بیماری سنگ کیسه صفرا و نکات مهمی که باید بدانید!

سنگ کیسه صفرا
اشتراک گذاری 1364 نظر

کیسه صفرا یکی از بخش‌های کوچک دستگاه گوارش است که در زیر کبد قرار گرفته و در فرآیند هضم و گوارش غذا موثر است. تا زمانی که کیسه صفرا وظیفه‌اش را به خوبی اجرا کند، چندان متوجه عملکرد شاخص آن نیستید. این در حالی است که اختلالاتی از قبیل سنگ کیسه صفرا بسیار آزاردهنده است و افراد زیادی به آن مبتلا می‌شوند و باید تحت درمان دکتر گوارش و کبد قرار بگیرند. اما سنگ کیسه صفرا چیست؟ آیا سنگ کیسه صفرا خطرناک است؟ در این مطلب از مجله پزشکی دکتردکتر با علائم و راه‌های درمان سنگ کیسه صفرا آشنا شوید.

سنگ کیسه صفرا چیست؟

قبل از هرچیزی لازم است تا کمی دقیق‌تر با عملکرد کیسه صفرا در بدن آشنا شوید. کبد انسان برای هضم غذا در روده، مایعی به نام صفرا تولید می‌کند که این مایع در کیسه صفرا ذخیره شده و از طریق مجرای صفرا، به روده کوچک منتقل می‌شود. 

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های صفرا تولید سنگ است. نامتعادل بودن مواد شیمیایی سازنده صفرا، موجب ایجاد سنگ در کیسه صفرا خواهد شد. سنگ کیسه صفرا (gallstone)، معمولا از کلسترول ساخته شده و به شکل کریستال‌های کوچک و بدون هیچ علامتی شکل گرفته و در کیسه ذخیره می‌شود. در بیشتر اوقات این سنگ‌ها کوچک بوده و نیازی به درمان ندارد، اما همیشه اینطور نیست!

سنگ کیسه صفرا دارای اندازه‌های مختلفی است که بر اساس سایز و میزان انسداد ترشحات صفراوی، افراد را با عوارض متفاوتی روبه‌رو می‌کند. هر چه زمان بیشتر از تشکیل سنگ در کیسه صفرا گذشته باشد و شما رژیم و اصول پیشگیری را رعایت نکرده باشید، اندازه سنگ‌ها به مرور بزرگ و بزرگتر می‌شود.

اگر سنگ کیسه صفرا به اندازه کافی بزرگ شود، می‌تواند با گیر کردن در مجرای صفرا، باعث ایجاد درد و التهاب شود. همچنین سنگ کیسه صفرا می‌تواند با انتقال به مجرای روده، باعث درد شکمی، انسداد روده و دیگر عوارض گوارشی شود. پس باید عوارض سنگ کیسه صفرا را جدی گرفت.

علائم سنگ کیسه صفرا

انواع سنگ کیسه صفرا چیست؟

نتیجه تحقیقات دانشگاه هاروارد در رابطه با تشکیل سنگ صفرا، نشان داده که حدود 80 درصد سنگ‌های کیسه صفرا از کلسترول تشکیل شده اند و ۲۰ درصد باقی مانده از ترکیبات بیلی روبین و نمک‌های کلسیمی هستند. به‌طورکلی سنگ کیسه صفرا به دو نوع اصلی تقسیم می‌شود که هکدام علائم مخصوص به خود را دارد.

سنگ‌ صفرا رنگدانه‌ای: این سنگ صفرا رنگ تیره‌ای داشته و از جنس پلی‌روبین است.

سنگ‌ صفرا کلسترولی: این سنگ از جنس کلسترول سفت بوده و رنگی بین زرد و سبز دارد.

درد شکم از مهم‌ترین علائم سنگ کیسه صفرا است ولی در بیش از 80 درصد بیماران که مبتلا به سنگ صفراوی هستند، هیچگونه نشانه اختصاصی وجود ندارد. ممکن است سالیان سال، سنگ در کیسه صفرا وجود داشته باشد و هیچ علامتی بروز ندهد. اگر سایز و نوع سنگ به گونه‌ای باشد که موجب اختلال در عملکرد کیسه صفرا شود، علائم زیر را تجربه خواهید کرد:

  • درد شدید و تیز در ناحیه شکم که گاهی به شانه راست و کمر تیر می‌کشد.
  • شکم دردی که بعد از خوردن غذا تشدید می‌‌شود، مخصوصا اگر غذایی سنگین و چرب مصرف کرده باشید.
  • درد شکمی که وقتی یک نفس عمیق می‌کشید شدت آن بیشتر می‌شود.
  • سوزش سر دل، سوء هاضمه و احساس زیاد شدن گاز معده
  • احساس پری در شکم
  • تهوع و استفراغ
  • تب و لرز
  • زردی در پوست و چشم‌ها
  • تغییر رنگ غیرطبیعی مدفوع (مخصوصا به رنگ روشن‌تر و خاکستری)

اگر یک یا مجموعه‌ای از نشانه‌های بالا را دارید، زنگ هشدار سنگ کیسه صفرا در شما به صدا در آمده است و لازم است تا برای درمان سنگ کیسه صفرا به پزشک مراجعه کنید. پزشک با مشاهده علائم شما، درمان مناسب را تجویز خواهد کرد. اما اگر در زمان مناسب به پزشک مراجعه نکرده باشید، شاید ناچار به عمل جراحی باشید.

عوامل ایجاد شدن سنگ در کیسه صفرا چیست؟

سوال مهم اینجا است که چه عوامل موجب ایجاد سنگ در صفرا می‌شود؟ موارد زیادی در این خصوص تاثیرگذار است. ریسک فاکتورهای تشکیل سنگ کیسه صفرا سن بالا و چاقی است. این بیماری در افراد بالای 60 سال و زنانی که سابقه بارداری داشته‌اند شایع است و چاقی بیش‌ازحد نیز می‌تواند مزیدی بر علت باشد.

اگر در خانواده درجه یک مثل پدر، مادر، خواهر و برادر سابقه سنگ کیسه صفرا وجود داشته، احتمال ابتلای شما نیز به این بیماری وجود دارد. اما عوامل دیگری که در ایجاد سنگ کیسه صفرا موثر است که عبارتنداز:

  • ابتلا به انواع دیابت خصوصا دیابت کنترل نشده
  • خالی شدن دیربه‌دیر یا ناکامل ترشحات کیسه صفرا
  • التهاب کیسه صفرا در اثر سنگ‌های کوچک، عفونت گوارشی و یا مصرف الکل
  • کاهش وزن شدید در افراد چاق
  • استفاده از قرص‌های ضدبارداری در زنان
  • رژیم‌های غذایی با چربی و کلسترول بالا و استفاده از مواد غذایی با فیبر کم و غیره.

