عمل بینی گوشتی ؛ از بهترین روش عمل تا مراقبت‌ لازم (تایید شده توسط پزشک)

بررسی خانمی برای عمل بینی گوشتی
اشتراک گذاری ثبت دیدگاه
خلاصه این مقاله را بشنوید

عمل بینی استخوانی و عمل بینی گوشتی به عنوان یک کار زیبایی شناخته می‌شود. عمل بینی گوشتی طبیعی همیشه درخواست مراجعه‌کننده‌ها است تا زیبایی بیشتری به صورت خود هدیه کنند. اما آیا تمام بینی‌ها را می‌توان به صورت طبیعی عمل کرد و زیبایی آن‌ها بیشتر می‌شود؟

عمل بینی پیچیدگی‌های زیادی دارد که متخصص جراح آن‌ها را بررسی می‌کند و متناسب با فرم صورت مراجعه کننده وشرایط تنفسی بهترین مدل بینی را جراحی خواهد کرد. اما آیا عوارض عمل بینی گوشتی زیاد است؟ برای اینکه به این سوال پاسخ دهیم و درباره بهترین روش جراحی بینی اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم تا انتهای متن همراه ما باشید.

محتوای پزشکی این مقاله، توسط دکتر فخرالسادات چاووشی متخصص گوش، گلو، بینی و جراحی سر و گردن بررسی و تایید شده است.

دکتر فخرالسادات چاوشی

اگر سوالی در این رابطه دارید، می‌توانید در انتهای همین مطلب مطرح کنید تا پزشک پاسخ دهد.

منظور از عمل بینی گوشتی چیست؟

جراحی بینی به دو دسته عمل بینی گوشتی و استخوانی تقسیم خواهد شد. عمل بینی گوشتی همیشه با چالش‌ها و شرایط برگشت‌پذیر بینی همراه بوده است. از این رو عمل بینی گوشتی تقاضای بیشتری دارد. به طور کلی رینوپلاستی یا عمل زیبایی بینی پهن جهت موارد زیر انجام می‌شود:

  • باریک‌کردن سوراخ‌های بینی
  • اصلاح انحراف بینی
  • تغییر زاویه بینی
  • صاف‌کردن بینی
  • کوتاه یا بلند‌کردن پل بینی
  • رفع مشکلات تنفسی
  • جلوگیری از خونریزی بینی ناشی از ساختار نامناسب آن

هریک از افرادی که برای عمل بینی گوشتی طبیعی اقدام می‌کنند، باید ابتدا دلیل عمل بینی خود را بدانند. جراح پلاستیک با توجه به درخواست مراجعه‌کننده می‌تواند بهترین روش جراحی را انتخاب کند تا عمل بینی گوشتی طبیعی باشد.

بینی گوشتی چیست؟

مشخصات بینی گوشتی چیست؟ بینی گوشتی نسبت به بینی‌های دیگر، ویژگی‌های خاص‌تر بینی‌های گوشتی عبارت است از:

  • پوست چرب
  • نوک بینی پهن
  • پوست پر از منافذ
  • پره‌های بینی پهن‌تر از حد معمول و با ضخامت بیشتر
  • غضروف‌های ضعیف

با این حال نمی‌توان گفت که بینی‌های با پوست ضخیم مزایایی ندارند، مثلا یکی از مواردی که می‌توان برشمرد این است که پوست ضخیم بینی به خوبی ناهمواری‌های ایجاد شده حین جراحی را پنهان می‌کند.

روش‌های جراحی عمل بینی گوشتی چیست؟

بسته به هدف و انتظارات شما، جراح پلاستیک از یک یا دو تکنیک برای جراحی عمل بینی گوشتی استفاده می‌کند. در ادامه با این روش‌ها آشنا می‌شوید:

استئوتومی (Osteotomy)

رینوپلاستی استئوتومی معمولا برای درمان شکستگی بینی و صاف‌کردن انحراف پشتی آن استفاده می‌شود. اما در رینوپلاستی بینی گوشتی، برای برداشتن غضروف و استخوان اضافی بالای بینی از این روش استفاده می‌شود تا پل بینی کوچکتر شود. در این جراحی، جراح استخوان بالایی بینی را می‌شکند و قطعات آن را دوباره مرتب می‌کند تا پل بینی باریک شود.

