند، برای بررسی هرگونه مشکل و علت حتماً با پزشک مشورت کنید. کولیک در دو ماهگی به اوج خود می‌‌رسد و معمولاً در حوالی ۳ تا ۴ ماهگی، از بین می‌رود.

گریه نوزاد به‌خاطر نیاز به آغوش 

نوزاد برای تجربه امنیت و راحتی به در آغوش گرفته‌شدن، تماس فیزیکی و حس اطمینان از حضور مادر یا پدر نیاز دارد. پس گاهی دلیل گریه چیزی نیست جز نیاز به آغوش. زمانی که کودک در آغوش پدر یا مادر قرار دارد، تاب‌دادن و آواز خواندن به آرام‌کردن و پرت‌کردن حواس او کمک زیادی می‌کند‌. با این کار، احساس ناامنی از بچه گرفته می‌شود. با وجود وسایلی که به والدین وصل می‌شوند، نگهداری کودک در آغوش ساده‌تر می‌شود. این وسایل که به «آغوشی» معروفند، به نگهداری راحت‌تر نوزاد در بغل، برای مدت طولانی کمک می‌کنند. نوزاد به صدای قلب مادر، گرمای بدن و بوی او برای ایجاد آرامش نیاز دارد.

مشاوره تلفنی و آنلاین با دکتر اطفال

گریه نوزاد به‌دلیل خستگی و نیاز به استراحت

گاهی اوقات، خوابیدن در هنگام خستگی زیاد برای نوزاد سخت و دشوار است. هرچقدر که سن او کمتر باشد، نشانه‌های خواب نامحسوس‌تر و ناواضح‌تر هستند. معمولاً به چند هفته زمان، برای شناخت دقیق نشانه‌های خستگی در نوزاد نیاز است. از نشانه‌های خواب‌آلودگی نوزاد، باید این موارد را بشناسید:

  • نق‌زدن
  • بی‌قراری 
  • ساکت‌ماندن
  • گریه با کوچک‌ترین محرک
  • خیره‌شدن به فضای اطراف 

 بعد از غذاخوردن و پیش از خوابیدن، نوزاد را به اتاقی ساکت و بدون سر و صدا ببرید و به او کمک کنید تا خواب راحتی داشته باشد. خستگی، می‌تواند علت بی‌قراری و دست و پا زدن نوزاد باشد. 

خستگی از دلایل گریه نوزاد
نوزادی که از خستگی گریه می‌کند.

گریه نوزاد به‌دلیل احساس گرما یا سرما

برای بررسی میزان گرمی یا سردی نوزاد، می‌توانید کمر، شکم یا گردن او را لمس کنید. هیچ‌وقت برای بررسی دمای بدن نوزاد دست یا پای او را بررسی نکنید، چون این نواحی معمولاً در حالت طبیعی، خنک‌تر از سایر بخش‌های بدن هستند. درجه حرارت اتاق نوزاد را بین ۱۶ تا ۲۰ سانتی‌گراد قرار دهید‌ و همواره دمای اتاق را بررسی کنید. کودک را روی کمر در تخت بگذارید و اجازه ندهید که پتوی زیاد، باعث گرم‌شدن بیش از حد او شود. توجه کنید که کودک نباید لباس زیادی به تن داشته باشد یا در معرض گرما و حرارت بیش ازحد قرار بگیرد. از ملحفه‌های کتان و تماماً نخ برای رختخواب نوزاد استفاده کنید. اگر شکم نوزاد بیش از اندازه داغ است، پتو را کنار بزنید یا یک لایه از لباس او کم کنید. اگر شکم نوزاد سرد است، یک لایه به لباس‌های او اضافه کنید. تنظیم دما در راحتی کودک اهمیت زیادی دارد.

گریه نوزاد به‌دلیل نیاز به تعویض پوشک

اگر کودک خود را خیس کرده باشد، اعتراض و احساس ناراحتی خود را با گریه نشان خواهد داد. گروهی دیگر از نوزادان، فقط زمانی به خیس‌بودن پوشک واکنش نشان می‌دهند، که پوستشان دچار تحریک بیش از حد شود. اگر نوزاد علاقه‌ای به تعویض پوشک ندارد، احتمالاً به دلیل این است که دوست ندارد، در تماس با هوای سرد قرار بگیرد. بعد از یک تا دو هفته، والدین در تعویض پوشک حرفه‌ای می‌شوند و این کار را با سرعت بیش‌تری انجام خواهند داد.

گریه نوزاد به‌خاطر احساس ناراحتی 

اگر نوزاد مشکلی جدی داشته باشد، به شیوه و با تن صدای متفاوتی نسبت به همیشه گریه می‌کند. چنین گریه‌ای مداوم و با فرکانسی بالا است. دندان درآوردن یکی از دلایل ناراحتی نوزاد است. معمولاً بچه‌ها یک هفته قبل از درآمدن اولین دندان، بی‌قراری شدیدی دارند و زیاد گریه می‌کنند. ملاقات با پزشک می‌تواند خیالتان را بابت مشکلات جدی‌تر در کودک آسوده کند، به‌ویژه، زمانی که گریه با تب همراه باشد، حتما باید نوزاد را به متخصص اطفال شهرتان نشان دهید. با مراجعه به دکتر کودکان ، از علت گریه نوزاد باخبر می‌شوید. در صورت وجود موارد زیر، هر چه سریع‌تر با پزشک تماس بگیرید؛ گریه همراه با تب و علائم دیگر خطرناک است:

  • اگر نوزاد کم‌تر از ۳ ماهه مدام گریه می‌کند و در عین حال، ۳۸ درجه (و بالاتر) تب دارد.
  • اگر نوزاد بین ۳ تا ۶ ماهه مدام گریه می‌کند و در عین حال، ۳۹ درجه (و بالاتر) تب دارد.
  • استفراغ، اسهال یا یبوست رخ داده است.