اما به‌طورکلی وجود میزان بیش از حد کلسترول در کیسه صفرا موجب ایجاد سنگ‌هایی با رنگ زرد خواهد شد. این موضوع در صورتی رخ می‌دهد که میزان کلسترول تولید شده توسط کبد، بیش از محلول کیسه صفرا باشد. یکی از عوامل ایجاد کننده سنگ کیسه صفرا پانکراتیت یا عفونت پانکراس در حالت مزمن می‌باشد.

وجود مقدار بیش از حد بیلی روبین در کیسه صفرا نیز از دیگر عوامل ایجاد سنگ در کیسه صفرا است. چنانچه مقدار بیلی روبین در بدن، بیش از حد نیاز باشد، کیسه صفرا نمی‌تواند آن را تجزیه کند و در این صورت، تشکیل سنگ‌های صفراوی رنگدانه‌ای اتفاق می‌افتد. سنگ‌های سخت با رنگ‌های سیاه و قهوه‌ای نیز در این زمان تشکیل می‌شوند.

همچنین درصورتی که عملکرد کیسه صفرا دچار اختلال شود، کیسه صفرا نمی‌تواند مایع درون خود را به‌خوبی تخلیه کند. بنابراین مایع در کیسه حبس شده و منجر به تشکیل سنگ کیسه صفرا می‌شود. 

بیماری سنگ کیسه صفرا و نکات مهمی که باید بدانید!

عوارض سنگ کیسه صفرا چیست؟

اگر به نشانه‌های سنگ کیسه صفرا بی‌توجهی کنید، سنگ کیسه صفرا بزرگ و بزرگتر شده و کیسه صفرا دچار التهاب و تورم خواهد شد. این موضوع وضعیتی جدی و خطرناک است که با عوارض مختلفی همراه است. بله، پارگی کیسه صفرا یکی از عوارض جدی و نادر سنگ کیسه صفرا است. زمانی که سنگ‌های صفراوی مسیر خروجی صفرا را مسدود کنند، این امر می‌تواند به التهاب شدید کیسه صفرا (کوله‌سیستیت) منجر شود. اگر التهاب به‌درستی درمان نشود یا شدت یابد، ممکن است باعث پارگی کیسه صفرا گردد. پارگی کیسه صفرا یک وضعیت اورژانسی پزشکی است و نیاز به درمان فوری دارد، زیرا می‌تواند منجر به عفونت‌های جدی مانند پریتونیت (عفونت پوشش داخلی شکم) شود.

  • عفونت کیسه صفرا
  • یرقان و زردی
  • عفونت خونی
  • التهاب پانکراس 
  • سرطان کیسه صفرا
  • آسیب به سایر بخش‌های دستگاه گوارش و غیره.

توجه داشته باشید که سنگ صفرا می‌توان به اندازه یک دانه شن یا یک توپ گلف باشد، این بیماری در هر اندازه‌ای، عوارض خاص خود را دارد، پس نباید این بیماری را دست کم بگیرید.

راهکارهای پیشگیری از سنگ صفرا 

این بیماری حاصل مواد سخت و ته‌نشین شده دستگاه گوارش است که با رعایت نکاتی ساده و اصلاح رژیم غذایی سنگ کیسه صفرا می‌توان تا حدود زیادی از بروز آن جلوگیری کرد. رژیم غذایی مملو از فیبرهای محلول در آب و عدم مصرف غذاهای چرب موثرترین راهکار برای پیشگیری از سنگ کیسه صفرا است. اما از دیگر راهکارهای پیشگیری این بیماری باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • مصرف سبزیجات آبدار
  • مصرف بیشتر غلات سبوس دار
  • استفاده از روغن زیتون به جای سایر روغن‌ها
  • نوشیدن آب زیاد
  • پرهیز از مصرف نوشابه
  • مصرف روزانه یک مکمل ویتامین
  • ورزش مرتب هفتگی
  • کاهش استرس و غیره.

پیشنهاد می‌شود قبل از هر کاری با دکتر سرطان کیسه صفرا مشورت کنید.

عوارض سنگ کیسه صفرا

راه‌های تشخیص سنگ کیسه صفرا 

سنگ صفرا در بدترین حالت ممکن می‌تواند باعث ایجاد سرطان صفرا شود، پس این موضوع اهمیت بالایی دارد که با راه‌های تشخیص سنگ کیسه صفرا و البته پیشگیری از آن آشنا باشید. برای تشخیص درست باید به پزشک مراجعه کنید تا معاینه اولیه شما انجام شود. برای پیدا کردن پزشک، می‌توانید آنلاین، پزشک خود را پیدا کنید و حضوری و غیرحضوری، ویزیت شوید. مثلا اگر در شهر تهران ساکن هستید، بیش از 161 متخصص گوارش و کبد تهران هستند که امکان ثبت نوبت و معاینه توسط آن‌ها به‌صورت اینترنتی، وجود دارد. 

گاه پزشک متخصص با مشاهده علائم شما، متوجه بیماری خواهد شد اما برای دقیقتر بودن معاینه، لازم است تا آزمایشات دقیق روی شما انجام شود.

  • انجام آزمایش خون: آزمایش خون برای چک کردن میزان بیلی روبین خون انجام می‌شود. در این آزمایش عملکرد کبد نیز قابل تشخیص است.
  • تشخیص سنگ صفرا با سونوگرافی: با استفاده از سونوگرافی شکم می‌توان وجود سنگ در کیسه صفرا را تشخیص داد.
  • روش ERC: در این روش با استفاده از اشعه ایکس، مشکلات مجاری صفراوی و پانکراس، بررسی و مشاهده می‌شود.
  • سی‌تی‌اسکن شکمی: با عکس‌برداری از ناحیه شکم می‌توان این بیماری را تشخیص داد.
  • اسکن رادیونوکلئید کیسه صفرا: انجام این اسکن که با تزریق ماده رادیواکتیو به درون ورید افراد انجام می‌شود، حدود یک ساعت زمان لازم دارد. ماده تزریق شده از طریق خون به کبد و کیسه صفرا منتقل شده و پس از آن عفونت و انسداد مجاری به راحتی قابل تشخیص است.

توجه داشته باشید که در بیشتر مواقع سنگ کیسه صفرا بدون هیچ علائمی ایجاد می‌شود، بنابراین بهتر است به‌صورت دوره‌ای چکاپ کل بدن انجام دهید تا از وجود این سنگ‌ها مطلع شده و زودتر برای درمان اقدام کنید.