عمل نوک بینی یا تیپ‌پلاستی (Tip plasty)

جراحی بینی به این شیوه که به آن تیپ پلاستی بینی هم گفته می‌شود، نوعی جراحی زیبایی است که در آن نوک بینی گوشتی شکل می‌گیرد. اگر نوک بینی بزرگ یا گرد دارید، جراح از این روش برای برداشتن یا تغییر شکل غضروف نوک بینی یا کاهش اندازه سوراخ‌های آن استفاده می‌کند.

از آنجایی که در عمل بینی تیپ‌پلاستی، استخوان بینی تغییر نمی‌کند، نسبت به تکنیک عمل بینی گوشتی استئوتومی حالت تهاجمی کمتری دارد و عوارض عمل بینی در این روش کمتر است.

کاهش پایه آلار (Alar) یا عمل پره‌های بینی

رایج‌ترین روش عمل بینی گوشتی، کاهش پایه آلار است که به آن آلارپلاستی هم می‌گویند. در این روش جراح برش‌های کوچکی در قسمت داخلی سوراخ‌های بینی ایجاد می‌کند و با برش بافت‌های اضافی، طول و عرض آنها را کاهش می‌دهد.

بهترین روش عمل بینی گوشتی بنا به شکل این عضو در هر فرد و شرایطش متفاوت است. باید با مشورت پزشک درباره این موضوع تصمیم بگیرید. امکان عمل جراحی بینی گوشتی با لیزر هم وجود دارد اما این روش نمی‌تواند تغییرات اساسی در ساختار و غضروف به وجود بیاورد.

خانمی بعد از عمل بینی گوشتی
درخواست بیمار عامل انتخاب بهترین روش برای عمل بینی گوشتی

بهترین روش برای جراحی بینی گوشتی

پزشکان متخصص زیبایی بینی با توجه به شرایط جسمانی، نوع درخواست بیمار و میزان گوشتی بودن بینی از روش‌های مختلف برای جراحی استفاده می‌کنند. به گفته سایت ariamedtour ؛

تکنیک‌های مختلفی برای انجام رینوپلاستی بینی‌های گوشتی و بینی‌های استخوانی استفاده می‌شود. یک چالش در جراحی بینی گوشتی، تغییر شکل نوک بینی است. در جراحی بینی گوشتی، با اصلاح دو طرف بینی و تغییر شکل نوک بینی، نتیجه خوبی حاصل می‌شود.

دو روش جراحی برای بینی گوشتی در نظر گرفته شده است که هریک به شرح زیر هستند :

مشاوره تلفنی یا متنی با دکتر گوش، حلق و بینی

جراحی بینی گوشتی به روش باز

پزشک جر اح در روش جراحی بینی گوشتی به روش باز با دید مستقیم جراحی را انجام می‌دهد. ابتدا برش‌هایی را در اطراف سوراخ‌های بینی ایجاد می‌کند و پوست بینی ‌را به طور کامل بر می‌دارد. در این روش، جراح می‌تواند اجزای بینی را کامل ببیند و به اجزای آن‌ دسترسی داشته باشد. اگر مشکل تنفسی وجود داشته باشد قابل روئیت بوده و می‌توان علاوه بر عمل زیبایی این مشکل را هم برطرف کرد.

جراحی بینی گوشتی به روش بسته

جراح بینی گوشتی برش‌های مورد نیاز را از سوراخ بینی ایجاد می‌کند. در عمل بسته بینی جای زخم روی بینی وجود ندارد. جراحی به روش بسته هنگامی ‌توصیه می‌شود که مراجعه‌کننده تنها برای زیبایی عمل انجام می‌دهد. در این روش به دلیل محدودیت‌ها نمی‌توان مشکلات تنفسی را بهبود داد. همچنین در این روش دوره نقاهت جراحی کوتاه‌تر بوده و به طور معمول تورم و کبودی هم کمتر است.