اگر تنفس کودک در حین گریه‌کردن، با مشکل مواجه شود و به‌خوبی نفس نکشد، باید سریعاً به مراکز درمانی مراجعه کنید یا از مرکز فوریت‌های پزشکی کمک بگیرید. گریه غیرقابل کنترل هم نیاز به کمک حرفه‌ای متخصصان دارد. گریه با علائم دیگر را جدی بگیرید و سریع با کمک حرفه‌ای به کودک کمک کنید.

علت گریه نوزاد

علت گریه نوزاد تازه متولدشده چیست؟

با خروج نوزاد از شکم مادر، تفاوت دمای دو فضا را احساس می‌کند. هوای بیرون خنک‌تر از فضایی است که بچه در آن قرار داشته است. این وضعیت، باعث می‌شود که بچه‌ها واکنشی سریع نشان بدهند. این واکنش هم چیزی نیست جز، گریه‌ای بلند. البته گریه‌کردن نوزاد بعد از تولد وابسته به شیوه زایمان و سرعت سازگاری او با محیط خارج از رحم است. بیشتر نوزادان در عرض چند ثانیه پس از تولد نفس می‌کشند و گریه می‌کنند. 

اینفوگرافی علت گریه نوزاد

علت گریه شدید نوزاد چیست؟

دلایل و علت بی‌قراری و گریه شدید نوزاد پرشمارند. برای مثال، این موارد می‌توانند باعث بروز واکنش‌های شدید نوزاد از جمله گریه‌های طولانی و با صدای بلند شوند:

  • کولیک
  • گاز و نفخ
  • ریفلاکس معده
  • بیماری یا عفونت
  • مشکلات پوستی
  • درد ناشی از واکسن
  • درد ناشی از یبوست
  • آلرژی یا حساسیت غذایی 

در صورت گریه شدید و مداوم نوزاد، حتماً باید به پزشک مراجعه شود. با آگاهی از اینکه تخصص اطفال چیست، در زمان بروز مشکلات این‌چنینی به دکتر کودکان مراجعه کنید. این متخصص با بررسی وضعیت کودک شما و نشانه‌های او، بهترین راه درمانی را پیشنهاد می‌دهد.

دلیل گریه نوزاد در شب چیست؟

شایع‌ترین دلیل گریه نوزادان در شب، گرسنگی یا نیاز به تعویض پوشک است. دلایل دیگری هم باعث بروز چنین واکنشی می‌شوند. برای مثال، اگر بچه در مراحل دندان‌درآوردن است، احتمالاً آزردگی‌هایی را در ناحیه لثه احساس می‌کند. این ناراحتی‌ها، باعث بروز درد و واکنش‌هایی مانند گریه‌کردن در شب می‌شوند. با بزرگ‌ترشدن نوزاد، مشکلات و چالش‌های دیگری مانند اضطراب جداشدن از مادر هم می‌تواند موجب گریه او شود.

دلیل گریه نوزاد در شب

علت گریه زیاد نوزاد چیست؟

اگر نوزادی به‌شدت گریه می‌کند، شاید دچار یکی از این وضعیت‌ها است:

  • ناراحتی یا تحریک ناشی از پوشک خیس یا کثیف
  • گاز زیاد معده و روده یا احساس سرما
  • گرسنگی یا تشنگی
  • بیماری عفونی

در واقع، زمانی که هریک از علل گریه معمولی، بسیار شدیدتر رخ بدهند، نوزاد هم بیشتر گریه می‌کند. برای مثال، اگر پوشک خیلی کثیف باشد و پوست بچه را آزار بدهد، شدیدتر از همیشه گریه می‌کند. دچاربودن به برخی بیمار‌ی‌ها و عفونت‌ها هم می‌تواند دلیل گریه زیاد و شدید باشد.

علت گریه ناگهانی نوزاد چیست؟

گریه ناگهانی و شدید نوزادان به‌واسطه عامل آزاردهنده‌ای رخ می‌دهد که به‌طور ناگهانی بروز می‌کند. برای مثال، اگر یک‌دفعه، نوزاد از مادرش جدا شود، به‌طور ناگهانی شروع به گریه می‌کند. صداهای بلندی که یک‌باره در محیط ایجاد می‌شوند، هم باعث وحشت نوزاد خواهند شد. تغییر نور ناگهانی یا حرکت‌دادن سریع بچه هم موجب می‌شود که دچار ترس یا شوک شود و یک‌باره گریه کند. در مواجهه با نوزاد، باید نهایت آرامش و ملایمت را به‌خرج بدهید. از بلندکردن سریع و یک‌دفعه او بپرهیزید و نگذارید که شوکی گریه‌آور به او وارد شود.

گریه خطرناک نوزاد
نوزاد به‌شدت گریه می‌کند.

چه زمانی گریه نوزاد خطرناک است؟

اگر گریه نوزاد با علائمی مانند تب همراه باشد، حتماً باید اوضاع را سریع‌تر پیگیری کنید. در شرایط زیر هم امکان دارد که گریه‌کردن خطرناک باشد و عوارض ناخوشایندی به‌وجود بیاورد:

  • تغییر در نفس‌کشیدن
  • ایجاد بثورات یا تغییرات پوستی
  • استفراغ‌کردن نوزاد

در ضمن، اگر الگوی گریه‌کردن نوزاد با همیشه متفاوت باشد، باید بدانید که پای مشکلی جدید به‌میان است. در نتیجه، شاید مشکلی جدی برایش پیش آمده و باید علت را با مراجعه به مخصص جویا شوید. 

چگونه گریه نوزاد را آرام کنیم؟

با گذشت زمان و شناخت بیشتر نوزاد، امکان رسیدگی به او و آگاهی از خواسته‌هایش هم بیشتر می‌شود. کم‌کم، مراقبان و والدین نوزاد متوجه نکاتی می‌شوند که او را به گریه می‌اندازد. نحوه آرام‌ کردن و تسکین گریه هم برایشان ساده‌تر می‌شود. بنا به علت گریه نوزاد، باید از روش‌های مختلفی برای آرام‌کردن او استفاده شود. این را هم در نظر بگیرید که هر نوزاد ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود را دارد. بااین‌حال، در ادامه از روش‌هایی می‌خوانید که به آرام‌کردن بیشتر نوزادان کمک می‌کنند.