درمان سنگ کیسه صفرا چگونه است؟

راه‌های زیادی برای درمان سنگ صفرا وجود دارد. کوله‌سیستکتومی (Cholecystectomy) یکی از تضمینی‌ترین روش‌های درمان سنگ کیسه صفرا است که دوره نقاهت کوتاهی داشته و در زمان‌هایی از آن استفاده می‌شود که سنگ کیسه صفرا اندازه بزرگی داشته و قابل دفع نباشد. عموما با رعایت رژیم غذایی بعد از عمل کیسه صفرا می‌توان تا حدود زیادی به بهبودی کامل این عضو کمک کرد.

همچنی سنگ‌های کیسه صفرا در مجاری صفراوی را می‌توان با اندوسکوپی و دارو درمان کرد. برخی از پزشکان طب سنتی هم دمنوش‌های گیاهی متفاوتی برای درمان این بیماری تجویز می‌کنند. البته بهتر است قبل از مصرف این گیاهان با پزشک متخصص مشورت کنید.

مصرف دمنوش عسل و آب گلابی، یکی از موثرترین راه های طبیعی دفع سنگ کیسه صفرا محسوب می‌شود. در مطلب درمان سنگ کیسه صفرا می‌توانید بهتر با راه‌های درمان این بیماری آشنا شوید. 

درمان سنگ کیسه صفرا

آیا سنگ کیسه صفرا خطرناک است؟

پاسخ به این سوال مثبت است. اگرچه این بیماری در موارد زیادی بدون خطر بوده و به سادگی دفع می‌شود، اما درصورت بزرگ شدن سنگ صفرا و عدم توجه به علائم آن، ممکن است دچار انسداد روده شوید. در این صورت تنها راه درمانی، عمل جراحی است. پولیپ کیسه صفرا و سنگ کیسه صفرا هر دو از مشکلات شایع کیسه صفرا هستند که پولیپ‌ها می‌توانند به‌ندرت سرطانی شوند و سنگ‌های صفراوی نیز می‌توانند منجر به درد و التهاب کیسه صفرا شوند.

آیا سنگ کیسه صفرا باعث لاغری می‌شود؟

سنگ صفرا باعث لاغری نمی‌شود، بلکه این چاقی زیاد یا کاهش وزن شدید است که ممکن است به ایجاد شدن سنگ در کیسه صفرا منجر شود. همچنین افرادی که عمل جراحی لاغری انجام داده و دجار کاهش وزن شدید شده‌اند، بیشتر در معرض ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستند.

سنگ کیسه صفرا، بدون خبر در کمین است!

در این مطلب درخصوص ریسک فاکتورهای تشکیل سنگ کیسه صفرا صحبت کردیم، پس هر فردی در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارد، مگر این که یک سبک زندگی سالم داشته باشد. از طرفی لازم است تا برای اطمینان از وضعیت سلامت خود، به صورت دوره‌ای نزد یک متخصص معاینه شوید. اگر شما هم در خصوص مشکل خود نیاز به پزشک دارید با استفاده از امکان نوبت‌دهی اینترنتی می‌توانید به راحتی برای مراجعه حضوری، در روز و ساعت دلخواه خود، نوبت دریافت کنید.

آیا تجربه سنگ کیسه صفرا داشته‌اید؟ از تجربیات و روند درمان خود برای ما بنویسید.

 
 
برچسب‌ها:
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
اشتراک گذاری
نویسنده: نیلوفر شهدوست
نیلوفر شهدوست هستم و نزدیک به یک دهه در دنیای محتوا گشت‌وگذار می‌کنم. حضور در بخش‌های مختلف این دنیا، با یادگیری، شناخت آدم‌ها و خلق ارتباطات برایم شیرین است. تولید محتوا در حوزه پزشکی و سلامت هم یکی از جذاب‌ترین بخش‌های تجربه کاری من هست و شاید برایتان جالب باشد که بدانید، در تولید بیشتر از ۵۰۰ مقاله به‌روز، در زمینه‌های پرجست‌وجوی پزشکی و سلامت مشارکت داشته‌ام. این حضور مداوم و پررنگ در دنیای محتوای پزشکی، با وسواس و دقت زیادی همراه بوده تا مخاطبان نازنین بتوانند به منابع تراز اول پزشکی دنیا دست پیدا کنند و جواب پرسش‌هایشان را سریع‌تر بگیرند و البته کمتر نگران شوند. امیدوارم که توانسته باشم در مسیر پیگیری بیماری‌ یا پیداکردن پاسخی برای سوالات پزشکی و سلامتی شما در کنارتان باشم.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

1,364 دیدگاه در “بیماری سنگ کیسه صفرا و نکات مهمی که باید بدانید!
  • سلام ببخشیدمن دوروزه معده م دردشدیدداره طرف راستم هم دردداره تب ولرزهم دارم یه روزهم هست استفراغ دارم انگارسنگ داخل معده م هست خیلی دردم شدیدممکنه کیسه صفراباشه چیکارکنم توراخداراهنماییم کنیدبااین اوضاع نمیتونم برم بیمارستان

    پاسخ
    • سلام
      لازم است حتما ویزیت و سونوگرافی انجام شود

      پاسخ
  • با سلام.من بار چهارم هست که درد شدید سر معده و در شید در قفسه سینه و حتی درد به فکم پایینم میزنه.با دست که کمی فشار میارم به سر معده دقیقا بین دو سینه و زیر قفسه سینه درد فراوان دارم.هرچی قرص پنتو پرازول و کلدونیون سی و رانیتیدین و امپرازول و امپول رانیتیدن زدم آروم نشد.حالتی داشتم که انگار با مته داشتن معدم رو میپیچوندن.ممکنه راهنمایی کنید که از صفرا هست یا خیر؟؟.ممنون میشم

    پاسخ
    • سلام.از نظر قلبی ویزیت شوید
      سونوگرافی کیسه صفرا هم انجام دهید

      پاسخ
  • سلام خسته نباشین دکتر. ببخشید من سیزده میلی سنگ صفرا دارم بنا به دلایلی فعلا نمیتونم جراحی کنم هر از گاهی درد نه چندان شدید دارم میخواستم بدونم تحرک و فعالیت طو خونه برام خوبه یا بد؟
    مرسی

    پاسخ
  • چرا مورفین جهت تسکین درد بیماران مبتلا به سنگ کلیه استفاده می شود ولی در بیماران مبتلا به سنگ کیسه صفرا استفاده نمی شود؟

    پاسخ
    • سلام
      درد سنگ کلیه به مراتب بیشتر و با هر مسکنی آرام نمیشود و علل دیگر پزشکی نیز مطرح است