جراحی بینی گوشتی بدون نیاز به عمل

در جراحی بینی گوشتی تغییرات روی بافت استخوان و غضروف بدون عمل امکان‌پذیر است. تغییرات بینی در این نوع عمل، کمتر از بینی طبیعی است زیرا این نوع از بینی دارای پوست پهن و ضخیم است و تغییرات را به خوبی بینی طبیعی مشخص نمی‌کند. همچنین در عمل بینی گوشتی، خطوط و زوایای تیز به خوبی منعکس نمی‌شود. لازم به ذکر است که برای جلوگیری از این مشکل، غضروف‌ها و استخوان‌ها در زوایای بالاتر و تیزتر قرار می‌گیرند.

آیا جراحی بینی گوشتی مشکل است؟

جراحی بینی گوشتی نسبت به عمل بینی استخوانی و طبیعی چالش‌های بیشتری دارد و نیاز به دقت و مهارت بیشتری از سوی جراح دارد. در ادامه به برخی از دشواری‌ها و چالش‌های این نوع جراحی اشاره می‌کنیم:

عنوانتوضیحات
نوک بینینوک بینی در بینی‌های با پوست ضخیم بالاتر از حد معمول قرار می‌گیرد زیرا خطر افتادن نوک بینی بعد از جراحی همچنان وجود دارد.
غضروفعلاوه بر این نوک بینی توسط قطعات اضافه شده غضروف حمایت می‌شود که آن را محکم تر میکند تا در برابر فشار بعد عمل مقاومت بیشتری داشته باشد.
جراحی بینیجراحی بینی گوشتی سخت‌تر است و برای استحکام غضروف و شکل‌گیری بهتر نیاز به تکنیک‌های خاصی دارد.
پوست نوک بینیپوست نوک بینی چون حاوی غدد عرق و چربی بیشتری نسبت به پوست پشت بینی است و همین عمل را حساس‌تر می‌کند.

به دلیل این چالش‌ها، جراحی بینی گوشتی نیازمند تجربه و تخصص بالای جراح است تا بتواند بهترین نتایج را با حداقل عوارض و تغییرات بلندمدت برای بیمار فراهم کند. به همین دلیل و برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی بهتر است به متخصص گوش و حلق و بینی برای جراحی مراجعه نمایید.

نکات قبل از جراحی بینی گوشتی چیست؟

برای آماده‌شدن جهت عمل بینی گوشتی، ابتدا باید آزمایش خون بدهید و تاریخچه پزشکی مفصلی حاوی آلرژی، مشکلات لخته‌شدن خون و اختلالات ژنتیکی خود را گزارش بدهید. اگر سابقه ابتلا به کلوئید را دارید. در این صورت باید در جلسه مشاوره به پزشک اطلاع دهید چون اسکار جراحی بینی شایع‌ترین و جدی‌ترین عارضه جراحی بینی گوشتی است.

بهتر است، دو هفته قبل از عمل از انجام این موارد هم دوری کنید:

  • مصرف داروهای رقیق‌کننده خون
  • استعمال دخانیات
  • نوشیدن الکل
  • استفاده از داروهای گیاهی و مکمل‌ها

عمل بینی گوشتی برای اصلاح شکل و اندازه بینی‌های گوشتی که معمولاً با پوست ضخیم و بافت چربی بیشتری همراه هستند، انجام می‌شود و می‌تواند به‌صورت عمل بسته بینی نیز اجرا شود تا از ایجاد برش‌های خارجی و به حداقل رساندن زمان بهبودی بهره‌مند گردد.

خانمی در حال مشاوره با پزشک پیش از عمل بینی گوشتی
مشاوره با پزشک از نکات پیش از عمل بینی گوشتی

مراحل عمل بینی گوشتی

عمل بینی گوشتی معمولا تحت بیهوشی عمومی انجام می‌شود، اما در برخی موارد جراح از داروهای بی‌حس‌کننده برای بی‌حس‌کردن بینی و نواحی اطراف آن استفاده می‌کند.