صدای ثابتی پخش کنید

زمانی که نوزاد در رحم مادر قرار دارد، صدای ضربان قلب او را می‌شنود. بعد از تولد هم از در آغوش مادربودن لذت می‌برد. ضربان قلب مادر برای نوزاد بسیار آشنا است. صداهای تکرارشونده مانند صدای جاروبرقی، ماشین لباسشویی یا حتی سشوار، مشابه صداهایی هستند که نوزاد در هنگام قرارداشتن در شکم مادر شنیده است. این صداها به آرام‌شدن کودک، کمک می‌کنند. برخی از اپلیکیشن‌ها یا اسباب‌بازی‌ها، صداهای آرامی مانند صدای باران یا صدای اقیانوس تولید می‌کنند. این صداها، هم در خواباندن و هم در آرام‌کردن بچه‌ها، اثر مثبت دارند.

نوزاد را بچرخانید و تاب بدهید

بیشتر نوزادان به تاب داده‌شدن در آغوش والدین علاقه دارند، به این منظور می‌توانید:

  • کودک را در میان بازوان قرار بدهید و به آرامی قدم بردارید.
  • از صندلی‌های راحتی گهواره‌ای استفاده کنید.
  • کودک را در گهواره بگذارید.

متخصصان در سازمان بهداشت ملی انگلستان (NHS) می‌گویند:

 هرگز نباید کودک خود را شدیداً تکان دهید. تکان‌دادن شدید سر نوزاد می‌تواند باعث آسیب مغزی شود.

قراردادن کودک در ماشین در حال حرکت یا پیاد‌روی با نوزاد در کالسکه هم تا حدود زیادی مفید خواهد بود.

بغل کردن نوزاد برای توقف گریه نوزاد
مادر نوزاد را در آغوش گرفته است.

شکم نوزاد را مالش و ماساژ بدهید

با استفاده از روغن‌های ماساژ بدون بو یا کرم‌های مخصوص کودکان، به آرامی پشت یا کمر نوزاد را در جهت عقربه‌های ساعت مالش دهید. ماساژ شکم نوزاد، به گوارش مواد غذایی کمک می‌کند. از طرفی دیگر، تماس دست والدین با بدن کودک باعث احساس راحتی و آسایش در او خواهد شد. اگر به صورت مرتب این کار انجام شود، نوزاد کمتر بی‌قراری و گریه خواهد کرد. چنانچه نوزاد در حین ماساژدادن گریه می‌کند، یعنی دوست ندارد این کار ادامه پیدا کند. در عوض، دوست دارد که در آغوش گرفته شود. 

گریه نوزاد در زمان غذاخوردن

حالت غذادادن را عوض کنید

برخی از نوزادان در حال غذاخوردن و بعد از آن، گریه می‌کنند. در این حالت، بهتر است که موقعیت قرارگیری نوزاد در بغل یا گهواره را تغییر دهید و به این ترتیب، از گریه‌کردن و حالت بی قراری او کم کنید. برای انتخاب بهترین روش شیردادن و وضعیت قرارگیری نوزاد، از پزشک خود راهنمایی بخواهید. اگر شیردهی با شیر مادر یا شیر خشک باعث ایجاد بادهای دردناک در کودک می‌شود، بهتر است که نوزاد را در سطحی بالاتر قرار بدهید و به او شیر بدهید. بعد از اینکه کودک شیر خورد، او را روی شانه‌ خود قرار بدهید و به‌آرامی به پشت او ضربه بزنید. این کار به گرفتن آروغ نوزاد کمک می‌کند و در نهایت، آرام خواهد شد. اگر نوزاد بلافاصله بعد از غذاخوردن همچنان گریه می‌کند، شاید هنوز سیر نشده است. در این حالت، پستان دیگر خود را درون دهانش قرار دهید یا شیر خشک بیشتری برای او آماده کنید.

اجازه دهید که چیزی را بمکد

برای برخی از نوزادان، عمل مکیدن حس بسیار خوبی را ایجاد می‌کند. اگر کودک از شیر مادر تغذیه می‌کند، به او اجازه دهید که حتی بعد از تمام‌شدن شیر به مکیدن سینه ادامه دهد. در غیر این صورت، مکیدن نوک انگشتان تمیز هم تا حدود زیادی مفید خواهد بود. با این اقدام ساده، به ایجاد آرامش در کودک کمک می‌کنید و مانع از گریه‌کردن او می‌شوید. 

از حمام گرم استفاده کنید

حمام خوب تا حد زیادی به آرامش بچه کمک می‌کند. قبل از قراردادن نوزاد در وان، دمای آب را بررسی کنید. آب باید بین ۳۷ تا ۳۸ سانتی گراد حرارت داشته باشد. اگر دماسنج برای بررسی میزان درجه حرارت آب ندارید، آرنج خود را درون آن قرار دهید. نباید احساس سرما یا گرمای بیشتر از حد داشته باشید. توجه کنید که حمام برای برخی از نوزادان باعث گریه بیشتر می‌شود‌. این دسته از بچه‌ها از آب خوششان نمی‌آید. پس دور حمام طولانی را برای آن‌ها خط بکشید. کم‌کم متوجه علایق نوزاد خود می‌شوید.

درمان گریه نوزاد

چه زمان باید برای گریه نوزاد به دکتر مراجعه کنید؟

برای درمان، باید علت گریه نوزاد ۵۰ روزه یا هر سن دیگری را به‌دقت زیر نظر بگیرید. اگر هریک از این علائم را در نوزاد می‌بینید، فوراً به پزشک مراجعه کنید:

  • گریه بی‌وقفه که بیش از دو ساعت طول می‌کشد.
  • نوزاد با لمس یا در آغوش‌گرفتن گریه می‌کند.
  • با حرکت‌دادن نوزاد، شروع به گریه می‌‌کند.