      پاسخ
  • سلام دکتر خسته نباشید مادرم من سنگ صفرا داره حدود چهارده میلی با این وضع بیمارستان ها بخاطر کرونا و نبودن دکتر بخاطر تعطیلات عید نمیشه تا چند روز جراحی بشه هفته ای یکی دو بار درد شدید میگره میخواستم بدونم میشه چند روز صبر کرد تا دکتری ک لاپروسکی میتونه انجام بده بیاد مطبشون یا زودتر ببریم بیمارستان شهرستان خودمون ک فوق العاده امکانتش ضعیف و بیمار کرونایی هم زیاد داره عمل معمولی بکنن ؟اگه میشه صبر کرد چه کارایی نکنه چیا مصرف نکنه و اینکه وقتی دردش گرفت چه چیزی بخوره و اینکه تحرک موجب درد گرفتن میشه؟

    پاسخ
    • سلام عزیز منم سنگ کیسه ی صفرا دارم .اگه با این وضع فعلا امکان عمل نیست.تخم های خرما رو ۲۰ عدد رو با سه لیوان آب جوش حدود بیست دقیقه بزارین بجوشه بعد از خنک شدن میل کنن ان شاءالله خیلی کمک میکنه برای رفع درداشون.غذاهای سرد و پر چرب مصرف نکنن مابین غذا آب و دوغ اصلا نخورن.امیدوارم حالشون به زودی خوب شه.

      پاسخ
    • سلام
      اگر درد شدید دارد بهتر است جراحی شود

      پاسخ
  • با سلام و عرض ادب
    مادر بنده چند روزی هستش که قسمت پایین سینه سمت راست “از داخل احساس فشار و آزردگی” دارند ولی هیچ گونه درد و علایم پوستی و یا برآمدگی و ورمی مشاهده نمی شود. ماه پیش هم به دلایل دیگری پت اسکن از کل بدن انجام دادند و مشکلی نداشتند.
    لطفا راهنمایی بفرمایید که چه علتی ی تواند داشته باشد>
    با تشکر

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید من دختر ۲۳ ساله هستم چندروز پیش به مدت سه چهار روز حس داغ بودن در بدن و تب داشتم وسردرد عجیب وکمی هم سرفه می کردم خلط هم کم داشتم ولی دماسنج نداشتم که چک کنم ازقرص استامینوفن استفاده کردم
    بعد چندروز که یکم اسهال وکمی لرز در بدن و بدن درد داشتم خصوصا در پا به دکتر مراجعه کردم فشارم ۱۹ بود علائمم رو گفتم گفتن که احتمالا داری سرما می خوری وقرص اکتوکلد و سیپروفلوکساسین و دلیسیت بهم دادن،بعد دوروز که قرصارومصرف کردم دردسمت پشت جناغ چپم حس کردم و یکم هم بی حسی در دست چپ وبعد دو روز دوباره این درد زد به جناغ سمت راستم ودست راستم یکم حس بی حسی کردم این درد هی جابه جا میشه و دوباره به پشت وسط جناغم میزنه دوباره الان زده به سمت چپم و هی به همه قسمت میزنه ودر حین نفس زدن یکم تیر میکشه ،یکم نفسم تنگ شده،اینم بگم من قبل اینکه دکتر برم همچین علائمی نداشتم علائم قرصایی که دکتر بهم داده می تونه باشه یا همون انفولانزا ممکنه؟فقط قبل اینکه این مریضی هم بیاد چندماه پیش حین غذاخوردن یا نشسته وقتی که کمرمو یکم خم می کردم وسط جناغم پشتم حالت گرفتگی داشت به دکتر گفتم گفتن شاید از کیسه صفرات باشه چون من کره زیاد می خوردم گفتن باید قطع کنی منم از اون روز بخاطر استرس لب نزدم ،واینم بگم که به شدت استرسی هستم وزود تپش قلب می گیرم ، تپش قلبمم نامنظم و کوبنده هست ، ابریزش بینی ندارم ولی گلو درد یه دوروز داشتم و گوشم به شدت درد می کرد بخاطر دندانم ،صبح تبمو چک کردم ۳۶بود ظهر گرفتم ۳۵ والان شد ۳۷ ومجدد قرص تبم رو می خورم، فقط تنها چیزی که ازار دهنده هست همین درد پشت جناغ و بالای قفسه سینه سمت چپمه واقعا منو ترسونده می ترسم ازاینکه عروق قلبم گرفته باشه و دراخر من چون به مدت چندماه از پودر کروتون که نمی دونستم ناخالصی داره مصرف کردم برای چاقی و لاغری

    پاسخ
    • سلام
      با توجه به وجود تنگی نفس و درد جناغ بهتر است مجددا معاینه شوید و نوار قلب بدهید .هر چند احتمالا دردها قلبی نیست اما بررسی شوید

      پاسخ
  • سلام
    من از سه ماه قبل دچار معده درد وحالت تهوع شدم چندین بار پیش متخصص داخلی و گوارش رفتم ،آندوسکوپی هم انجام دادم ،دکتر بهم گفت یه زخم کوچیک و چند تا خراش توی معده ام دارم،توی این مدت دارو ها م را مصرف کردم ولی متاسفانه هنوز خوب نشدم و دائم معده درد دارم ،البته نوار قلب هم گرفتم گفتن که مشکلی ندارم،رژیم غذایی هم خیلی رعایت میکنم ولی بازم درد معده دارم ،چکار کنم

    پاسخ
    • سلام
      آزمایش آنزیم های کبدی و سونوگرافی کبدو مجاری صفراوی بدهید

      پاسخ
  • سلام شش روز پیش دو روز تب کردم وهنوز هن حالت لرز دارم بدنم مور مور میش اگه دارو مصرف نکنم تب می کنم سنگ صفرا چهار میلی متری تعداد متعدد سونو گرافی نشان داده درد خفیف سمت راست زیر دنده دارمچکار باید بکنم وچه دارویی مصرف کنم در این شرایط نمیشود به درمانگاه رفت ممنون هستم

    پاسخ
    • سلام
      دوست گرامی با توجه به تب و سنگ صفرا لازم است ویزیت حضوری انجام شود

      پاسخ
  • سلام وقت بخير خواهش ميکنم جوابم بدين.من ديروز بعدازظهر دستام شستم بعد يهو کف هردودستم مهصوصا دست چپ يه نارنجي کمرنگ پراکنده شد الان صبح که بيدار شد پررنگ تر شدن،خيلي نگرانم،بايد چيکار کنم؟

    پاسخ
    • سلام
      دوست گرامی نیاز به معاینه است
      اگر با ماده شوینده خاصی سروکار داشته اید میتواند آلرژی پوستی باسد