اگر در این عمل، پل بینی نیاز به تغییر شکل داشته باشد، جراح برش‌های کوچکی در امتداد کلوملا (بافتی که سوراخ‌های بینی را جدا می‌کند) به وجود می‌آورد و پوست بینی را بالا می‌برد تا دسترسی بیشتری به ساختار داخلی بینی داشته باشد. این روند عمل جراحی بینی گوشتی به روش باز است.

اما اگر فقط نوک و سوراخ‌های بینی نیاز به تغییر داشته باشند، جراح عمل را بدون بالاکشیدن پوست بینی انجام می‌دهد (عمل جراحی بینی گوشتی به روش بسته). پس از باریک کردن و تغییر اندازه بینی، پزشک برش‌ها را بخیه می‌زند، یک تامپون را برای جلوگیری از خونریزی داخل سوراخ‌های بینی شما قرار می‌دهد و بینی را با بانداژ می‌پیچد.

نتیجه جراحی بینی گوشتی

بیمارانی که بینی گوشتی دارند، باید انتظار واقع بینانه‌ای در مورد نتیجه این جراحی داشته باشند و این واقعیت را قبول کنند که نمی‌توانند بعد از جراحی، نوک بینی فانتزی یا تیز داشته باشند. البته توجه به این نکته مهم است که اگر غضروف‌ها قوی‌تر باشند، حتی در این نوع از بینی هم بهترین و ایده‌آل‌ترین نتیجه حاصل خواهد شد. عمل فانتزی بینی بر روی بینی‌های گوشتی نیز قابل انجام است، اما به دلیل پوست ضخیم و بافت چربی، محدودیت‌هایی در ایجاد فرم‌های ظریف و کوچک‌تر وجود دارد.

روند ترمیم بینی گوشتی بعد از عمل

پیشرفت سرعت بهبودی در بیمارانی با پوست نازک بینی سریع‌تر است. در مقابل، این روند برای بیمارانی که پوست ضخیم دارند دشوارتر است و التیام آن زمان بیشتری طول می‌کشد. بین دو تا دو و نیم سال طول می‌کشد که ورم بینی گوشتی کاملا برطرف شود. توجه داشته باشید که برای دستیابی به نتیجه بهتر، نیاز به صبوری بیشتر است.

لازم به‌ذکر است که قرص راکوتان در برخی از بیماران، تاثیری شگرفی در زمینه نازک کردن پوست بینی آنها گذاشته است. برای همین پزشک معمولا برای بیماران با پوست ضخیم، مصرف کپسول راکوتان بعد از جراحی را تجویز می‌کند.

اقدامات مراقبتی بعد از جراحی بینی گوشتی

کل عمل بینی گوشتی معمولا ۲ ساعت طول می‌کشد، اما از آنجایی که این عمل تهاجمی و نیازمند بستری است، باید یک شب در بیمارستان بمانید. به یاد داشته باشید که تا یک هفته بعد از عمل بینی نمی‌توانید سوار هواپیما شوید یا از قطار استفاده کنید.

در خانه، احتمالا درد خفیف یا احساس سوزش در سوراخ های بینی خود خواهید داشت که کاملا طبیعی است. بانداژها دو روز پس از جراحی برداشته می‌شوند، اما گچ‌ها و تامپون‌ها باید تقریبا یک هفته باقی بمانند.