تشنگی، خستگی یا دندان‌ درآوردن از دلایل گریه‌اند، اما گاهی‌اوقات هم پای مشکلات جدی‌تری به‌میان است. پس نشانه‌ها را جدی بگیرید. نوازش‌شدن یا صحبت با لحنی آرام در موارد معمولی، کارساز است. گاهی اوقات، با تکان‌دادن یا رسیدگی به نیازهای اساسی بچه مانند تعویض پوشک می‌توانید گریه نوزاد را مدیریت کنید. اما اگر فکر می‌کنید که بیماری یا مشکلی جدی وجود دارد، به پزشک مراجعه کنید. اگر در تهران ساکن هستید، بیش از 275 دکتر کودکان تهران فعال هستند که می‌توانید از آن‌ها، نوبت ویزیت حضوری و غیرحضوری بگیرید.

برای وقت‌گرفتن از بهترین پزشکان و رسیدگی به علت گریه نوزاد، به‌طور اینترنتی به سامانه دکتردکتر مراجعه کنید. در آنجا، نظرات کاربران دیگر را بخوانید و برای درمان گریه نوزاد، از بهترین‌ها نوبت بگیرید. 

منابع:

nct.org.uk

myhealth.alberta.ca

سوالات متداول گریه نوزاد

گرسنگی، تشنگی، نیاز به توجه یا خیس‌شدن پوشک از دلایل اصلی گریه نوزادند. عوامل دیگری مانند شوک به‌خاطر تغییر صدا و نور محیط یا بیماری‌های عفونی هم باعث چنین واکنشی می‌شوند.

زمانی که علائمی همچون تب هم با گریه همراه‌اند. اگر گریه‌ها شدید و طولانی باشند هم نیاز به دریافت کمک حرفه‌ای از متخصصان اطفال وجود دارد.

برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: نیلوفر شهدوست
نیلوفر شهدوست هستم و نزدیک به یک دهه در دنیای محتوا گشت‌وگذار می‌کنم. حضور در بخش‌های مختلف این دنیا، با یادگیری، شناخت آدم‌ها و خلق ارتباطات برایم شیرین است. تولید محتوا در حوزه پزشکی و سلامت هم یکی از جذاب‌ترین بخش‌های تجربه کاری من هست و شاید برایتان جالب باشد که بدانید، در تولید بیشتر از ۵۰۰ مقاله به‌روز، در زمینه‌های پرجست‌وجوی پزشکی و سلامت مشارکت داشته‌ام. این حضور مداوم و پررنگ در دنیای محتوای پزشکی، با وسواس و دقت زیادی همراه بوده تا مخاطبان نازنین بتوانند به منابع تراز اول پزشکی دنیا دست پیدا کنند و جواب پرسش‌هایشان را سریع‌تر بگیرند و البته کمتر نگران شوند. امیدوارم که توانسته باشم در مسیر پیگیری بیماری‌ یا پیداکردن پاسخی برای سوالات پزشکی و سلامتی شما در کنارتان باشم.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

118 دیدگاه در “گریه نوزاد چه دلایلی دارد؟ + 6 راه برای آرام کردن نوزاد
  • سلام وقت شما بخیر سمیرا رسولی هستم نوزاد ۱۵ روزه دارم زیاد گریه میکند شیر خودرا می‌خورد پوشک عوض میکنم باز هم گریه می‌کند باید چیکار کنم آقای دکتر منتظر جواب شما هستم ممنون از مهربانی شما

    پاسخ
    • سلام عزیزم
      به مرکز بهداشت و پایگاه بهداشت محل سکونتتون مراجعه کنید تا نوزادتان ویزیت بشه

      پاسخ
  • سلام خسته نباشید پسرم ۵ماهشه وقتی مادرش میخواد شیر بهش بده خودشو عقب می‌کشه گریه می‌کنه بعضی وقتا شیر میخوره بیشتر وقتا نع رو زمین که می‌خوابه گریه می‌کنه باندش که میکنیم تابش می‌دیم آروم میشه تازگی هاهم خیلی کم خواب شده فقط شبا بعد نمی‌خوابه لطفا راهنمای کنید با تشکر

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید نوزاد چهارماهه دارم مشکل ریوی داره همش گریه میکنه تحت مراقبت بخش NAcبوده الان مرخص شده وشب تا صبح گریه میکنه میشه منو راهنمایی کنین هرکاری هم میکنیم ساکت نمیشه خیلی ممنون

    پاسخ
  • سلام پسرمن هفت ماه هست خیلی شدید و بیش از حد گریه میکنه هرکاری میکنیم اروم‌نمیشه چندبارم دکتربردیم گفتن مشکلی نداره شیرخشک میخوره فتق ناف هم داره نافش اندازه گردو هست دوتادکترگفتن عمل نمیخواد ی دکترگفته عمل میخوادختنه هم نشده میتونه از چی باشه اینهمه گریه فقط وقتی راه میرم ارومه بشینم گریه میکنه

    پاسخ
  • دخترم آنیدخانوم 15,روزه بدنیا آومده همش مخصوصاً شب ها از ساعت 2بامدادتاساعت10صبح بیقراری وکریه میکندخواهشمندم به من و همسرم راهنمایی کنید ممنون میشم

    پاسخ
    • سلام‌عزیز
      ابتدا باید از نظر روند وزنگیری و کافی بودن شیر و سیر شدن نوزاد اطمینان حاصل کرد
      اگر همه بررسی ها خوب بود، کولیک مطرح است که در پاسخ کاربران دیگر توضیح داده شده چه اقداماتی جهت کنترل کمک کنندس
      به متخصص اطفال مراجعه کنید

      پاسخ
  • باسلام واحترام دکتر . دخترم دونیم سالشه ده روز میشه شب وروز شدیدا گریه میکنه وقتی ازخواب بیدار میشه هیچ کسی را درخانه خوش ندار د . شب ها همش میگه من را ببرید بیرون . راه حل چیست؟

    پاسخ
    • سلام
      عزیزم حتما نیاز به معاینه دارد، به متخصص اطفال مراجعه کنید

      پاسخ
  • سلام خانم دکتر دختر من ۷ ماهشه شب ها خواب آشفته ای داره و مدام حرکت میکنه و گاهی گریه
    ولی در طول روز خواب آرومی داره و اصلا حرکت نداره