      پاسخ
      • با عرض سلام خدمت خانم دکترکسی که سنگ صفرا چهار میلی داره ورزش هایی که برای لاغری شکم هست وحلقه ورزشی که دور کمر می چرخونن برای کیسه صفرا ضرر داره یا مانعی نداره به عرض معذرت ایا صبح ناشتا کاری کنیم که زرد آب بالا بیاریم برای کسی که صفرا پر شده تا ثیر داره

      • سلام
        ورزش اشکالی ندارد
        خیر این اقدام جهت بالاآوردن هیچ سودی ندارد

  • سلام مدت دو روزه که بالای شکمم سمت راست تقریبا بالا نافم به طرف سینم درد دارم البته قابل تحمله ولی گاها انگار تیر ملایم میکشه وگاها حالت تحوع دارم اروق معدم هم زیاد شده نمیدونم واقعا چیکارکنم

    پاسخ
  • سلام یک ساله که متوجه شدم کلانژیت اسکلروزان دارم انزیم های کبدیم ب شدت افزایش پیدا کرده بود بعد از مصرف اورسوبیل علایم و انزیم های کبدیم بهبود پیدا کرد ولی یک ماهی هست مجددا انزیم کبدیم مخصوصا الکالین فسفاتاز افزایش پیدا کرده تا حدود ۱۵۰۰ با مشورت پزشکم قرار شد بعد از تعطیلات ercpانجام بشه برای بالون زدن ولی چند روزه درد تو ناحیه زیر شکم دارم همراه با احساس پری که متناوب هست و اینکه پزشکم الان نیستن خطرناکه تا بعد از تعطیلات صبر کنم؟ممنون میشم

    پاسخ
    • سلام
      اگر علایم شدید است به یک فوق تخصص گوارش دیگر مراجعه کنید

      پاسخ
      • سلام مادربزرگم سنگ کیسه صفرا ب اندازه ۸ میلی متر داره و خیلی شکم درد داره .بیماری قلبی هم و رفلاکس معده داره .میترسیم بخوان عمل جراحی کنن .چه راه دیگه ای وجود داره ؟

      • سلام
        اگر درد شکمی شدید دارند درمان اصلی جراحی است.
        جهت روش جایگزین با توجه به شرایط ایشان با فوق تخصص گوارش مشورت کنید

  • سلام وقت بخیر مادرم در پی شوک عصبی دچار درد شدید در سمت راست شکم شد و بعد از سونوگرافی تشخیص سنگ صفرا به اندازه 22 م م توسط پزشک متخصص اعلام شد با توجه به اینکه مادرم چند تا جراحی داشتند و بیهوشی خارج از توان ایشان است آیا راهی به جز جراحی لیزر وجود دارد؟ در صورت وجود روشی برای سنگ شکنی که بدون خطر سلامتی بیمار انجام شود لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

    پاسخ
    • سلام
      با توجه به سایز سنک بعید است بجز جراحی اقدامی بتوان کرد

      پاسخ
  • سلام دکتر وقتتون به خیر من یه درد خفیف با احساس گرفتگی درشونه سمت راست دارم حدود ۱۰ روز پیش به دکتر مراجعه کردم نوار قلب گرفتن گفتن مشکلی نیست وقرص پنتومید ۴۰ دادن الان درد هنوز دفع نشده موقع دراز کشیدن احساس تنگی نفس میکنم و۳ ۴ روز میسه که درناحیه پهلوها وزیر ناف دردهای گذرا هی میاد ومیره علت چی میتونه باشه .

    پاسخ
    • سلام
      با توجه به وجود تنگی نفس بهتر است ویزیت شوید

      پاسخ
  • سلام و عر ض ادب .من 35 سال سن دارم چهاسال پیش عمل آپاندیس جراحی نمودم. تقریبا 1ساله کم و بیش در ناحیه سمت راست و پایین شکمم موقع دراز کشیدن و بعد از غذا خوردن احساس سوزش و پیچش و ناراحتی دارم و مرتب نفخ دارم. سونوگرافی سمت راست شکم را انجام دادم هیچ سنگ کلیه و اجسامی وجود نداشت. هم اکنون ساعت 3بامداده درد سمت راست و پایین شکمم شروع شده . دقیقا شبیه علایم آپانیس ولی خفیف تر. از دکترای مربوطه عزیز ممنونم و خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که بنده چه بیماری یا مشکلی دارم. الان بخاطر کرونا همه جا تعطیله و دسترسی به هیچ طب دکتری ندارم.

    پاسخ
    • سلام
      دوست عزیزاگر درد فقط در قسمت راست و پایین شکم است بهتر است سی تی اسکن از شکم انجام شود تا قسمت های خلفی دیده شود
      اگر درد منتشر است علل دیگر مطرح است

      پاسخ
    • سلام
      دوست عزیز بهتر است سی تی اسکن از شکم انجام شود تا قسمت های خلفی دیده شود
      اگر

      پاسخ
  • سلام مادرم من دو یا سه روزه سمت راست پایین قفسه سینش میسوزه به قدری که نمیشه دست زد و از کمرشم همان طرف درد داره از قبل هیچگونه علائم و ناراحتی نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید با این ویروس کرونا میترسیم ؟؟

    پاسخ
    • سلام
      باید معاینه شود اما اگر بثورات و جوش های پوستی ظاهر شد میتواند زونا باشد

      پاسخ
      • سلام وخدا قوت
        هیچ جوش و … روی پوست نمایان نیست.
        بخاطر ویروس کرونا میترسه دکتر ببریمش.
        فقط چون ناراحتی قلبی داره این دفعه دکتر متخصصش یه قرص فاراماتون اضافه نموده که بیست عدد روزی یکی ،از وقتی قرص تمام شد این درد شروع شد.ممنونم از راهنمایی شما

      • دکتر جان ممنون
        بعد از ۵ روز جوش های ریز و کمی آبدار ظاهر شد پیش دکتر رفتیم که تشخیص زونا داد.
        فقط ۶ روز هست که قرص مصرف میکنه و ۲ نوع پماد داد که استفاده میکنه
        الان هم درد داره و سوزش البته کمتر از روزای اول میخواستم بدونم دوره درمان چند روز است؟؟؟