دوره ریکاوری جراحی بینی گوشتی چقدر است؟

دوره ریکاوری پس از جراحی بینی گوشتی به مراقبت دقیق و رعایت برخی نکات برای کاهش تورم و حفظ فرم بینی نیاز دارد. معمولاً یک هفته پس از عمل، پزشک بخیه‌های غیرقابل جذب را برمی‌دارد و بینی را با چسب می‌پوشاند تا نوک آن در جای مناسب خود باقی بماند. در این دوران، رعایت موارد زیر می‌تواند به بهبودی سریع‌تر کمک کند:

  • اجتناب از شستن صورت: تا زمانی که آتل روی بینی شما قرار دارد، از شستن مستقیم صورت خودداری کنید تا آتل و چسب‌ها آسیب نبینند.
  • استفاده از کمپرس سرد: حداقل سه بار در روز از کمپرس سرد برای کاهش تورم و کبودی استفاده کنید.
  • پرهیز از آرایش: از آرایش کردن، به‌ویژه در ناحیه بینی و اطراف آن، خودداری کنید تا پوست فرصت بازسازی داشته باشد.
  • فعالیت‌های سنگین را به تعویق بیندازید: حداقل تا ۸ هفته پس از جراحی، از انجام فعالیت‌های شدید مانند دویدن، شنا، دوچرخه‌سواری، بازی‌های توپ و کوهنوردی پرهیز کنید.
  • پرهیز از نور مستقیم خورشید: از قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید خودداری کنید، زیرا نور خورشید می‌تواند موجب تغییر رنگ و تورم بیشتر در ناحیه عمل شود.
  • بلند نکردن اجسام سنگین: از بلند کردن اجسام سنگین و هر گونه فشار به بینی خودداری کنید.
  • اجتناب از خم‌شدن و کشیدن اجسام: خم‌شدن و حرکت‌های ناگهانی ممکن است به بینی فشار وارد کند و موجب تورم بیشتر شود.
  • مصرف به‌موقع داروها: داروهای تجویزشده توسط پزشک را به‌موقع مصرف کنید تا از عفونت و درد پیشگیری کنید.
  • رژیم غذایی سالم و هیدراته ماندن: برای بهبود سریع‌تر، یک رژیم غذایی مغذی و پر از میوه و سبزیجات داشته باشید و به میزان کافی آب بنوشید تا بدن هیدراته بماند.

دوره نقاهت جراحی بینی گوشتی ممکن است از چند هفته تا چند ماه طول بکشد، و نتایج نهایی معمولاً پس از شش تا دوازده ماه کاملاً آشکار می‌شود. رعایت توصیه‌های پزشک در طول این دوره می‌تواند در رسیدن به بهترین نتیجه کمک‌کننده باشد.

عوارض عمل بینی گوشتی چیست؟

از عوارض عمل بینی گوشتی باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • ورم بعد از جراحی بینی گوشتی
  • کبودی روی گونه‌ها و اطراف چشم
  • خونریزی خفیف

همه این‌ها در کمتر از ۲ ماه برطرف می‌شوند. گاهی اوقات، پزشک برای کاهش ضخامت پوست بینی، تزریق کورتون را تجویز می‌کند. اگر چنین چیزی برای شما هم تجویز شد، آمپول‌ها را به موقع و در یک کلینیک مطمئن و تحت نظر متخصص انجام دهید. در مقاله تخصص گوش و حلق و بینی چیست به بررسی وظایف این تخصص پرداخته‌ایم.

پزشک در حال بررسی بینی بیمار بعد از عمل بینی گوشتی
ورم بعد از جراحی از عوارض جراحی بینی گوشتی

برگشت‌پذیری بینی گوشتی

همه به دنبال عمل بینی گوشتی طبیعی هستند و دوست دارند که شکل نهایی بینی‌شان مانند یک بینی طبیعی زیبا به نظر برسد. اما آیا بعد از رسیدن به چنین خواسته‌ای، امکان برگشت اوضاع به شکل سابق وجود دارد؟ ضعیف‌بودن غضروف بینی‌های گوشتی باعث می‌شود که افتادگی و برگشت‌پذیری جراحی بعید نباشد.

حدود یک سال پس از عمل هم جراحی ترمیمی بینی گوشتی صورت می‌گیرد. در سال‌های اخیر، تکنیک‌ها و ابزارهای نوین این عارضه را کم کرده‌اند اما همچنان باید بدانید که چنین رخدادی برای بینی‌های گوشتی دور و بعید نیست.