    پاسخ
  • سلام خانم دکتر پسر من ۱۴وزشه و گریه هاش زیاده
    کمتر میخوابه البته ۳ روز آخرش رو کمتر میخوابه و گریه میکنه و دست و پاهاش رو کش میاره دلیلش چی‌میتونه باشه؟؟

    پاسخ
    • سلام
      نیاز به معاینه دارد
      به متخصص اطفال مراجعه کنید

      پاسخ
  • سلام دختر من ۴۳ روزش طی روز سالم اما شبا به مدت ۴ یا ۵ ساعت بشدت گریه میکنه توخدا کمک کنید بگید دلیلش چیع

    پاسخ
    • سلام
      اگر روند تکامل و وزنگیری طبیعی هست
      از نظر دل درد و دلپیچه و کولیک باید بررسی شود

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر پسرم سی پنچ روزش همش گریه می کنه همش شیر می خوره جگارش کنم

    پاسخ
    • سلام
      ابتدا باید از نظر کافی بودن شیر و سیر شدن او و کافی بودن میزان ادرار و مدفوع مطمئن شویم
      جهت معاینه به مرکز بهداشت یا به متخصص اطفال مراجعه کنید

      پاسخ
  • با سلام
    دختر م نزدیک دو ماهش شب از ساعت ۱۲تا ۴صبح خیلی گریه میکنه چیکار کنیم…..

    پاسخ
  • با سلام دختر دو ماهه ام فقط گریه میکنه و اصلا نمیخوابه کولیک داره دارو میدم بهش ولی بازم بی قراره گریه هاش کلافم کرده چیکار کنم فقط رو پا میخوابه اونم نیم ساعت تا تو گهواره میزارم جیغ میزنه

    پاسخ
    • سلام
      اقدامات زیر رو انجام بدین و اگر خوب نشد جهت معاینه به متخصص” اطفال مراجعه کنید
      موقع شيردادن بهش اون رو در حالت نيمه خوابيده حالتي بين
      نشسته و خوابيده یعنی زاویه ۳۰ درجه قرار بدین
      بعد از هربار شيردادن و قبل از تعويض سينه براي شيردهي
      بايستي آروغ نوزاد گرفته شه
      قرار دادن نوزاد بر روي شانه مادر و
      ضرباتي كه نه خيلي ملایم و بي اثر و نه خيلي شديد و آزاردهنده
      به روي پشت شيرخوار زده ميشود و باعث خروج هواي خورده
      شده اضافي همراه شير میشه
      غذای مادرش نفاخ و آلرژی زا نباشه
      برای خوابیدن صدای سشوار و یا هود میتونه تو بعضی بچه ها کمک کننده باشه
      میتونین نوزاد رو درآغوش بگیرین و با خودرو مسافتی رو بگذرونین به آرامش نوزاد کمک میکنه

      پاسخ
  • سلام دخترم یک ماه دارد خیلی گریه می‌کنه فقط موقع خوردن شیر مادر آروم ودرطول روز دست وپاش وجمع می کنه و فشار میده ویک بار دستشویی می کنه بعضی روزها هم اصلا دستشویی نمیکنه

    پاسخ
    • سلام عزیز
      بهتره معاینه شه و به متخصص” اطفال مراجعه کنید

      پاسخ
  • سلام امیدوارم جوابمو بدین پسرم ۱۰ ماهشه شبا خیلی گریه میکنه شیرمادر میخوره فقط با غذا و کولیک اینا نداره فقط الرژی داره ک سیتریزین مصرف میشه میخام بدونم دلیل این همه گریش چیه چیکارکنم اروم شبا بخوابه؟؟

    پاسخ
    • سلام عزیزم، اگه شب ها در فواصل مشخصی بیدار میشه ولی با شیر خوردن آروم میشه و نمودارهای رشدش خوبه و اسهال و یبوست نداره، موردی نیست در غیر اینصورت باید جهت معاینه به متخصص” اطفال مراجعه کنید

      پاسخ
  • سلام ببخشید الان بچه ی من از روز اول که به خونه آوردیم هم روز و هم شب گریه میکنه بردیم دکتر گفت هیچی نیست الان هم تازه ۳ماهگی شده علتش چیه

    پاسخ
    • سلام
      تشخیص کولیک نوزادی براش گذاشتن؟
      اگر وزن گیری، نمودار رشد ، دور سر و قد خوبه و خوب شیر میخوره
      اقداماتی که برای کولیک در کامنت های دیگر پاسخ داده شده رو انجام بدین

      پاسخ
  • سلام دختر من دوماه وبیست روز الان یه هفته خیلی گریه می کنه بردمش پیش دکتر اما فایده نداشت به نظر شما چه کار باید کنم

    پاسخ
  • سلام خانم دکتر پسرم ۸۰روزاش است هر شام یک یا دوساعت گریه میکنه در اوقات دگر حالت اش معمول است .علتش چیست رهنمایی کنید

    پاسخ
    • سلام
      اگر وزن گیری و رشد و تکامل خوبه میتونه کولیک باشه

      پاسخ
  • سلام وقت بخیرپسرمن حدودا70روشه وشبهااصلانمیخوابه ومیگه منوبغل کنیدوبچرخونیدتا6صبح هرشب بیداره ومیزاریمش زمین گریه میکنه جوری که انگارلج کنه خودشوسفت میکنه وبدنشومیاره بالا واصلاساکت نمیشه تابرداریمش کوتاه نمیادعلتش چیه وچه برخوردی میشه کردکه روزمین بمونه؟؟

    پاسخ
    • سلام عزیزم
      کولیک نوزادی هست و چاره ای بجز گرفتن نفخ شکم، بغل کردن ( بهتر توسط کسی غیر مادر انجام شه، چون مادر بوی شیر میده و نوزاد ولع و بی قراریش بیشتر میشه)، روشن کردن صدای هود و سشوار و…نیست