  • سلام خانم دکتر بنده حدود۱۵روز پیش حالت تهوع گرفتم ناگهانی و دل پیچه و اسهال هم همراش بود تبم هم یکبار ۳۷.۴بود مابقی مواقع ۳۷وپایینتر بود درحد یک روز بیمار بودم و بعد باتغذیه ای مثل عرق نعنا و کته ماست خوب شدم.دراین مدت معدم حساس بود و احساس سوزش معده داشتم ولی با رعایت غذاهای سبک خوب بودم.۴.۵روز پیش باخوردن گوشت چرخ کرده باز تهوع و معده درد شدید و دل پیچه داشتم ک باز بهترشدم الان دوروزی هست ک دقیقا سمت راست شکمم پایین دنده هام درد میکنه و همچنین شونه سمت راستم وقتی نفس میکشم دردش همراتنفس بیشتر میشه همچنین دردش گاهی ب پشت یعنی جای کلیه راستم میکشه.ولی بالای سمت راست شکمم پایین دنده ثابت درد داره.موقع تحرک و جمع کردن پاهام تو شکم دردش بیشتر میشه موقع خوابیدن دردش کمتره.درضمن سن بنده۲۶سال هست سابقه اندومتریوما دارم ک عمل کردم و خوب بود ازمایشات تااخرین چکاپم و سابقه سنگ کلیه تاحدود کمی دارم.درضمن تب بنده الان چندروزه از۳۷کمتر بوده هردفه اندازه گرفتم ولی امشب۳۷.۲بود.درضمن ادرارم هم بطور کامل تخلیه نمیشه وباید صبرکنم تاکامل تخلیه بشه تعداد دفعات ادرارم زیاد هست و گاهی داخل ادرار چرک میبینم.نمیدونم ک ترشحات زنانه هستن یا عفونت ادراری.اگر راهنمایی کنید تو این شرایط مجبور نشم برم مراکز درمانی ممنون میشم ازتون

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    من الا تقریبا سه هفته هست که زیر سینه راستم احساس درد دارم و با نفس کشیدن عمیق دردش بیشتر میشه
    متخصص قلب رفتم و گفتن قلبم مشکلی نداره
    یه دکتر دیگه رفتم و قرص برای عفونت معده بهم دادن ولی با مصرفش بهتر نشدم و متاسفانه الان هم همه مطب ها تعطیله
    میشه راهنمایی کنین چیکار باید بکنم

    پاسخ
  • سلام .خسته نباشيد. من سه ماه و نيمه زايمان كردم. دوهفته بعد از زايمان بخاطر درد شكم رفتم سونو سنگ ريزه هاي متعدد توو صفرام مشاهده شد گفتن جراحي كنم. الان بخاطر كرونا ميترسم بيمارستان برم. دو روزه درد امونمو بريده بالاي شكم سمت راست به پهلو و پشتم ميزنه. چيكار كنم بايد سريعتر جراحي كنم يا ميتونم با دارويي چيزي بمونم؟

    پاسخ
    • سلام
      اگر درد بسیار شدید است با نظر جراح تنها درمان اصلی جراحی است.

      پاسخ
      • سلام دکتر خسته نباشی سنگ صفرا دارم ک سنگ ریزه هام مجموعش ۵۶ میلی هست ماهی یک بار درد میگیره بنظرتون کمی صبر کنم یا زودتر عمل کنم

      • سلام
        جراحی کنید

  • سلام.خانوم من امروز از ناحیه دنده سمت راست وپشت احساس درد حالت تهوع داره به نظر شما علتش چیه؟

    پاسخ
    • سلام 18 سالم هست یه مدت رفلاکس معده داشتم اون اعلائم خوب شد الان احساس صدا در شکم و بعضی اوقات عظلت نزدیک دنده میگیره اعلائم چی هست

      پاسخ
      • سلام بايد از نظر رفلاكس و همچنين احتمال عفونت هليكوباكتر معده درمان شين و به متخصص داخلي مراجعه كنيد.

    • سلام
      لازم به معاینه است
      اگر درد شدید و تهوع است میتواند عفونت گوارشی یا سنگ صفرا باشد.

      پاسخ
  • با سلام. مادرم ۶۶ سالشه و ۲۸ اسفند با درد شکم و انجام سونوگرافی متوجه شدیم که دارای سنگهای متعدد در کیسه صفرا هست که بزرگترینش ۱۰ میلیمتر هست. الانم بدنش به شدت میخاره، تو این شرایط که نمیشه عمل کرد و هیچ قرصی هم ندادن بهش. به نظرتون چیکار میشه کرد که اذیت نشه تا دکترها بیان سرکار و عملش کنن. در ضمن التهاب ندارن.

    پاسخ
  • سلام من دو روز هست که سمت راست بالا شکمم درد می کنه وقتی نشتم هم خوب هستم ولی وقتی بهش فشار وارد شود درد میگیر حالت تهو هم ندارم آیا سنگ کیسه صفرا دارم مثل یک گرفتی باشه اینجوری هست

    پاسخ
  • سلام. با توجه به شیوع کرونا واخبار آن چند روز باعث استرس و اضطراب در بنده گردید و اشتهای من کم شد خوابم دو شب تا دو روز شد حالت بی حالی بهم دست داد قبلا سابقه رفلاکس کم داشتم، الان چند روز بین دو کتف من درد داره همزمان وسط قفسه سینه ام درد میکنه، رفتم دکتر اورژانس، یه دیازپام و یه رانتیدین و استامینوفن بهم داد، الان اشتهام خوب شده یه کم نفسم تند تند بود، تب ندارم گلو درد ندارم سردرد ندارم، دکتر گفت احتمالا اعصاب، ولی من سابقه اعصاب ندارم، موقعی اب یا غذا میخورم احساس درد بین کتف یه حالتی انگار مری نمیدونم موندم یه ذره بلعم سخته ممنون میشم راهنمایی فرمایید، با توجه به اینکه اوضاع کرونا نمیشه رفت دکتر خوب، غیر حضوری راهنمایی فرمایید

    پاسخ
  • سلام مادرم دیابتی هست و سابقه ی بیماری قلبی داره
    کیسه صفراش سنگ داره و گفتن باید عمل بشه اما دکتر قلبش این اجازه رو نداده چون مادرم دو ماه پیش آنژیوگرافی انجام داده
    میخواستم بدونم با توجه به اینکه حالت تهوع و استفراغش زیاد شده اگر به گفته ی پزشک قلبش تا چندماه دیگه صبر کنیم براش خطری نداره؟

    پاسخ
    • با سلام
      باید به طور مکرر زیر نظر متخصص جراحی باشند و آزمایش آنزیم کبدی و صفرا و…چک شود.درصورت لزوم جراحی به تعویق انداختن آن خطرات خود را به دنبال دارد.