هزینه عمل بینی گوشتی چقدر است؟

در سال 1403، قیمت عمل بینی گوشتی در بازه‌ای از ۱۵ تا ۸۰ میلیون تومان متغیر است. نوسانات این نرخ وابسته به عوامل مختلفی از جمله موارد زیر است:

  • میزان شهرت و خبرگی پزشک
  • شهر و بیمارستان محل جراحی
  • هزینه‌های جانبی مانند بستری و مشاوره

 آزمایش‌های قبل از جراحی،‌ ویزیت پزشک، عکس‌برداری، داروها و چسب بینی از عوامل تاثیرگذار بر هزینه عمل می‌باشد. نرخ تقریبی انواع عمل بینی را گفتیم اما باید بدانید که عمل بینی گوشتی مردان و زنان دشوارتر و معمولا گران‌تر از انواع دیگر جراحی بینی است.

مقایسه جراحی بینی گوشتی و استخوانی

بینی‌های گوشتی دارای پوست ضخیم و غضروف‌های ضعیف‌تر هستند و به همین دلیل نیاز به تقویت و استحکام بخشیدن به ساختار بینی دارند. این نوع بینی‌ها معمولاً به دلیل پوست ضخیم‌تر، پس از جراحی بهبودی طولانی‌تر و تورم بیشتری دارند و نتایج نهایی ممکن است مدت زمان بیشتری برای مشاهده نیاز داشته باشد.

در مقابل، بینی‌های استخوانی دارای پوست نازک و استخوان‌های قوی‌تر هستند که جراحی و شکل‌دهی به آن‌ها را آسان‌تر می‌کند. این نوع بینی‌ها معمولاً نتایج جراحی واضح‌تر و سریع‌تری دارند، زیرا پوست نازک‌تر به وضوح تغییرات ایجاد شده را نشان می‌دهد.

به طور کلی، مقایسه جراحی بینی استخوانی و گوشتی نشان می‌دهد که جراحی بینی گوشتی نیاز به دقت و تجربه بیشتری دارد تا از فروپاشی یا تغییر شکل پس از عمل جلوگیری شود. انتخاب نوع جراحی و تکنیک‌های مورد استفاده باید توسط جراح متخصص بر اساس ویژگی‌های فردی هر بیمار تعیین شود تا بهترین نتایج ممکن حاصل گردد.

مقایسه عمل بینی گوشتی و استخوانی
تغییر شکل بیشتر در عمل بینی گوشتی نسبت به استخوانی

جراحی بینی گوشتی مردان و زنان چه تفاوتی دارد؟

هدف از انجام جراحی بینی برای افراد بیشتر به دلیل اصلاح ظاهر بینی است. اما این فرایند زیبایی برای مردان و زنان با تفاوت‌هایی همراه است که به شرح زیر هستند.

عمل بینی گوشتی مردانه

جراحی بینی‌گوشتی جزو پرطرفدار‌ترین روش‌های عمل بینی در مردان است. دلیل اصلی آن هم این است که مردان با جراحی بینی گوشتی، تغییرات چشم گیری دارند و به راحتی می‌توانند ایرادات ظاهری خود را برطرف کنند. همچنین بینی آقایان بافت ماهیچه‌ای و چربی بیشتری دارد از این رو جراح‌های زیبایی، بینی فانتزی و گوشتی را برای آقایان توصیه نمی‌کنند.

عمل بینی گوشتی زنانه

عمل بینی عروسکی یا فانتزی بین خانم‌ها طرفدار بیشتری دارد. اما اگر جزو خانم‌هایی هستید که بینی گوشتی بزرگ دارید نباید انتظار یک بینی فانتزی را داشته باشید. از این ر و جراح‌های زیبایی، بینی طبیعی را پیشنهاد می‌دهند. زیرا عمل بینی گوشتی با پوست ضخیم و پره‌های بزرگ کار دشواری است و نمی‌توان بینی را به حالت فانتزی عمل کرد.

به طور کلی اگر بینی گوشتی دارید و علاقه به عمل فانتزی دارید توصیه می‌شود که با متخصص زیبایی خود مشورت کنید. در صورتی که پزشک بتواند این عمل را انجام دهد بررسی‌های لازم را خواهد داشت.