      پاسخ
  • سلام خسته نباشید خانم دکتر پسرم ۴۲روزه هست هرچی شیر بخوره برمیگردونه هرجی هم میکنیم باز فایده نداره دکتر گف شیرشم ببلاک گرفم باز خبری تشد

    پاسخ
    • سلام
      از نظر ریفلاکس معده باید بررسی شه و درصورت نیاز براش دارو تجویز شه

      پاسخ
  • سلام پسر من سه ماهشه تازگي فقط توي بغل يا روي پا خوابه ، به محض اين كه جا به جا شه بيدار ميشه، ممكنه از ترس باشه؟؟

    پاسخ
    • سلام
      خیر بعیده

      پاسخ
      • سلام خانم دکتر دخترم تو چهار ماه خیلی گریه میکنه دارو کولیک آرامبخش بهش میدم بازم ب گریه ادامه میدهد

      • سلام
        موقع شيردادن بهش اون رو در حالت نيمه خوابيده یعنی بين
        نشسته و خوابيده یعنی زاویه ۳۰ درجه قرار بدین
        بعد از هربار شيردادن و قبل از تعويض سينه براي شيردهي
        بايستي آروغ نوزاد گرفته شه
        قرار دادن نوزاد بر روي شانه مادر و
        ضرباتي كه نه خيلي ملایم و بي اثر و نه خيلي شديد و آزاردهنده
        به روي پشت شيرخوار زده ميشود و باعث خروج هواي خورده
        شده اضافي همراه شير میشه
        غذای مادرش نفاخ و آلرژی زا نباشه
        برای خوابیدن صدای سشوار و یا هود میتونه تو بعضی بچه ها کمک کننده باشه
        میتونین نوزاد رو درآغوش بگیرین و با خودرو مسافتی رو بگذرونین به آرامش نوزاد کمک میکنه
        برای مشاوره بیشتر میتونین از evisit.drdr.ir استفاده کنین

  • سلام خانوم دکتر بچه ی من ۱ ماهشه شبانه روز گریه میکنه مخصوصا وقتی شیر میخوره دو دقیقه آروم میشه دوباره شروع میکنه اصلا آرامش نداره چیکارش کنم دکتر بردم دارو داد تاثیری نداشت

    پاسخ
    • سلام
      علایمش به نفع کولیک هست
      موقع شيردادن بهش اون رو در حالت نيمه خوابيده حالتي بين
      نشسته و خوابيده یعنی زاویه ۳۰ درجه قرار بدین
      بعد از هربار شيردادن و قبل از تعويض سينه براي شيردهي
      بايستي آروغ نوزاد گرفته شه
      قرار دادن نوزاد بر روي شانه مادر و
      ضرباتي كه نه خيلي ملایم و بي اثر و نه خيلي شديد و آزاردهنده
      به روي پشت شيرخوار زده ميشود و باعث خروج هواي خورده
      شده اضافي همراه شير میشه
      غذای مادرش نفاخ و آلرژی زا نباشه
      برای خوابیدن صدای سشوار و یا هود میتونه تو بعضی بچه ها کمک کننده باشه
      میتونین نوزاد رو درآغوش بگیرین و با خودرو مسافتی رو بگذرونین به آرامش نوزاد کمک میکنه
      برای مشاوره بیشتر اگر امکان ویزیت حضوری ندارید، می‌توانید از مشاوره تلفنی با متخصص اطفال استفاده کنید.

      پاسخ
  • سلام دخترم ۴۰ روزشه بیشتر وقتا خوابش میاد نمی‌خوابه خیلی گریه میکنه تا خواب میره
    واسع مشکل خوابش چکار کنیم ؟

    پاسخ
    • سلام
      علایمش به نفع کولیک هست
      موقع شيردادن بهش اون رو در حالت نيمه خوابيده حالتي بين
      نشسته و خوابيده یعنی زاویه ۳۰ درجه قرار بدین
      بعد از هربار شيردادن و قبل از تعويض سينه براي شيردهي
      بايستي آروغ نوزاد گرفته شه
      قرار دادن نوزاد بر روي شانه مادر و
      ضرباتي كه نه خيلي ملایم و بي اثر و نه خيلي شديد و آزاردهنده
      به روي پشت شيرخوار زده ميشود و باعث خروج هواي خورده
      شده اضافي همراه شير میشه
      غذای مادرش نفاخ و آلرژی زا نباشه
      برای خوابیدن صدای سشوار و یا هود میتونه تو بعضی بچه ها کمک کننده باشه
      میتونین نوزاد رو درآغوش بگیرین و با خودرو مسافتی رو بگذرونین به آرامش نوزاد کمک میکنه
      برای مشاوره بیشتر اگر امکان ویزیت حضوری ندارید، می‌توانید از مشاوره تلفنی با متخصص اطفال استفاده کنید.

      پاسخ
  • سلام خانم دکتربچه من ۲۶روزه شه کلا شبا نمیخوابه خوب شیر میخوره دکترم بردم قطره ایناداده ولی هچ فایده ای نداشته شباک میخواد بخوابه دستاشوو مشت میکنه پاهاشو جمع میکنه بعد یکسره گریه میکنه نمیدونم چیکار کنم

    پاسخ
    • سلام
      علایمش به نفع کولیک هست
      بهتره ویزیت شه
      موقع شيردادن بهش اون رو در حالت نيمه خوابيده حالتي بين
      نشسته و خوابيده یعنی زاویه ۳۰ درجه قرار بدین
      بعد از هربار شيردادن و قبل از تعويض سينه براي شيردهي
      بايستي آروغ نوزاد گرفته شه
      قرار دادن نوزاد بر روي شانه مادر و
      ضرباتي كه نه خيلي ماليم و بي اثر و نه خيلي شديد و آزاردهنده
      به روي پشت شيرخوار زده ميشود و باعث خروج هواي خورده
      شده اضافي همراه شير میشه
      غذای مادرش نفاخ و آلرژی زا نباشه
      برای خوابیدن صدای سشوار و یا هود میتونه تو بعضی بچه ها کمک کننده باشه