      پاسخ
  • سلام و عرض ادب
    مادرم رو با درد شکم ب بیمارستان بردم در حالیکه رنگ صورت و بدن و چشماش زرد شده بود بعد از کلی آزمایش و سینی‌اسکن و سونوگرافی متوجه شدن که مادرم سنگ کیسه صفرا دارند و کبد چرب و همه آنزیمها بالا رفته و دهانه مجاری ادار با شن‌ریزه بسته شده
    مادرم ۱۰ روزه ک ب طور کامل دفع نداشته و خیلی کم دفع داشته و رنگش سیاه هست و ادرار هم نسبتا کم بوده دکتر تشخیص دادند و قرار شد بعد از کرونا حتما لاپراسکوپی یا جراحی باز بشن
    امشب متوجه شدم که پاهاشون ورم کرده و رنگ صورتشون پریده است لطفا ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی نگرانم?

    پاسخ
    • با سلام الان دوروزه که قسمت پایینی سمت راست شکمم درد داره ولی دردش خفیفه یعضی اوقات دردش بیشتر میشه . میشه راهنماییم کنید علتش چیه ممنونم

      پاسخ
      • سلام
        دوست گرامی باید محل درد شما توسط متخصص داخلی معاینه شود
        علاوه بر ان شرح حال دقیق از علایم دیگر نظیر تهوع استفراغ تب سوزش ادرار و … به تشخیص علت کمک میکنند

    • با سلام
      با توجه به شرایط ایشان بهتر است مجددا ویزیت شوند و جراحی زودتر انجام شود.آزمایش کامل کبد و صفرا و کارکرد کلیه ها و خون انجام شود

      پاسخ
  • با سلام
    من حدود سه ساله مشکل رفلاکس دارم و با نسخه متخصص گوارش تا کنون سه دوره پرازول مصرف کرده ام و از دوماه گذشته دردی در وسط دوکتفم احساس میکنم که الان دوروزه این درد بشکل شدیدتر و گاهی تیر میکشه
    و با وجود شرایط کنونی و خطرناک و شلوغ مراکز درمانی خواستم اگر ممکنه از راهنمائیتون استفاده کنم
    ممنون

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر من چند روزە حالت تهوع دارم اماسرگیجە درد معدە و… هیچی توی دهنمم تلخە سر دلمم کم درد میکنە بەنظرتون دلیلش چیە بااین کرونا هم دکتر نمیشەرفت

    پاسخ
  • سلام من از بچگی معمولا 2_3هفته یکبار استفراغ میکنم، ولی الان یکسالی هست که 10کیلو وزن اضاف کردم، معدمم ورم داره و بعضی وقتا درد میکنه
    از طرفی هم شکمم بزرگ شده هم گاهی اوقات بعد از خوردن غذا سمت راست بالای شکمم به شدت درد میکنه، همزمان با این درد شونه سمت راست و کمرم هم تیر میکشه، خیلی هم سوزش سر دل دارم حتی وقتایی که گرسنه نیستم، میشه بگید اینا مربوط به چی هست
    قبلا فک میکردم چون خیلی استفراغ میکنم مشکل ناراحتیه معده دارم، ولی با این دردایی که اخیرا تجربه میکنم خیلی نگرانم، ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
    • سلام
      آزمایش آنزیم کبدی و یلی روبین بدهید
      سونوگرافی کبد و مجاری صفراوی انجام شود
      درصورت نرمال بودن همه آزمایشات جهت بررسی زخم معده اقدام کنید
      به متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش مراجعه کنید

      پاسخ
  • سلام
    من حدود ۲ماه پیش موقع اجابت مزاج به خاطر یبوست و زور زدم زیاد ناگهان درد بسیار شدیدی زیر دنده ی راستم حس کردم درد انقدر زیاد بود که حس کردم میمیرم تا چند ثانیه
    ازون روز به بعد اون درد با شدت کم هست هنوز و گاها تا نافم هم میکشه ولی ۹۰ درصد مواقع زبر دنده راستمه و کلافم کرده
    تپ این وضع اصلا نمیتونم سونو برم یا دکتر اگه ممکنه راهنماییم کنین

    پاسخ
    • سلام اگر درد بیشتر موقع فعالیت است میتواند ناشی از اسپاسم عضلانی باشد
      ماساژ و کیسه آب گرم قراردهید و از فشار به عضلات و زور زدن خودداری کنید

      پاسخ
  • سلام من الان سه ساله مشکل عدم دفع مدفوع بدون دارو وحتی بادارو دارم،هیچ کس نفهمید علت چیه،تا اینکه اتفاقی دیدن کیسه ی صفراپر سنگه ،گفتن اگر جراحی کنی شاید بهتربشی،که کرونااومد،الان یک ماهه باید جراحی میشدم که گفتن الان نمیشه،دیگه واقعا خسته شدم،هرچی هم رعایت کنم و…دفع ندارم،دیوانه شدم ازاین وضعیت،ایا واقعا اگر ازکرونا جون سالم به در بردم وجراحی کردم خوب میشم؟

    پاسخ
  • سلام من سنگ کیسه صفرا دارم از ۴ میلیمتر تا ۱۵ میل در مجموع ۶۰میلیمتر یک درد ملایمی هم سمت راست معده احساس میکنم کبدم هم گرید ۲ هست این درد مال صفراست یا کبد و تکلیف چیست لطفا راهنماییم کنید مرسی

    پاسخ
    • سلام
      درد میتواند ناشی از هر دو باشد
      درصورتی که درد شدید شود با نظر متخصص جراحی جهت برداشتن کیسه صفرا اقدام کنید

      پاسخ
  • سلام آنزیمهای کبدیم S.G.O.T 34 , S.G.P.T 32 است پوست بدنم خشک و کمی زرد شده و موهام بشدت خشک شده اند و در دقیقا پشت کمرم روبروی و همچنین سمت چپ شکم زیر دنده ام نیز درد دارم علائم چه بیماری است ؟ ممنون از راهنماییتون

    پاسخ
    • سلام
      لازم است بررسی های تکمیلی همچون بیلی روبین و سایر آزمایشات لازم ،سونوگرافی از کبد و کیسه صفرا و شکم انجام شود.به فوق تخصص گوارش مراجعه کنید

      پاسخ
  • سلام
    من سالیان زیاد از میگرن رنج میبرم اما بعد از مدتها متوجه شدم این سر درد ها کاملا گوارشی هستند
    در صورت خوردن بعضی از مواد غذایی ۲۴ ساعت بعد در معده زرد آب ایجاد میشه و تا زمانی که بصورت استفراغ تخلیه نشه سر درد شدید سینوسی امان رو از من میبره.
    وقتی غذای سنگین و چرب میخورم یا خوراکی هایی مثل انواع پنیر پروسس شده به خصوص پیتزا یا مواد قندی مثل شیرینی خامه ای و …
    سوال من اینه که جمع شدن زرد آب در معده که خیلی هم زرد و تلخ هست میتونه نشونه ای از اختلالات کیسه صفرا باشه.
    در ضمن در حالت عادی و یا سر درد هیچگونه دردی در ناحیه شکم ندارم آزمایش آنزیمهای کبدی نرمال و تمامی فاکتورهای خونم نرمال هستند. ۲۵ سال هم هست که ورزش مرتب میکنم
    ۴۴ سال سن دارم و این حالت از زمان نوجوانی با من هست