سن مناسب برای عمل بینی گوشتی

بیشتر جراحان توصیه می‌کنند که عمل بینی را تا زمان بعد از بلوغ به تعویق بیاندازید. حداقل سن برای عمل بینی گوشتی دختران بعد از 14 سالگی و برای پسران حدود ۱۶ سال است. باید با شناسایی نوع بینی و مشورت با پزشک درباره عمل تصمیم‌گیری شود. لازم است، بدانید که عمل بینی گوشتی عروسکی یا فانتزی می‌خواهید یا به دنبال اصلاح و ترمیم هستید؟ از این رو برای عمل بینی زود تصمیم نگیرید. زیرا احتمال دارد که بعد از گذراندن سن بلوغ از بینی خود احساس رضایت داشته باشید.

اما به طور کلی توصیه می‌شود که بعد از پایان 18 سالگی برای عمل بینی گوشتی اقدام کنید.

انتخاب بهترین پزشک برای عمل بینی گوشتی حائز اهمیت است

عمل بینی گوشتی طبیعی از آن دسته جراحی‌هایی زیبایی است که طرفدار‌های زیادی دارد. اما مهم است که کدام جراح، بینی شما را عمل کند. برای اینکه بتوانید از بهترین متخصص‌های بینی و جراح‌ها استفاده کنید؛ سامانه آنلاین نوبت دهی دکتردکتر در کنار شما است.

همچنین برای کاهش عوارض عمل بینی گوشتی نیاز است که از متخصص‌های حوزه زیبایی مشاوره دریافت کنید که این امکان را دکتردکتر برای شما فراهم کرده است. به طور کلی ما در این متن سعی کرده ایم که درباره رینوپلاستی بینی گوشتی اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم اما اگر سوال یا ابهامی ‌دارید که در این مطلب به آن اشاره‌ای نشده است می‌توانید در انتهای همین متن و در قالب کامنت با ما در ارتباط باشید.

منابع:

drbastaninejad.com

drkazemi.org

raadinahealth.com

سوالات متداول بینی گوشتی

  • عمل بینی برای بینی گوشتی چیست؟

رینوپلاستی بینی گوشتی به جراحی بینی که دارای پوست ضخیم با سوراخ‌های باز در پوست است گفته می‌شود.

  • ایا عمل بینی گوشتی با عوارض همراه است؟

بله در بعضی از مواقع ممکن است که ورم بعد از جراحی بینی گوشتی، کبودی روی گونه‌ها و اطراف چشم و خونریزی خفیف رخ دهد.

  • هزینه عمل بینی گوشتی از بینی استخوانی بیشتر است؟

هزینه عمل بینی به تجربه و تخصص جراح، شهر محل سکونت و شرایط معاینه اولیه بستگی دارد.

برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: نیلوفر شهدوست
نیلوفر شهدوست هستم و نزدیک به یک دهه در دنیای محتوا گشت‌وگذار می‌کنم. حضور در بخش‌های مختلف این دنیا، با یادگیری، شناخت آدم‌ها و خلق ارتباطات برایم شیرین است. تولید محتوا در حوزه پزشکی و سلامت هم یکی از جذاب‌ترین بخش‌های تجربه کاری من هست و شاید برایتان جالب باشد که بدانید، در تولید بیشتر از ۵۰۰ مقاله به‌روز، در زمینه‌های پرجست‌وجوی پزشکی و سلامت مشارکت داشته‌ام. این حضور مداوم و پررنگ در دنیای محتوای پزشکی، با وسواس و دقت زیادی همراه بوده تا مخاطبان نازنین بتوانند به منابع تراز اول پزشکی دنیا دست پیدا کنند و جواب پرسش‌هایشان را سریع‌تر بگیرند و البته کمتر نگران شوند. امیدوارم که توانسته باشم در مسیر پیگیری بیماری‌ یا پیداکردن پاسخی برای سوالات پزشکی و سلامتی شما در کنارتان باشم.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*