      پاسخ
      • سلام خانم دوکتور پسرم یک ماهشه زیاد گریه میکند آرام میباشد یکبار زور میزند گریه میکند مادرش شیر میته شیرم میخوره بازم گریه میکند

      • سلام
        موقع زور زدن شکمش رو آرام ماساژ بدین با روغن زیتون
        موقع شيردادن بهش اون رو در حالت نيمه خوابيده حالتي بين
        نشسته و خوابيده یعنی زاویه ۳۰ درجه قرار بدین
        بعد از هربار شيردادن و قبل از تعويض سينه براي شيردهي
        بايستي آروغ نوزاد گرفته شه
        قرار دادن نوزاد بر روي شانه مادر و
        ضرباتي كه نه خيلي ملایم و بي اثر و نه خيلي شديد و آزاردهنده
        به روي پشت شيرخوار زده ميشود و باعث خروج هواي خورده
        شده اضافي همراه شير میشه
        غذای مادرش نفاخ و آلرژی زا نباشه
        برای خوابیدن صدای سشوار و یا هود میتونه تو بعضی بچه ها کمک کننده باشه
        میتونین نوزاد رو درآغوش بگیرین و با خودرو مسافتی رو بگذرونین به آرامش نوزاد کمک میکنه
        برای مشاوره بیشتر اگر امکان ویزیت حضوری ندارید، می‌توانید از مشاوره تلفنی با متخصص اطفال استفاده کنید.

  • سلام پسرم ۴ ماهشه از وقتی واکسن ۴ ماهگیشو زدن همش گریه میکنه شکمشو میاره بالا خیلی گریه میکنه یکه هفته از واکسنش میگذره اب دهنشم میریزه

    پاسخ
    • سلام
      باید ویزیت شه با توجه به شرح حال و شیرخواربودنش

      پاسخ
      • سلام خانم بچه ام سه ماهشه هر چیم اروغشو میگیرم استفراغ می کنه

      • سلام عزیز
        ممکن ریفلاکس باشه با توجه به موارد ذکر شده، بهتر است به صورت حضوری به متخصص اطفال مراجعه کنید.

  • سلام دکتر بچه من 15 روزه اومده .تقریبا الان از 10 روز به بعد شبا کلا هریک ساعت بیدار میشه و هی این زمان کمتر میشه به 15 دقیقه رسیده.به طور منظم هم شیر مادرشو میخوره وقتی میزاره جاش که بخوابه.میزنه به گریه .نمیدونم درد شکمشه یا چی ولی هر شربتی هم خریدم براش اما فرق نمیکنه.این گریه هاش الان تو روز هم اتفاق میفته اصلا نمیتونه بخوابه .هی اذیت داره منم نمیدونم چیکار کنم

    پاسخ
    • سلام
      اگه علایمش تو روز هم اتفاق میفته و اگه حالت بی قراری داره و خوب شیر نمیخوره یا وزنش رو نمودار رشد نیست باید توسط متخصص اطفال یا فوق تخصص نوزادان ویزیت شه
      البته کولیک تو نوزاداو شیرخوارها مساله شایعیه

      پاسخ
  • سلام بچه دوسال دارد وقتی در خانه هست آنقدر گریه میکنه که کبود میشه ولی وقتی بیرون از خانه می‌بریم گریه نمیکنه دوباره برمیگرده خانه شروع میشه دکتر هم بردیم یک شربت داده که فایده نداره

    پاسخ
    • سلام
      براش در منزل سرگرمی و محیط شاد ایحاد کنین
      بازی های مناسب سنش انجام بدین
      داستان تعریف کنین
      اگه باز ادامه داشت باید

      با توجه به موارد ذکر شده، بهتر است به صورت حضوری به متخصص اطفال مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام خانوم دکتر خسته نباشین دختر من دوماهشه وقتی شب میشه شروع به گریه کردن میکنه شربت ضد نفخ هم میدم فرقی نمیکنه باصدای هود چند دقیقه آروم میشه ولی بازم شروع به گریه کردن مداوم میکنه حالا من چیکار باید بکنم؟
    راستی خانوم دکتر نبات و آب جوش دادن به نوزاد ضرری داره؟

    پاسخ
    • سلام
      علایمش به نفع کولیک هست
      بهتره ویزیت شه
      موقع شيردادن بهش اون رو در حالت نيمه خوابيده حالتي بين
      نشسته و خوابيده یعنی زاویه ۳۰ درجه قرار بدین
      بعد از هربار شيردادن و قبل از تعويض سينه براي شيردهي
      بايستي آروغ نوزاد گرفته شه
      قرار دادن نوزاد بر روي شانه مادر و
      ضرباتي كه نه خيلي ماليم و بي اثر و نه خيلي شديد و آزاردهنده
      به روي پشت شيرخوار زده ميشود و باعث خروج هواي خورده
      شده اضافي همراه شير میشه
      غذای مادرش نفاخ و آلرژی زا نباشه

      پاسخ
  • خانم دکتر عزیز خسته نباشید دخترم ۴ ماهش وقتی میخواد شیر بخوره سرشو بر میگردونه و مثلا اکه یه میک بزنه یه صدای مثل اروغ توی شکمش حس میکنم دیگه نمیخوره .از شکمش یه صدای میاد بعد گریه میکنه و دیگه نمیخوره

    پاسخ
    • سلام
      علایمش به نفع ریفلاکسه
      شیر دادن در حالت نیمه خوابیده یعنی با زاویه ۳۰ درجه باشه
      و نفخ رو بعد شیردهی خوب بگیرین
      اگه خوب نشد برای تجویز دارو به متخصص اطفال مراجعه کنید