    پاسخ
    • سلام
      سردرد میگرنی به غذا ارتباط دارد و با خوردن غذاهای سرد و ادویه تشدید میشود
      یکی از علایم میگرن تهوع است

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر.. نزدیک یک ماه و نیم پیش حین سونوگرافی متوجه سنگ صفرا ۸ میلی شدم، چون علائمی نداشتم دکتر سونوگرافی گفت صبر کن هر وقت دردت شروع شد پیش چند متخصص برو برای شیوه جراحی.. الان چند روزه حال عمومی خوبی ندارم و سه روزه حالت تهوع دارم و دلپیچه دارم.. امروز خیلی شدید بود بهمراه اسهال شدید و زردرنگ.. آیا مربوط به سنگ صفرام هست یا میتونه مشکل دیگه ای باشه؟ قصد داشتم بعد از عید پیگیری کنم که الان درد به سراغم اومده و نگرانم در این شرایط چیکار کنم.. ممنون میشم راهنماییم کنید.. تشکر

    پاسخ
    • سلام
      توسط متخصص داخلی ویزیت شوید

      پاسخ
      • متشکرم ?

  • سلام من چهارماه پیش با شکم درد بعد ازمصرف غذاهای چرب مواجه میشدم که کم کم رنگ ادرارم شدیدا زرد ومدفوعم روشن شد.که دکار برایم آزمایش وسونوگرافی نوشت که تو سونوگرافی التهاب کیسه صفرا و شن ریزه واکوژن معلق درصفرا تشخیص داده شد وتو ازمایش هم چندتا ازانزیمای کبدم ازجمله بیلی روبین دوسه برابر بود.ولی بعد ازمدتی با طب سنتی همه اینا برطرف شد.و دوباره رفتم ازسوکوگرافی که گفتن شن ریزه درکف کیسه صفرا واکوژن و انزیمای کبدم وادرار ومدفوعم هم برگشت به حالت اول.
    بعد اون یک مدت بی اشتها شدم وتو همین چهارماه هم نزدیک هشت تا ده کیلو کاهش وزن داشتم اوایل آروغ زیاد میزدم که الان کمتر شده.الان مدفوعم شل شده وقوام ندارد وبعضی اوقات تا حدودی رنگ سبز دارد و حالت چسبندگی. آیا میخواستم بدونم تمام اینها ازعلائم سنگ صفرا هستش

    پاسخ
    • با سلام
      با توجه به علایم لازم است توسط بوق تخصص گوارش بررسی شوید.

      پاسخ
  • باعرض سلام و خدا قوت
    دخترم ۱۳ سالش هستش و اینکه به یکباره متوجه زردی چشماش شدیم قبلا حدود یکی دوماه پیش چند بار سوزش معده گرفته بود واینکه به صفرا مربوط باشد را فکر نکرده بودیم….در حال حاضر هم از ترس کرونا آزمایش سونوگرافی مقدور نیست.با این حال هیچ دردی که از علائم صفرا باشد راندارد.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ?????

    پاسخ
    • سلام
      با توجه به زردی ناگهانی چشم ها حتما لارم است ویزیت و آزمایش آنریم های کبدی بررسی شود

      پاسخ
  • باسلام تقریبا یک ماهی هست زیر قفسه سینم سمت چپ درد میکنه میزنه به پشتم و زیرکتفم خواهشن راهنمایی کنید

    پاسخ
    • لازم است ویزیت شوید

      پاسخ
  • سلام
    من سونوگرافی کل شکم دادم متوجه سنگ کیسه صفرام شدم که اندازه اش کوچیکه 1تا 2 میل وبهمراه لجن ولی بعد از خوردن غذا هم درد زیر قفسه سینه سمت راست رو دارم و هم معده درد دارم قرص رانیتیدین مصرف میکنم
    خواستم بدونم وجود درد معده و و رفلاکس داشتن و انگار که غذا تو گلومه از نشونه های همین کیسه صفراس یا نه !!
    قراره بعد از عید عمل کنم ولی تو این فاصله چیکار کنم درد معده و شکم و سمت راست پهلومو نداشته باشم؟

    پاسخ
    • برا درد ازخوردن غذاهای چرب گوشت وتخم مرغ پرهیز کنین.و احیانا اگر درد اومد سراغتون یک لیوان آب سیب رو با یک قاشق سرکه سیب مخلوط کنین وبخورین

      پاسخ
    • با سلام
      خیر نشانه خود رفلاکس هم میتواند باسد
      مصرف داروها،پرهیز از غذای چرب و سنگین

      پاسخ
  • سلام من در ناحیه زیر قفسه سینه سمت راست هر چند وقت یک بار تیر میکشید الان هر روز این اتفاق میفته به نظرتون سنگ صفرا دارم؟

    پاسخ
    • سلام
      اگر در حد چند ثانیه است بعید است

      پاسخ
  • باسلام میخواستم بدونم آیا کپسول اورسوفار۳۰۰برای سنگ صفرا۱۰میلیمتری موثر است و اینکه هر ۸ساعت مصرف شود چطور .باتشکر

    پاسخ
    • با سلام
      بله ممکن است موثر باشد.پیگیری با سونوگرافی انجام شود

      پاسخ
      • باسلام خانم دکتر جدیدا درد سمت راست قفسه سینه دارم

      • سلام،من چند روزه سمت راست قفسه سینم، وگاهی پایین قفسه سینم درد میگیره،مثلا وقتی تکون میخورم یا خودمو منقبض میکنم ، و شونه سمت راستم هم درد میکنه وقتی باهاش کار میکنم،البته شونه سمت چپم هم درد میکنه،ولی چون با دست راست کار میکنم بیشتر متوجه میشم،و همینطور کمرم هم بالا ،قسمت سمت راست،الانم میترسم برم دکتر تو این اوضاع بیماری (درضمن من مشکل معده و روده هم دارم)
        اینا خطرناکه و مربوط ب صفراست یا جزو همون معده ام هست؟

      • سلام
        درصورتی که دردها فقط با حرکت و فعالیت بدتر میشود عضلانی میتواند باشد استراحت و مسکن مصرف کنید
        در غیر اینصورت ویزیت شوید

      • با سلام
        توضیحات خود مانند علایم همراه،مدت زمان و… را کامل کنید تا راهنمایی صورت گیرد