      پاسخ
  • سلام خانم دکتر عزیز .دخترم ۴ ماهش تازه دو روز دیگه میره ۵ماهگی شیر نمیخوره ،دو روزی یک بار مدفوع میکنه اونم با زور و گریه ،حتی باد شکمش هم با گریه هست بچه سومم ولی هر کاری بگین کردم جواب نداده ،شیر خودم میخوره البته خودم هم دو روز مدفوع نداشتم ،دیگه وقتی خوابش میگیره انفدر گریه میکنه تا نفسش بمونه جوری که از حال میره بعد میخوابه تو پتو تو تاپ بغل هر کاری کنم گریه رو بازم میکنه شیر بخوره نخوره هر وقت بلندش کنی اروغ میزنه ،دیووانه شدم بخدا هیچ رقمه ساکت نمیشه

    پاسخ
    • سلام
      علایمش به نفع کولیک هست
      بهتره ویزیت شه
      موقع شيردادن بهش اون رو در حالت نيمه خوابيده حالتي بين
      نشسته و خوابيده یعنی زاویه ۳۰ درجه قرار بدین
      بعد از هربار شيردادن و قبل از تعويض سينه براي شيردهي
      بايستي آروغ نوزاد گرفته شه
      قرار دادن نوزاد بر روي شانه مادر و
      ضرباتي كه نه خيلي ماليم و بي اثر و نه خيلي شديد و آزاردهنده
      به روي پشت شيرخوار زده ميشود و باعث خروج هواي خورده
      شده اضافي همراه شير میشه
      غذای مادرش نفاخ و آلرژی زا نباشه
      برای خوابیدن صدای سشوار و یا هود میتونه تو بعضی بچه ها کمک کننده باشه

      پاسخ
  • سلام خانم دکتر دخترم ۶ماهش خیلی گریه میکنه بردیم دکتر آزمایش سنوگرافی میگه سالمه موندم چرا گریه میکن

    پاسخ
    • سلام
      اگه همه بررسی ها سالم بوده کولیک مطرحه

      پاسخ
  • سلام‌خسته نباشید پسر من ۴ ماه و نیمشه شب ها از ساعت ۱۲-۱ تا ۸-۹ صبح راحت میخوابه و اصلا بیدار نمیشه اما تو روز حدود نیم‌ساعت بازی میکنه و بعدش به مدت نیم ساعت گریه و جیغ شدید میکشه تا خوابش ببره و تو روز وقتی میخوایه کلا ۱۰ دقیقه
    یعنی نیم ساعت‌گریه میکنه تا بخوابه ولی فقط ده دقیقه

    پاسخ
    • سلام بدليل كوليك روزه هست
      البته بايد آزمايش ادرار هم بديد
      لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص اطفال مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام دوکتور دوختر من 2ماهه
    مادرش شیر کافی نداره همزمان شیر مادر شیر خشک
    استفاده کنم مشکل نداره

    پاسخ
    • سلام نه موردي نداره

      پاسخ
  • سلام دکتر دخترم سه ماهشه تازگیا وقتی افقی میکنم تا دراز بکشه شیر بخوره بی قراری میکنه و گریه می‌کنه یعنی نمی‌ذاره افقی کنم تا شیر بدم عمودی هم که نمیخوره گریه می‌کنه اما اگه زمین باشع و من دراز بکشم شیر بدم میخوره اما اگه بغلش کنم شیر نمیخوره یکم هم بی قرار شده آخه خیلی آروم بود

    پاسخ
    • سلام ممكنه رفلاكس معده به مري داره
      لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص اطفال مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام دکتر دخترم سه ماهشه تازگیا وقتی افقی میکنم تا دراز بکشه شیر بخوره بی قراری میکنه و گریه می‌کنه یعنی نمی‌ذاره افقی کنم تا شیر بدم عمودی هم که نمیخوره گریه می‌کنه اما اگه زمین باشع و من دراز بکشم شیر بدم میخوره اما اگه بغلش کنم شیر نمیخوره یکم هم بی قرار شده آخه خیلی آروم بود

    پاسخ
    • سلام بدليل رفلاكس معده به مري هست
      لطفا با زاويه ٤٥ درجه بهش شير بديد و p> برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص اطفال مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام خانم دکتور بچه من دوسال پنج ماه بعضی وقتها از خواب بیدار میشه گریه میکن ازمایش ادرار خون دادیم ولی هیچ نشان نداد

    پاسخ
    • سلام بايد با روانشناس كودك مشورت كنيد و بررسيش كنيد

      پاسخ
  • سلام
    اگه بچه گریه کنه شدید ها هر کاری هم که بکنیم خوب نشه چی کار کنیم؟

    پاسخ
    • سلام خطرناكه بعني يك مشكلي داره
      بايد حتما آزمايش خون و ادرار برايش انجام بديد و

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص اطفال مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام خانوم دکتر ببخشید خواهر من 4روزشه مداوم گریه می‌کنه هر کاری هم که میکنیم آروم نمیشه چکار باید کرد حتی از شدت گریه اون شبام خواب نداریم

    پاسخ
    • سلام بايد به بيمارستان ببريدش و آزمايش ادرار و خون براش انجام بديد

      پاسخ
  • من دخترم 8 ماهشه مدام گریه میکنه دارم دیوونه میشم

    پاسخ
    • سلام بايد ببريدش بيمارستان اطفال تا آزمايش خون و ادرار ازش بگيرن
      گريه اي كه قطع نشه خطرناكه

      پاسخ
  • سلام بچه ما یک ماهشه و وقتی شب میشه
    شروع به گریه کردن میکنه و به مدت خیلی کم اروم میشه و بازم گریه میکنه
    هیچی ارومش نمیکه چند روزه که اینطوریه خیلی هم پرخوری میکنه

    پاسخ
    • سلام بايد از نظر رفلاكس و كوليك بررسي شه لطفا

      برای معاینه کامل و تجویز دارو، به صورت حضوری به متخصص اطفال مراجعه کنید.

      پاسخ
  • سلام. دخترم ۲۵ روزشه فقط موقعی که میخواد ادرار کوچیک بکنه گریه میکنه و بعدش دیگه گریه نمیکنه. لطفا راهنماییم کنید . ممنون.

    پاسخ
    • سلام بايد معاينه شه حتما
      از نظر عفونت ادراري بايد بررسي شود

      پاسخ